Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

.Us vs .Com – mikä verkkotunnuslaajennus kannattaa valita?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: .Us vs .Com – mikä verkkotunnuslaajennus kannattaa valita?

Jatketaan takaa-ajoa.

Minulle, .COM voittaa kädet alas koko ajan.

Se on verkkotunnusmaailman McDonalds.

Dot Com on halutumpi ja uskottavampi kuin mikään muu verkkotunnuksen laajennus.

FAKTAA!!!

Ok, nyt se on tehty. Haluat ehkä lukea loppuosan artikkelista, jossa korostetaan .US-verkkotunnuksen laajennuksen etuja ja käyttötapoja….

.us- ja .com-verkkotunnusten laajennuksia käytetään verkkosivustojen URL-osoitteiden lopussa jotta ne voidaan luokitella.

Verkkotunnuksen laajennus .com-sivustoa käyttävät enimmäkseen kaupalliset yritykset kaikkialla maailmassa sitä kutsutaan TLD:ksi. ( Ylimmän tason verkkotunnukset )

.us-verkkotunnus on Amerikan yhdysvaltojen maakoodin ylätason verkkotunnus (ccTLD). Se luotiin vuonna 1985, ja sitä hallinnoi NeuStar-rekisteri.

Monet väittävät, että oikean verkkotunnuksen laajennuksen valitseminen on jopa tärkeämpää kuin itse verkkotunnus, koska se lisää välitöntä uskottavuutta ja yhdenmukaistaa verkkosivustosi brändisi kanssa.

Ratkaisun jälkeen .us- tai .com-verkkotunnuksessa laajennus, voit sitten etsiä täydellistä verkkotunnusta a korkealaatuinen rekisterinpitäjä, kuten Bluehost, jotka tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen, kun ostat hosting.

Bluehostista löydät sekä .us- että .com-verkkotunnuksen laajennukset ja laajan valikoiman suunnitelmia, joissa on mahtavia ominaisuuksia, kuten ilmaisia ​​sähköpostitilejä, SSL-varmenteita ja paljon muuta.

Vaihtoehtoisesti voit saada 25 % alennus verkkotunnuksestasi ja isännöinnistä verkkotunnuksella.com (käytä kuponkikoodia – Sitehub)

Ensin sinun on kuitenkin selvitettävä, minkä tyyppinen verkkotunnuksen laajennus sopii sinulle. Tätä varten sinun on ymmärrettävä niiden erot.

.Us vs .Com – mitä eroa on näillä kahdella TLD:llä?

Mitä .Us tarkoittaa?

.us-verkkotunnus on Amerikan yhdysvaltojen maakoodin ylätason verkkotunnus (ccTLD).

Se luotiin vuonna 1985, ja sitä hallinnoi NeuStar-rekisteri.

Sitä käyttävät ensisijaisesti Yhdysvaltoihin sijoittautuneet yksityishenkilöt, yritykset ja organisaatiot, ja sitä pidetään usein tapana osoittaa yhteys maahan tai kohdistaa tietylle yleisölle maassa.

Ei kuitenkaan ole erityisiä rajoituksia sille, kuka voi rekisteröidä .us-verkkotunnuksen, ja kuka tahansa voi tehdä niin, kunhan täyttää rekisterin asettamat kelpoisuusvaatimukset.

Mitä .COM tarkoittaa?

.com-verkkotunnuksen laajennus tarkoittaa “yritystä” ja on No.1 premium-verkkotunnuksen laajennus. Vaikka yritykset käyttävät yleensä sekä .com- että .us-laajennuksia, .com-tunnusta käyttävät lähes yksinomaan voittoa tavoittelevat yritykset.

.Com-laajennukset ovat myös mobiiliystävällisempiä, jotta he voivat hyödyntää paremmin jatkuvaa mobiilitrendiä. Kuitenkin, kun etsit täydellinen verkkotunnus, huomaat, että ostettavissa on monia muita .us-laajennuksia. Itse asiassa kilpailu a loistava verkkotunnus .com-laajennuksella voi olla kovaa.

