Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Varhainen OnePlus Nord 2T -pakkauksen purkuvideo paljastaa viimeisetkin yksityiskohdat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Varhainen OnePlus Nord 2T -pakkauksen purkuvideo paljastaa viimeisetkin yksityiskohdat

Äskettäin YouTubeen lähetetty unboxing-video esittelee OnePlus Nord 2T:n kokonaisuudessaan. Videossa kerrotaan kaikkea teknisistä yksityiskohdista sen kameran esittelyyn ja siihen, mitä fanit voivat odottaa ottaessaan puhelimen pois laatikosta. Viesti on utelias pala Nord 2T:n palapeliä, sillä puhelinta ei ole vielä edes julkistettu virallisesti.

Koska Nord 2T:stä tiedetään niin vähän konkreettista tietoa, mobiilitekniikan arvioija Sahil Karoulin YouTubeen lähettämä video vastaa moniin fanien älypuhelimeen liittyviin kysymyksiin. Monet 2T:stä liikkuneet huhut vahvistivat videon. Vaikka se ei ole englanninkielinen, tekniset tiedot näkyvät näytöllä, kun Karoul keskustelee niistä, tarjoten vankan kuvan siitä, mitä fanit voivat odottaa laitteelta.

Ainutlaatuinen Oneplus Nord 2T Unboxing|| Koko 1300|| Jep Fatega Kya?

Nord 2T:llä näyttää olevan melko hyvät tekniset tiedot huhutulle 400 dollarin hinnalle. Videon mukaan se käyttää uutta Dimensity 1300 -piirisarjaa, sisältää 8-12 Gt RAM-muistia ja tarjoaa 128-256 Gt sisäistä tallennustilaa.

Näytön suhteen videossa näkyy Nord 2T:n lähes kehyksetön 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttö, joka tukee HDR10+:a ja jonka resoluutio on 1080x2400p. Älypuhelimen avulla käyttäjät voivat vaihtaa sen virkistystaajuutta 60 ja 90 Hz välillä asetusten kautta.

Kamerat ovat valtava myyntivaltti älypuhelimille, ja Nord 2T näyttää menestyvän myös tällä rintamalla. Eteenpäin oleva “rei’itys” -kamera on 32 megapikselin objektiivi, joka sijaitsee näytön vasenta yläkulmaa kohti. Puhelimen takaosassa on kolme kameraa, yksi 8 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi, yksi 2 megapikselin yksivärinen linssi ja 50 megapikselin objektiivi, joka toimii ensisijaisena kamerana.

Nord 2T -pakettiin tulee puhelimen lisäksi 80 watin seinälaturi ja läpinäkymätön geelikotelo.

On hieman uteliasta, että Karoul sai käsiinsä ennalta ilmoittamattoman tuotteen, varsinkin niin kiihkeästi odotetun tuotteen, mutta pakkauksen purkuvideo antaa faneille myös käsityksen, että virallinen ilmoitus Nord 2T:stä on tulossa pian. On ennustettu, että paljastus tulee joskus toukokuussa, ja julkaisu pian sen jälkeen, joten puhelimen fyysinen näkeminen jonkun käsissä on kääntänyt paljon päitä OnePlusin suuntaan.

🔥 Empfohlen:  Meta paljastaa avoimen lähdekoodin puheälyn: yli 4 000 puhutun kielen tunnistaminen