Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uuden Samsung Galaxy Watch 5:n vuodot osoittavat suunnittelun regressiota

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uuden Samsung Galaxy Watch 5:n vuodot osoittavat suunnittelun regressiota

Samsungin Galaxy Watch 5 -sarja, joka on tulossa viralliseen debyyttiin vielä ilmoittamattomassa Unpacked-tapahtumassa tänä kesänä yhdessä yhtiön seuraavien taittokappaleiden kanssa, on juuri vuotanut kaikista näkökulmista. Luotettava Evan Blass (91Mobilesin kautta) on jakanut korkearesoluutioisia animaatioita Galaxy Watch 5:stä ja sen kalliimmasta Pro-sisaruksesta, mikä antaa meille ensimmäisen väitetyn välähdyksen tulevasta älykellokaksosta koko komeudessaan.

Blassin mukaan Galaxy Watch 5 Pro tulee titaaninharmaana ja mustana. Vuotaneet liikerenderöinnit näyttävät vain 45 mm:n muunnelman, joka näkyy kehuvan uudistetussa solkijärjestelmässä. Sen kerrotaan saapuvan hyllyille vain GPS- ja matkapuhelinversioina toimien suorana Galaxy Watch 4 Classicin seuraajana.

Mitä tulee vaniljaiseen Galaxy Watch 5:een, se on kuvattu kolmivärisenä – hopea, musta ja sininen – hihnan väreillä ja tutulla soljella. Se tulee myös GPS- ja matkapuhelinversioina, kun taas valittavana on kaksi kokoa. Yksi niistä on 44 mm, kun taas sen pienemmän version kotelon koko on edelleen mysteerin peitossa.

Galaxy Watch 5 (luotto: 91Mobiles / Evan Blass) 91Mobiles / Evan Blass

Wear O:n uusi versio 3.5 yhdistetään One UI Watch 4.5:een ohjelmistopuolella. Ydinlaitteiston suunnittelussa ei ole paljon muuttunut, sillä sivulla on kaksi painiketta ja takana tuttu anturikokoonpano. Mutta on yksi esteettinen säätö, josta fanit eivät ole mielissään.

Miksi, Samsung?

Puhutaan norsulle huoneessa. Aivan kuten huhut ennustivat, näyttää siltä, ​​​​että Samsung luopuu pyörivästä kehyksen ohjausjärjestelmästä Galaxy Watch 5 Pron kanssa. Pyöreän reunan vieressä ei ole näkyvissä saumaa, toisin kuin havaittava rengasrako Galaxy Watch 4 Classicissa sen pyörivän kehyksen ansiosta.

Galaxy Watch 4 Classicin pyörivä kehys tarjoaa äärimmäisen kätevän tavan olla vuorovaikutuksessa käyttöliittymän kanssa kosketus- ja näppäinsyöttöön perustuvien älykellojen meressä. Pyörivä kehys tarjoaa iloisen kokemuksen, olipa kyseessä sitten aloitusnäytön kasvojen vierittäminen, asennetun sovelluskirjaston läpikäyminen tai harjoitusmittareiden selaaminen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoäly herättää metaverssin henkiin
Galaxy Watch 5 Pro (Luotto: 91Mobiles / Evan Blass) (Luotto: 91Mobiles / Evan Blass)

Verrattuna Apple Watchin pieneen sivukruunuun tai sen muistamiseen, mikä sivupainike tekee mitä, pyörivä kehys – yhdessä hyvien kosketussisääntulojen kanssa – on yksi yksinkertaisimmista käyttöliittymän vuorovaikutusmenetelmistä, joka on vailla vertaa Android-ekosysteemissä. Tai koko älykello-segmentti.

Lisäksi Galaxy Watch 4:n tai Galaxy Watch Active 2:n kapasitiiviseen kehykseen verrattuna Galaxy Watch 4 Classicin pyörivä kehys on paljon luotettavampi, kun se alttiina kosteudelle. Varhain aamulenkilläni Galaxy Watch 4 Classic on suosikkini hikinen harjoitteluun, ja pyörivän kehyksen tarjoama mukavuus on ensisijainen syy, miksi valitsen sen muiden kuntoseurantalaitteiden sijaan.

Voidaan väittää, että Tizenin ja Wear OS:n yhdistäminen on täytynyt vaikeuttaa pyörivän kehyksen toimintaa, varsinkin kun on kyse toimintojen luomisesta sen ympärille tuhansille Googlen kaupasta saataville sovelluksille. Sen sijaan, että olisi käyttänyt sovelluskohtaista optimointia, Samsung olisi voinut rajoittaa pyörivän kehyksen Wear OS -käyttöjärjestelmän ydinkokemuksiin.

Minulla ei olisi ollut mitään epäselvyyttä tällaisessa kompromississa, eikä myöskään uskollinen fanikunta. Mutta sen luopuminen kokonaan on erittäin masentavaa, varsinkin kun tällainen huomattava aleneminen tapahtuu kiistatta parhaan Android-ekosysteemin tarjoaman älykellon kanssa.

Table of Contents