Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vaatteiden ostaminen tukkukaupasta: mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vaatteiden ostaminen tukkukaupasta: mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Haluatpa sitten myydä t-paitoja tai työvaatteita, miesten tai naisten vaatteita, vaatteiden irtotavarana ostaminen on paras tapa varmistaa alhaiset hinnat, joten voit sisällyttää hintoihin ja myydä tuotteesi hyvällä voitolla. Tässä viestissä puhumme kaikesta ostamisesta vaatteiden tukkumyynti verkkokauppaasi varten.

Ennen kaikkea sinun on varmistettava, että vaatetusyrityksen perustaminen alueellasi on laillista. Hanki kaikki tarvittavat lisenssit ja luvat toimiaksesi asianmukaisena kokonaisuutena. Saatat esimerkiksi vaatia kaupungin ja osavaltion toimiluvan tullaksesi viralliseksi. Vieraile pienyrityshallinnon verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja yrityksen perustamisen lakisääteisistä vaatimuksista.

Jos aiot hankkia tukkuvaatteita, sinun on rekisteröidyttävä laillisesti ja hankittava verotunnus (EIN). Tämän tunnuksen pitäminen käsillä on tärkeää ostettaessa tuotteita tukkumyyjiltä. Jotkut heistä saattavat pyytää sinua todistamaan, että harjoitat laillista liiketoimintaa, joten varmista, että hankit EIN-tunnuksesi, ennen kuin otat heihin yhteyttä joukkoostosten yhteydessä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Etsi massavaatteiden tukkumyyjiä

Kun olet rekisteröinyt yrityksesi laillisesti, hyvä luettelo vaatetukkukauppiaista, joista valita, on avainasemassa vaatekaupan käynnistämisessä.

Jos aiot ostaa vaatteita irtotavarana jälleenmyyntiä varten, noudata seuraavia ohjeita, niin pääset menestyksekkääseen liiketoimintaan.

Aloitetaan siis perusasioista: kotimaiset vai ulkomaiset vaatetukkutoimittajat?

Kotimainen vs ulkomaiset

Ensimmäinen kysymys, johon kaikkien on vastattava, on, haluatko vaatetukkutoimittajasi olevan kotimaisia ​​vai ulkomailta. Molemmissa on tietysti hyvät ja huonot puolensa. Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, myymistäsi tuotteista tai omista arvoistasi. Varmista, että tutkit vaatteiden tukkumyyjien laatustandardeja kotimaassa ja ulkomailla päättääksesi, mikä on paras vaihtoehto yrityksellesi.

Kotimaisten vaatetoimittajien edut

Aloitetaan kotimaisen vaatetukkutoimittajan käytön eduista. Koska ne sijaitsevat kotimaassa, toimitusaika on huomattavasti lyhyempi. Viestintä on helpompaa, koska sinun ja myyjän välillä ei ole kielimuuria. Tämä voisi tuottaa vähemmän virheitä ja virheitä. Lisäksi valmistuksen laadun pitäisi olla korkeampi.

Kotimaisten vaatetoimittajien haitat

Kaksi suurinta haittapuolta ovat rajoitettu valikoima tuotteita ja niiden korkeammat kustannukset. Yhdysvalloissa on vähemmän tukkuvaatteiden toimittajia kuin ulkomailla esimerkiksi Kiinassa tai Intiassa. Ja tuotteiden korkeamman laadun ja paremman työlainsäädännön vuoksi Yhdysvalloissa tavaroiden hinnat ovat paljon korkeammat. Tästä huolimatta voi olla helpompaa löytää tukkumyyjiä myyviä vaatteiden toimittajia kotimaassa, jos tämä on reitti, jonka haluat mennä alas.

Ulkomaisten vaatetoimittajien edut

Länsi-toimittajat

Toinen vaihtoehto sinulle on ulkomainen valmistus. Tälläkin on muutamia omia etujaan, kuten alhaisemmat valmistuskustannukset. Tämä on erityisen totta, jos vertaa sitä Amerikan valmistajiin. Tämä johtuu valitettavasti alhaisemmista työnormeista ja heikompilaatuisista tuotteista. Plussaa on, että valittavana on paljon tukkumyyjiä, erityisesti vaatetoimittajia. AliExpressin kaltaisten palveluiden ansiosta on helppoa aloittaa työskentely ulkomaisten toimittajien kanssa.

