Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Uutiskirjeen sivuhustlen aloittaminen: 6 vinkkiä kannattavan sähköpostin kasvattamiseen seuraamalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Uutiskirjeen sivuhustlen aloittaminen: 6 vinkkiä kannattavan sähköpostin kasvattamiseen seuraamalla

Onko sinulla kirjoitustaitoa, jonka haluat valjastaa todella siistiin liiketoimintamalliin, joka ansaitsee huomattavasti rahaa? Uutiskirjeen puolella oleva hälinä saattaa olla juuri oikea asia, joka saattaa nämä kirjoitustaidot koetukselle ja siirtyä perussähköpostimarkkinoinnin pidemmälle.

Voit kannustaa tilaajia ja skaalata tulojasi mahdollisimman pienellä panostusajalla.

Jos olet miettinyt, mitä voisit tehdä ansaitaksesi vähän (tai paljon) ylimääräistä rahaa, tässä on mitä sinun tulee tietää tästä kasvavasta trendistä ja liiketoimintamallista.

Sukellaan heti sisään!

Miksi sinun täytyy aloittaa uutiskirjeen sivuhustle?

Ennen kuin pääsemme perehtymään uutiskirjepuolen hälinän aloittamiseen, määritetään hetki, mikä liiketoimintamalli on. Maksullinen uutiskirje on sellainen, jossa luot eksklusiivista sisältöä yleisöllesi kuukausittaista tilausmaksua vastaan.

Sinun tarvitsee kirjoittaa uutiskirje vain kerran, mutta voit lähettää sen äärettömälle määrälle tilaajiasi.

Maksulliset uutiskirjeet eivät edellytä maksullisten mainosten näyttämistä sisällössä, mutta tämä voi parantaa kokonaistulojasi entisestään. Toisin kuin sosiaalinen media ja muut mainonnan muodot, sinulla on täysi määräysvalta siitä, mistä kirjoitat ja kuinka moni sen näkee.

Joten miksi aloittaa uutiskirjeen puolella touhu?

Helppo vastaus tähän on, että käytät tietyn määrän tunteja sisällön luomiseen viikoittain tai kuukausittain. Riippumatta siitä, kuinka monta tilaajaa sinulla on, käytät saman verran investointeja. Se tuottaa vakavasti skaalautuvia tuloja, jotka täyttävät taskusi – jos pystyt luomaan sisältöä, josta ihmiset välittävät tarpeeksi.

Vinkkejä maksullisten uutiskirjeiden luomiseen

Kun tämä on poissa tieltä, on aika kiinnittää huomiomme siihen, kuinka voit luoda maksullisen uutiskirjeen muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

1. Määrittele markkinarako

Kuten blogin tai henkilökohtaisen verkkosivuston perustaminen, sinun on tiedettävä, mistä haluat kirjoittaa. Sinun tulisi valita markkinarako, josta tiedät paljon tai joka kattaa jotain, josta olet intohimoinen.

Joillekin ihmisille tämä voi olla henkilökohtaista rahoitusta, kun taas toisille se voi olla kirjoittamisvinkkejä tai tuottavuuden hakkereita.

Jos tarvitset hieman apua oman markkinaraon löytämisessä, se on hyvin samankaltainen kuin blogien kirjoittamisen kannalta kiinnostavan aiheen löytäminen. Katso täydellinen opas blogin nichen löytämiseen täältä.

2. Eksklusiivisen sisällön luominen maksullisille tilaajille

Joissakin sähköpostimarkkinoinnissa saatat lähettää muistutussähköposteja aina, kun julkaiset uuden blogiartikkelin. Vaikka tämäntyyppinen markkinointi on tärkeää, tarvitset jotain ainutlaatuista yleisölle, joka maksaa kuullakseen sinusta.

Kohdeyleisösi haluaa asiaankuuluvaa sisältöä, ja he haluavat sitä kohtuullista maksua vastaan.

Millaista sisältöä voisit koota premium-tilaajille?

