Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uskomme todella, että Millenniaalit tietävät mikä on trendikästä, sanoo Sagun Arora, yksi perustajista, Filmy Vastra

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uskomme todella, että Millenniaalit tietävät mikä on trendikästä, sanoo Sagun Arora, yksi perustajista, Filmy Vastra

Intian vaateteollisuus on merkittävä tekijä maan taloudessa, ja sillä on suuret kotimarkkinat ja kasvava vientisektori. Vaateteollisuuden kasvua ovat johtaneet monet tekijät, kuten väestönkasvu, kaupungistuminen ja käytettävissä olevien tulojen kasvu. Pikamuodin nousu ja sähköisen kaupankäynnin kasvu ovat myös vaikuttaneet alan laajentumiseen.

Toimialalla on kuitenkin edessään joitain haasteita, kuten infrastruktuurin puute, riittämätön teknologia ja rahoituksen puute. Lisäksi toimialalla on edessään myös kestävän kehityksen sekä ympäristö- ja eettisten näkökohtien haasteet.

Asusteiden markkinoiden liikevaihto on n 96,47 miljardia dollaria vuonna 2023. Markkinoiden odotetaan kasvavan 3,34 % vuosittain (CAGR 2023-2027). Markkinoiden suurin segmentti on Naisten vaatteet -segmentti, jonka markkinavolyymi on 43,65 miljardia dollaria vuonna 2023.

StartupTalky: Sagun, mistä Filmy Vastrassa on kyse? Miten aloitit ja mikä visio sen takana oli?

Sagun Arora: Vuonna 2019 aloittanut Filmy Vastra on verkkovaatekauppa, joka keskittyy ensisijaisesti mukavuuteen ja laatuun. Se on yhden luukun myymälä kaikenlaisille pinnallisten sankareiden tavaroille ja erilaisille OTT-sarjoille mm. Olemme omaksuneet viimeisimmät trendit hyvin päivittäisiin välttämättömiin kauppavaatteisiin.

Muistan elävästi sen kauniin aurinkoisen iltapäivän 12. luokallamme, kun meillä oli kananlihat ajautumassa erilleen, koska koulunkäynti oli silloin yli muutaman kuukauden, kun vahingossa mieleemme tuli ajatus yrityksen perustamisesta, jotta pysyisimme aina yhdessä. Pian sen jälkeen aloimme työstää tätä ideaa ja toteutimme sen muutamassa kuukaudessa, ja tämä on käynnistysrahoitteinen start-up.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Sagun Arora: Kuten kaikki tiedämme, pandemia oli iskenyt meihin kaikkiin niin kovasti, että oli lähes mahdotonta edes ajatella tuotteen/ominaisuuden lisäämistä jo olemassa olevaan liiketoimintaan.

Vaikka olemme vähitellen poistumassa tästä, meillä on valmisteilla muutamia kehityshankkeita. Neljä ystävää ovat uskoneet vahvasti mottoon “Toimitus parasta laatua edulliseen hintaan”, ja tämä on ollut tuotteemme ydin USP. Tarjoamme yhden parhaista ominaisuuksista ihmisillemme, koska olemme vartijoita.

StartupTalky: Miten vaateteollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Sagun Arora: Toimialamme on jatkuvasti kehittynyt viime vuosina ja sopeutuu erittäin nopeasti uusiin milleniaaleihin ja Z-sukupolven mieltymyksiin. Tässä nopeatempoisessa maailmassa vähittäiskauppa on kokenut monia erilaisia ​​muutoksia. Teknologian vaikutus toimialaan on muuttanut merkittävästi asiakkaiden käyttäytymistä.

Automatisoitu keinotekoinen teknologia on tehnyt koko vähittäiskaupan terapian kokemuksen a
paljon kiinnostavampaa. Meillä verkkokaupan yrityksenä, kuten monilla muillakin, on etulyöntiasema, koska tästä mediasta on tullut asiakkaille arjen välttämättömyys. Nykypäivän asiakkaat tekevät lähes 37 % kuukausittaisista vähittäisostoksistaan ​​verkkosivustojen kautta. Lisäksi jälleenmyyjille he saavat n. 51 % tuloistaan
Internetissä.

