Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Varo, Twitter Circle paljastaa yksityisiä twiittejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Varo, Twitter Circle paljastaa yksityisiä twiittejä

Twitter Circle julkaistiin viime kesänä ominaisuutena, jonka avulla voit twiitata tietylle ihmisryhmälle. Yrityksen omien sanojen mukaan Twitter Circle mahdollistaa ”intiimimmän keskustelun ja [to] rakentaa läheisempiä yhteyksiä valittujen seuraajien kanssa.”

Mutta useiden raporttien mukaan osa näistä yksityisistä twiiteistä on saavuttanut muun alustan, mikä sisällön luonteesta riippuen voi johtaa joihinkin melko kiusallisiin tilanteisiin.

Virheen havainnut TechCrunchin toimittaja sanoi, että tarkemman analyysin perusteella näyttää siltä, ​​että jotkin Circlelle tarkoitetut twiitit näkyvät algoritmisesti luodulla For You -aikajanalla käyttäjille, jotka seuraavat julistetta, mutta eivät kuulu heidän piiriinsä. Joissakin tapauksissa näyttää kuitenkin siltä, ​​että Circle-viestit ovat entistä laajempia.

Ongelmana on se, että monet Circlen käyttäjät eivät ehkä tiedä virheestä ja ovat siksi edelleen vaarassa, että muut piirinsä ulkopuoliset näkevät heidän yksityisempiä ajatuksiaan – ja mahdollisesti jopa kuviaan.

Vahvistaakseen vian olemassaolon tietoturva-asiantuntija Ian Coldwater teki Twitter-ympyrän yhden henkilön kanssa ja odotti, vastasiko joku muu Twitterissä siihen. Ennen pitkää kaksi ihmistä piti julkaisusta.

Tein Twitter-piirin, jossa oli yksi henkilö, ja julkaisin tämän twiitin tieteelle. Tämä oli tulos. Kaksi ihmistä, joita en seuraa, näki twiitin & piti siitä. Yksi heistä ei myöskään seuraa minua.

Twitter-piirit eivät ole yksityisiä. Älä julkaise niihin mitään, mitä haluat yksityiseksi. pic.twitter.com/p5uzlmIkuJ

— Ian Coldwater 📦💥 (@IanColdwater) 10. huhtikuuta 2023

Huolestuttava häiriö heikentää entisestään luottamusta alustaan, joka jo kokee painetta sen jälkeen, kun uusi omistaja Elon Musk irtisanoi 80 prosenttia yrityksen työvoimasta kustannusten leikkaamiseksi.

Tappioihin on kuulunut monia tärkeitä insinöörejä, jotka toteuttavat muutoksia ja pitävät alustan tikittynä, joten on todennäköistä, että Circlen tapaus – yksi monista, jotka osuivat sivustolle viime kuukausina – ei tule kovin yllätyksenä monille. Twitter-yhteisössä.

🔥 Empfohlen:  26 parasta työpaikkaa 18-vuotiaille

Twitter ei ole vielä tunnustanut ongelmaa tukitilillään, ja Muskin hankinnan jälkeen yritykseen sähköpostitse ottaminen ei saa kirjallista vastausta, vaan sen sijaan kakka-emojin. Joten olemme yhtä hämmentyneitä kuin sinäkin siitä, mikä Twitter Circlen kanssa on mennyt pieleen.