Katso täältä joitain mahdollisuuksia:

 • Haastattelut alan asiantuntijoiden kanssa tai ainutlaatuista podcast-sisältöä
 • Työtaulukot, tottumusseurantalaitteet ja muut työkalut, jotka auttavat heitä kasvamaan
 • Videopäivityksiä projektista, jonka parissa työskentelet
 • Pääsy yksityiselle Discord-palvelimelle tai Slack-kanavalle
 • Kysy minulta mitä tahansa istuntoja
 • Tapahtumat vain tilaajille
 • Varhainen pääsy uusien tuotteiden myyntiin
🔥 Empfohlen:  6 sosiaalisen mainonnan vinkkiä rahoitusbrändeille

3. Aikataulun ja odotusten asettaminen

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä ansaitaksesi enemmän rahaa uutiskirjeen puolella, on määrittää aikataulusi. Kuinka usein julkaiset uutta sisältöä yleisöllesi, ja milloin he voivat odottaa sitä?

Kun joku maksaa pääsystäsi, hän haluaa tietää, mitä hän voi kohtuudella odottaa saavansa vastineeksi.

Sinun tulisi tietää, kuinka usein lähetät uuden painoksen, minä päivänä lähetät sen ja jopa mihin aikaan yleisösi voi odottaa saavansa sen. Monet ihmiset odottavat innokkaasti sähköpostinsa vieressä odottamassa toimitustasi. Varmista, ettet petä heitä menettämällä luvatun saapumisen.

4. Luo yksinkertainen aloitussivu

Aloitussivut ovat tärkeitä, jotta voit löytää yleisön maksulliselle uutiskirjellesi ja tavoittaa kohdeyleisösi. Täältä ihmiset löytävät sinut, eikä se ole niin yksinkertaista kuin vain YouTube-kanavan perustaminen.

Sinun on kirjoitettava vakuuttava kopio, joka kertoo ihmisille tarkalleen, miksi he haluavat tilata uutiskirjeesi. Miksi heidän pitäisi luottaa sinuun ja mitä he todella saavat?

Tämä on myös loistava paikka näyttää arvosteluja ja kokemuksia olemassa olevalta yleisöltäsi. Kaikenlainen sosiaalinen todiste, jonka voit tarjota, vie sinut askeleen lähemmäksi ilmaisen rahan lunastamista, jonka yleisösi antaa sinulle vastineeksi kirjoittamastasi sisällöstä.

Bonuksena voit näyttää maksettuja mainoksia ohjataksesi ihmisiä tälle sivulle. Se saa sinut enemmän katseluun maksulliseen sisältöösi ja tekee sinusta näkyvämmän hakukoneissa. Se ei ehkä ole yhtä hienoa kuin ilmaisten tilaajien löytäminen, mutta se on loistava tapa käynnistää uutiskirje.

5. Keskity sähköpostimarkkinointiluettelosi luomiseen

Kun kyse on maksetusta uutiskirjeestä, jotkut ihmiset saattavat haluta maistaa, mitä he saavat ennen kuin he luovuttavat luottokorttitietonsa. Sähköpostimarkkinointiluettelosi on loistava tapa tavoittaa enemmän ihmisiä ja alkaa ansaita enemmän rahaa.

Jos pystyt rakentamaan sähköpostimarkkinointiluettelosi, sinulla on vangittu yleisö, joka on jo lämmittänyt sinua, brändiäsi ja mitä sinulla on tarjottavana. He ovat askeleen lähempänä eksklusiivisten uutiskirjeiden todellista maksamista.

6. Menestyksen seurantamittarit

Ei riitä, että lähetät vain sähköpostimarkkinointiviestin ja toivot, että ihmiset ilmoittautuvat uusimpaan suureen liikeideaasi. Sinun on myös pidettävä silmällä uutiskirjeesi tehokkuusmittareita.

Tässä on vain muutamia asioita, joita haluat seurata:

 • Tulokset aloitussivultasi tilaajille
 • Sähköpostitilaajaluettelosi kasvu
 • Toimitushinnat
 • Sijoitetun pääoman tuotto
 • Viittausliikenne

Hinnoittelu uutiskirjeen puolelle oikein

Jos haluat ansaita toistuvien tulojen lähteen tuottamalla korkealaatuista sisältöä, sinun on varmistettava, että hinnoittelet sen asianmukaisesti. Se kuulostaa yksinkertaiselta idealta, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, miten hinnoittelet maksetun uutiskirjeen.

Kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan tämäntyyppiseen sisältöön, jota ei ole saatavilla millään muulla tavalla?

Ensinnäkin sinun on harkittava, kuinka kauan sisällön luominen kestää ja kuinka usein julkaiset sen. Uutiskirje, joka ilmestyy vain kerran kuukaudessa, on halvempi kuin se, joka lähetetään kahdesti viikossa.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko rahaa tänään? 9 Turvallinen & Nopeita tapoja saada se heti

Toisin sanoen sinun on tiedettävä, kuinka usein sähköpostin tilaajat odottavat kuulevansa sinusta.

Toiseksi sinun tulee ottaa huomioon kohdeyleisösi tavoittamiseen liittyvät kustannukset. Tämä saattaa tarkoittaa maksettuja mainoksia ja alustasi kustannuksia. Se tarkoittaa myös elämiseen tarvittavan palkan luomista itsellesi ja käyttämällesi ajalle.

Convertkitin mukaan maksullisen uutiskirjeen keskihinta on 11 dollaria kuukaudessa. Sinun kannattaa pitää tämä mielessä, kun ajattelet hinnoitteluasi.

Miksi sinulla pitäisi olla myös ilmainen versio

Kaikki eivät tietenkään aio heti ostaa uutiskirjeesi maksullista versiota. Sinun tulisi myös julkaista ilmainen versio, joka antaa ihmisille esimakua siitä, mitä sinulla on tarjota. Tämä lämmittää ne tyylillesi ja sisällöllesi.

Jos kahden eri uutiskirjeen luominen on sinulle liikaa työtä, voit tarjota yleisöllesi myös ilmaista sisältöä YouTube-kanavan tai blogin kautta.

Kun he näkevät, kuinka hyödyllistä sisältösi on, he todennäköisemmin jakavat rahansa maksetusta tilauksestasi. Tarjoa uutiskirjeideasta niin paljon arvoa kuin mahdollista, ja näet todennäköisemmin sähköpostimarkkinointisi kannattavan tilaajien muodossa.

Kysymys kuuluu: kuinka ansaitset rahaa ilmaisella uutiskirjeellä?

Kuinka ansaita tuloja ilmaisella vaihtoehdolla

Jos aiot lähettää uutiskirjeen, varmista, että sinulla on mahdollisuus ansaita ilmaista rahaa. Tämä voi tapahtua parilla eri tavalla: kumppanimarkkinoinnilla ja sponsoroidulla sisällöllä.

Affiliate-markkinointi ilmaisia ​​uutiskirjeitä varten

Affiliate-markkinointi on laillinen tapa mainostaa toisen tuotemerkin tuotteita ja palveluita. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on henkilökohtainen taloustiedote. Voit ohjata ihmisiä korkeatuottoiselle säästötilille. Pankki voi sitten antaa sinulle pienen summan jokaisesta tilin avaavasta asiakkaasta.

Voit tehdä tämän lähes minkä tahansa markkinoilla olevan tuotteen kanssa.

Jopa Amazonilla on affiliate-ohjelma, jonka avulla voit hyödyntää heidän valtavaa myymäläään ja ansaita oikeaa rahaa tuotteista, joita myyt yleisöllesi. Napauta heidän ostohistoriaansa nähdäksesi, minkä tyyppiset tuotteet menevät todennäköisemmin hyvin asiakkaidesi kanssa.

Sponsoroitu sisältö

Sponsoroitu sisältö on toinen tapa ansaita rahaa sähköpostimarkkinoinnilla. Suhteiden rakentaminen muihin brändeihin avaa oven sponsoroidulle sisällölle. Voit lähettää muutaman sähköpostin, joissa on nimetyt osiot yleisösi tarvitsemista palveluista: sekkitilit, säästötilit ja sijoitusmahdollisuudet (henkilökohtaisen rahoitusesimerkkimme mukaisesti).

Yhteistyötä tuotemerkkien kanssa, jotka tarjoavat näitä tuotteita ja muita tavaroita, joita yleisösi todella haluaa tai tarvitsee.