Sagun Arora: Ajan tasalla pysymisestä nykypäivän hullujen hatuntekijöiden maailmassa on tullut niin helppoa. Varsinkin sosiaalisen median, kuten Instagramin, Snapchatin ja Facebookin, kanssa, joissa kaikki on alkanut muuttua uudeksi trendiksi, sanoisin, että meidän kaltaisten yrittäjien elämästä on todella tullut kuin siunaus valepuvussa!

🔥 Empfohlen:  8 parasta Wix-vaihtoehtoa: mikä sopii sinulle? [2023]

Muutaman viime kuukauden aikana olemme nähneet alallamme suurta kehitystä, jossa sosiaalinen media verkkoalustana on houkutellut erilaisia ​​yleisöjä pysymään pelillään ja tietämään viimeisimmät seurattavat trendit. Tämän seurauksena me valmistajat käytämme sosiaalista mediaa laajasti myynninedistämistoiminnassa parantaaksemme viestintää asiakkaidemme kanssa. Vähittäiskauppayrityksenä uskomme todella, että milleniaalit tietävät sosiaalisen median kahvojen kautta, mikä on trendikästä ja mikä on ollut yleistä.StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Sagun Arora: Vähittäiskauppayrityksenä on erittäin tärkeää seurata liiketoiminnan kasvua ja suorituskykyä. Tämän mielessä olemme ottaneet käyttöön muutamia mittareita, joilla seurataan yrityksen kasvua suhteessa kasvuun ja asiakkaisiin.

Jotkut yleisesti käytetyistä mittareista ovat:

  • Liikevaihdon kasvu
  • Asiakkaan tulot
  • Asiakkaan säilyttäminen
  • Asiakastyytyväisyys
  • Asiakkaiden takaisinostot

StarupTalky: Mitkä olivat merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Sagun Arora: Kuten minkä tahansa muun startup-yrityksen kanssa, pandemian kaksi viimeistä vuotta ovat vaikuttaneet elämäämme, sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Kävimme läpi monia haasteita, koska olimme juuri aloittaneet yrityksemme, kun COVID-19 osui askareisiin. The raaka-ainepula ja rajoitettu toimitusketju olivat suurin haaste, jonka kohtasimme viime vuonna. Hankinta laadukkaan materiaalin tuottaminen tuotantoon on jatkuva tehtävä, mutta COVID-aikoina se oli todella vaikeaa, ja se jopa vaikeutti työtämme. Myös toimitusketjun rajoitukset vaikuttivat merkittävästi logistiikkaan.

Silti vahvana ja luottavaisena Filmy Vastra selvisi vaihtelevasta ympäristöstä. Nyt, viimeisen vuoden aikana laajalla panostuksellamme markkinointiin, olemme voittanut haasteet ja olemme jopa nousseet nuorten verkkotavarakauppaan. Rehellisesti sanottuna minusta tuntuu, että aika on ainoa valuutta, ja siksi haluan käyttää sen tehokkaasti yhden todellisen rakkautemme, liiketoimintamme kasvattamiseen seuraavina tulevina vuosina.

StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Sagun Arora: Pysymme uskollisina sitoumuksillemme, olemme olleet siunattuja toistuvilla ostoilla siitä lähtien, kun myimme tuotteemme ensimmäisen kerran 2. toukokuuta 2019. Olemme toimittaneet onnistuneesti 65 000 tuotetta Filmy Vastran perustamisen jälkeen.

Meidän oikea-aikaiset yhteydenotot rakkaiden asiakkaidemme kanssa, mukaansatempaava heidän kanssaan kerran neljännesvuosittain, mikä saa heidät viihtymään lähettää heille toiveita heidän erikoistilaisuuksistaan ​​ja muutama muu kiehtova toiminta on johtanut siihen, että olemme säilyttäneet asiakaskuntamme kolminumeroisena viimeisten vuosien aikana. Uskomme vahvasti, että kun joku tulee asiakkaaksemme, se on säilytettävä ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että he pysyvät kanssamme ja tyydytämme heidän vaatimuksiaan.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Sagun Arora: Vähittäiskaupassa toimiminen markkinoinnissa on olennainen näkökohta. Rehellisesti sanottuna käytämme kuitenkin hyvin vähän markkinointiin, koska strategiamme ovat olleet hyvin erilaisia ​​alusta lähtien.

