Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vanhojen blogiviestien päivittäminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vanhojen blogiviestien päivittäminen

Päivitä kuluva vuosi otsikoiksi

Tämä on todella nopea ja yksinkertainen vinkki sisällön päivittämiseen. lisää vain kuluva vuosi blogitekstisi otsikkoon!

Tämä yksinkertainen toiminto ei ainoastaan ​​paranna napsautussuhteita, vaan se auttaa myös parantamaan hakukoneoptimointiasi ja brändisi luotettavuutta.

Varmista vain, että päivität blogitekstisi tekstin niin, että sisältö vastaa uutta otsikkoa!

Optimoi sisällönkuvauskenttisi saadaksesi parempia napsautussuhteita

Muista tarkistaa Google Analytics -tietosi huolellisesti ja usein, jotta voit arvioida sivujen napsautussuhteesi.

Analysoi huolellisesti sivut, joiden napsautussuhde on alhainen, ja päivitä sitten niiden otsikot ja metatiedot. Muista tarkistaa myös korkea-arvoiset kilpailijasi, jotta voit selvittää, mitä sinun tulee tehdä saadaksesi paremman sijoituksen.

Optimoimalla sisällönkuvauskenttiäsi ja otsikoitasi voit voittaa kilpailijasi ja ohjata lisää liikennettä sivuillesi.

Vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin

Yksi tapa päivittää blogitekstejäsi ja sisältöäsi on yksinkertaisesti lisätä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastata niihin.

Käytä GooglenIhmiset myös kysyvätominaisuus, jonka avulla voit kohdistaa tiettyihin usein kysyttyihin kysymyksiin ja sisällyttää ne päivitettyyn blogiviestiisi.

Tämä voi auttaa hakukoneoptimointiasi, lisätä sanamäärääsi ja saada viestisi erottumaan osuvana suuren määrän hakukyselyihin.

Kinsta havaitsi, että suurimmassa osassa vanhaa sisältöä on oltava vähintään 15–20 % päivitetystä sisällöstä, jotta liikenne kasvaisi merkittävästi. UKK-osio voisi olla täydellinen tapa saavuttaa tämä merkki.

Yhdistä hakutarkoitus

Se, mistä blogikirjoituksesi koskee ja mikä hakutarkoitus voi olla, voivat olla täysin eri asioita.

Kun päivität vanhaa sisältöä, lue se läpi ja yritä sitten nähdä, vastaako se Googlen työntekijöiden esittämään kysymykseen. Jos ei, voit päivittää sisältösi vastaavasti.

Tämä ei myöskään aina liity avainsanoihin. Saatat joutua päivittämään artikkelien aiheita, lisäämään työkaluja, kuvia ja videoita, jotta vanhasta viestistä tulee osuvampi. Se voi myös tarkoittaa pitkien viestien jakamista muutamaksi lyhyemmäksi viestiksi.

Yksi vinkki on tarkistaa, mitä Google sijoittuu ensimmäisellä sivullaan, jotta voit selvittää, mitä se luokitellaan hakutarkoitukseksi, ja verrata sitä hyvin sijoittuvaan sisältöön. Näin näet, mitä sinun on ehkä lisättävä vanhempiin viesteihisi!

🔥 Empfohlen:  Arlo laajentaa vanhojen kameroiden ja ovikellojen käyttöiän lopputukea

Sisäisten linkkien lisääminen

Sisäiset linkit ovat loistava tapa parantaa sekä blogisi hakukoneoptimointia että käyttökokemusta. Tämä johtuu siitä, että sisäiset linkit ovat tapa, jolla sekä vierailijat että hakukoneet tutkivat ja indeksoivat sivustoasi.

Sisäisellä linkityksellä kannustat myös yleisöäsi viettämään pidempään verkkosivustollasi – tämä on tilasto, jonka Google ottaa merkittävästi huomioon!

Käy läpi vanhempi sisältösi ja linkitä uudempaan sisältöön; Jos olet kirjoittanut aktiivisesti blogia jonkin aikaa, sinulla on todennäköisesti paljon sisäisiä linkkejä lisättäväksi.