.Us- ja .Com-verkkotunnuslaajennukset – näiden kahden vertailu

.Meille:

• Tyypillisesti – USA:n yritysten käytössä
• Hinta – $12+/vuosi
• Saatavuus – Erittäin korkea; vain 1,8 miljoonaa rekisteröityä
• Uskottavuus – Erityisesti yhdysvaltalaisille yrityksille

.Com:

• Käyttää tyypillisesti – Kaikentyyppiset voittoa tavoittelevat yritykset
• Hinta – $8+/vuosi
• Mobiiliystävällinen – Kyllä
• Saatavuus – Huono; Lähes 50 prosenttia verkkosivustoista käyttää .com-verkkotunnusta
• Uskottavuus – Erittäin uskottava kaikentyyppisille yrityksille / paljon uskottavampi kuin .net, .biz ja muut vaihtoehdot

Milloin kannattaa käyttää .Us-laajennusta?

.us-laajennus on suunniteltu erityisesti Yhdysvaltoihin sijoittautuneille yhteisöille tai henkilöille, joilla on huomattava yhteys Yhdysvaltoihin.

Jos sinä tai yrityksesi sijaitsee Yhdysvalloissa tai palvelee ensisijaisesti yhdysvaltalaista yleisöä, .us-verkkotunnuksen laajennuksen käyttäminen voi auttaa vahvistamaan uskottavuutta ja tehdä selväksi, että olet Yhdysvalloissa.

Tässä on joitain tilanteita, joissa .us-laajennuksen käyttö saattaa olla sopivaa:

 1. Jos yrityksesi sijaitsee Yhdysvalloissa: Jos yrityksesi toimii Yhdysvalloissa, .us-verkkotunnuksen laajennuksen käyttäminen voi auttaa vahvistamaan brändi-identiteettiäsi ja kertoa asiakkaille, että olet paikallinen yritys.
 2. Jos olet yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon organisaatio: Yhdysvalloissa toimivat voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat käyttää .us-verkkotunnuksen laajennusta yhteyden muodostamiseen Yhdysvaltoihin ja tehdäkseen selväksi, että ne ovat laillinen, rekisteröity organisaatio.
 3. Jos olet Yhdysvalloissa sijaitseva valtion virasto tai osasto: Valtion virastot tai osastot voivat käyttää .us-laajennusta osoittamaan, että heidän verkkosivustonsa on virallinen valtion resurssi.
 4. Jos olet Yhdysvalloissa asuva henkilö tai bloggaaja: Jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai asukas ja haluat luoda henkilökohtaisen verkkosivuston tai blogin, .us-verkkotunnuksen laajennuksen käyttäminen voi auttaa luomaan yhteyden Yhdysvaltoihin ja tekemään selväksi, että sisältösi on suunnattu yhdysvaltalaiselle yleisölle.
🔥 Empfohlen:  Suuret teknikot eivät välitä oikeudenkäynneistä

Loppujen lopuksi .us-laajennuksen käyttäminen riippuu tilanteestasi ja tavoitteistasi.

Jos kuitenkin olet Yhdysvalloissa tai sinulla on vahva yhteys Yhdysvaltoihin, .us-verkkotunnuksen laajennuksen käyttäminen voi auttaa vahvistamaan verkkonäkyvyyttäsi ja tavoittamaan yhdysvaltalaisen yleisön.

Milloin kannattaa käyttää .com-laajennusta?

Vaikka .us viittaa a “Yhdysvaltalainen entiteetti”, .com viittaa “kaupalliseen”.

Siksi sitä käytetään kaupallisten, voittoa tavoittelevien yritysten verkkosivustoilla, joiden tavoitteena on tuottaa voittoa mainonnasta tai tavaroiden ja palveluiden myynnistä.

Koska kuluttajat luottavat yleensä .com-verkkosivustoihin kuin ei-.com- tai .us-verkkosivustoihin, useimmat nykypäivän verkkosivustot käyttävät .com-laajennusta.

