Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uusi tutkimus osoittaa, mitkä paikalliset SEO-asiantuntijat pitävät tärkeimpiä sijoitustekijöitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi tutkimus osoittaa, mitkä paikalliset SEO-asiantuntijat pitävät tärkeimpiä sijoitustekijöitä

Tähän mennessä useimpien markkinoijien ja yritysten omistajien pitäisi ymmärtää, kuinka tärkeitä SEO ja Google-sijoitukset ovat yrityksen menestykselle.

Whitespark, johtava paikallisten hakumarkkinointipalvelujen tarjoaja, julkaisee joka vuosi kattavan raportin, jossa tarkastellaan viimeisimmät havainnot paikallisesta hakukoneoptimoinnista ja tärkeimmistä sijoitustekijöistä. Vuoden 2023 raportti tarjoaa kriittisiä havaintoja siitä, mitkä tekijät vaikuttavat asiantuntijoiden mukaan eniten paikalliseen hakukoneoptimointiin.

Alla on joitakin keskeisiä havaintoja, jotka voivat auttaa sinua päättämään tämän vuoden paikallisen hakukoneoptimoinnin ja sijoituksen strategian.

Paikallisen haun sijoitustulokset

Googlen Local Pack on orgaanisten hakutulosten sadon kerma. Nämä yritykset näkyvät yhdessä karttojen ja muiden erinomaisten tietojen kanssa Googlen SERP-palvelussa, kun asiakkaat tutkivat paikallisia yrityksiä. Whitesparkin tutkimuksessa havaittiin, että kaikista sijoitustekijöistä tärkeimpiä tekijöitä, jotka voivat auttaa yritystäsi pääsemään paikallisten pakkausten sijoitukseen, ovat seuraavat:

 • GBP-luokkasi: Google-yritysprofiilisi kategorialla on suuri vaikutus yrityksesi näkyvyyteen paikallisessa paketissa. Muista valita luokka, joka kuvastaa parhaiten yritystäsi.
 • GBP:n yrityksen nimi ja nimike: Google paheksuu jonkin verran avainsanojen integrointia nimikkeeseesi. Jos kuitenkin pystyt integroimaan yrityksellesi osuvan avainsanan, se voi lisätä näkyvyyttäsi paikallisessa paketissa huomattavasti.
 • Hakupisteen läheisyys: Mitä lähempänä yrityksesi on etsijän sijaintia, sitä suurempi on mahdollisuus esiintyä paikallisten pakkausten sijoituksissa.
 • Fyysinen osoite hakukaupungissa: Jos yritykselläsi ei ole osoitetta etsijän sijainnin kaupungissa, se on vaikeaa näkyä paikallisten pakkausten sijoituksissa.
 • Roskapostiluettelon poistaminen roskapostin torjunnan avulla: Roskaposti ei koskaan lisää paikallista näkyvyyttäsi ja voi jopa vahingoittaa sitä. Varmista, että otat huomioon kaikki roskapostitiedot mahdollisuuksien mukaan.

Orgaaniset paikallishaun sijoitustulokset

Orgaaninen, SEO termeillä, tarkoittaa hakukoneista tulevaa liikennettä, toisin kuin maksettuja mainoksia tai suoria vierailijoita. Koska orgaaniset haut ovat yleensä tehokkaimpia yrityksille, Whitesparkin tutkimus keskittyi ymmärtämään, mitkä tekijät ovat tärkeimpiä orgaanisten paikallisten hakujen sijoituksissa.

🔥 Empfohlen:  Autonominen AI-tutkimusalusta "Data-to-Paper" osoittaa ChatGPT:n potentiaalin tieteellisessä analyysissä

Jotkut tärkeimmistä havainnoista ovat seuraavat:

Omistettu sivu palveluillesi: Ymmärrämme sen, verkkosivuston suunnittelu on tarpeeksi vaikeaa, ja keskittyminen kaikille palveluillesi omistetuille sivuille voi tuntua pelottavalta. Kuitenkin yksittäisten sivujen omistaminen kullekin tarjoamallesi palvelulle lisää mahdollisuuksiasi näkyä paikallisissa maksuttomissa hakutuloksissa.

