Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Videoiden lähetyssivustojen luettelo: 35 ilmaista videon lähetyssivustoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Videoiden lähetyssivustojen luettelo: 35 ilmaista videon lähetyssivustoa

Tämä opas sisältää luettelon videoiden lähetyssivustoista.

Löydät yhteensä 35 videon lähetyssivustoa, joiden avulla voit rakentaa laadukkaita käänteisiä linkkejä sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin (SEO) ja ohjata kohdennettua verkkosivustoliikennettä sisältöösi.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa sisältää 25 suosituinta videoiden lähetysalustaa, jotka perustuvat verkkotunnuksen viranomaisiin ja yleisön tavoittamiseen, ja toisessa osassa luetellaan 10 muuta ilmaista videoiden lähetyssivustoa, joita voit käyttää digitaaliseen markkinointiin ja hakukoneoptimointikampanjoihisi. yhteensä 35 videonjakosivustoa.

Mitä on videon lähettäminen?

Videoiden lähettäminen on prosessi, jossa videosi lähetetään kolmannen osapuolen sivustoille näkyvyyden lisäämiseksi ja laadukkaiden käänteisten linkkien luomiseksi. Videoiden lähettäminen on eräänlainen sivun ulkopuolinen SEO-tekniikka, joka voi auttaa parantamaan verkkosivustosi sijoitusta ja brändin näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Hyvä video-SEO-strategia laajentaa sisältösi kattavuutta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, ja auttaa samalla lisäämään tuotteidesi ja palveluidesi tuloksia. Alla oleva luettelo sisältää suosituimmat sivustot videoiden lähettämiseen tämän tyyppisen digitaalisen markkinointistrategian hyödyntämiseksi.

Parhaat videoiden lähetyssivustot

Lisää ilmaisia ​​videoiden lähetyssivustoja

Tässä on luettelo ilmaisista videoiden lähetyssivustoista, joiden avulla voit lisätä videoitasi kolmannen osapuolen verkkosivustoille sivun ulkopuolisille hakukoneoptimoinneille ja lisätäksesi bränditietoisuutta ja liikennettä verkkosivustollesi.

  • myvidster.com
  • fotki.com
  • imgur.com
  • pbase.com
  • 4shared.com
  • uploaded.net
  • zippyshare.com
  • gofile.io
  • zoho.com
  • pcloud.com

Haluat ehkä myös tarkistaa tämän toisen sivun, jossa on luettelo vinkkejä videoiden optimointiin SEO:ssa. Tämän oppaan tiedot voivat auttaa sinua lisäämään videoidesi näkyvyyttä ja kattavuutta alustoilla ja hakukoneissa, jotka indeksoivat videosisältösi.

Mikä on paras videon lähetyssivusto?

Paras videon lähetyssivusto on YouTube, jota seuraavat Vimeo ja Dailymotion. Näillä videoiden lähettämissivustoilla on korkeat verkkotunnukset ja suuri yleisö videoiden katseluun.

Alla on yleiskatsaus 10 suosituimmasta ilmaisesta videon lähetyssivustosta, joita voit käyttää videosisällön lähettämiseen. Jos haluat lisätietoja muista 15 parhaasta videonjakosivustosta, jotka on lueteltu yllä olevassa taulukossa, vieritä takaisin ylös ja napsauta näitä linkkejä. Kaiken kaikkiaan tällä sivulla on 35 verkkosivustoa, joita voit käyttää hakukoneoptimoinnin linkkien rakentamiseen, lisäämällä liikennettä verkkosivustollesi ja lisäämällä bränditietoisuutta.

🔥 Empfohlen:  10 tärkeintä verkkosivuston optimointistrategiaa

1. YouTube

YouTube on suosituin videoiden lähetyssivusto verkossa, jolla on eniten päivittäisiä käyttäjiä. On monia tapoja käyttää tätä videoalustaa videoiden jakamiseen, käänteisten linkkien luomiseen ja bränditietoisuuden edistämiseen. Tutustu näihin liittyviin oppaisiin saadaksesi lisätietoja videon optimointistrategian maksimoinnista: YouTube-käänteisen linkin rakentaminen verkkosivustollesi ja käänteisten linkkien luominen YouTube-videoille, jotta voit lisätä sivun auktoriteettia ja siirrettävää PageRank-arvoa SEO:lle.

2. Vimeo

Vimeo on seuraavaksi paras videon lähetyssivusto, jota voit käyttää linkkien rakentamiseen ja hakukoneoptimointiin. Se on samanlainen kuin YouTube; Sinun on kuitenkin optimoitava Vimeo-tilisi ja lataamasi videot hitaasti ilman, että olet liian aggressiivinen käänteisten linkkien kanssa. Muuten tilisi voidaan poistaa käytöstä, jos verkkotiimi uskoo, että käytät Vimeoa vain linkkien luomiseen. Hyvä vinkki on perustaa uusi tili ja jakaa muutama video, joita ei ole optimoitu hakukoneoptimoinnille tai jotka sisältävät käänteisiä linkkejä.