Seuraavassa on erityyppisiä verkkosivustoja, jotka käyttävät yleensä .com-laajennusta:

• Verkkokaupat ja palvelusivustot

.com laajennus on ihanteellinen yrityksille, joilla on tuotteita myyviä verkkosivustoja tai palveluita verkossa, offline-tilassa tai molemmissa. Sitä voidaan käyttää perinteisten tavaroiden ja palveluiden myyntiin sekä vain online -tilauspalveluihin.

• Blogit

Vaikka useimmat blogit eivät myy mitään sinänsä, vaan linkittävät vain muille verkkosivustoille, jotka myyvät, monet heistä käyttävät .com-verkkotunnuksen laajennuksia lisäämään uskottavuutta. Kun käytät blogiisi .com-laajennusta, sijoitat sen samalle areenalle suurten, vakiintuneiden .com-sivustojen kanssa, mikä antaa sille ammattimaisen ulkonäön ja verkkonäkyvyyden.

Halvemman .net-, .info- tai .biz-laajennuksen valitseminen tarkoittaa, että et ota blogia vakavasti, joten miksi kenenkään muun pitäisi? Oikean verkkotunnuksen valitseminen blogillesi on yhtä tärkeää kuin oikean blogialustan valitseminen blogillesi.

com-verkkotunnuksen laajennuksen käyttäminen on myös todella hyödyllistä sähköpostiuutiskirjeen sisällön toimittamisessa. Useat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisia ​​sähköpostiosoitteita, jotka vastaavat verkkotunnuksesi nimeä ja laajennusta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa sähköpostia esimerkiksi osoitteesta “[email protected]”. Ammattimainen sähköpostiosoite lisää sähköposteihisi suurta uskottavuutta, mikä johtaa korkeampiin avausmääriin ja suurempiin voittomahdollisuuksiin.

.Us vs. .Com – Mitkä ovat edut ja haitat?

.Us plussat ja miinukset

.us-verkkotunnuksen laajennus on maakoodin ylätason verkkotunnus, joka on suunniteltu erityisesti Yhdysvaltoihin sijoittautuneille yhteisöille tai henkilöille, joilla on huomattava yhteys Yhdysvaltoihin.

Tässä on joitain sen eduista ja haitoista:

Plussat:

• Tarkemmin kohdistettu – .us-laajennus on loistava tapa osoittaa, että verkkosivustosi on kohdistettu erityisesti yhdysvaltalaiselle yleisölle.

• Lisää uskottavuutta – .us-verkkotunnus voi lisätä brändisi uskottavuutta osoittamalla, että olet Yhdysvalloissa.

• Enemmän vaihtoehtoja – Koska .us-verkkotunnukset eivät ole yhtä suosittuja kuin .com-verkkotunnukset, käytettävissä on enemmän verkkotunnuksia, joista valita, mikä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet suojata haluamasi verkkotunnus.

Haittoja:

• Vähemmän monipuolinen – Vaikka .com-verkkotunnuksia voidaan käyttää kaikentyyppisille verkkosivustoille, .us-verkkotunnukset on tarkoitettu erityisesti Yhdysvaltoihin, joten ne eivät ole yhtä monipuolisia.

• Vähemmän tunnistettava – .Us-verkkotunnuksen laajennukset eivät ole yhtä tunnettuja tai yhtä laajalti käytettyjä kuin .com-laajennukset, joten ne eivät välttämättä ole yhtä tunnistettavissa joillekin yleisöille.

.Com plussat ja miinukset

Olitpa myymässä jotain tai et, .com-laajennus voi tehdä sivustostasi mieleenpainuvamman, uskottavamman ja mobiiliystävällisemmän. Valitettavasti niiden suosion vuoksi .com-verkkotunnuksia on vähemmän, joista valita, ja saatavilla olevat verkkotunnukset ovat usein kalliimpia.

Plussat:

• Uskottavampi – Kiitos sen pitkäaikaisen yhteistyön useiden tunnettujen ja arvostettujen tuotemerkkien kanssa, .com-laajennus lisää uskottavuutta kaikille sitä käyttäville verkkosivustoille. Toisaalta verkkosivustoja, jotka käyttävät muita laajemmin saatavilla olevia verkkotunnusten laajennuksia, kuten .info ja .biz, pidetään roskapostina tai huonolaatuisina.

