Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Verkkokaupan kokotaulukon parhaat käytännöt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verkkokaupan kokotaulukon parhaat käytännöt

Jos olet puettavia vaatteita tarjoava verkkokauppa, tiedät kokoongelmista johtuvien palautusten ja hyvitysten hallinnan aiheuttaman päänsäryn.

Miten voit parantaa myymälän ominaisuuksia jatkuvasti muuttuvien trendien, uusiutuvan teknologian ja asiakkaiden kasvavien odotusten keskellä, jotta voit paitsi vähentää palautuksia, myös parantaa ostokokemusta?

Tämä kysymys mielessäni tein luettelon verkkokaupan kokotaulukoiden parhaat käytännöt jotka voivat auttaa vähentämään palautuksia ja parantamaan ostokokemusta.

Palautusaste on korkeampi muotiteollisuudessa ja kokoongelmat voivat olla suurin syy. Joten aloita kokotaulukoiden optimoinnista alla olevan luettelon avulla:

 • Ymmärrä mitoitusterminologiat

  Kokooppaissa käytetään joitain ennalta määriteltyjä termejä, joita voidaan käyttää kommunikoimaan verkkosivuston kävijöiden kanssa kooista. Jos et kuitenkaan ole niihin hyvin tottunut, saatat hämmentää potentiaalisia asiakkaita, jotka saattavat jättää ostokset myymälässäsi kokoongelman vuoksi.

  Termejä, kuten lyhyt, keskikokoinen, petite, plus size, miss jne. käytetään yleensä naisille ja iso tai husky miehille. Tutustu näihin termeihin ja niiden tulkintaan käyttääksesi niitä verkkokaupan kokotaulukoissa.

 • Mobiiliresponsiivinen kaavio

  M-kauppa on täydessä vauhdissa! Statistan mukaan 46 % vastaajista ilmoitti käyttäneensä mobiilisovellusta etsiäkseen lisätietoja tuotteesta tai palvelusta.

  Nyt, jos potentiaalinen asiakas tulee verkkokauppaasi tarjoamaan vaatteita ja hän on turhautunut, koska hän ei voi tarkistaa kokotaulukkoa kunnolla kännykästä, varmasti kilpailijasi, joka on jo hoitanut tämän asian, hyötyy.

  Kun kokotaulukot ovat paikoillaan ja mobiiliresponsiivisuus ei vain kaavioille, vaan koko verkkosivusto voi tarjota sinulle tarvittavan kilpailuedun.

 • Näytä mitat cm:nä ja tuumina

  Koska verkkokauppa palvelee maailmanlaajuisten asiakkaiden tarpeita, kokotaulukoiden tarjoaminen useissa yksiköissä voi parantaa ostokokemusta.

  SI-yksikön ja imperialistisen järjestelmän käyttö yhdessä voi olla kätevää, jotta ostajat voivat käyttää kokotaulukkoa. Ja asiakkaiden mukavuus voi lisätä myyntiä!

 • Monikielinen kaavio

  Maailmanlaajuisten asiakkaiden palveleminen edellyttää jälleen verkkokaupan valmistelua palvelemaan asiakkaita eri alueilta eri kielillä.

  🔥 Empfohlen:  9 askelta turvallisen verkkosivuston luomiseen – Tee sivustostasi suojattu

  Jos otat käyttöön vaihtoehdon muuntaa kokotaulukko haluamallesi kielelle yhdessä valuutan kanssa, voit parantaa ostokokemusta.

  Päinvastoin, jos unohdat tehdä tämän, menetät paljon liiketoimintaa, koska ihmiset hylkäävät sivustosi saavuttamattomien kokotaulukon vuoksi!

 • Kansainväliset mitoitusmuunnokset

  Koko 4 Yhdysvalloissa voi olla 8 Isossa-Britanniassa!

  Verkkokaupan yksityiskohtainen kokoopas, joka sisältää mitat kansainvälisille vierailijoille, on pakollinen, jos haluat kattaa laajan asiakaskunnan.

  Asiakas voi hämmentyä kokopäätöksistä, jos hän on kääntänyt koot itse ja jättää ostopäätöksen odottamatta.

  Sen sijaan itse myymälän kokoopas voi todella auttaa heitä luottamaan kassalla!

 • Käytä kokoohjaimia

  Joidenkin ihmisten voi olla vaikea käyttää kokotaulukoita. Jos näytät heille, kuinka koot mitataan kuvion avulla, tai havainnollistat koot, jotka sopivat niihin, se olisi hyödyllistä.

  Tarjoa asiakkaille kokooppaita koon päättämiseksi. Se helpottaa heidän työtään ja siirtyy kassalle nopeammin. Lisäksi, jos tarjoat useita vaatteita, varmista, että näytät kunkin kokooppaan henkilökohtaisella lähestymistavalla.

 • Mainitse mallin koko

  Näytät verkkokaupassasi vaatteista tuotekuvia, jotka voivat auttaa ostajia saamaan käsityksen ulkoasusta ja tyylistä. Voit parantaa tätä ominaisuutta näyttämällä mallin, jossa on tuotettasi. Kun otetaan askel pidemmälle, voit mainita tuotteen koon suhteellisen käsityksen koosta!

  Se auttaa ostajia päättämään, sopiiko koko heille vai ei. Vertailu voi olla helpompaa mallin kokotietojen avulla ja lopulta auttaa oikean koon ostamisessa.

