Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uusi Google Home -sovellus julkaistaan ​​virallisesti 11. toukokuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi Google Home -sovellus julkaistaan ​​virallisesti 11. toukokuuta

Pitkän julkisen esikatselun jälkeen uusi Google Home -sovellus julkaistaan ​​virallisesti 11. toukokuuta. Uudelleensuunnittelussa on muutama erittäin pyydetty ominaisuus sekä uusi käyttöliittymä, jonka avulla on helppo navigoida sotkuisissakin älykodeissa.

Google I/O:n aikana julkistettu uusi Google Home -sovellus sisältää viisi välilehteä: Suosikit, Laitteet, Automaatiot, Toiminta ja Asetukset. Kun käynnistät sovelluksen, sinua tervehtii Suosikit-välilehti, josta löydät luettelon eniten käytetyistä laitteistasi. Laitteet sijoitetaan myös automaattisesti luokkiin, kuten Valaistus ja Kamerat, joten voit siirtyä nopeasti valikoiden välillä ilman mitään hälyä.

Toiminnot-välilehti on usein tehokäyttäjille tarkoitettu kohde, koska sen avulla he voivat saada yksityiskohtaisen kuvan kaikista hälytyksistä ja ilmoituksista jokaisesta kodin älylaitteesta. Siellä on myös postilaatikko, joka korostaa tärkeitä päivityksiä, ongelmia ja jopa tilausmuistutuksia.

Jos olet iOS-käyttäjä, olet iloinen kuullessani, että Matter-tuki on vihdoin ulotettu Apple-tuotteisiin. Niin kauan kuin käytössäsi on iOS 16.5 tai uudempi, voit ohjata ja aktivoida Matter-laitteita Google Home -sovelluksessa iOS-älypuhelimella tai -tabletilla.

Löydät myös parannetun Wear OS Home -sovelluksen, joka julkaistaan ​​15. toukokuuta ja jonka pitäisi helpottaa kameran ilmoitusten tarkastelua tai kirjautumista Suosikit-välilehdelle.

Se ei kuitenkaan ole hyvä uutinen, sillä Google Home tukee täysin vain ensimmäisen sukupolven Nest Cam Indooria ja Nest Cam Outdooria. Se tulee toiminnallisesti käyttöön vasta heinäkuussa – ja on epäselvää, milloin (tai jos) muu kokoonpano seuraa.

Kaiken kaikkiaan tämä on melko suuri parannus Google Homelle. Vaikka sovellus on pitkään ollut suosittu kohde älykkäille kotikäyttäjille, tämä massiivinen uudistus tuo mukanaan paljon hienoja toimintoja, jotka tekevät siitä entistä pelottavamman kilpailijan sekä HomeKitille että Amazon Alexalle.

🔥 Empfohlen:  Google I/O 2023:n tärkeimmät kohokohdat