• Enemmän haettavaa – Koska .com-laajennusta käyttää lähes 50 prosenttia kaikista yrityssivustoista ympäri maailmaa, se on ensimmäinen verkkotunnuslaajennus, jota ihmiset käyttävät yrityshauissaan. Toisin sanoen ihmiset ovat kuluttajia todennäköisemmin etsivät sivustoa perfectpleats.com kuin perfectpleats.info, perfectpleats.biz, perfectpleats.net ja niin edelleen.

Mobiiliystävällisempi – Koska .com-laajennukset ovat niin suosittuja, useimmissa mobiililaitteissa on .com-painike, joka tekee URL-osoitteiden kirjoittamisesta mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Missään muussa verkkotunnuslaajennuksessa ei ole näitä mobiilipikanäppäimiä.

Haittoja:

• Vähemmän aito – .com-laajennus ilmaisee automaattisesti, että verkkosivusto yrittää myydä jotain. Tästä syystä vierailijat voivat tuntea puolueellisuutta ja kuin verkkosivusto yrittää saada heidät painamaan “Osta”-painiketta. Tästä syystä blogitekstit voivat joskus tuntua vähemmän arvovaltaisilta tai aidoilta .com-tunnisteella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa Facebook-ryhmä ja saada uskollisia faneja

• Vähemmän budjettiystävällinen – Toki voit silti löytää todellisia .com-helmiä 15 dollarilla tai vähemmän vuodessa, mutta niitä on usein vähän. Useimmiten, jos haluat osuvan, tarttuvan .com-verkkotunnuksen ilman väliviivoja tai symboleja, joudut maksamaan siitä enemmän. Sitä vastoin löydät runsaasti .info-laajennuksia ja vastaavia alle 5 dollarilla.

Mistä saat verkkotunnuksesi

Voit tutkia saatavilla olevia verkkotunnuksia ja hankkia .us- tai .com-tunnisteella varustetun verkkotunnuksen mistä tahansa verkkotunnusten rekisteröintipalvelusta. Olen arvioinut kymmeniä tämän hetken suosituimpia rekisterinpitäjiä löytääkseni parhaista parhaat.

Tässä mitä löysin:

Paras verkkotunnusten rekisteröijä – Bluehost

Bluehost on isännöintipalveluntarjoaja ja verkkotunnusten rekisteröijä, joka on erikoistunut WordPress-sivustoihin. Koska WordPress on ylivoimaisesti suosituin verkkosivustojen rakentaja kaikenmuotoisille ja -kokoisille yrityksille, tämä on hyvä asia.

Bluehostilla saat .com-verkkotunnuksen 11,99 dollarilla vuodessa ja .us-verkkotunnuksen 8,99 dollarilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse edes maksaa mitään, koska saat ilmaisen verkkotunnuksen aina kun kirjaudut perusisännöintisuunnitelmaan. 2,75 dollarilla kuukaudessa se on varastettu sopimus.

Huolimatta siitä, että se on halpa lähtötason suunnitelma, siinä on upeita ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen WordPress-asennukset, useita sähköpostitilejä ja verkkotunnuksen yksityisyys ja suojaus. Bluehost-palvelimet ovat myös erittäin nopeita ja luotettavia, ja myös yrityksen asiakaspalvelu on huippuluokkaa.

Toiseksi sijoitetut – Domain.com

Domain.com tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia lähes kaikenlaisille verkkosivustojen omistajille. Ne tarjoavat jaetun isännöinnin, VPS-isännöinnin, WordPress-isännöinnin, verkkokaupan isännöinnin ja paljon muuta. Ne tarjoavat myös helppokäyttöisen verkkosivustojen rakentajan, rajattoman levytilan ja ilmaisia ​​verkkotunnuksia sekä .us- että .com-laajennuksille.

