Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Verkkokaupan tulosprosenttien yleiskatsaus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Verkkokaupan tulosprosenttien yleiskatsaus

Kun käytät tuotteillesi verkkokauppasivustoa, haluat olla varma, että ansaitset mahdollisimman paljon tuloksia. Verkkokaupan tulosprosentti kertoo, kuinka suuri prosenttiosuus mahdollisista asiakkaistasi tuottaa tuloksen. Mutta mikä on verkkokaupan tulosprosentti?

Verkkokaupan tulosprosentit kertovat niiden ihmisten määrän, jotka suorittavat halutun toiminnon – tässä tapauksessa ostavat verkkokauppaasi – verrattuna sivuston vierailijoiden määrään. Konversioprosenttisi ymmärtäminen voi auttaa sinua parantamaan sitä ja kasvattamaan tulojasi.

Tämä sivu kattaa perusasiat verkkokaupan tulosprosenteista, muutamia keskiarvoja ja kuinka voit parantaa sijoitustasi. Lue lisää tai soita 800-280-1062 keskustella markkinointistrategin kanssa tulosprosenttien optimoinnista!

Verkkokaupan tulosprosentit 101

Ennen kuin erittelemme eri verkkokaupan tulosprosentteja, käydään läpi joitain perusperiaatteita.

Mikä on verkkokaupan tulosprosentti?

Verkkokaupan konversioprosentti viittaa niiden ihmisten määrään, jotka ostivat jotain verkkokaupastasi verrattuna sivustosi vierailijoiden määrään. Tämä luku korreloi suoraan ostojesi kokonaismäärän, myyntitulojen ja voittojen kanssa, varsinkin jos olet puhtaasti verkkokauppa.

Miksi muuntokurssilla on väliä?

Verkkokaupan tulosprosentti voi kertoa paljon yrityksesi terveydestä, markkinointitaktiikoista ja yleisestä menestyksestä yrityksenä. Hyvät verkkokaupan tulosprosentit vaihtelevat yrityksittäin, mutta vakaa tulos lisää kokonaistuloja.

Verkkokaupan tulosprosentin ymmärtäminen voi auttaa sinua:

 • Arvioi eri markkinointistrategioiden sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI).
 • Katso, mitkä kanavat tuottavat eniten tuloja
 • Selvitä, kuinka yrityksesi menestyvät yleisesti

Jos ansaitset suurimman osan tuloistasi verkkokaupasta, se voi kertoa sinulle, mistä yleisösi löytää yrityksesi. Toisaalta, jos et ansaitse sitä, mitä luulet tarvitsevasi, alhaisen tulosprosentin syyn löytäminen voi auttaa sinua saamaan enemmän ostoksia.

Mitä on kaupan tulosprosentin optimointi (CRO)?

Verkkokaupan CRO on digitaalisen markkinoinnin tekniikka, jonka tavoitteena on parantaa verkkokauppakanavien kautta tapahtuvaa myyntiäsi. Jos esimerkiksi myyt ensisijaisesti Amazonissa alhaisella konversioprosentilla, voit tehdä muutoksia optimoidaksesi Amazon-alustasi myyntiä varten.

Jotkut verkkokaupan CRO:n perusvaiheet ovat:

 • Analysoi asiakkaiden käyttäytymistä nähdäksesi, mitä ihmiset tekevät sivustollasi
 • Tarkkailevat ongelmia, kun käyttäjät kirjautuvat ulos
 • Kysy ihmisiltä, ​​kuinka he löysivät sivustosi ja heidän kokemuksistaan
🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää liikekumppani

Kaikki nämä vaiheet ja muut voivat auttaa sinua houkuttelemaan lisää ostoksia.

