Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vastuu loppuu tähän: Miksi eClerx on lippusi parhaalle datatieteen uralle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vastuu loppuu tähän: Miksi eClerx on lippusi parhaalle datatieteen uralle

Tietotiede on epäilemättä yksi vuosikymmenen tärkeimmistä teknologioista. Organisaatioiden ajattelu- ja toimintatapojen uudelleenmäärittelyn jälkeen datatieteellä on avain liiketoiminnassa seuraavalle rajalle. Datatieteilijöiden määrä maailmassa vain kasvaa juuri nyt, ja siksi, jos koskaan oli hyvä aika olla datatieteilijä, se aika on nyt!

Lupaus tuottoisista urasta tällä alalla on vain lisännyt datatieteilijöiden panoksia ja ajanut ympäristöä, joka altistaa heidät järjestelmällisesti erittäin vaativille tilanteille ja tukee heidän kehitystään lukuisilla oppimismahdollisuuksilla ja -järjestelmillä.

Jos etsit organisaatiota, joka arvostaa työntekijöitään, etsi eClerxiä, joka sijoittui kolmannelle sijalle “Oppiminen ja tuki” AIM:ssä. 50 parasta yritystä Intiassa tietotieteilijöille raportti.

Edellisessä artikkelissamme esittelimme Data Science and Analytics (DSA) -ohjelma eClerxissä ja puhui siitä, kuinka liiketoimintayksikkö on eturintamassa ratkaisemaan Fortune 500 -yritysten kriittisiä ongelmia. Tämä artikkeli, osa 2 viisiosaisesta sarjasta, valaisee organisaation investointeja ja sitoutumista tämän kypsyyden ja vaikutuksen liikkeellepanevaan voimaan, ts. sen ihmiset.

Datatieteen ja analytiikan ekosysteemi mallina organisaation menestykselle

Yli 1000 työntekijän liiketoimintayksikkö DSA kattaa erittäin monipuolisen kykyryhmän, jolla on valmiuksia eri alustoilla, työkaluilla ja teknologioilla. Tiimi on sulatusuuni, jossa on vaihtelevan kokemuksen omaavia generalisteja, asiantuntijoita ja ohjelmajohtajia, jotka työskentelevät yksilöllisesti ja yhteistyössä rakentaakseen ja toteuttaakseen räätälöityjä ratkaisuja maailman johtaville yrityksille.

Tämä on kuitenkin kaksitahoinen haaste, eli tasapainottaminen yksilöllisten pyrkimysten ja organisaation tavoitteiden välillä. Koska yksilölliset uratavoitteet ja oppimistavat ovat väistämättä epäsopivia, ihmisillä on taipumus oppia omaan tahtiinsa ja keskittyä erilaisiin kiinnostaviin aiheisiin. Alan toisessa päässä organisaation kyvyt ja kiinnostuksen kohteet on suunnattu innovaatioon ja laajentumiseen, sen lisäksi, että se jatkaa asianmukaisten ratkaisujen tarjoamista laajalle alueelle eri toimialoilla.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Bored Ape Yacht Club ja miksi niitä on niin paljon Twitterissä?

Ymmärtääkseen, kuinka eClerx rakentaa yhdenmukaisuutta yksilöiden ja organisaation välille, Analytics India Magazine keskusteli äskettäin eClerxin globaalin datatieteen ja analytiikkakäytännön johtavan strategisen Ruble Josephin kanssa – joka on vuoden 2021 Intian 50 vaikutusvaltaisimman tekoälyjohtajan joukossa.

Hän puhui siitä, kuinka eClerxin Data Science and Analytics Ecosystem auttaa tätä linjausta ja kuinka organisaatiolla on avoin työkulttuuri lähes tasaisen hierarkian ansiosta. Lisäksi tulosperusteinen suorituskyvyn arviointikehys tarjoaa selkeyttä tiimin jäsenten ja esimiesten välillä.

Kuva 2: Ekosysteemi, joka on rakennettu neljän pilarin ympärille

Pääsy oppimisjärjestelmien ja -resurssien aarreaittaan

Uskollisena arvoilleen – jota kutsutaan nimellä EPIC eli erinomaisuus, ihmiset, rehellisyys ja asiakkaat – eClerx jatkaa sijoituksiaan. ihmiset universuminsa keskellä.

eClerx tarjoaa pääsyn resurssien ja alustojen aarreaikaan, kuten LinkedIn Learning, Litmos ja Udemy. Lisäksi työntekijät voivat hyödyntää sisältökirjastoja, joissa on yli 5000 kurssia johtamisesta, johtamisesta, datatieteestä ja analytiikan jne., mahdollistaakseen omatahtisen, tarpeen mukaan tapahtuvan oppimisen jatkuvaa osaamisen parantamista varten.

Tärkeä höyhen eClerxissä on sen erittäin aktiivinen yhteisö (CoP), joka tarjoaa kaikille avoimen korokkeen kannustaen poikkileikkaustiimejä lähentymään ja osoittamaan ajattelun johtajuutta, jakamaan löytöjä ja oppia todellisista yritysongelmista. , menestystarinoita, markkina- ja verkkotunnustrendejä jne. Tähän mennessä on järjestetty huikeita 58 CoP-istuntoa ja kuusi hackathonia, ja tietysti lisää jännittäviä istuntoja tulevana vuonna.

eClerx on tehnyt yhteistyötä alan johtavien alustojen, kuten AWS:n, Snowflaken, Qubitin ja Adoben, kanssa tarjotakseen räätälöityjä koulutusohjelmia niche-alueilla. Muutamia esimerkkejä ovat yhteistyö maailmanlaajuisten akateemisten tahojen kanssa sertifioinneissa, kuten Miamin yliopiston tietojen visualisoinnin ja tarinankerron osalta, Toronton yliopiston robottiprosessiautomaation alalla (kurssin suorittanut yli 1500 tänä vuonna) ja Great Lakes for Data Science ja SP Jain. MBA.