Isännöintipalveluntarjoaja ja verkkotunnusten rekisteröintipalvelu eivät tarjoa yhtä paljon suunnitelmia ja joustavia hinnoitteluvaihtoehtoja kuin Bluehost, mutta se on enemmän kuin toimiva yhden luukun palvelu, jolla saat verkkosivustosi verkkoon nopeasti.

Perussuunnitelma alkaa 3,75 dollarista kuukaudessa. Sen avulla saat rajattoman levytilan ja jopa 100 sähköpostiosoitetta. Seuraava on Deluxe-paketti, jonka hinta on 6,75 dollaria kuukaudessa, mikä mahdollistaa 250 sähköpostiosoitteen ja rajoittamattomien verkkotunnusten isännöinnin. Ultra-paketti lisää rajattoman sähköpostin hintaan 13,75 dollaria kuukaudessa.

Käytä kuponkikoodia SITEHUB saadaksesi vielä 25 % alennuksen kaikesta.

Toiseksi sijoittuneet – NameSilo

Olen käyttänyt NameSiloa vuosia ja olen aina arvioinut heidän palvelunsa ja hinnoittelunsa. He ovat yksi todellisista asiantuntijoista verkkotunnusten rekisteröintimarkkinoilla, koska he keskittyvät pääasiassa verkkotunnuksiin.

Halpojen verkkotunnuslaajennusten lisäksi ne tarjoavat myös lisäpalveluita, kuten webhotellin, SSL-varmenteita ja Google Workspacen sähköpostin.

Heidän verkkotunnuksensa hinnoittelu alkaa erittäin halvasta 1,39 dollarista, ja ne ovat yksi markkinoiden halvimmista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista.

Ohjauspaneeli on hieman vanhentunut, mutta helppokäyttöinen. Se näyttää hieman vuodelta 2005, mutta verkkotunnuspalvelussa on enemmän kuin kaunis käyttöliittymä.

NameSilolla ei ole hölynpölyä hinnoittelurakennetta, ja jokaiseen pakettiin on lisätty hyödyllisiä ominaisuuksia. Näitä hyödyllisiä lisäosia ovat täyden pääsyn DNS-hallinta, ilmainen WHOIS-tietosuoja, ilmainen sähköpostin edelleenlähetyspalvelu, verkkotunnuksen suojaus ja verkkotunnuksen pysäköinti.

Maakoodin ylätason verkkotunnukset (ccTLD:t) Yhdysvaltojen alueilla

 • .as – Amerikan Samoan ccTLD
 • .gu – Guamin ccTLD
 • .mh – ccTLD Marshallsaarille
 • .mp – Pohjois-Mariaanien ccTLD
 • .pr – Puerto Ricon ccTLD
 • .um – Vanhentunut ccTLD Yhdysvaltain pienille syrjäisille saarille
 • .vi – Yhdysvaltain Neitsytsaarten ccTLD

Uudet yleiset ylätason verkkotunnukset Yhdysvaltojen alueille

 • .boston – Uusi gTLD Bostonissa, Massachusettsissa
 • .miami – Uusi gTLD Miamissa, Floridassa
 • .nyc – Uusi gTLD New York Citylle, New Yorkin osavaltiolle
 • .vegas – Uusi gTLD Las Vegasissa, Nevadassa

.US vs .COM UKK

Mitä eroa on .us:n ja .comin välillä?

Suurin ero .us- ja .com-verkkotunnusten välillä on se, että .us on Yhdysvaltojen maakoodin ylätason verkkotunnus (ccTLD), kun taas .com on yleinen ylätason verkkotunnus (gTLD), joka ei ole maakohtainen. Tämä tarkoittaa, että .us on ensisijaisesti tarkoitettu Yhdysvalloissa sijaitseville yhteisöille tai henkilöille, joilla on huomattava yhteys Yhdysvaltoihin, kun taas .com-osoitetta voivat käyttää kuka tahansa yksilö, yritys tai organisaatio maailmanlaajuisesti.

🔥 Empfohlen:  Infosys - Powering Digital Dreams

Voiko voittoa tavoitteleva yritys rekisteröidä .us-verkkotunnuksen laajennuksen?