Keskimääräiset verkkokaupan tulosprosentit toimialoittain

Verkkokaupan tulokset vaihtelevat eri tekijöiden mukaan. Seuraavat muuntokurssit ovat peräisin IRP Commercesta, ja ne on päivitetty viimeksi maaliskuussa 2023:

 • Käsityöt: 1,75 %
 • Vauva ja lapsi: 0,87 %
 • Autot ja moottoripyöräily: 1,28 %
 • Sähkö- ja kaupalliset laitteet: 1,21 %
 • Muoti, vaatteet ja asusteet: 1,47 %
 • Ruoka ja juoma: 1,16 %
 • Terveys ja hyvinvointi: 3,61 %
 • Kodin tarvikkeet ja lahjatavarat: 0,31 %
 • Keittiö ja kodinkoneet: 2,78 %
 • Lemmikkihoito: 2,05 %
 • Urheilu ja vapaa-aika: 1,61 %
 • Lelut, pelit ja keräilyesineet: 1,16 %

Nämä luvut eivät myöskään vaihtele paljon laitteittain. Nämä ovat keskimääräiset verkkokaupan tulosprosentit laitteittain:

 • Tabletti: 3 %
 • Matkapuhelin: 2 %
 • Työpöytä: 3 %

Vaikka verkkokaupan hyvien tulosprosenttien löytäminen voi olla vaikeaa, keskiarvojen tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka yrityksesi menestyy muihin toimialaasi verrattuna.

Kuinka parantaa verkkokaupan tulosprosenttia

Voit parantaa verkkokaupan tulosprosenttia seuraavasti:

 1. Paranna tuotekuvia ja -videoita
 2. Rakenna verkkosivuston kopio
 3. Vaihtele toimintakehotuksia (CTA)
 4. Mainosta tuotteitasi muiden lähteiden kautta
 5. Käytä sovelluksen sisäisiä ostosominaisuuksia
 6. Luo virtaviivainen kassaprosessi

Annamme alla vinkkejä verkkokaupan tulosprosentin parantamiseen. Aloita katsomalla tämä video ja lue sitten lisää vinkkejä:

1. Paranna tuotekuvia ja -videoita

Ensimmäinen askel tulosprosenttien parantamiseksi on varmistaa, että tuotekuvasi ja -kuvauksesi ovat ajan tasalla.

Käytä korkealaatuisia kuvia, jotka näyttävät tuotteidesi kaikki kulmat. Jos voit, sisällytä videoita siitä liikkeessä tai esityksiä sen käytöstä. Älä sisällytä tuotteita, jotka eivät sisälly ostokseen – jos sinun on esittelyä varten, muista selittää, mitä se sisältää.

Esimerkiksi tämä Amazonin kahvinkeitin jakaa eri ominaisuudet ja puolet kuvista:

Kuvasi ja videosi ovat tärkeitä tuotteesi parhaiden ominaisuuksien korostamisessa. Kun kehität visuaalisuutta, annat tuotteillesi paremmat mahdollisuudet erottua kilpailijoiden joukosta.

2. Rakenna verkkosivuston kopio

Web-sivustosi kopio voi auttaa sinua muuttamaan liidejä, kun ne saapuvat sivustollesi. Jos sinulla on tyyppejä, hämmentävää sisältöä tai jos tietoja ei ole tarpeeksi, ihmiset pomppivat eivätkä tule takaisin.

🔥 Empfohlen:  8 mitattavaa digitaalisen markkinoinnin KPI:tä vuonna 2024

Oletetaan, että joku löytää kenkäyrityksesi avainsanoilla. Sivustollesi saapuessaan he eivät kuitenkaan löydä tietoja koko-, toimitus- tai varastotiedoistasi. He eivät halua ostaa ja saattavat jopa pitää yritystäsi roskapostina.

Luomalla merkityksellisiä luokkasivuja, tuotekuvauksia ja usein kysyttyjä kysymyksiä voit välttää tämän ongelman. Voit myös rohkaista ihmisiä ottamaan sinuun yhteyttä tai tekemään ostoksia sivustostasi sisällössä.

3. Vaihtele toimintakehotuksia (CTA)

CTA:si ovat todennäköisesti samat useimmissa tapauksissa – haluat ihmisten ostavan tuotteesi verkkokauppakanavasi kautta. Toimintakehotusten sijoittaminen ja vaihteleminen voi kuitenkin auttaa sinua varmistamaan, että asiakkaat eivät hämmenny ja tietävät tarkalleen, mitä haluat.

Joitakin verkkokauppasi toimintakehotusesimerkkejä voivat olla:

 • Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja
 • Ota meihin yhteyttä verkossa
 • Katso toimitus- ja palautuskäytäntömme täältä
 • Tilaa verkossa nyt
 • Osta uusin mallisto täältä

Toimintakehoitteesi tulee myös olla helposti löydettävissä ja luettavissa. Käytä painikkeita ja grafiikkaa siellä missä voit ja varmista, että linkit toimivat oikein.