Kuva 3: Kumppanuus- ja sponsorointiohjelmat

Heti useiden vaikuttavien oppimisohjelmien ja kumppanuuksien luomisen jälkeen eClerx aloitti juuri laajan kumppanuuden BITS Pilanin kanssa tarjoten jatkotutkintoja tietotieteen, tekniikan, liiketoimintaanalytiikan, fintechin ja konsultoinnin hallinnan työntekijöille muutamia mainitakseni.

🔥 Empfohlen:  Miksi tekninen SEO on tärkeää? (5 parasta etua)

Johdon raiteille eClerx tarjoaa asiantuntevasti kuratoituja LEAP-ohjelmia, jotka tarjoavat valikoiman sovelluslähtöisiä konsepteja tilannejohtamisesta, kognitiivisista tieteistä ja viestintäkäytännöistä. Se tarjoaa myös lopullisen työkalupakin kehyksiä, käsitteitä ja lähestymistapoja, joiden avulla voit hankkia uusia käyttäytymismalleja ja ajattelutapoja ihmisten ja tiimien johtamiseen. Lisäksi tarjolla on runsaasti mentorointiohjelmia, vakuuksia, laatutiimien suunnittelemia parhaita käytäntöjä sekä infrastruktuuri- ja teknisiä GPU:ita ja datatieteen lisenssejä.

Kokoaa tiimin monipuolisella organisaatiokulttuurilla

Se ei ole kaikki työtä eClerxissä; yritys arvostaa kaikkea työntekijöiden panosta. Kannustaakseen työntekijöitään eClerx jakaa säännöllisesti palkintoja ja kannustimia palkintojen, räätälöityjen ja joustavien palkitsemisrakenteiden ja kriittisten pätevyyskorvausten muodossa. Lisäksi DSA noudattaa avointen ovien käytäntöä ottaakseen yhteyttä esimiehiinsä saadakseen säännöllistä palautetta ja ehdotuksia.

Kuva 4: eClerxin organisaatiokulttuuri juhlii oppimista, autonomiaa ja tunnustamista.

Yksi parhaista esimerkeistä eClerxin sitoutumisesta parhaan työympäristön tarjoamiseen työntekijöille nähtiin pandemian iskiessä. Yritys tarjosi joustavia kotoa työskentelyvaihtoehtoja ja muita virtuaalisia ratkaisuja, joilla toiminta sujuu ja samalla varmistettiin työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi. Tätä tarkoitusta varten eClerx siirtyi ja otti käyttöön uusia yhteistyö- ja tiedonhallintatekniikoita auttaakseen työntekijöitään työskentelemään yhtä saumattomasti kuin fyysisessä toimistoympäristössä. Tulos – ratkaisuvetoinen lähestymistapa teki ihmeitä, ja datatieteen toiminta saattoi jatkua häiriöttömästi.

Nousemassa vahingoittumattomana suuresta hankausliikkeestä

Korkeat poistumisluvut ovat suurelta osin määrittäneet pandemiakauden. Mckinseyn raportin mukaan suurin osa yrityksistä kokee niin sanotun “suuren hankauksen” tai “suuren erontumisen”. Mckinseyn tekemä tutkimus paljasti, että 40 prosenttia työntekijöistä sanoi todennäköisesti irtisanoutuvansa seuraavien 3–6 kuukauden aikana; 18 prosenttia sanoi, että heidän aikeensa olivat todennäköisestä lähes varmoja.

Ihmiset etsivät nyt tyydyttävämpiä kokemuksia, itsenäisyyttä ja joustavuutta. Vaikka rahalliset korvaukset ja bonukset ovat toivottavia, työntekijät kieltäytyvät juuttumasta ammatillisen rutiinin nykyiseen mekaaniseen luonteeseen.

eClerx on ollut askeleen edellä käsitellessään näitä huolenaiheita – ajatelkaa joustavaa työaikataulua ja terveellistä työn ja perhe-elämän tasapainoa – ei vain pandemian aikana, vaan myös sitä ennen. Tämän seurauksena työntekijät ovat motivoituneita irrottautumaan kuoristaan ​​ja tutkimaan asiaa ammattimaisemmin. Täällä ammattitaito- ja tunnustusohjelmat ovat tarjonneet kaivattua hengähdystaukoa.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi välttää ChatGPT-sovelluksia Mac App Storessa

Tulevaisuuteen valmiiksi organisaatioksi tuleminen

Tällaisten innovatiivisten toimenpiteiden ja käytäntöjen ansiosta eClerx on tunnustettu yhdeksi parhaista työpaikoista datatieteilijöille, ja se sijoittuu jopa kolmannelle sijalle oppimis- ja tukikategoriassa. Lisäksi eClerxissä työskentelevät datatieteilijät ovat säännöllinen osa haluttua AIM jakaa vuosittain 40 alle 40 datatieteilijän palkintoa. Yksi asia on varma – eClerxissä et koskaan ole huoneen älykkäin henkilö – mikä on hieno asia ammattimatkalla.

Seuraavaksi tässä viisiosaisessa sarjassa tuomme sinulle jakson videopodcastista, jossa on eClerxin vanhempi analytiikkajohtaja. Pysy kuulolla kuullaksesi, kuinka eClerx rakentaa 20-vuotisen historiansa vahvimman vuoden pohjalta siirtyäkseen hyperkasvuvaiheeseen, kun se laajentaa datatieteen ja analytiikkaliiketoimintaansa suurille Fortune 500 -tileille, mukaan lukien uudet toimialat ja maantieteelliset alueet.