Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Verkkokaupan mahdollisuudet digitaalisessa maailmassa: menestys, edistys ja kilpailu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verkkokaupan mahdollisuudet digitaalisessa maailmassa: menestys, edistys ja kilpailu

Ei ole mikään salaisuus, että moderni maailma on jättimäinen digitaalisesti taipuvainen markkinapaikka. Tietojen aikakausi on sellaisenaan ottanut kilpailun digitaaliseen verkkoon ja luonut valtavia mahdollisuuksia ja haasteita “verkkokaupan” alalla miljardeille myyjille ja ostajille maailmassa. Tietotekniikan puutyöstä tulee joka toinen päivä uusia kehityssuuntia, joten tämän yhteenkytketyn järjestelmän käyttäjät löytävät erittäin helppoa ja kykyä edistää myyntiään ja harjoittaa toimintaansa jopa globaalin kaupan perinteisten rajojen yli. Elämme modernissa maailmassa, jota hallitsevat teknologiset innovaatiot, ja se ei ole vielä läheskään valmis teknologian evoluution aalloilla.

Menestys: Amazonin älykäs kotitekniikka

Harkitse globaalia verkkomarkkinaimperiumia Amazon, esimerkiksi. Kyseessä on globaali yritys, jonka liiketoimintamalli on integroitu, joka pyrkii hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti yhtiön ylivoimaista teknologista infrastruktuuria, laajaa taloudellista osaamista sekä laajaa myyjä- ja ostajaverkostoa. Yrityksen viimeaikainen innovaatio “Alexa” on osoittautunut enemmän kuin hyödylliseksi tällä alalla. Alexan odotetaan tuottavan noin 19 miljardia dollaria vuoteen 2021 mennessä, koska se kannustaa kuluttajien käyttäytymistä, joka lisää asiakkaiden osallistumista erityisesti musiikki- ja äänikirjatilauksiin (sekä älykkään kodin tuotteisiin).

Digitaalisen imperiumin Hardware Executive Dave Limpin mukaan tämäntyyppinen ominaisuus on syntynyt siitä tosiasiasta, että järjestelmä saa käyttäjät viettämään paljon enemmän aikaa digitaalisella alueella, mikä lisää automaattisesti heidän mahdollisuuksiaan ostaa tuotteita tai palveluita sillä välin. Amazon on kaikkialla maailmassa tunnettu markkinapaikkana, joka antaa jatkuvasti rahaa, ja kuluttajat kaikkialla ovat enemmän kuin iloisia voidessaan ostaa markkinoille.

Tulot huimasti Alexan kanssa

Kun ihmiset ovat tottuneet käyttämään musiikki- ja/tai äänikirjatilauksiaan tai aktivoimaan kodinkoneitaan äänikomennoilla, he tulevat avoimemmiksi ajatukselle tällaisten uusien tilausten tai laitteiden ostamisesta. Yllä mainittu 19 miljardin dollarin luku vuodelle 2021 on kokonaistulot, jotka Alexa odottaa saavansa Amazon. Ottaen huomioon, että 9,4 miljardia dollaria annetusta summasta syntyy puheohjatun verkkokaupan myynnistä, voidaan olettaa, että Amazon käyttää vielä enemmän aikaa järjestelmän parantamiseen sen toimivuuden ja myynnin lisäämiseksi. Alexan ja Kindlen (nyt maailmanlaajuisesti tunnettu e-kirja) kaltaiset innovaatiot ovat vahvistaneet Amazonin maailmanlaajuista mainetta omalla toimialallaan ja kukoistavilla verkkomarkkinoilla. Kun Amazonin yhden innovaation (eli Alexan) arvioidaan tuottavan jopa 19 miljardia dollaria vajaassa kahdessa vuodessa tästä hetkestä, se on liike, joka puhuu ehdottoman paljon Amazonia eteenpäin ja ylöspäin vievästä tehosta, teknologisesta kehityksestä ja lisäinnovaatioista.