Kyllä, voittoa tavoittelevat yritykset voivat rekisteröidä .us-verkkotunnuksen laajennuksen, kunhan ne täyttävät rekisterin asettamat kelpoisuusvaatimukset. Näihin vaatimuksiin kuuluu vilpittömässä mielessä toimiminen Yhdysvalloissa ja yhteysvaatimuksen täyttäminen, mikä tarkoittaa, että verkkotunnuksen on oltava suoraan yhteydessä rekisteröijän toimintaan Yhdysvalloissa.

Onko .us uskottavampi kuin .com?

Sekä .us- että .com-verkkotunnuksen laajennukset voivat olla uskottavia verkkosivuston kontekstista ja luonteesta riippuen. .us-verkkotunnuksen laajennus voi lisätä uskottavuutta verkkosivustolle, joka sijaitsee Yhdysvalloissa tai on suunnattu yhdysvaltalaiselle yleisölle, kun taas .com-verkkotunnuksen laajennus on laajalti tunnettu ja käytetty maailmanlaajuisesti, mikä voi lisätä minkä tahansa verkkosivuston uskottavuutta.

Vaikuttavatko .us- tai .com-verkkotunnuksen laajennukset hakukoneoptimointiin?

Verkkotunnuksen laajennus itsessään ei vaikuta suoraan hakukoneoptimointiin. Asianmukainen ja mieleenpainuva verkkotunnus, joka kuvastaa verkkosivustosi sisältöä ja tarkoitusta, voi kuitenkin epäsuorasti parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia. Lisäksi maakohtainen verkkotunnuksen laajennus, kuten .us, voi auttaa viestimään hakukoneille, että verkkosivustosi on relevantti kyseisen maan käyttäjille. Tämä on kuitenkin vain yksi monista tekijöistä, jotka hakukoneet ottavat huomioon sijoittaessaan verkkosivustoja hakutuloksissa.

Miten saan verkkosivuston, jonka laajennus on .us tai .com?

Jos haluat hankkia verkkosivuston, jossa on .us- tai .com-laajennukset, sinun on valittava isännöintipalveluntarjoaja, kuten Bluehost valitaksesi verkkotunnuksen ja isännöintisuunnitelman. Kun olet tehnyt sen, voit käyttää drag-n-drop -verkkosivustojen rakennustyökalua saadaksesi sivustosi käyntiin hetkessä.

.US vs .COM – Bottom Line

Sekä .us- että .com-verkkotunnusten laajennukset lisätään verkkosivustojen loppuun, jotta voidaan tunnistaa, edustavatko ne voittoa tavoittelematonta organisaatiota vai voittoa tavoittelevaa yritystä. .meille on lyhenne sanoista “Yhdysvallat” ja .com on lyhenne sanoista “.commercial”.

Oikean vaihtoehdon valitseminen tekee sivustostasi uskottavamman ja haettavan. Olen varma, että hyväksyt sen, mikä on ratkaisevan tärkeää sen menestyksen kannalta.

Jos haluat hankkia verkkotunnuksen, jonka laajennus on .us tai .com, sinun on käytettävä hyvämaineista verkkotunnusten rekisteröintipalvelua, kuten Domain.com tai Bluehost.

Laajalti yhtenä parhaista rekisterinpitäjistä ja hosting-yrityksistä, ne tarjoavat erilaisia ​​edullisia, monipuolisia isännöintisuunnitelmia saadakseen sivustosi liikkeelle silmänräpäyksessä.

Lisää verkkotunnuksiin liittyvää sisältöä

Jos haluat lukea lisää kaikista verkkotunnuksista, tutustu seuraaviin oppaisiin:

 1. Kuinka myydä verkkotunnus
 2. Kuinka monta verkkotunnusta on olemassa?
 3. Kuinka saada todellinen arvo verkkotunnuksellesi
 4. Mistä ostaa halvimmat verkkotunnukset
 5. .net vs .com – vertailuopas
 6. .co vs com – vertailuopas
 7. io vs com – vertailuopas

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.