Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Verizonin halvin 5G rajoittamaton paketti tuli juuri entistä halvemmaksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verizonin halvin 5G rajoittamaton paketti tuli juuri entistä halvemmaksi

Verizon on yksi maailman parhaista palveluntarjoajista, ja nyt se tekee kauppaa halvimmalla rajoittamattomalla 5G-sopimuksella. Tällä hetkellä Verizon tarjoaa kourallisen erilaisia ​​palveluvaihtoehtoja, ja Welcome Unlimited -suunnitelma on halvin.

Vuoden lopun sopimus alentaa kuitenkin Welcome Unlimited -suunnitelman hintaa entisestään 5 dollarilla kuukaudessa linjaa kohden, mikä tekee siitä yhden markkinoiden halvimmista rajoittamattomista 5G-suunnitelmista.

SOPA Images/LightRocket/Getty Image

Sopimus alkaa 23. joulukuuta, mutta on voimassa vain rajoitetun ajan, joten jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa ja säästää rahaa, sinun on toimittava nopeasti. Tänä aikana jokainen Welcome Unlimited -paketin tilaaja saa alennuksen jopa neljästä erillisestä laitteesta. Päivitetty rivikohtainen hinnoittelu on seuraava:

  • 60 dollaria yksi rivi (oli 65 dollaria)
  • 50 dollaria kahdelta riviltä (oli 55 dollaria)
  • 35 dollaria kolmelta riviltä (oli 40 dollaria)
  • 25 dollaria neljälle riville (oli 30 dollaria)

Vaikka alennus ei ole pysyvä hintamuutos sopimukseen, uudet Welcome Unlimited -paketin tilaajat saavat kolmen vuoden hintatakuun, mikä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse maksaa normaalihintoja uudelleen aikaisintaan vuonna 2025.

On syytä huomauttaa, että koska se on Verizonin halvin suunnitelma, Welcome Unlimited on melko paljas tarjontaansa nähden. Käytännössä kaikki, mitä saat siitä, on rajoittamaton 5G-yhteys. Vaikka se itsessään on melko vankka, varsinkin hintaan nähden, siinä on kaikki, mitä saat. Muut Verizon-suunnitelmat tarjoavat esimerkiksi ilmaisia ​​tilauksia suoratoistopalveluille, kuten Disney Plus ja Hulu, pääsy mobiilitukipisteisiin ja 5G Ultra Wideband – mikä on huomattavasti nopeampi kuin 5G-perusyhteydet. Jotkut ihmiset saattavat haluta näitä asioita ja olla valmiita maksamaan niistä, mutta toiset voivat olla täysin kunnossa luopumaan näistä hienouksista alhaisemmalla kuukausihinnalla.

Kuitenkin, jos etsit vain puhelinta, joka voi muodostaa yhteyden luotettavasti Verizonin 5G-verkkoon, alennettu Welcome Unlimited -paketti on niin hyvä kuin se saa. Koska se on edullista perheille, jotka haluavat yhdistää neljä laitetta, nyt on parempi aika liittyä Verizoniin ja aloittaa säästäminen. Jos etsit suunnitelmaa, jossa on enemmän etuja, sinun kannattaa kuitenkin katsoa heidän muita tarjouksiaan ennen kuin sitoudut suuntaan tai toiseen.

🔥 Empfohlen:  TikTok B2B-brändeille ja B2B-markkinoinnille