🔥 Empfohlen:  ScalingX:n The Hunt For X Demo Day: Valtava menestys

Edistyminen: Facebookin uusi kryptovaluutta

Ja sitten on sosiaalisen median imperiumi, joka muutti tavan, jolla maailma liittyi kaikki nuo vuodet sitten (jos haluatte, sosiaalisen median perustaja). Facebook on jälleen yksi Internet-jätti, joka haluaa investoida järjestelmänsä tarjoamiin kaupallisiin toimintoihin. Tämä on saanut Mark Zuckerbergin tapaamaan Englannin keskuspankin pääjohtajan Mark Carneyn äskettäin keskustellakseen GlobalCoin-projektistaan. Kryptovaluutan odotetaan tulevan markkinoille vuonna 2020, jolloin Facebookin käyttäjät voivat suorittaa digitaalisia maksuja useissa eri maissa, muuntaa Yhdysvaltain dollareita muihin valuutoihin tai ostaa digitaalisia kolikoita käytettäväksi digitaalisena rahana tuotteiden ostamiseen verkossa ja siirtämiseen muille tileille ilman pankkitiliä. GlobalCoin aikoo laajentaa Facebookin rahoitustoimintoja, koska se sisällyttää myös WhatsAppin annettuun rahansiirtojärjestelmään. Facebook aikoo tarjota myös kampanjoita, kuten ilmaisia ​​kolikoita käyttäjille, jotka vierailevat tietyillä verkkosivustoilla, mainoksissa tai verkkokaupoissa, luomalla käyttäjilleen ainutlaatuisen kanta-asiakasohjelman.

Voiko Facebook hoitaa rahoituksen?

Verkkomaksujen ja -tapahtumien asiantuntijoiden mukaan Facebookin tekninen infrastruktuuri ei kuitenkaan ole riittävä näin laajamittaiseen talousoperaatioon, mistä ovat osoituksena yrityksen viimeaikaiset kiistat tietosuojasta ja tietosuojasta. Lisäksi tällaisia ​​tapahtumia säätelevä oikeudellinen kehys kehittyy parhaillaan, mikä tarkoittaa, että porsaanreikiä voi ilmaantua ja aiheuttaa merkittäviä taloudellisia ongelmia Facebookille ja muille sidosryhmille. Facebookille ei tietenkään ole vieras kohtaamaan legioona taloudellisia, oikeudellisia ja moraalisia haasteita matkan varrella. Mutta tietysti tämä on yritys, joka on rakentanut imperiuminsa kaikista näistä raivostuvista haasteista huolimatta, eikä se todennäköisesti hidastu pian – ei kenellekään tai (melkein) millekään. Tämä tuleva komplikaatio voi aiheuttaa merkittäviä ongelmia sosiaalisen median jättiläiselle, ja näiden porsaanreikien selvittäminen vaatii enemmän kuin fiksua jalkatyötä.

Kilpailu: JD.com:n Kiinan verkkokaupan dominanssi

Ja sitten on yhden modernin maailman voimakkaimman valtion huimia edistysaskeleita ja jatkuvia saavutuksia. Kiinassa asuu a merkittävästi suuret verkkokauppamarkkinat jota hallitsevat useat kotinimet. JD.comin äskettäinen vuosittaisen kesäkuun myyntikampanjansa toistaminen oli erittäin järkevä taktiikka, jota yritys harjoitti vahvistaakseen uudelleen määräävää asemaansa Kiinan markkinoilla kilpailijoiden, kuten Alibaban, kilpailua vastaan. Valmistautuessaan 618-festivaaliinsa (joka on tuottanut yhtiölle hämmästyttävät 23 miljardia dollaria viime vuonna) yhtiö on keskittynyt painottamaan sosiaalista kaupankäyntiä, videokumppanuuksia ja Omni-kanava vähittäiskauppa. Ensimmäiseksi tavoitteekseen JD.com jakaa 72 miljoonaa dollaria käteistä kiinalaisille asiakkaille, jotka osallistuvat valtakunnalliseen kaupunkikilpailuun 1.–18. kesäkuuta ja rohkaisevat myös ystäviään osallistumaan, toivoen alentaa asiakashankintakustannuksiaan, jotka ovat tällä hetkellä keskimäärin 29–43 dollaria.

