Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vain 1 000 näitä alumiinia, laseretsattuja Millennium Falcon -koteloita valmistetaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vain 1 000 näitä alumiinia, laseretsattuja Millennium Falcon -koteloita valmistetaan

Ottaen huomioon, kuinka monta Star Wars -ohjelmaan liittyvää tuotetta on olemassa, tunnet olosi todennäköisesti melko väsyneeksi, vaikka olisit todellinen hardcore-fani. Mutta odota, sillä Casetifylla on upouusi, erittäin monipuolinen ja todella houkutteleva valikoima koteloita ja tarvikkeita, jotka keskittyvät Star Wars -tapahtumaan. Huipputuote tässä on rajoitetun erän laseretsattu puhelinkotelo, jossa on Millennium Falcon, ja se näyttää erinomaiselta.

Kotelo on valmistettu alumiinista, ja siihen on kaiverrettu kaavamainen ylhäältä alas näkymä kuuluisasta rahtialuksesta, ja niitä valmistetaan vain 1 000 kappaletta. Sinulla on oltava iPhone 13- tai iPhone 12 -malli, ja sinun on oltava valmis maksamaan 149 dollaria yhdestä. Se on varmasti paljon rahaa tapauksesta maksettavaksi, mutta kun otetaan huomioon, kuinka vähän niitä tehdään, et todennäköisesti koskaan näe toista.

Jos missaat tai et halua kuluttaa niin paljon, sama malli on saatavana johonkin Casetifyn Impact-, Ultra Impact- tai Compostable-koteloista, jotka ovat saatavilla kohtuullisemmalla hinnalla 40–70 dollaria puhelimestasi riippuen. Tämä tarkoittaa, että se on saatavilla myös useammille puhelimille, kuten iPhone 13-, iPhone 12-, iPhone 11-, iPhone X-, iPhone 8- ja iPhone 7 -mallisarjoille sekä iPhone SE, Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra, kaikki katettu.

Millennium Falcon -suunnittelun lisäksi Casetify on tilannut erityissuunnitelmia muihin koteloihin perustuen alkuperäisiin elokuvajulisteisiin , , ja . Lisäksi tarjolla on myös loistava Tatooine Binary Sunset -suunnitteluvaihtoehto. Retrovaikutteinen taideteos näyttää erinomaiselta lehdistökuvissa, runsaasti värejä ja välittömästi tunnistettavia Star Wars -hahmoja ja teemoja.

Puhelinkoteloiden lisäksi Casetify valmistaa myös Star Wars -keskeisiä Apple Watch -rannekkeja, MagSafe-latauskiekkoja, AirPods-koteloa, MagSafe Battery Pack -koteloita ja Apple iPad -kuoria, jotka todella esittelevät taideteoksia. Hinnat vaihtelevat – 52 dollaria Apple Watchin hihnasta, 25 dollaria Battery Pack -kotelosta ja 72 dollaria iPad-kuoresta – ja Casetify myy niitä Co-Lab-sovelluksensa kautta, verkkokauppansa kautta ja vähittäismyyntipisteissään. Ei ole yllättävää, ne kaikki julkaistaan ​​4. toukokuuta, mutta jos haluat tilaisuuden saada rajoitetun erän Millennium Falcon -kotelo, sinun tulee rekisteröityä Casetifyssa nyt.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sijoittaa vain 5 dollarilla (plus, lunasta 10 dollaria ilmaisista osakkeista)