Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uusi Galaxy S24 Ultra -huhu kiusoittelee suurta kameran päivitystä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi Galaxy S24 Ultra -huhu kiusoittelee suurta kameran päivitystä

Ei ole mikään salaisuus, että Galaxy S23 Ultran kamerat ovat vaikuttavia, mutta näyttää siltä, ​​että S24 Ultra saattaa olla yksi parannus edeltäjäänsä. Sen 200 megapikselin anturin lisäyksen lisäksi S22 Ultran ja S23 Ultran kameraryhmän välillä ei ollut paljon eroa. Uusi vuoto viittaa kuitenkin siihen, että S24 Ultra ottaa suuren askeleen parantaakseen kameran suorituskykyä.

Twitteriin lähettämässään viestissä tiedottaja @Tech_Reve väittää, että Galaxy S24 Ultra luopuu S23 Ultran 3x ja 10x teleobjektiivista yhden 3x-10x muuttuvan taitetun teleobjektiivin hyväksi. Vaikka muutos saattaa tuntua hienovaraiselta, ero siinä, mitä S24 Ultra voi saavuttaa kameravalikoimallaan, voi olla sen seurauksena valtava.

Andy Boxall/Digital Trends

Tällä hetkellä S23 Ultrassa on kaksi objektiivia saavuttaakseen vaikuttavat kameran zoominsa. Mutta jos tämä huhu pitää paikkansa, S24 Ultra yhdistäisi nämä kaksi objektiivia yhdeksi taitettavaksi teleobjektiiviksi.

Kun Galaxy S24 Ultran takana on vain yksi säädettävä teleobjektiivi, Samsung voisi vapaasti lisätä sarjaan toisen uuden kameran tai jopa käyttää tilaa johonkin muuhun. Ilmeisesti kyseisessä tilassa on varmasti vielä lisälinssejä videokuvausta ja vastaavia varten, mutta se voi olla suuri suunnittelumuutos useista aiemmista iteraatioista, jos S24 Ultra tekee suuren muutoksen takakameran asetteluun.

Kuten kaikkiin vuotoihin, on tärkeää suhtautua niihin suurella skeptisesti, mutta erityisesti tämä näyttää siltä, ​​että se saattaa muuttua. @Tech_Reve täsmentää twiittinsä alla olevissa kommenteissa, että muuttuvaa linssiä ei ole vahvistettu, mutta se on “luultavasti” se, mitä S24 Ultrassa on.

Vaikka Galaxy S22 Ultrassa ja Galaxy S23 Ultrassa on jo vaikuttavat kamerat, vuodon kuvatun kaltaisen säädettävän teleobjektiivin lisääminen nostaisi S24 Ultran aivan uudelle laatutasolle ja vahvistaisi sen aseman alalla yhtenä kokonaisuutena. parhaista älypuhelimista niille, jotka haluavat saada kaiken irti kameroistaan.

🔥 Empfohlen:  Mistä löytää Spotify AI DJ, uusi tapa kuunnella