Voit tietysti käyttää myös sponsoroituja osioita omissa tuotteissasi. Voit vaihtaa sponsoroitua sisältöä muiden merkkien ja oman pienyrityksesi tarjoaman sisällön kanssa, kuten digitaalisen tuotteen, jonka yleisösi voi ladata.

Tämäntyyppinen sisältö on erinomainen sivuprojekti, joka antaa sinulle loistavan mahdollisuuden ansaita rahaa.

Kuinka aloitat premium-version luomisen pian palkitusta uutiskirjeestäsi? Tarvitset ensimmäiset tilaajasi; nämä alustat voivat auttaa sinua pääsemään alkuun nopeasti ja helposti.

🔥 Empfohlen:  4 vinkkiä henkilövahinkoja käsittelevän asianajotoimiston perustamiseen

Alapino

Ehkä tunnetuin vaihtoehto perusteelliselle sähköpostiuutiskirjeelle on Substack. Niiden avulla voit luoda sähköpostiuutiskirjeitä nopeasti ja helposti, vaikka sähköpostiluettelosi olisi tällä hetkellä toisella alustalla.

Ne voivat auttaa sinua muotoilemaan ja jongleeraamaan sekä maksullisen että ilmaisen uutiskirjeen, jotta voit pitää kaikki toimintosi saman alustan alla. Keskity enemmän kirjoittamiseen ja vähemmän asioiden tekniseen puoleen.

Vielä parempi, saat enemmän rahaa taskussasi. Toisin kuin jotkut muut suuret organisaatiot, Substack leikkaa voitoistaan ​​vain 10 prosenttia, mikä tekee tästä loistavan tavan ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi.

Convertkit

Monet pienyritykset luottavat Convertkitiin sähköpostimarkkinoinnissaan. Voit myös käyttää sitä maksullisten sähköpostiuutiskirjeiden luomiseen, jotka ansaitsevat rahaa omalle brändillesi. Se hoitaa puolestasi kaiken paitsi kirjoittamisen.

Jotkut heidän käyttäjistään sanovat alkavansa ansaita yli tuhat dollaria yhden vuoden kuluessa alustan käytöstä.

Näiden sähköpostiuutiskirjeiden tapahtumamaksut pidetään alhaisina, alkaen vain 3,5 prosentista ja 0,30 dollarista tapahtumaa kohden.

Katso koko Convertkit-arvostelumme täältä.

Kajabi

Useimmat ihmiset tietävät Kajabin verkkokurssien luomisesta, mutta he voivat auttaa sähköpostiuutiskirjeiden ja muiden digitaalisten tuotteiden kanssa. Jos haluat ansaita rahaa luksusmatkailuuutiskirjeidealla tai jollain muulla, Kajabi on all-in-one-alusta, jota on helppo käyttää.

He käsittelevät toistuvia tuloja, jotta voit keskittyä enemmän pienyritysten puolelle sähköpostiuutiskirjeidesi teknisen puolen sijaan.

Hinnoittelu alkaa 149 dollarista kuukaudessa pääsystä heidän vahvaan alustaansa. Mutta muista tarkistaa Kajabi vs Kartra -vertailu saadaksesi lisätietoja alustasta!

Uutiskirje Side Hustle -menestystarinoita

Joskus menestystarinat voivat antaa sinulle upeita ideoita siitä, kuinka voit ansaita rahaa uudella yrityksellä. Tässä on joitain onnistuneita tapoja, joilla uutiskirjeen sisällöntuottajat ovat hyödyntäneet tätä työkalua tulojensa kasvattamiseen:

Viimeiset ajatukset: Onko uutiskirjeen sivuhustle oikea sinulle?

Uutiskirjeen puolella touhu voi olla loistava tapa ansaita rahaa perinteisemmän digitaalisten tuotteiden luomisen lisäksi. Jos voit saada tilaajat hankkimaan toistuvan pääsyn sisältöösi, voit ansaita rahaa markkinointitoimillasi monella eri tavalla.

Päätätpä sitten julkaista ilmaisen tai maksullisen version, nämä vinkit auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa kirjoittamalla rakastamaasi aihetta kiinnostavista aiheista!

Saat ehdotuksia uutiskirjeen sivukeikkasi nimeämiseksi lukemalla artikkelimme uutiskirjeiden nimiideoista.

Table of Contents