🔥 Empfohlen:  7 tapaa lisätä verkkokaupan liikennettä ostamatta mainoksia

Mutta se ei lopu tähän, ei kaukaa. Toisen tavoitteensa saavuttamiseksi JD.com tekee yhteistyötä Douyinin ja Kuaishoun, kahden johtavan kiinalaisen lyhytvideoalustan, sekä Weibon, kiinalaisen Twitterin vastineen, kanssa, jotta niiden käyttäjät voivat tarjota sisällössä linkkejä JD.com-tuotteisiin vastineeksi kumppanuuspalkkiota vastaan, mikä lisää tehokkaasti liikennettä ja myyntiä. Kolmanneksi tavoitteekseen JD.comin äskettäiset sijoitukset useisiin offline-vähittäismyymälöihin, kuten JD Home, X-Mart ja JD Retail Experience, sisällytetään jälleen 618-festivaaleille myynnin lisäämiseksi. Viime vuoden organisaatio on johtanut JD.comin Daojia-toimitusjärjestelmän kokemaan 500 %:n kasvun tilauksissaan, mikä on saanut yrityksen sisällyttämään 100 000 offline-tilaustaan vähittäiskaupat jos he voivat toteuttaa omia ainutlaatuisia tarjouksia. Tämä on kiehtova innovaatio verkkokaupassa, ja se tekee täysin selväksi sekä maailmanlaajuisen että kiinalaisen verkkokaupan kiistattoman voiman.

Käärimistä

Vaikka nämä ovat vain muutamia tehokkaimpia esimerkkejä haasteita, kilpailukykyiset maisemat ja voitot verkkokaupassa, ne havainnollistavat täydellisesti nousevia ja laajentuvia mahdollisuuksia yhä digitaalisemmassa maailmassa. Tähän asti käsitellyt valtavat digitalisaation ja teknologisen kehityksen ulottuvuudet ovat osoittautuneet sekä korvaamattomiksi että innovatiiviseksi, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä todennäköisesti tapahtuu tulevina vuosina. Olipa se uusi verkkokauppaalustoilla jotka tarjoavat laajemman pääsyn uusille markkinoille, avoimen lähdekoodin oppimisen hallintajärjestelmät joka virtaviivaistaa ammatillista koulutusta ja sähköistä kaupankäyntiä, uusi IT-koulutusohjelma verkossa, joka selittää helposti verkkokaupan teknologioiden kehittyneimmätkin menettelyt, tai globaali viestintäsovellus, joka tunkeutuu jopa maailmanlaajuisen verkon parhaiten salattuihin tietokantoihin, teknologia tarjoaa runsaasti, pitkäikäisiä ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja kaikille.

Verkkokauppa on meille nyt yhtä tuttua kuin ajoneuvot, joilla saamme paikasta A pisteeseen B, tai puhelimet taskuissamme ja laukkuissamme, mutta silti on vielä niin paljon selvitettävää ja opittavaa. Maailmassa, jossa innovaatio synnyttää luovaa toteutusta, verkkokauppa on leipä ja voi, joka pitää nykymaailmamme koossa. Tästä eteenpäin ei ole muuta paikkaa kuin ylöspäin, ja olemme kaikki uskomattoman onnekkaita, kun olemme elossa aikana, jolloin ympärillämme tapahtuu kaikkina aikoina niin paljon innovaatioita ja muutosta. Verkkokauppa on nyt suurta, mutta se vain kasvaa ja paranee ajan myötä.

🔥 Empfohlen:  Netflixin pysäyttämätön menestys

Table of Contents