Sisäisten linkkien lisääminen ei ainoastaan ​​auta Googlea ja yleisöäsi, vaan lisää myös arvovaltaasi kaikilla sivuilla, niin vanhoilla kuin uusillakin.

Linkki tuoreeseen sisältöön ja parempiin verkkosivustoihin

Muista: mikään ei ole jatkuvaa paitsi muutos! Jos sinulla on vanhentuneita linkkejä vanhoissa blogiviesteissäsi, vaihda linkit parempiin verkkosivustoihin tai tuoreeseen sisältöön.

Tämä on nopea tapa parantaa vanhempia blogikirjoituksiasi ja varmistaa, että pysyt ajan tasalla, tarjoat ajankohtaista tietoa yleisöllesi, vahvistat luotettavuuttasi ja vahvistat itsesi auktoriteetiksi.

Tarkista, onko kohdistettavia toissijaisia ​​avainsanoja

Vaikka ensisijaiset avainsanasi on ehkä määritetty, kannattaa tarkistaa, mitä toissijaisia ​​avainsanoja voisit pujahtaa vanhoihin blogikirjoituksiisi, jotta se sijoittuisi korkeammalle Googlessa.

Vaikka voit käyttää erilaisia ​​maksullisia työkaluja, kuten Google Avainsanojen suunnittelija ja Ahrefsvoit myös tarkistaa Googlen hakupalkin automaattisesta täydennyksestä toissijaisten avainsanojen varalta.

Skannaa ja poista rikkinäiset ulkoiset linkit

Sen lisäksi, että varmistat, että ulkoiset linkit ovat ajan tasalla ja asiaankuuluvia, sinun tulee myös varmistaa, että ne ovat edelleen voimassa.

Sisältöä poistetaan Internetistä koko ajan, joko siksi, että verkkotunnus on vanhentunut tai tekijä on poistanut sen erikseen.

Vaikka voit tarkistaa tämän itse manuaalisesti, voit myös käyttää työkalua Tarkista Omat linkit selataksesi sivusi ja varmistaaksesi, että kaikki linkkisi ovat edelleen toimivia, kelvollisia ja osuvia.

Tämä yksinkertainen korjaus voi auttaa sijoituksissasi ja käyttökokemuksessasi!

Lisää Schema Markup

Schema Markup on erityinen koodi, joka auttaa Googlea ymmärtämään ja sijoittamaan sivusi paremmin.

🔥 Empfohlen:  Toimitushintojen päivittäminen kassalla Magento 2:n JS:n avulla

Yksinkertaisesti päivittämällä tai säätämällä sisältöäsi ja lisäämällä skeeman merkinnät, voit tehokkaasti saada Googlen analysoimaan sivusi täysin eri tavalla. Tämä voi tuottaa tuhansia enemmän näyttökertoja – lisää liikennettä ja parantaa sijoitusta.

Paranna asetteluja ja muotoilua

Se, mikä on toiminut aiemmin, ei välttämättä ole enää relevanttia sekä käyttökokemuksen että hakukoneoptimoinnin kannalta.

Koska hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt ovat muuttuneet nopeasti, sinun tulee harkita asettelujen ja muotojen päivittämistä ja parantamista, jotta voit todella hyötyä nykyisestä tilanteesta.

Esimerkiksi: Mitä tulee Google Snippetsiin, on olemassa erityisiä tapoja parantaa mahdollisuuksiasi tulla esille, mikä johtaa suuriin napsautussuhteisiin ja liikennettä.

Tähän voi sisältyä määritelmien tai yhteenvetojen lisääminen kohdeavainsanoille, otsikoiden ja alaotsikoiden käyttäminen avainsanaklustereiden saavuttamiseksi ja avainsanoihin liittyvien numeroitujen luetteloiden lisääminen viestisi alkuun.

Yhdistä ja ylitä kilpailijasi

Ainoa tapa tietää, että voitat kilpailijasi varmasti, on pitää heitä silmällä! Kun tiedät, ketä vastustat ja kuinka he sijoittuvat, voit ihanteellisesti ylittää heidät.

