Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uusi videokuningas? TikTok ansaitsee 11,6 miljardia dollaria mainostuloja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uusi videokuningas? TikTok ansaitsee 11,6 miljardia dollaria mainostuloja

Lyhytmuotoinen videoalusta on valmis tuomaan lähes 24 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä, mikä kruunaa sen sosiaalisen median markkinoinnin uudeksi kuninkaaksi.

TikTok sai vauhtia vuonna 2021 ja kasvatti miljardi aktiivista käyttäjää melkein yhdessä yössä. Nyt heidän mainostulojensa odotetaan kolminkertaistuvan 3,88 miljardista dollarista vuonna 2021 11,64 miljardiin dollariin vuonna 2022. Tämä luku tarkoittaa, että alusta ylittää sekä Twitterin että Snapchatin yhteensä ja sen arvioidaan kilpailevan YouTuben kanssa vuoteen 2024 mennessä.

Lyhyen muodon nousu -video

Meidän tarvitsee vain palata sosiaalisen median sovelluksen Vine lanseeraukseen vuonna 2013 tietääksemme, että lyhytmuotoinen video oli markkinoinnin tulevaisuus. Vaikka sovellus oli lyhytikäinen, Twitter poisti sen vuonna 2016, se korosti lyhytmuotoisten videoiden sitoutumista erityisesti nuoremman sukupolven keskuudessa.

Nyt TikTokin nopea menestys on lisätodiste lyhytmuotoisten videoiden hallitsemisesta. Alusta on erikoistunut välipalakokoiseen sisältöön, jonka videot ovat enintään 60 sekuntia.

Muut sosiaalisen median alustat, kuten Instagram ja YouTube, ovat molemmat havainneet lyhyen muodon videoiden nousun ja mukautuneet kilpailemaan Reels and Shortsin kanssa.

Lähde: Vidyard

Ja silti kumpikaan kilpailija ei ole nähnyt sellaista kasvua, jota TikTok on hyötynyt viimeisen vuoden aikana. Perspektiivin tarjoamiseksi TikTokin hakukysyntä kasvoi 173 % vuonna 2021. Samaan aikaan Instagramin kasvuvauhti oli vain 33 %.

Voitko hyödyntää lyhytmuotoisen videon menestystä yrityksellesi?

Hootsuiten sosiaalisen median trenditutkimuksen mukaan TikTokista on asetettu markkinoinnin tärkein sosiaalisen median verkosto.

Heillä on kattavuus, sitoutuneisuus, ja heidän on määrä olla suurimmat mainosten ansaitsijat vuoteen 2024 mennessä. Silti useimmat yritykset jatkavat rahansa kaatamista “luotettavaan” sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin ja Facebookiin. Tämä jättää pienille brändeille paljon mahdollisuuksia kilpailla alustoilla, kuten TikTok.

🔥 Empfohlen:  Teslan liiketoimintamalli – Miten Tesla ansaitsee rahaa?

Onko Long Form -video rintakuva?

Lähde: Hootsuite Social Media Marketing Trends 2022

Vaikka YouTube on edelleen videojätti, joka tuo arviolta 23,65 miljardin dollarin mainostuloja vuonna 2022, yhä useammat yritykset ovat ilmoittaneet lyhyen muodon videoiden (katso videomarkkinointityökalut) olevan menestynein tapa sosiaalisen median markkinointiin.

YouTube vs TikTok

YouTube on pitkään ollut videoalusta sekä markkinoijille että kuluttajille.

Tällä areenalla opetukselliset pitkät videot, kuten tuotearvostelut tai miten, YouTube voittaa TikTokin.

Mutta kaikki tämä muuttuu, kun TikTok esittelee oman pitkän sisältönsä. Vaikka alusta on menestynyt lyhytmuotoisena sisältöverkostona, 60 sekuntia ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi pitkä kattamaan monimutkaisempia aiheita.

Toinen suuri vetonaula YouTube-sisällöntuottajille on ollut heidän 50 %:n osuus mainostuloista. TikTok on kuitenkin asetettu kilpailemaan myös täällä. Heidän uutta tulonjakomalliaan kokeillaan tietyn määrän sisällöntuottajia, ja se todennäköisesti laajenee.

Mitä lyhytmuotoinen video tarkoittaa SEO:lle

Hyvä uutinen on, että lyhytmuotoisten videoiden nousu tuo myös uusia tapoja parantaa hakukoneoptimointiasi.

Pitämällä verkkosivustollasi lyhyitä videoita kannustat kävijää viipymään pidempään. Google seuraa, kuinka kauan käyttäjät viipyvät verkkotunnuksessasi, ja sijoittaa sinut korkeammalle.

Lisäksi voit hyödyntää lyhytmuotoisten videoiden käyttöä sähköpostissa ja muissa markkinointikampanjoissa.

Sillä on kuitenkin myös tärkeä vaikutus siihen, miten sisältösi on vuorovaikutuksessa Googlen kanssa. Lyhytmuotoisten videoiden nousun myötä yhä useammat haut tuovat videoita suosituimpiin tuloksiin. Tämä johtuu siitä, että yhä useammat ihmiset haluavat oppia videon kautta. Tästä syystä kyselyt, kuten “miten” tuovat takaisin videotuloksia.

Se, kuinka suuri vaikutus tällä on kirjoitettuun sisältöön, ei ole aivan selvää – mutta yksi asia on varma, lyhytmuotoinen video on kuningas.

Kuinka ansaitset rahaa TikTokissa?

Table of Contents