3. Dailymotion

Seuraavaksi videoiden lähetyssivustojen luettelossamme on Dailymotion, joka on arvioitu toiseksi suurimmaksi alustaksi videoiden katseluun verkossa. Vaikka YouTube voittaa suosion ja käyttäjien määrän, Dailymotion tarjoaa yleensä enemmän laadukkaita videoita ja trendaavaa sisältöä. Yksi asia, joka on pidettävä mielessä Dailymotionissa, ovat latausrajoitukset, jotka sisältävät 60 minuuttia videotiedostoa kohden, 2 tuntia ladattua sisältöä päivässä ja yhteensä 10 videota päivässä jokaiselle käyttäjätilille.

4. Nykiminen

Twitch on toinen videoiden lähetysalusta, jota voit käyttää hakukoneoptimointiin, linkkien rakentamiseen ja bränditietoisuuteen. Vaikka Twitchiä käytetään ensisijaisesti interaktiivisena suoratoistopalveluna sisällölle, kuten pelille, viihteelle, urheilulle ja musiikille, jotkut digitaaliset markkinoijat käyttävät sitä hakukoneoptimointiin. Voit lisätä linkkejä kanavaprofiiliisi ja tietosivullesi.

5. Veoh

Veoh on yksi tämän videonjakosivustoluettelon vanhimmista alustoista. Se otettiin käyttöön vuonna 2005; samana vuonna kuin YouTube. Voit luoda avainsanoilla optimoidun videokuvauksen ja lisätä SEO-tunnisteita auttaaksesi videoitasi sijoittumaan hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä. Lisäksi voit lisätä verkkosivuston käänteisen linkin käyttäjäprofiiliisi.

🔥 Empfohlen:  Google AI esittelee MediaPipe Diffusion -laajennukset, jotka mahdollistavat ohjattavan tekstistä kuvaksi -luonnin laitteella

6. Myspace

Myspace on toinen suosittu hakukoneoptimoinnin videoiden lähetyssivusto. Voit lisätä käänteisiä linkkejä videon kuvaukseen ja optimoida käyttäjäprofiilisi eri puolia.

7. DTube

DTube on hajautettu videoalusta, joka toimii lohkoketjussa. Se sijoittuu korkealle tällä videolähetyslistalla, koska käytät sitä linkkien rakentamiseen ja bränditietoisuuden lisäämiseen verkkosivustollasi sekä ansaitset rahaa videosisällöstäsi. Käyttäjät äänestävät videoista palkitakseen sisällöntuottajia kryptovaluutoissa.

8. Flickr

Flickr on yksi yleisimmistä ilmaisista videoiden mainostussivustoista, joita voit käyttää Internetissä. Jokainen alustalla jakamasi video voi olla enintään 1 Gt ilman pituutta koskevia rajoituksia. Käänteisiä linkkejä voi luoda videokuvauksissa. Lisäksi voit avata sisältösi koko maailmalle myöntämällä sille Creative Common License -lisenssin, johon vaaditaan merkintä.

9. Photobucket

Photobucket on valokuvien ja videoiden jakamissivusto, jota voit kokeilla ilmaiseksi, mutta sinun on sitten maksettava kuukausittainen tilausmaksu, jotta tiedostosi säilyvät alustalla. Se on hyvä vaihtoehto hakukoneoptimoijalle, jos etsit kaikkia vaihtoehtoja, joita voit käyttää videoiden lähettämiseen.

10. Videoshub

Videoshub on videoarkisto eläkkeelle jääneelle Metacafe-sivustolle, joka oli yksi Internetin suosituimmista ilmaisista videoiden lähetyssivustoista. Et voi vielä ladata videoita alustalle; tämä voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Joten on hyvä pitää tämä sivusto listallasi hakukoneoptimointia ja digitaalista markkinointia varten.

Sen lisäksi, että lähetät videosi kolmansien osapuolien sivustoille, voit myös luoda käänteisiä linkkejä muihin lähetyssivustoihin. Tutustu näihin blogien lähetyssivustoihin, hakemistojen lähetyssivustoihin, keskustelupalstojen lähetyssivustoihin, kuvien lähetyssivustoihin, infografiikkasivustoihin, yrityslistaussivustoihin, PDF-lähetyssivustoihin, PPT-lähetyssivustoihin, profiilien luontisivustoihin, sosiaalisten kirjanmerkkien sivustoihin ja ilmaisiin indeksointisivustoihin saadaksesi lisää digitaalista sisältöä. markkinointivaihtoehdot.

Voit myös käydä tällä toisella sivulla saadaksesi lisätietoja siitä, miten video auttaa hakukoneoptimoinnissa. Se selittää tärkeimmät hyödyt, joita videoilla voi olla verkkosivustosi ja yrityksesi hakukoneoptimoinnissa.

Videon lähetyssivustojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä videoiden lähetyssivustojen luettelosta.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen luettelo viidestä parhaasta Magento 2 -tietoturvalaajennuksesta (ilmainen ja premium)

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​videon lähetyssivustoja, joita voit käyttää yrityksellesi, ja erityisesti useita sivustoja pidetään parhaina videonjakosivustoina SEO-linkkien rakentamiseen. Valitse vain suosikkisivustot tästä luettelosta videoiden mainostamista varten (tai käytä niitä kaikkia), jotta voit parantaa videoidesi bränditietoisuutta, hallita enemmän SERP-kiinteistöjä ja saada kohdennettua SEO-liikennettä hakukoneilta, kuten Google ja Yahoo. ja Bing.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.