4. Mainosta tuotteitasi muiden lähteiden kautta

Kun julkaiset uuden tuotteen tai malliston, mainosta sitä kaikilla kanavillasi! Sähköposti, sosiaalinen media ja mainokset ovat kaikki hyviä tapoja lisätä tietoisuutta.

Tämä Urban Outfittersin sähköposti kehottaa ihmisiä tutustumaan uusimpaan kokoelmaansa:

Pidä viestisi ajoissa julkaisua varten ja kerro ihmisille, mitä on tulossa ja milloin.

5. Käytä sovelluksen sisäisiä ostosominaisuuksia

Monet sosiaalisen median sivustot tarjoavat nyt sovelluksen sisäisiä ostoksia, kuten Instagram, Facebook ja TikTok. Näiden sovelluksen sisäisten kauppojen avulla voit luoda digitaalisen julkisivun, jonka avulla ihmiset voivat ostaa suoraan sovelluksesta.

Sovelluksen sisäisillä ostoksilla saavutetaan seuraavat:

 • Antaa asiakkaiden tehdä ostoksia poistumatta sovelluksesta.
 • Lisää bränditietoisuutta sosiaalisessa mediassa.
 • Avaa uuden kanavan verkkokauppatuotteillesi.

Voit myös seurata näyttökertoja ja ostoksia sovelluksen sisäisessä kaupassa nähdäksesi, miten nämä verkkokaupan tulosprosentit verrataan muihin sivustoihin.

6. Luo virtaviivainen kassaprosessi

Kun saat ihmiset ostopisteeseen, heillä on vielä aikaa muuttaa mieltään. Jos kassalla ei esimerkiksi ole vierasvaihtoehtoa tai lataaminen kestää liian kauan, asiakkaat voivat luovuttaa ja etsiä nopeampaa vaihtoehtoa muualta.

🔥 Empfohlen:  Top 10 rikkainta urheiluliigaa maailmassa tällä hetkellä

Voit parantaa kassaprosessiasi seuraavasti:

 • Lisää edistymispalkki: Tämä asetus näyttää asiakkaille, missä he ovat prosessissa, ja auttaa heitä keskittymään kassan viimeistelyyn.
 • Tarjoa vieraille kassalle: Sen sijaan, että pakottaisit asiakkaita luomaan profiilin ja syöttämään kaikki tietonsa, voit yksinkertaistaa toimintaa antamalla heidän kirjautua ulos ilman tiliä.
 • Sisältää ilmaisen toimituksen: Tiettyjen tilausten ilmainen toimitus voi kannustaa ihmisiä kuluttamaan enemmän säästääkseen toimituskuluissa.
 • Poista ylimääräiset kentät: Pidä asiakastietosi yksinkertaisina – nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja maksu riittävät asiakkaasi tunnistamiseen.
 • Sisällytä useita maksuvaihtoehtoja: Erilaisten maksujen hyväksyminen avaa myymäläsi useammille ihmisille ja helpottaa ostamista sivustoltasi.

Tee yhteistyötä verkkokaupan mestareiden tiimin kanssa!

WebFX-kampanjat ovat tuottaneet enemmän kuin 12 936 451 verkkokauppatapahtumat viimeisen 5 vuoden aikana

Lue tapaustutkimukset

Paranna verkkokaupan tulosprosenttia WebFX:n avulla

Oletko valmis näkemään korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin verkkokauppa-alustoistasi? WebFX on täällä auttamassa. Kun valitset meidät verkkokauppatoimistoksesi, nautit virtaviivaisista lähestymistavoista kaikkiin yritystietoihisi ja ostoksesi.

Sen sijaan, että käyttäisit omia resurssejasi ja lisäisit työviikkoasi, voit nauttia enemmän tuloksista optimoidun verkkokauppastrategian avulla. Otamme työtaakan, kun keskityt yrityksesi hoitamiseen.

Haluatko nähdä, miten se toimii omakohtaisesti? Ota meihin yhteyttä verkossa saadaksesi lisätietoja ja aloittaaksesi verkkokauppamatkasi WebFX:n avulla!