Varmista vanhemmissa blogikirjoituksissa, että vastaat vähintään kilpailijoiden samoihin aiheisiin liittyviin julkaisuihin. Tämä auttaa ohjaamaan liikennettä sivustollesi, ei heidän omalleen.

Varmista myös, että jatkat tutkimusta ja pysyt ajan tasalla alan innovaatioista.

Tämä auttaa sinua varmistamaan, että vanhemmat blogikirjoituksesi ovat yhtä tärkeitä kuin uudemmat, sekä ehdoton auktoriteetti aiheestasi.

Paranna ei-sijoittuvien avainsanojen sijoituksia

Jos se liittyy sisältöösi, varmista, että kaikki avainsanasi on optimoitu.

Eräs vanhemman sisällön etu on se, että näet selvästi, minkä arvon viestisi on sijoittunut ajan mittaan ja millä avainsanoilla sen pitäisi sijoittua paremmin.

Päivittämällä viestejä voit tehostaa vanhempaa sisältöä ja auttaa sitä näkymään paremmin SERP:issä!

Kohdista uusiin avainsanoihin

Sen lisäksi, että tehostat matala-arvoisia avainsanoja, sinun tulee myös kohdistaa uusiin avainsanoihin ja varmistaa, että ne sijoitetaan tehokkaasti otsikoihisi, otsikoihisi ja muuhun.

Avainsanat, joilla on pienempi hakumäärä, voivat olla ihanteellisia, koska sinusta tulee tällöin näiden avainsanojen auktoriteetti.

Muistaa: Tuore sisältö lisää arvoa sekä lukijoillesi että yleisiin hakukoneoptimointikäytäntöihisi!

🔥 Empfohlen:  7 parasta ilmaista sivun SEO-tarkistustyökalua blogiviestien optimoimiseksi

Lisää uusia videoita tai valokuvia

Ihmiset rakastavat kuvia ja videoita, ja myös Google rakastaa niitä, koska se lisää aikaa, jonka joku viettää verkkosivustollasi (taas kerran, osoittaen arvokasta tietoa).

Harkitse blogitekstiäsi vastaavan videosisällön luomista tai uusien kuvien lisäämistä vanhempaan sisältöön.

Vaikka sen luominen voi viedä hieman aikaa, se voi vain lisätä arvoa viestillesi kokonaisuutena ja auttaa sitä sijoittumaan paremmin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Paranna tuotekuvia

Yksi ärsyttävimmistä asioista, joita käyttäjä voi kohdata, ovat huonot tuotekuvat.

Vietä aikaa varmistaaksesi, että vanhemmissa blogikirjoituksissasi on päivitetty, korkearesoluutioisia ja kauniita kuvia.

Tämä ei ainoastaan ​​lisää yleisöllesi tarjoamaasi arvoa, vaan myös osoittaa, että välität sisällöstäsi.

Päivitä kuvien vaihtoehtoiset tekstit

Vaihtoehtoinen teksti ei ole tärkeä vain hakukoneoptimoinnissa, vaan se parantaa myös verkkosivustosi saavutettavuutta.

Hyviä vinkkejä vaihtoehtoiseen tekstiin ovat:

  • Varmista, että kuvailet kuvaa tarkasti
  • Pidä tekstisi alle 125 merkin pituinen
  • Vältä avainsanojen täyttämistä kuvaukseen.

Lisää lainauksia

Asiantuntijoiden lainausten lisääminen vanhoihin blogikirjoituksiisi osoittaa, että viestilläsi on auktoriteettia eikä se ole pelkästään mielipidelähtöinen.

Tämä voi olla loistava tapa parantaa hakukoneoptimointiasi ja auktoriteettiasi sekä käyttökokemusta.

Paranna esittelyjä

Esittelysi tulisi yrittää osua lukijan kipupisteisiin heti. Jos vanhemmat viestisi eivät tee tätä, voit päivittää sen yhden yksinkertaisen asian!

Tietenkin ei ole tärkeää vain pitää lukijasi koukussa, vaan myös parantaa hakukoneoptimointiasi sekä lisätä mahdollisuuksia tulla esille katkelmana.

Koukkuun jääneet lukijat viettävät enemmän aikaa sivullasi, mistä Google rakastaa.

Table of Contents