Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uuden Bing AI:n käyttäminen ChatGPT:n kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uuden Bing AI:n käyttäminen ChatGPT:n kanssa

 • Aloita Bing Chatin käyttö avaamalla “Bing.com” Napsauta Microsoft Edgessä “Chat” ja käytä alareunassa olevaa kehotetta kysyäksesi kysymys. Voit esittää jatkokysymyksiä, muuttaa keskustelutyyliksi “Luova”, “Tasapainoinen” tai “Tarkka” ja käyttää “Uusi aihe” mahdollisuus aloittaa keskustelu alusta. Oikealta löydät viimeaikaisten toimien luettelon, josta voit tarkastella aikaisempia vastauksia.

PÄIVITETTY 17.5.2023: Uuden Bing Chat AI:n käyttö ChatGPT:n kanssa on helppoa, ja tässä oppaassa opit kuinka. Bing Chat on kokemus, joka yhdistää Microsoft-hakukoneen OpenAI:n ChatGPT-chatbotin mukautettuun versioon, jotta se tarjoaa enemmän ihmisläheisiä vastauksia sen sijaan, että sivulla olisi linkkiluettelo, joka sisältää tai ei välttämättä sisällä oikeaa tietoa.

Lisäksi, toisin kuin perinteinen haku, uusi Bing Chat (ja vastaavat chatbotit) voi vastata monimutkaisiin kysymyksiin, suorittaa erilaisia ​​tehtäviä ja voit olla vuorovaikutuksessa sen kanssa tietäen, että se ymmärtää kontekstin. On kuitenkin tärkeää huomata, että riippumatta siitä, miten käytät chatbotia, sinun ei pitäisi koskaan luottaa sokeasti vastauksiin, koska tarkkuudessa ja virheissä on aina ongelmia.

Tämä opas opettaa sinulle perusasiat Bing AI -kokemuksen käytön aloittamiseen Windows 11:ssä, 10:ssä, macOS:ssä tai Linuxissa. Voit nyt käyttää chatbotia myös mobiililaitteella Microsoft Edge-, Bing- ja SwiftKey-sovellusten kautta Androidille ja iOS:lle. (Voit nyt käyttää Bardjoka on uusi Googlen chatbot, joka kilpailee Bingin kanssa.)

Kuinka keskustella ChatGPT:n tuottaman Bing AI:n kanssa

Uuden Bing AI:n käyttö ChatGPT:n kanssa:

 1. Sinun on ensin avattava Bing sivu Microsoft Edgessä. Sivulta löydät uuden hakukentän, joka tukee jopa 1000 merkkiä. (Sinun ei tarvitse käyttää Microsoft-tiliä päästäksesi palveluun. Sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään, jos haluat pyytää yli viisi kierrosta. Kirjaudu sisään -painike on sivun oikeassa yläkulmassa.)

 2. Toiseksi, kirjoita hakukysely kuten tavallisesti kysyisit toiselle henkilölle. (Jos kirjoitat tavallisen kyselyn avainsanoilla, et todennäköisesti näe vastausta Bing AI:ltä. Älä esimerkiksi yritä “asenna Windows 11”. Anna sen sijaan todellinen kysymys, kuten “Mitä minun pitää tehdä” asentaa Windows 11 tietokoneelleni.)

 3. Kun aloitat haun, saat tyypillisen tuloksen, jossa linkit on listattu sijoituksen mukaan. Oikealta puolelta löydät nyt kuitenkin Bing AI -rajapinnan, jossa on inhimillisempi vastaus tietolähteiden viittauksella. Klikkaa “Katso lisää” -painiketta näyttääksesi täydellisen vastauksen.

  Bing AI -sivupalkin vastaus

  Nopea vinkki: Voit arvioida vastauksen peukalolla ylös tai alas auttaaksesi kehitystiimiä parantamaan palvelua.

 4. Jos haluat käyttää chatbotia, voit napsauttaa “Jutellaan” -painiketta tai “Chat” painiketta a hakukentän alareunassa.

  Nopea vinkki: Jos haluat käyttää Chatia suoraan, voit aina napsauttaa Chat-vaihtoehtoa Bingin kotisivulla.

 5. Kun avaat Chatin, kokemus siirtyy chatbot-sivulle. Huomaat nopeasti, että tämä eroaa tavallisesta hakukokemuksestasi. (Se on kuin chattailisi toisen henkilön kanssa WhatsAppissa, Teamsissa tai Slackissa.)