 • Sisäinen linkitys eri sivustoilla: Linkittäminen verkkosivustosi muille sivuille on tärkeää, ei vain siksi, että asiakkaat löytävät lisätietoja nopeasti, vaan myös siksi, että voit osoittaa Googlelle, että olet luotettava lähde. Harkitse sisällön uudistamista ja sisäisten linkkien lisäämistä mahdollisuuksien mukaan.
 • Laadukkaat ja arvovaltaiset saapuvat linkit verkkosivustollesi: Laadukkaiden käänteisten linkkien luominen on olennainen osa hakukoneoptimointia ja yhä tärkeämpää orgaanisten paikallisten hakujen sijoituksissa. Käänteinen linkitys on niille, jotka eivät tiedä, kun verkkosivusto linkittää sinun. Varmista, että käänteiset linkit tulevat arvovaltaisilta ja luotettavilta verkkosivustoilta, jotta voit parantaa sijoitustasi huomattavasti. Blackhat-taktiikat, kuten roskapostilinkin saaminen sivullesi, vain vahingoittavat sijoitustasi.
 • Sisällön maantieteellisten avainsanojen osuvuus: Älä koskaan täytä sisältöäsi avainsanoilla, mutta varmista, että sisällytät osuvia avainsanoja, jotka vastaavat kohdistettua maantieteellistä aluetta. Osuvien sijaintiavainsanojen lisääminen auttaa parantamaan näkyvyyttäsi paikallisten maksuttomien hakujen sijoituksissa.
 • Avainsanat Google-yritysprofiilin aloitussivun otsikossa: Avainsanojen täyttäminen ja asiaankuulumattomat avainsanat eivät taaskaan ole hyödyllisiä. Osuvien avainsanojen sisällyttäminen Google-yritysprofiilisi aloitussivun otsikkoon voi kuitenkin auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle.

Kuinka toteuttaa yllä olevat havainnot

Nyt kun olemme keskustelleet tärkeimmistä sijoitustekijöistä paikallisissa SERP:issä esiintymiselle, katsotaanpa, kuinka ne voidaan toteuttaa tehokkaasti. Nämä ovat vain muutamia vinkkejä, jotka raaputtavat pintaa parantamaan hakusi sijoitusta.

 1. Valitse Google-yritysprofiilisi luokka huolellisesti: Varmista, että valitset luokka, joka kuvastaa parhaiten yritystäsi eikä hämmentä asiakkaita.
 2. Uudista sivustoasi: loi omat palvelusivut ja lisää sisäisiä linkkejä asiaankuuluville sivuille.
 3. Sisällytä maantieteellisiä avainsanoja sisältöösi: osuvien sijaintiavainsanojen lisääminen sisältöösi auttaa osoittamaan Googlelle, että kohdistat tietylle alueelle.
 4. Luo korkealaatuisia käänteisiä linkkejä: Varmista, että kaikki verkkosivustollesi tulevat käänteiset linkit ovat peräisin luotettavista ja arvovaltaisista lähteistä. Tämä auttaa merkittävästi parantamaan orgaanisten paikallishakujen sijoitusta.
 5. Optimoi Google My Business -tietosi: sisällytä yksityiskohtainen kuvaus yrityksestäsi GMB-tietoihisi ja varmista, että lisäät sivusi otsikkoon osuvia avainsanoja.
🔥 Empfohlen:  Intian 16 parasta vaatemerkkien franchising-yritystä

Lopulliset ajatukset

Orgaaninen paikallishaun näkyvyys on olennainen osa yrityksesi verkkomarkkinointia. Whitesparkin löydösten hyödyntäminen voi auttaa sinua parantamaan sijoitustasi ja tavoittamaan enemmän asiakkaita. Yllä käsiteltyjen vihjeiden toteuttaminen voi antaa sinulle etulyöntiä paikallisen hakukoneoptimoinnin näkyvyyden ja näkyvyyden lisäämisessä.