Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vahvan CV:n rakentaminen – Stellar Searchin perustajan Shailja Duttin vinkkejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vahvan CV:n rakentaminen – Stellar Searchin perustajan Shailja Duttin vinkkejä

Yritysmaailmassa on viime vuosien aikana muuttunut paljon – miten rekrytoimme, miten pidämme kiinni ja itse työn määritelmä. Mutta se, mikä on pysynyt samana mullistuksen aikana, on yksi suuri kysymys – kuinka kirjoittaa upeita CV:itä? Olipa kyseessä mikä tahansa toimiala, mikä tahansa asema, mikä tahansa virka, tämä kysymys ponnahtaa esiin kaikkialla. Tässä on näkemyksemme upean CV:n kirjoittamisen taidosta ja tieteestä.

Vinkkejä vahvan CV:n rakentamiseen

Keskity vahvuuksiisi
Pidä se terävänä ja ytimekkäänä
Älä ole riippuvainen siitä, että Titles tekevät työnsä
Pidä se yksinkertaisena
Kohdista se LinkedIn-profiilisi kanssa
Käytä oikeita avainsanoja
Tee siitä esitettäväksi

Keskity vahvuuksiisi

Tämä ei ole oikea paikka olla vaatimaton tai aliarvioida omia saavutuksiasi.

Kysy itseltäsi – mikä erottaa sinut? Mikä saa sinut erottumaan joukosta? Ja liitä vastauksesi CV:hen. Vaikka onkin hyvä idea räätälöidä CV:si työn vaatimusten mukaan, sinun ei pitäisi olla nopea soveltamaan silppuria kaikkeen muuhun. Vahvuuksesi ovat tärkeitä kaikissa omissa rooleissasi, joten muista korostaa niitä.

Pidä se terävänä ja ytimekkäänä

Pidä se terävänä ja täsmällisenä – muista, ettei kenelläkään ole aikaa skannata pitkiä profiileja.

Lyhyys on avainasemassa. Työhön hakeminen vaatii ylimääräistä ponnistelua, mutta jos on yksi paikka, sinun tulee olla varovainen laajentaessasi itseäsi, se on CV. CV:n vakiopituus yksi/kaksi sivua (erillisillä arkeilla), joten sen tulisi sisältää vain tärkeimmät saavutuksesi. Pelkästään enemmän sanominen ei tee saavutuksistasi suurempia tai merkittävämpiä, se vain osoittaa, ettet pysty kommunikoimaan vaikuttavasti ja tehokkaasti. Keskimääräinen rekrytoija käyttää aluksi 7,4 sekuntia ansioluettelon skannaamiseen, joten pidä se lyhyenä ja sano se niin, että saat kaiken irti näistä 7,4 sekunnista.

🔥 Empfohlen:  15+ Vizag-aloitusyritystä | Visakhapatnam startup-yritykset ja yrittäjät

Älä ole riippuvainen siitä, että Titles tekevät työnsä

Kaikki yritystyöt näyttävät laskeutuvan nimikkeisiin – haaveilemme siirtymisestä osakkaasta vanhempaksi osakkaaksi johtajaksi, ja se on pyhä urapolku. Se ei kuitenkaan ole enää totta.

Olipa se missä tahansa roolissa, työsi vaikutus ratkaisee. Otsikkosi 3–4 sanaa saattavat kiinnittää rekrytoijan huomion, mutta sen alla olevien 3–4 rivin pitäisi tukea sitä. Sen sijaan, että keskittyisit liikaa toimialaasi tai nimikkeeseesi, keskity siihen, mitä olet tehnyt ja tuomiisi siirrettäviin taitoihin. Ole täsmällinen ja esitä luettelokohtia auttaaksesi lukijaa ymmärtämään tärkeitä yksityiskohtia. Tuloksia ei velvollisuuksia – katso saavutuksiasi aikaisemmissa tehtävissä. Määritä määrä. Sen sijaan, että kuvailet pitkän listan tehtäviä, keskity tuloksiin ja suoritteisiin ja tarjoa aina kun mahdollista todennettavissa olevaa ja objektiivista näyttöä menestyksestäsi. Olet aina yhtä hyvä kuin viimeinen projektisi.Pidä se yksinkertaisena

CV ei ole oikea paikka esitellä loistavaa kirjoitustaitosi tai monisanaisuuttasi tai käyttää ammattislangia. Käytä lyhyitä, johdonmukaisia ​​lauseita, jotta lukija voi ymmärtää ja säilyttää tiedon. Kun käytät ammattislangia tai mutkikkaita lauseita, lisäät vain lukijan työtä. Jos heidän on luettava se uudelleen ymmärtääkseen, haettava sanakirjaa löytääkseen kovan sanan tai pohdittava lyhenteen koko muotoa, olet juuri tehnyt heille hankalaksi lukea CV:täsi ja jos on jotain, mitä työnantajat eivät tee. Epäalkuperäisiä CV:itä lukuun ottamatta se on epämukavaa CV:tä. Kuten Einstein on sanonut Jos et osaa selittää sitä yksinkertaisesti, et ymmärrä sitä tarpeeksi hyvin.

Kohdista se LinkedIn-profiilisi kanssa

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kohdista se LinkedIn-profiiliisi. LinkedIn-profiilisi on digitaalinen ansioluettelosi. Kohdista CV:si siihen, mitä sanot LinkedInissä – työtehtäväsi, otsikot ja lyhyt kuvaus. Käytä LinkedIniä hyödyksesi. Sen sijaan, että kopioit vain CV:si sisältöä, käytä LinkedIn-tilaasi tarinasi täydentämiseen ja keskusteluun yleisösi kanssa, mitä et voi tehdä virallisessa CV:ssä. Tuo vahvuutesi esiin ja tuo ne esille.

🔥 Empfohlen:  Swagbucksin hakkeja, vinkkejä ja temppuja


Käytä oikeita avainsanoja

Muutamia lisäkohtia, jotka voivat auttaa sinua erottumaan joukosta – sisällytä oikeat avainsanat.

On mahdollista, että mahdollinen työnantajasi käyttää hakijoiden seurantajärjestelmää (ATS) tai vastaavaa ohjelmistoa sovellusten seulomiseen tai yksinkertaisesti käy sivua läpi löytääkseen avainsanat itse. Ole strategisesti asianmukaisten avainsanojen avulla sen suhteen, miten esität tiedot, ja osoita, että sinulla on kokemusta tietyistä työn osista aiempien kokemustesi kautta.

Tee siitä esitettäväksi

Esittelyllä on väliä – Vaikka sisältö on kuningas, sillä, miten päätät sen esittää, on merkitystä. Älä turvaudu hienoihin kirjasimiin tai visuaalisiin elementteihin pyrkiessäsi olemaan omaperäinen. Vastaa vain tähän yksinkertaiseen kysymykseen – Kuinka saan viestini perille puhtaimmalla tavalla? Tasapainota tyhjää tilaa, jotta CV:stä ei tule liian sotkuista tai liian tyhjää. Valitse fontit ja fonttikoot huolellisesti ja noudata aina kun mahdollista muodollisia standardeja. Tee siitä lukijaystävällinen.

Ja tämä on taikakaava upean CV:n rakentamiseen!