  Bing AI chat-käyttöliittymä

 6. Chatbotin oletuskeskustelutyyli asetetaan “Tasapainoinen” antaa Bingille mahdollisuuden vastata neutraalimmin, mikä tarkoittaa, että se yrittää olla ottamatta puolta tietystä aiheesta. Voit kuitenkin muuttaa sävyn “Luova,” joka tuottaa leikkisämpiä ja omaperäisempiä vastauksia, tai “Tarkka,” luodaksesi tarkimman vastauksen ja enemmän faktoja.

  Bing Chat -keskustelutyylit

 7. Bingin ChatGPT-versio on sisältötietoinen, mikä tarkoittaa, että tekoäly muistaa aikaisemmat hakusi, joten voit esittää jatkokysymyksiä aloittamatta alusta. Tässä kokemuksessa voit esittää jopa 2000 merkin pituisia kysymyksiä.

  Bing AI -seurantakysymys

 8. Jos haluat aloittaa uuden keskustelun unohtamatta edellisen istunnon, napsauta “Uusi aihe” (luutakuvake) -painiketta Kysy mitä tahansa -ruudun vieressä ja kysy sitten toinen kysymys. (Yleensä haluat kysyä monimutkaisia ​​kysymyksiä nähdäksesi tekoälyn voiman.)

 9. Kun kysyt kysymyksen, Bing AI vastaa vastaavasti, yleensä luettelomerkein tai numeroiduin vaihein. Vastauksesta riippuen huomaat viittauksia, joissa on linkit tietojen lähteeseen. Vastauksessa lainaukset näkyvät numeroiden kanssa tiettyjen avainsanojen vieressä, mutta voit tarkastella lähteitä kohdassa “Lisätietoja” alaviitteet. Voit myös siirtää hiiren osoittimen tekstin päälle vastauksessa näyttääksesi kyseisen vastauksen osan lähteen.

  Bing AI vastausmuoto

  Nopea vinkki: Kun viet hiiren osoittimen vastauksen päälle, voit klikata peukaloa ylös tai alas arvioidaksesi vastauksen, jotta kehitystiimi voi parantaa palvelua.

 10. Jos napsautat mitä tahansa viitelinkkejä, sinut ohjataan verkkosivustolle kuten minkä tahansa hakutuloksen kanssa.

 11. Bing Chat voi myös luoda kuvia kuvauksen perusteella käytettäessä “Luova” tyyli. Voit esimerkiksi pyytää luomaan kuvan kahvia juovasta karhusta, jolloin chatbot luo alkuperäisen kuvan tekoälyllä.

  Luo kuva Bing Chatista

 12. Oikealta löydät “Viimeisimmät tapahtumat” ruudussa, joka sisältää luettelon viimeaikaisista hauistasi. Voit tarkastella aiempia vastauksia napsauttamalla kutakin kohdetta. Voit myös muokata tai poistaa kyselyä luettelosta.

  Bing Chatin viimeaikainen toiminta

🔥 Empfohlen:  Microsoft teki juuri suuren voiton Applen kanssa

Ja näin käytät Bing AI:tä ChatGPT:n kanssa, ja kuten näet, se eroaa perinteisestä hausta. Tietysti sinun on oltava vuorovaikutuksessa chatbotin kanssa saadaksesi siitä kaiken irti.

Sen lisäksi, että saat tekstipohjaisia ​​vastauksia, Bing chatbot voi nyt luoda kuvia tekstinsyötön perusteella.

Ainoa varoitus on, että palvelu on tällä hetkellä rajoitettu, mikä tarkoittaa, että voit suorittaa enintään 20 kyselyä istuntoa kohti ja enintään 200 istuntoa päivässä. Kun käytät chattia, huomaat vastauksen oikeassa alakulmassa esittämiesi kyselyjen määrän ja jäljellä olevat kyselyt tietystä aiheesta.

Voit myös tarkistaa tämän oppaan saadaksesi lisätietoja Bing AI:n ChatGPT-version ja OpenAI:n eroista.

Päivitys 4.5.2023: Uusi Bing Chat -kokemus on nyt avoin kaikille julkisena esikatseluna. Vaikka sinun ei enää tarvitse kirjautua jonotuslistalle, sinun on silti kirjauduttava sisään Microsoft-tililläsi käyttääksesi kokemusta.

Päivitys 16.5.2023: Tämä opas on päivitetty vastaamaan sitä, että chatbot tarjoaa nyt luettelon viimeaikaisista toiminnoista ja voi luoda kuvia.

Päivitys 17.5.2023: Microsoft ei enää vaadi käyttäjiä kirjautumaan sisään tilillään päästäkseen Bing Chat -kokemukseen, mutta palvelu rajoitetaan viiteen keskusteluun istuntoa kohden.