Uskoimme aina markkinointistrategioiden orgaaniseen reittiin, kun pidämme yhtenäisesti vanhan koulukunnan ajattelua “suusta suuhun -liiketoiminnasta” parhaana markkinointistrategiana tuotteelle, joka auttaa tulemaan brändiksi maailmassa.

Yksi jännittävistä kasvuhankkeista, jonka saimme aikaan, oli yrityksen perustamisen alkuvuosina, jolloin olimme yhteydessä pieneen joukkoon läheisiä ystäviämme ja pelasimme pyörätoimintaa, jossa jokainen ystävämme sai ilmaislahjoja ja herkkulaukun ja saman ystävän piti sitten luovuttaa se ystävilleen. Yhteenvetona totean, että tästä hauskasta toiminnasta tuli suuri hitti ja se johti yrityksellemme paljon asiakasliidien luomiseen. Tämä oli pientä toimintaa, mutta varmasti tehokasta yrityksellemme.

🔥 Empfohlen:  KDSPY vs Publisher Rocket: mikä alusta on parempi Kindle Book -avainsanojen tutkimukseen?

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Sagun Arora: Elämme digitalisoituneessa maailmassa, meillä on runsaasti työkaluja ja ohjelmistoja, jotka ovat suurelta osin saatavilla markkinoilla. Kuitenkin se, mikä meille sopii parhaiten, riippuu puhtaasti tunnin tarpeesta. Varaston ylläpitotyökalut ovat yksi harvoista räätälöidyistä ohjelmistoista, joita olemme käyttäneet kanavoidaksemme liiketoimintaa sujuvasti. Se on hyvin jatkuva prosessi, jossa tarpeen mukaan lisäämme ja poistamme työkaluja jatkuvasti.

Jotkut yleisesti käytetyistä työkaluista ja ohjelmistoista ovat:

  • Adobe
  • Kuvittaja
  • Corel
  • Tally
  • Tuotannonhallinnan työkalut

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Sagun Arora: BuyHiven raportin mukaan pienet jälleenmyyjät hallitsevat D2C-markkinoita. On selvää, että hankintasektorilla on pian edessä suuri vallankumouksellinen muutos tulevana vuonna 2023. Pienet uudet tulokkaat vaikuttavat vähittäiskauppaan maailmanlaajuisesti. Olemme nähneet hajautetun pienierävalmistuksen äkillistä kasvua kaikkialla maassa.

Myös verkkokaupan tulevaisuus näyttää ainakin meidän toimialallamme erittäin valoisalta, sillä 14-40-vuotiaat ovat riippuvaisia ​​älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista ja heitä tavataan usein tekemässä vähittäiskauppaterapiaa.

Kaupunki-Intia ja halu mennä kaikkensa brändin puolesta ovat kasvaneet nopeasti. Maaseudulla se kuitenkin hidastuu edelleen. Yhteinen tavoitteemme on keskittyä Tier-2-kaupunkeihin lähestyvänä tilivuonna, koska haluamme periä ensikävijän edun kilpailijoihimme nähden.

Jatkuvasti muuttuvalla markkinakäyttäytymisellä geopoliittiseen ympäristöön ja kauppasektoriin, jolla on edelleen erilaista dynamiikkaa suurten talouksien välillä, on merkittävä vaikutus maailmanlaajuiseen hankintaan vuonna 2023.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Sagun Arora: Kulunut vuosi oli erittäin vaikea meille kaikille, myös minulle ja tiimilleni. “Work from Home” -konsepti oli hyvin epäperinteinen käsite, josta tuli maailman ainoa selviytymiskeino. Todellakin, oli erittäin vaikeaa toimia kotoa käsin, ja vei paljon aikaa sopeutua, mutta lopulta kaikki päättyi hyvin.

