Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Utthungan teknologiajohtaja Rushendra Babu kertoo, kuinka Intia voi vastata teollisuus 4.0:n vaatimuksiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Utthungan teknologiajohtaja Rushendra Babu kertoo, kuinka Intia voi vastata teollisuus 4.0:n vaatimuksiin

Utthunga Technologies tarjoaa ohjelmistokehitystä, laiteohjelmisto- ja laitteistokehitystä, IIoT-sovelluksia, IT-OT-integraatiota, kenttälaitteiden integrointia, teollista viestintää, tietoturvasuunnittelua ja testauspalveluita maailmanlaajuisille teollisille OEM-valmistajille ja valmistajille. Tuotekehitys- ja teollisuusratkaisuja tuottava yritys pyrkii edistämään hallituksen asettaman tavoitteen 25 %:n osuutta BKT:stä valmistustuotannosta kehitystä. Analytics India Magazine otti yhteyttä Utthungan teknologiajohtajaan Rushendra Babuhun ymmärtääkseen, kuinka hyvin yritys pystyy vastaamaan Teollisuus 4.0:n vaatimuksiin.

TAVOITE: Mitä aukkoa Utthunga korjaa Intian digitaalisessa muutoksessa?

Suurin aukko muutosohjelmien toteuttamisessa on oikean yhdistelmän käyttötekniikkaa (OT), toimialaosaamista ja IT-integraatiota. Utthunga yhdistää kaikki nämä tekijät tehokkaasti. Utthunga, jolla on käytännön kokemusta sekä IT- että OT-sektoreilta ja työskennellyt maailmanlaajuisten automaatiolaitteiden valmistajien ja teollisuuden pk-yrityspoolin kanssa, tarjoaa maailmanlaajuisten standardien mukaisia ​​yhtenäisiä ratkaisuja.

Tehdaskerroksista luotujen tietojen esteetön pääsy on avain digitaaliseen transformaatioon. Koska tehtaalla on heterogeenista, vanhaa, digitaalisesti ei-natiivia omaisuutta, raakadata pysyy usein lukittuna siiloihinsa. Utthunga on ainutlaatuisessa asemassa avaamaan pääsyn tietoihin ja tarjoamaan niitä erilaisille kuluttajille: Kämmentietokoneiden operaattorit, SCADA/HMI, yrityssovellukset, analytiikkasovellukset jne.

TAVOITE: Mitkä ovat Utthungan tärkeimmät tuotteet ja palvelut?

Utthunga tarjoaa laajan valikoiman teollisuustuotteita ja -ratkaisuja, kuten OPC Suite, Simulators, Edge Software, Edge Device Management, Network Diagnostics jne. Teollisuuden palvelut ja sovellukset, kuten Asset Management & Predictive Maintenance, Product Engineering, Solution Engineering & Deployment, EPC, Laiteintegraatio ja viestintäprotokollat ​​ovat myös Utthungan keskeisiä tarjouksia.

TAVOITE: Selitä tarjontasi takana oleva tekniikka.

Meillä on vahvat resurssit ja asiantuntijat tärkeimmissä digitaalisissa teknologioissa, kuten Messaging, Machine Learning, Mobile, Hybrid & Big Database. Huolehdimme myös viimeaikaisista teknologisista trendeistä, jotka kattavat konttiteknologian – Dockerin, Kubernetesin, hybridi- ja pilvitagnostisen infrastruktuurin, työnkulkumoottorit ja teollisuuden tietoturvan hallinnan. Ydin OT:ssa (Operational Technology) meillä on rikas asiantuntemus kenttätason viestintäprotokollista, kuten Ethernet/IP, EtherCAT, IO-Link, HART ja monet muut. Teknologiat, kuten TSN, APL ja 5G, ovat alueita, joilla olemme jo alkaneet konsultoida ja palvella maailmanlaajuisia OEM-valmistajia.

🔥 Empfohlen:  TikTok asettaa turvallisemman tavan olla pidättämättä huonoista kommenteista

TAVOITE: Mitkä ovat Utthungan tärkeimmät painopistealueet?

Olemme erikoistuneet useille aloille, kuten O&G, Energy & Power, Discrete Manufacturing, Pharmaceuticals, Food & Juoma, Metals & Mining, Shipping ja Logistics.