Ulkomaisten vaatetoimittajien haitat

Joitakin muita haittoja ovat pidempi toimitusaika, koska useimmat näistä valmistajista ovat Kiinassa. Tuotteen toimittaminen asiakkaallesi Pohjois-Amerikassa kestää kauemmin. Saatat joskus kohdata ongelmia myös tullin kanssa. Et voi vierailla valmistajien luona henkilökohtaisesti, ainakaan halvalla. Tuotteiden tarkistaminen voi olla suuri vaiva, ellei suuri ongelma. Kulttuurierot ja kielimuurit voivat aiheuttaa sinulle enemmän virheitä, virheitä ja päänsärkyä.

Mistä ostaa tukkuvaatteita

1. Tukkumarkkinat

Kun olet valmis löytämään laadukkaita, laillisia toimittajia, joista voit ostaa heti, sinun kannattaa suunnata online-tukkukauppaan. Tämä on alusta, josta löydät tuhansia tuotteita sadoilta toimittajilta.

Jos olet Yhdysvalloissa, suosittelen kokeilemaan tukkumarkkinoita, kuten Faire, Abound, Bulletin ja paljon muuta. Näillä verkkosivustoilla voit selata ja ostaa useilta tavarantoimittajilta, joiden laatu ja luotettavuus on tarkastettu etukäteen.

2. Online-hakemistot

Paras tapa aloittaa toimittajan haku on ilmaisten verkkohakemistojen kautta. Tämä koskee sekä kotimaisia ​​yhdysvaltalaisia ​​että ulkomaisia ​​toimittajia.

Kotimaisten yhdysvaltalaisten hakemistojen osalta suosittelen aloittamista Maker’s Row, ThomasNet, selvitään täällätai Squetch. Jos olet kiinnostunut ulkomaisista toimittajista, voit aloittaa Alibaba ja IntiaMart. Suosittelen kuitenkin lämpimästi käyttöä AliExpress dropshipping-yritykselle. Heillä on erittäin hyvä luettelo vaatteiden tukkumyyjistä. Heillä on yli 700 000 toimittajaa Aasiasta ja miljoonia tuotteita, joista valita.

aliexpress vaatteiden tukkumyyjät

3. Hakukoneet

Toinen asia, jota voit kokeilla, on vain Google-haku “Whole Clothing Suppliers” tai olla enemmän markkinarako, kuten “Wholesale Clothing USA”. Useimmat tavarantoimittajien verkkosivut ovat vanhoja ja vanhentuneita. Google palkitsee verkkosivustot, joita päivitetään jatkuvasti, jotta valmistajat haudataan. Siksi he eivät sijoitu korkealle haussa. Sinun täytyy kaivaa syvälle hakusi sivulle 5 tai 6 löytääksesi jotain hyödyllistä. En suosittele tekemään tätä, ellei sinulla ole tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä.

4. Suusta suuhun -viittaukset

Jos olet edelleen epävarma siitä, mistä löytää myyjä, kokeile luottaa suusta suuhun -viittauksiin. Jos tunnet ihmisiä, jotka ostavat vaatteita tukkuhinnoilla, kysy heiltä suosituksia. Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua, vaikka et tuntisi heitä henkilökohtaisesti. Ihmiset ovat aina valmiita auttamaan jos osaat kysyä heiltä.

5. Sosiaalisen median ryhmät ja foorumit

Jos et edelleenkään epämukavaa ottaa yhteyttä, voit kokeilla verkkolomakkeita, joissa keskustellaan vaatteista ja erityisesti tukkuvaatteista. Tee myös tutkimusta sosiaalisessa mediassa. Siellä on jo paljon tietoa luettavaksi, ja voi olla helppoa löytää ihmisiä, jotka haluavat jakaa tietojaan. Etsi myös foorumeita, joissa puhutaan vaatteiden toimittajista ja myyjistä.

6. Kauppatapahtumat

Jos sinulla on aikaa ja rahaa, voit harkita messuille menemistä. Se on vain yksi vaihtoehto, jota voit tarkastella. 10 kertaa ja Trade Show News Network auttaa löytämään messualueesi. Voit käydä tutustumassa yksittäisiin tukkumyyjiin henkilökohtaisesti. Voit keskustella heidän edustajiensa kanssa. Se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja ostaa tukkuvaatteita. Kuka tietää, mitä saatat löytää tällaisissa tapahtumissa?