 • Liitä mukaan tukivideo

  McQuiveyn Forrester-tutkimuksen mukaan “Video on 1,8 miljoonan sanan arvoinen.”

  Ylimääräinen kilometri asiakkaan puolesta kannattaa aina. Kuvaa tuotteesta lyhyt video ja näytä tuote videolla kaikista kulmista.

  Se auttaa ostajia ostopäätöksessä!

 • Käytä AR-tekniikkaa

  Sephora on käynnistänyt lähestymistavan tarjota henkilökohtainen kokemus tuotteesta ennen ostamista lisätyn todellisuuden avulla. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää myös verkkokaupan kokotaulukoiden parantamiseen.

  Markkinoilla saatavilla olevat työkalut ja ohjelmistot voidaan toteuttaa ohjaamaan asiakkaita koon valinnassa. Automaattinen prosessi ilman asiakkaiden panoksia, mutta vain heidän aiemmin tuntemiensa tuotemerkkien kokotietojen analysointi voi olla hyödyllinen!

  🔥 Empfohlen:  Amazonin Intian toimitusketjun hallinnan salaisuudet
 • Suunnittele tuotekohtaiset kokotaulukot

  Jos olet verkkokauppa, joka tarjoaa vaatteita, kenkiä jne. monenlaisia ​​tuotteita ja myös miehille, naisille ja lapsille, sinun tulee tarjota kokotaulukko jokaiselle niistä.

  Yksi koko sopii kaikille ei sovellu verkkokauppaan. Tarjoa tuotekohtaisia ​​kokotaulukoita, jotka auttavat ostajia löytämään oikean koon puetettaville vaatteille.

 • Anna asiakkaiden julkaista valokuvia

  Ihmiset, jotka jakavat itsestään kuvia tuotteiden avulla, voivat antaa muille asiakkaille aidon idean tuotekuvien sijaan. Myös nämä todelliset tiedot voivat olla suhteellisia ja antaa tarkkoja kokotietoja.

  Kannusta asiakkaitasi julkaisemaan sellaisia ​​valokuvia, joista voi olla hyötyä potentiaalisille asiakkaille. Kun lähetät tuotearvioita, tarjoa heille mahdollisuus ladata myös kuva.

 • Asiakkaiden arvostelut, joissa puhutaan istumisista ja kaatumisista

  Olemme jo keskustelleet verkkokaupan asiakasarvostelujen eduista! Listan lisäys on, että asiakasarvostelut auttavat kävijöitä kokojen kanssa!

  Miten?

  No, asiakas voi puhua vaatteen istuvuudesta tai arvioida sen käyttämällä kaupan tarjoamaa vaihtoehtoa osana arvostelua! Näillä arvosteluilla on enemmän uskottavuutta, ja vierailijat voivat luottaa niihin kokooppaassa.

 • Tuotemerkkikohtaiset tiedot

  Mitoituskäytännöt vaihtelevat merkeittäin. Jos olet verkkokauppa, joka tarjoaa useita merkkituotteita, muista tarjota merkkikohtaisia ​​kokotaulukoita.

  Jos käytät kaupassa yhtenäistä kokotaulukkoa ja asiakas päätyy ostamaan väärän kokoisen tuotteen, hän palauttaa sen. Tämä lisää yrityksesi hyvitysten hallintatehtäviä ja ei-toivottua negatiivista vaikutelmaa asiakkaiden mielessä.

 • Kokotaulukon sijainti verkkokaupassa

  Vaatteita katsastavan vierailijan tulee välittömästi törmätä tuotesivullasi olevaan kokotaulukkoon. Jos kokotaulukko näkyy hämmentävällä tavalla tai ei ole helposti saatavilla, hän ei välitä siitä ja hyppää kilpailijasi kimppuun.

  Suunnittele tuotesivu huolellisesti ja laita kokotaulukko helposti ymmärrettävällä muodolla ja yksityiskohdilla, jotta asiakas voi nopeasti päättää oikean koon ja tehdä ostoksen myymälästäsi.

 • Helposti ymmärrettävät kokoohjeet

  Kaikki ihmiset eivät ole perehtyneet verkkokauppaan, varsinkin vaatteiden tai jalkineiden kohdalla monet kuluttajat ovat hämmentyneitä mitoituksesta.

  🔥 Empfohlen:  5 verkkokaupan markkinoinnin virhettä ja niiden korjaaminen

  Tällaisissa skenaarioissa, jos tarjoat helposti ymmärrettävän kokooppaan, jossa on kaikki yksityiskohdat, se voi antaa heille luottamusta tehdä ostoksia myymälässäsi.

  Jos tarjoat kokoja pieninä, keskikokoisina, suurina jne., anna kunkin numeerinen vertailu ja tarjoa ostajille koot useissa eri muodoissa!

 • Tämä on kaikki mitä sinun tulee pitää mielessä, kun työskentelet verkkokaupan kokotaulukoiden parissa. Se näyttää pitkältä listalta ja väsyttävältä tehtävältä.

  Magento 2 Size Guide -moduuli mahdollistaa myymälätuotteiden kokooppaan, jonka avulla käyttäjät tilaavat puettavat tuotteet oikean koon mukaan.

  ja paljon muuta.

  Niin mitä mieltä olet? Kerro mielipiteesi alla olevassa Kommentit-osiossa.

  Kiitos.