Teemme yhteistyötä tunnetun akkuvalmistajan kanssa tehokkuuden parantamiseksi siirtämällä yhden heidän nykyisistä tärkeistä toiminnoistaan ​​digitaaliseen, jolloin työläs ja raskas paperityö jää pois. Yhdessä muista mielenkiintoisista projekteistamme teemme yhteistyötä öljy- ja kaasuteollisuuden asiakkaan kanssa ennakoivan toimenpiteen parantamiseksi heidän öljykaivojensa suorituskyvyn parantamiseksi. Sääntelyrikkomusten välttämiseksi teemme myös yhteistyötä varustamoiden kanssa varkaus- ja polttoaineenkäyttötapojen tunnistamiseksi ja poistamiseksi.

TAVOITE: Kuinka Intia voi vastata Teollisuus 4.0:n vaatimuksiin?

Tämä edellyttää voimakasta ponnistelua teollisuuden keskuudessa lisätäkseen tietoisuutta Teollisuus 4.0:n käyttöönoton lyhyen ja pitkän aikavälin eduista, jotta ne voivat harjoittaa liiketoimintaansa kannattavasti, turvallisesti ja turvallisesti. Ekosysteemikumppaneiden on mahdollistettava tämä konsultoinnin, koulutuksen, auditoinnit ja arvioinnit, kokemuskeskusten ja intensiivisten osaamisen kehittämisohjelmien avulla työvoiman ammattitaitoa lisäämiseksi.

TAVOITE: Miten kannustamme teknologian käyttöönottoa saavuttamaan “Make-in-India” -tavoitteet?

Tässä muutama seikka, kun kyse on teollisuuden rohkaisemisesta ottamaan käyttöön teknologioita:

  • Hautomoohjelmia teollisuuden ja korkeakoulujen, kuten IMPRINT, UAY jne., kanssa on kannustettava innovoimaan ratkaisuja Intian teollisuuden, markkinoiden, ympäristönsuojelun, ihmisten turvallisuuden jne. haasteiden ratkaisemiseksi.
  • Kannustaa pääomaa toteuttamaan teollisuus 4.0:a keskittyen energiansäästöön, saastumisen hallintaan, turvallisuuteen jne.
  • Vähennä teollisuus 4.0 -ratkaisujen käyttöönoton kustannuksia valikoivalla tuella käyttöönotettaville teknologioille ja tuotteille.
  • Kannustaa starttia teollisuus 4.0 -ratkaisutarjonnassa rahoituksen ja verovapauden avulla.
  • Kannustetaan paikallisten innovatiivisten ratkaisujen käyttöä joidenkin tukien avulla.
  • Kannustaa monikansallisia yrityksiä innovoimaan Intiassa yhteisrahoituksen ja T&K-investointien verokannustimien avulla.
  • “Manufacturing Cloud” -kannustimia voitaisiin myöntää osallistujille, jotka osoittavat yhteistyöhön perustuvia mutta hajautettuja tuotantokäytäntöjä, jotka johtavat maailmanluokan tuotteisiin nopeassa tahdissa.
  • Pakollinen itsearviointi- ja osaamisen arviointiohjelma voitaisiin suunnitella jokaiselle toimialalle, samanlainen kuin IT- tai Udyam-itsearviointi.
  • Kypsyyspistemalli voitaisiin suunnitella ja liittää tuottavuus-, innovaatio- ja suorituskykyparametreihin eri tasoilla. Tällainen CIBIL-pistemäärän kaltainen indikaattori helpottaa ansioihin perustuvaa lainanottoa ja taloudellisia kannustimia valtiolta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä brändättyjä vaikuttajatuotteita verkossa

TAVOITE: Miten Utthunga kehittyi vuosien varrella?

Olemme kehittyneet ja kasvaneet suunnittelupalveluiden tarjoamisesta OEM-valmistajille ratkaisuntarjoajiksi ja hallinnoitujen palveluiden kumppaniksi asiakkaille. Olemme myös laajentaneet tuotevalikoimaamme viestintäprotokollien ja laiteintegraation kapealla toimijasta Systems & Solutions Integration -yritykseksi tuotannon, toiminnan ja liiketoiminnan tasolla.

TAVOITE: Kerro meille Utthungan laajentumissuunnitelmista.

Viimeisen 14 vuoden aikana olemme tasaisesti kasvaneet ja laajentaneet liiketoimintaamme eri teollisuuden aloilla. Sitoutuneen ja määrätietoisen ponnistelumme tuloksena olemme nyt astuneet nopean kasvun kehään. Seuraavien kolmen vuoden aikana näemme olevamme maailmanlaajuisesti merkittävien tekijöiden joukossa Digital Transformation Solutions -ratkaisujen toteuttamisessa useilla eri toimialoilla, erityisesti; Energia ja sähkö, erillinen valmistus, lääkkeet, ruoka ja juoma, metallit ja kaivostoiminta sekä merenkulku.