Kuinka ostaa tukkuvaatteita: tarkastustoimittajat

Nyt kun tiedät mistä ostaa tukkuvaatteita, on aika tarkastaa tavarantoimittajat, jotta voit ostaa tukkuvaatteita myymälääsi varten. Useimmissa tapauksissa sinun on pyydettävä tarjous ja alettava rakentaa suhdetta eri vaatetukkumyyjien kanssa valitaksesi kenen kanssa haluat tehdä liiketoimintaa.

#1 RFQ

rfq vaatteiden tukkumyyjät

Ensimmäinen yhteydenottosi toimittajan kanssa on todennäköisesti tarjouspyyntö.

Tarjouspyyntö, RFQ, on pelin nimi minkä tahansa tukkumyyjän kanssa. Se on ainoa tapa saada hinnat selville toimittajalta; ymmärrät sen hyvin nopeasti, koska teet sen usein.

Periaatteessa lähetät sähköpostin, jossa kysytään, kuinka paljon jokin on sen määrän perusteella, jonka haluat ostaa. Mikään ei kuitenkaan ole näin yksinkertaista. Sinun tulee käsitellä sitä vakavana yrityskyselynä sinun ja palveluntarjoajan välisen pikaviestinnän sijaan.

Sinun tulee suunnitella sähköpostisi saadaksesi parhaan mahdollisen vastauksen. Älä tuhlaa aikaasi menemällä edestakaisin puuttuviin tietoihin.

#2 MOQ

Haluat saada tietoa muutamista asioista alkaen toimittajan vähimmäistilausmäärästä, MOQ.

Tämä vaihtelee toimittajasta toiseen. Sinun on tiedettävä, onko sinulla varaa ja pystytkö käsittelemään heidän myymäänsä vähimmäismäärää. Toinen tärkein kysymys, joka sinun on kysyttävä: kuinka paljon heidän tuotteet maksavat sinulle.

Useimmat toimittajat tekevät korkean alennushinnoittelun suuremmille tilauksille. Kysy eri määrien hintaa saadaksesi käsityksen niiden tuotantohinnoittelusta.

#3 Toimitusajat

Toimitusajat

Seuraavaksi sinun on selvitettävä toimitusaika ja toimitusehdot. Ajoitus on kaikki kaikessa verkkokaupassa. Tärkeä kysymys on myös, kuinka kauan tuotteen lähettäminen asiakkaallesi kestää. Sinun on tiedettävä, kestääkö tuotteen toimitus kauan vai ei.

Lisäksi sinun on myös tiedusteltava heidän maksuehtojaan varmistaaksesi, että olet kunnossa heidän tuotteidensa laskutuksen suhteen. Kuten kaikki, se vaihtelee toimittajan mukaan. Et halua yllättyä siitä, kuinka he odottavat sinun maksavan varastosta.

#4 Esimerkkitilaukset

Viimeinen asia, jonka haluat kysyä, on heidän näytteistään. Jotkut toimittajat tarjoavat heille alennuksia, jotkut eivät. On tärkeää kysyä ja tilata, jos sinulla on siihen varaa. Näin saat tuntuman tuotteista, joita myyt omalle asiakkaallesi.

Tämä viimeinen vaihe, jossa otat yhteyttä toimittajaan tarjouspyyntöä varten, antaa sinun lopulta arvioida, että ne sopivat sinulle. Jos ne eivät ole, siirry seuraavaan, siellä on paljon valinnanvaraa.

Johtopäätös

Verkkovaatebrändille tarve ostaa tukkuvaatteita syntyy ennemmin tai myöhemmin. Kyse on due diligence -tarkastuksesta ja vaatetukkukauppiaiden tutkimisesta eri alustoilla. Loppujen lopuksi sinun on löydettävä täydellinen. Se, joka toimittaa sinulle haluamasi tuotteet oikeaan hintaan. Se on paljon seulontaa, mutta se on sen arvoista lopulta, kun sinulla on tyytyväisiä maksavia asiakkaita.

🔥 Empfohlen:  10 aurinkoenergia-liikeideaa kannattaviin liiketoimintamahdollisuuksiin