Tästä lähtien tiimissämme on paljon ihmisiä, jotka ovat työskennelleet kotoa sen jälkeen ja minun on myönnettävä, että he ovat tehneet tehtävänsä erittäin tehokkaasti ja tuloksellisesti. Uskomme hybridityökulttuuriin, jossa työntekijöidemme turvallisuus, mukavuus ja mukavuus pysyvät yhtenä ytimestämme.

Myös hallituksen viruksen leviämisen estämiseksi asettama ei tapaa ja tervehdi -sääntö sai meidät ymmärtämään toistemme tärkeyden entisestään. Suotuisan työympäristön merkitys, johon olemme tottuneet. Se oli vuosi täynnä uutta oppimista ja opimme monia asioita. Ajan kuluessa olemme alkaneet arvostaa vähiten asioita, joita meillä oli aiemmin ollut tapana valvoa erittäin dynaamisen maailman sijasta.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, SKUS- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Sagun Arora: Asiakaskeskeisessä maailmassa jatkuvana tavoitteenamme on laajentaa liiketoimintahorisonttiamme. Olemme pitäneet verkkokauppaamme menestyksekkäästi lähes neljä vuotta, joten meillä on nyt suunnitelmia vahvistaa tavoittavuuttamme kahdella tavalla, kautta maantieteellistä laajentumista ja tuotevalikoimamme vahvistamista.

🔥 Empfohlen:  Onko rinnakkaisohjelmointi todella niin vaikeaa?

Vaikka olemme tehneet hyvää ja saaneet hyvän osan tuloista Tier-1- ja 2-kaupungeista, nyt on aika avata verkkokauppa myös Tier-3-kaupungeille. Tiedämme hyvin, että tähän liittyy erilaisia ​​logistisia haasteita, mutta meillä on suunnitelmia kiertää tämä.

Laajennamme tuotevalikoimaamme käsilaukkujen, jalkineiden ja muiden asusteiden lanseeraamiseksi, joten olemme kaikki laajentamassa näköalojamme. Tämä johtaa parempaan SKUS:iin ja sen seurauksena tämä lisää tarvetta suuremmalle joukkuepohjalle tulevaisuudessa.

Näin voimme perustaa muutaman tuotantolaitoksen lisää maan muihin paikkoihin yrityksen parametrien perusteella.

StartupTalky: Kun d2c-brändit käyttävät niin paljon mainoksiin, mikä on kasvustrategiasi, orgaaninen vai epäorgaaninen? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Sagun Arora: Kun aloitimme liiketoimintamme, valitsimme epäorgaanisen markkinoinnin. Käytimme markkinoinnin suurjännitemuotoa, kuten mainoksia. Kasvaessamme liiketoiminnassamme, Olemme siirtyneet hieman luomumarkkinointiin. Tässä rahoituksessa minun katsotaan tekevän liiketoimintamme maksimaalisen kustannusoptimoinnin, ja siksi meillä on suunnitelmissa mennä täysin orgaanisesti hyödyntämällä laajasti hakukoneoptimointia (SEO) ja sisältömarkkinointia.StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen d2c:n perustajan kanssa?

Sagun Arora: Mielestäni D2C-konsepti sai suuren suosion pandemian aikana vuonna 2020. Tällä hetkellä Intia on vahvasti kolmannella sijalla Yhdysvaltojen ja Kiinan jälkeen D2C-segmentin kolmanneksi suurimmana markkina-alueena. Se on väline, jossa valmistajat myyvät tavaroitaan ja tuotteitaan suoraan loppukäyttäjille.

Uskon vahvasti siihen on vielä niin paljon muuta, mitä D2C:n perustajat voivat tuoda pöytään eri tavoin. D2C-brändeille tuote ja markkinointi ovat kaksi pääaluetta, joilla heidän on keskityttävä vakiinnuttamaan asemaansa. Lisäksi heidän pitäisi pitää tarkasti silmällä asiakkaiden säilyttämistä antamalla heille jotain paketista.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents