Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Verkko-opetus: Kaikki mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verkko-opetus: Kaikki mitä sinun tulee tietää vuonna 2022

Haluatko opettaa verkossa? Hyvä idea!

Lukumäärä hakuja Googlessa verkko-opetus nousi pilviin vuonna 2021 – ja hyvästä syystä.

Talouden taantuma, lomautukset, sulkemistoimenpiteet ja COVID-19:n aiheuttama sairastumisriski tekevät itsenäisistä ammatinharjoittajista etätyöstä, kuten verkkoopetuksen, erittäin houkuttelevia.

Lisäksi verkko-opetus on loistava, realistinen tapa ansaita rahaa ja vaikuttaa samalla ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.

Mutta kuinka paljon voit ansaita? Ja mitkä verkkoopetusalustat ovat hyviä paikkoja etsiä verkkotöitä?

Tässä artikkelissa opit kaiken, mitä sinun tulee tietää aloittaaksesi verkko-opetuksen.

Sukeltakaamme sisään.

Mitä on verkko-opetus?

Verkko-opetus on prosessi, jossa koulutetaan muita Internetin kautta. Voidaan käyttää erilaisia ​​menetelmiä, kuten kahdenkeskisiä videopuheluita, ryhmävideopuheluita ja webinaareja.

Mitä on verkko-opetus?

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Voit aloittaa opetuksen mistä tahansa (kotoa, kahvilasta, työtilasta) ja ilmoittautua oppilaita erilaisilta taustoilta ja maantieteellisiltä alueilta.

Lähes mitä tahansa aihetta tai taitoa voidaan opettaa verkossa, mutta suosittuja aineita ovat kielet, matematiikka, tieteet ja liike.

Kuinka verkko-opetus toimii

Jotta voit opettaa verkossa, sinun on oltava kohtuullisen mukava käyttää tietokoneita ja Internetiä.

Tämä johtuu siitä, että vuorovaikutus opiskelijoiden kanssa tapahtuu viestintäalustojen, sähköpostin ja videopuheluiden kautta. Lisäksi monien verkko-opettajien on luotava digitaalisia resursseja, kuten PowerPoint-esityksiä, videoita, ääniluentoja ja pdf-oppaita, jaettavaksi oppilaidensa kanssa.

Parasta verkko-opetuksessa on, että se on niin monien ihmisten saatavilla. Koulutuksen asiantuntijana Elliot Masiesanoi: “Meidän on tuotava oppiminen ihmisille sen sijaan, että ihmiset oppisivat.”

Online-opetuslainaus

Verkko-opetus tekee tämän kauniisti. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi osallistua livestreamin yliopistoluennoille, oppia kieltä videopuhelun kautta tai valmentaa itseään verkkovideokurssin kautta. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua interaktiivisiin keskusteluihin luomalla pieniä ryhmiä tarkastelemaan aiheita eri näkökulmista.

Miksi opettaa verkossa?

Ensinnäkin verkko-opetus tarjoaa paljon vapautta.

Sinun ei tarvitse herätä aikaisin joka päivä, jos et halua. Ja jos tarvitset vapaata lasten hoitamiseen tai perheen luona, voit – yksinkertaisesti järjestää aikataulusi tarpeidesi mukaan.

Toisin sanoen voit olla itsesi pomo. Freelance online-opettaja Joanna Horanin selittää:

Lisäksi ei ole pukukoodia. Toki sinun on näytettävä edustavalta, jos olet kameran edessä, mutta shortseja ja varvastossuja vastaan ​​ei ole sääntöjä!

Lisäksi saat mahdollisuuden parantaa teknologiataitojasi. Verkkoalustojen käytön oppiminen antaa sinulle itseluottamusta tutkia muita työkaluja ja ohjelmistoja, joista voi olla hyötyä istuntoissasi.

Ei myöskään ole työmatkaa, josta taistella. Voit työskennellä etänä mukavasti kotoa käsin ja välttää ajanhukkaa töihin ja takaisin matkustamiseen.

Silti luultavasti parasta verkko-opetuksessa ovat opiskelijat!

Ihmiset, jotka maksavat verkko-opettajasta, ovat varmasti motivoituneempia ja sitoutuneempia kuin keskimääräinen lukiolainen.

Devoney Looser, Englannin kielen professori Arizonan osavaltion yliopistossa sanoi:

Lopuksi voit laajentaa ajatteluasi olemalla vuorovaikutuksessa kaikenikäisten ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta.

Kuinka paljon online-opetustyöt maksavat?

Sinusta ei ehkä tule verkossa opettavaa miljonääriä, mutta elanto on mahdollista ansaita. Jotkut ihmiset haluavat opettaa verkossa sivukeikana täydentääkseen työnsä tuloja. Toiset tekevät sen kokopäiväisesti, luottaen siihen kattaakseen kulunsa ja laittaakseen rahaa syrjään muihin sijoituksiin.

Joten kuinka paljon voit ansaita opetusta verkossa?

Se, kuinka paljon sinulle maksetaan, riippuu useista tekijöistä, kuten käyttämästäsi verkkoopetusalustasta ja siitä, kuinka kokenut olet.

Sen mukaan sen mukaan Maksuskaalauseimmat verkossa opettavat ihmiset ansaitsevat 10,16–40,31 dollaria tunnissa.

Tarkemmin sanottuna, jos sinulla on alle vuoden kokemus, voit odottaa ansaitsevasi noin 14,46 dollaria tunnissa. Ja verkkoopettajat, joilla on 5–9 vuoden kokemus, ansaitsevat todennäköisesti noin 20,39 dollaria tunnissa.

Odotettu verkko-opetuksen palkka kokemustason mukaan

Todelliset tulot voivat vaihdella sen mukaan, millaisia ​​aineita aiot opettaa. Monimutkaisemmat aiheet, kuten tilastot ja tietokoneohjelmointi, antavat sinulle enemmän muita aiheita. Siitä huolimatta tulot ovat melko kohtuulliset jopa yksinkertaisista aiheista, kuten englannista ja historiasta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rikastua tyhjästä vuonna 2023

15 parasta verkko-opetusalustaa

Tässä on 15 parasta verkko-opetusalustaa, jotka ovat saatavilla vuonna 2021.

Yleiset opetussivustot

1. Chegg Tutorit

Cheggin opettajat on paras online-opetusalusta. Opettajien on täytettävä tiukat kriteerit liittyäkseen sivustoon, mutta menestyneet hakijat saavat vähintään 20 dollaria tunnissa – ja jotkut tämän sivuston arvostetuimmista opettajista ansaitsevat jopa 1 000 dollaria päivässä! Oppilaat voivat jakaa palautetta ja arvioida ohjaajia jokaisen tunnin jälkeen – mitä korkeampi opettajasi arvosana, sitä enemmän voit ansaita.

Chegg Tutors Online-opetusalusta

2. Tutor.com

Tutor.com on yksi vanhimmista opetussivustoista verkossa. Valitettavasti voit hakea vain, jos sinulla on lupa työskennellä Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Jotta voit käyttää alustaa, sinun on läpäistävä koe erikoistuneesta aiheesta. Tämä online-opetusalusta suosii myös joitakin aineita, kuten laskentaa ja fysiikkaa. Kuinka paljon voit ansaita sivustolla, paljastetaan sinulle, kun hakemuksesi hyväksytään.

3. TutorMe

TutorMe on kattava online-opetussivusto. Sivuston kautta opetetaan yli 300 ainetta – mukaan lukien tekniikat, historia, humanistiset tieteet, tieteet ja yhteiskuntatieteet. Ja jos sinulla on korkea opettajaluokitus, voit saada yli 20 dollaria tunnissa.

TutorMe-verkko-opetusalusta

4. MyPrivateTutor

MyPrivateTutor on yksi suurimmista online-opetussivustoista. Kurssit ovat opiskelijoiden saatavilla monissa maissa, mukaan lukien Australia, Arabiemiirikunnat ja Singapore. Haku- ja vahvistusprosessin jälkeen voit määrittää hinnat ja saatavuuden online-opetusta varten. Paras osa? Saat maksun jokaisen istunnon jälkeen. Tämä sivusto ei kuitenkaan ole ilmainen online-opetusalusta. Sinulta veloitetaan 9 % tuloistasi ja pieni palvelumaksu joka kerta, kun nostat rahasi alustalta.

5. Koulu

Skooli on toinen online-opetussivusto, jonka avulla voit muuntaa tietosi rahaksi. Pyrkivät tutorit, joilla on kandidaatin tutkinto ja opetustodistus, maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto. voi rekisteröityä alustalle. Sivusto maksaa minuutilla, vähintään 15 minuuttia, luentojen pitämisestä verkossa. Skooli on keskittynyt voimakkaasti matematiikkaan – geometriaan, algebraan, laskemiseen ja trigonometriaan – joten täällä opettaminen voi olla yksinkertainen tapa ansaita tuloja, jos satut olemaan matematiikan taitaja.

6. Wize

Jos etsit online-opetussivustoa, jonka avulla voit pitää kaikki rahat määritetystä tuntihinnasta, työpaikat osoitteessa Wize saattaa sopia täydellisesti. Alusta ei ota palkkioita ohjaajien tuloista ja maksaa pyynnöstä suoran talletuksen tai PayPalin kautta. Yrityksen mukaan uudet ohjaajat voivat odottaa ansaitsevansa 20–25 dollaria tunnissa aiemman opetuskokemuksensa perusteella. Mutta jotkut roolit, kuten aiheasiantuntija (pääohjaaja), maksavat enemmän. Wize yhdistää tutorit opiskelijoihin ympäri Pohjois-Amerikan ja antaa heille mahdollisuuden pitää luentoja käyttämällä interaktiivista selainpohjaista taulutekniikkaa.

7. BuddySchool

BuddySchool aloitti vuonna 2007, ja nyt sillä on yli 20 000 ohjaajaa, jotka auttavat opiskelijoita yli 100 aineessa, mukaan lukien taiteet, kielet, tieteet, humanistiset tieteet jne. Tällä sivustolla on helppo päästä alkuun – rekisteröit vain tilin, täytät opettajaprofiilisi ja valitset saatavuus ja olet poissa! BuddySchoolin opettajaksi tulemisen vaatimukset eivät ole yhtä tiukat kuin muilla alustoilla, mutta tämä tarkoittaa myös enemmän kilpailuja opiskelijoille tarjolla olevista aineista. Erotuaksesi joukosta voit kerätä myönteisiä opiskelijoiden arvosteluja ja näyttää mainoksia verkkoopetusalustalla. Keskimääräinen tuntipalkka on 5–20 dollaria per tunti.

Kielten opetusalustat

8. Verbling

Verbling voi auttaa sinua aloittamaan kielten opettamisen verkossa. Verblingin käyttäminen edellyttää aikaisempaa kieltenopetuskokemusta ja valitsemasi kielen äidinkielenään. Jos äidinkielesi on yksi tämän verkko-opetussivuston 63 kielestä, kokeile sitä!

Verbling-verkko-opetusalusta

9. VIPKID

VIPKID on yksi suosituimmista online-opetusalustoista, mutta sinun on oltava oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa rekisteröityäksesi. Sivusto keskittyy englannin opettamiseen kiinalaisille lapsille alakoulussa. Hakeaksesi sinulla on oltava kandidaatin tutkinto millä tahansa tieteenalalla. Jos läpäiset haastattelun, sinulle tarjotaan kuuden kuukauden sopimus ja voit alkaa ansaita 7–9 dollaria 25 minuutin tunnilta. Tämä alusta keskittyy hauskoihin ja mukaansatempaaviin verkko-opetusmenetelmiin.

🔥 Empfohlen:  Luettelo 30 nettotilistä uudelle yrityksellesi luottoa varten
10. Qkids

Qkids on samanlainen kuin VIPKIDS, ja se on myös vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa toimivien opettajien käytettävissä. Jos opetat verkossa Qkidsin kanssa, sinulle maksetaan 20 dollaria tunnissa, jolloin voit opettaa jopa neljää oppilasta luokassa. Viileä osa on, että sinulle tarjotaan tuntisuunnitelmia, opetusmateriaaleja ja muita resursseja. Sivusto jopa kouluttaa sinut käyttämään näitä online-opetustyökaluja. Sivusto edellyttää, että sitoudut vähintään kuuteen tuntiin opetusta viikossa.

11. Lingoda

Lingoda on yksi parhaista online-opetussivustoista aikuisopiskelijoille. Jotta voit käyttää sivustoa, sinulla on oltava vähintään kolmen vuoden kokemus sertifioidusta toisen kielen opettajasta. Verkko-opetuksen aloittaminen edellyttää äidinkielenään sujuvaa englantia, saksaa, espanjaa tai ranskaa. Tuntia järjestetään ympäri vuorokauden eri aikavyöhykkeillä asuvien opiskelijoiden ja opettajien vuoksi.

Lingoda online-opetusalusta

12. Cambly

Cambly auttaa tekemään englannin opettamisesta verkossa epävirallista ja keskustelullista. Tavoitteena on auttaa opiskelijoita parantamaan keskustelu- ja kuuntelutaitojaan. Joten jos haluat opettaa verkossa keskustelun kautta, tämä voi olla sinulle loistava verkko-opetusalusta. Voit varata aikoja opettamiseen tai kirjautua sisään milloin tahansa keskustellaksesi opiskelijoiden kanssa. Ansaitset 0,17 dollaria minuutissa – mikä vastaa 10,20 dollaria tunnissa.

13. Valmistaudu

Valmistele yhdistää opettajat ja opiskelijat, jotka haluavat oppia yhden 27 kielestä. Näitä ovat suosittuja kieliä, kuten englanti ja espanja, sekä vähemmän puhutut kielet, kuten urdu, heprea ja tanska. Lisäksi tähän online-videoopetusalustaan ​​on helppo hakea. Saat maksun aina, kun opiskelija ostaa yhden oppituntipaketteistasi. Voit esitellä oppilaita suoraan.

Preply Online Teaching Platform

14. Italki

Italki on yksi parhaista online-opetusalustoista kieltenopettajille. Jos sinulla on todennettavissa oleva todistus ja kokemusta, voit käyttää alustaa opettajana. Vaihtoehtoisesti voit ansaita rahaa verkossa sivuston kautta yhteisön tutorina keskustelemalla opiskelijoiden kanssa äidinkielelläsi. Kun olet määrittänyt videoesittelyn ja asettanut hinnat, voit käyttää mitä tahansa videokeskustelualustaa, kuten Skypeä, Zoomia tai Facetimea, yhteydenpitoon oppilaiden kanssa. Alusta suosittelee 8 dollaria per oppitunti opettajille ja noin 4 dollaria oppituntia kohden paikkakunnan opettajille – oppitunnin pituudesta riippuen.

iTalki Online-opetusalusta

15. Myngle

Hollantilainen Myngle yhdistää kieltenopettajat liike-elämän ammattilaisiin, jotka haluavat kehittää tietyn kielen taitoa. Valitse yli 50 kielen opettaminen ja saat palkkaa etäopetuksen järjestämisestä freelance-periaatteella. Odotusaika saattaa kuitenkin kestää, jos kielelläsi ei ole tarpeeksi kysyntää. Voit määrittää oman aikataulusi ja hinnat ja vastaanottaa maksuja PayPalin tai Moneybookersin kautta. Myngle veloittaa 18 prosentin palkkion oppituntia kohden pääsystä oppilastietokantaan ja virtuaalisten luokkahuoneidensa käytöstä.

10 resursseja verkkoopetukseen

Jos etsit resursseja verkkoopetukseen, tässä on 10 mahtavaa verkkosivustoa, joihin voit tutustua:

 1. Discovery Ed on verkkoyhteisö, joka tarjoaa opettajalta opettajalle ideoita.
 2. Koulutuksen maailma tarjoaa yli 1000 korkealaatuista, syvällistä ilmaista tuntisuunnitelmaa.
 3. Kongressin kirjasto tarjoaa runsaasti luokkahuonemateriaaleja ja ammatillisen kehityksen resursseja.
 4. ReadWriteThink on tonnia luku- ja kieliopetusmateriaaleja.
 5. Teacher.org tarjoaa standardeihin mukautettuja poikkiopetustunteja, jotka opettajat ovat pitäneet.
 6. Opettajat maksavat opettajille antaa opettajille ja ohjaajille mahdollisuuden jakaa tai myydä opetusmateriaalejaan.
 7. Opettajan luomat resurssit tarjoaa kiinnostavia, interaktiivisia taululle aktiviteetteja.
 8. Opettajan visio tarjoaa asiantuntevasti kuratoituja opetusresursseja, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita menestymään.
 9. Me olemme opettajia tarjoaa ilmaisia ​​resursseja, uraneuvoja ja tarjouksia opettajille.
 10. National Geographic tarjoaa ilmaisia ​​tuntisuunnitelmia, karttoja ja muita resursseja.

National Geographic -opetusresurssit

10 parasta verkko-opetusvinkkiä

Tässä on nopea yhteenveto 12 verkko-opetusvinkistä, jotka auttavat sinua aloittamaan urasi:

1. Opeta useilla alustoilla

Ei ole aina hyvä idea laittaa kaikkia munia samaan koriin. Opetus useilla alustoilla voi auttaa sinua löytämään lisää työtä ja tarjota turvallisuutta. Varmista vain, että hallitset oppituntejasi tehokkaasti ja vältät aikataulujen ristiriitoja.

2. Luo loistava esittelyvideo

Useimmat verkkoopetusympäristöt edellyttävät opettajaprofiilillesi esittelyvideon luomista. Tämän jokainen potentiaalinen opiskelija näkee ennen kuin hän rekisteröityy oppimaan kanssasi. Muista siis luoda paras mahdollinen video. Löydät tonnia erinomaista opettajan esittelyvideoita YouTubessa saada inspiraatiota.

🔥 Empfohlen:  Kuinka suosittu LinkedIn on vuonna 2023?
3. Pyri pitämään opiskelijat pitkällä aikavälillä

Verkko-opetus on kuin mikä tahansa palveluliiketoiminta – jotta rahat virtaavat, sinun on säilytettävä asiakkaasi tai etsittävä jatkuvasti uusia. Käytä joka päivä vähän aikaa uusien asiakkaiden hankkimiseen ja palvele tavallisia oppilaitasi tehokkaasti, jotta he pysyvät mukana.

4. Opi opiskelijoiden kokeista

Monet opiskelijat ilmoittautuvat verkkoopettajille auttamaan heitä kokeissa. Varmista, että tiedät vuodenajat, jolloin kokeita järjestetään aineessasi, ja minkä tyyppistä apua opiskelijat tarvitsevat menestyäkseen hyvin.

5. Valmistele mukaansatempaavia oppitunteja etukäteen

Varmistaaksesi, että oppitunnisi ovat aina mielenkiintoisia ja informatiivisia, varmista, että luot tuntisuunnitelman ja hankit tarvitsemasi materiaalit etukäteen. Etsi tapoja luoda hauskoja, mukaansatempaavia oppitunteja. Kuten Cammy Beanoppimisteknologiayrityksen Kineon oppimisen suunnittelun johtaja sanoi: “Ihmiset odottavat kyllästyvänsä eLearningiin – näytetään heille, että sen ei tarvitse olla sellaista!”

Lainaus sähköisestä oppimisesta

6. Luo käytäntö poissaoleville opiskelijoille

Valitettavasti kaikki opiskelijat eivät tule paikalle. Haluat ehkä luoda “ei hyvitystä” -käytännön – olethan valmistellut oppitunnin ja saapunut paikalle. Toisaalta, jos opiskelijalla on järkevä selitys, saatat haluta olla rauhallinen ja asettaa suhteen ylläpitämisen etusijalle pitkällä aikavälillä.

7. Varo peräkkäisiä oppitunteja

Verkko-opetus voi olla erittäin väsyttävää, ja peräkkäiset oppitunnit voivat olla erityisen rasittavia. Englannin opettaja verkossa Jonathan Race jakaa kokemuksensa:

Yritä järjestää aikataulusi niin, että oppituntien väliin jää aikaa pitää tauko ja valmistautua seuraavaan oppituntiin.

8. Invest in your Gear

Menestyksekäs verkkoopettajan ura edellyttää luotettavaa tietokonetta ja Internet-yhteyttä, ja wifin tulee olla riittävän nopea ylläpitämään selkeää yhteyttä videopuheluissa. Voit myös investoida laadukkaaseen mikrofoniin ja kuulokkeisiin.

9. Aloita säästäminen hätärahastoon

Kaikki freelance-urat kokevat vaihteluita. Sinulla voi esimerkiksi olla paljon opiskelijoita ennen kokeita, mutta koekauden päätyttyä niitä on hyvin vähän. Freelancerina et myöskään saa sairausrahaa tai palkallista vapaata. Joten muista säästää hätärahasto, jotta pysyt liikkeellä näinä aikoina.

10. Ymmärrä maksujärjestelmät

Verkkoopetusalustoilla on yleensä erilaisia ​​maksukäytäntöjä. Jotkut maksavat sinulle kuukausittain, toiset viikoittain ja toiset välittömästi jokaisen oppitunnin vahvistamisen jälkeen. Kuitenkin saat maksun, varmista, että tiedät mitä odottaa, ja budjetoi vastaavasti.

Yhteenveto: Kuinka aloittaa verkko-opetus

Verkkoopettajat kouluttavat muita Internetin kautta eri tavoilla, kuten videopuheluilla ja ryhmävideostriimeillä. Jotta voit opettaa verkossa, sinulla tulee olla luotettava tietokone, Internet-yhteys ja perustaidot internetissä.

Verkko-opetus on upeaa kotityötä, joka tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta.

PayScalen mukaan opettaja, jolla on alle vuoden kokemus, voi odottaa ansaitsevansa keskimäärin 14,46 dollaria tunnissa.

Yhteenvetona, tässä on 11 parasta verkko-opetusalustaa:

 1. Cheggin opettajat
 2. Tutor.com
 3. TutorMe
 4. Yksityisopettajani
 5. Skooli
 6. Wize
 7. BuddySchool
 8. Verbling
 9. VIPKID
 10. QKids
 11. Lingoda
 12. Cambly
 13. Valmistele
 14. Italki
 15. Myngle

Olemmeko menettäneet tärkeitä vinkkejä? Kerro meille kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa!

Haluatko oppia lisää?