Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Viime hetken iPad Air 5 -huhut laittoivat mahtavan M1-sirun sisään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Viime hetken iPad Air 5 -huhut laittoivat mahtavan M1-sirun sisään

Vain tunteja jäljellä, ennen kuin Apple nostaa kannet viidennen sukupolven iPad Airista, verkossa on noussut esiin pari korkealle ulottuvaa huhua, jotka lupaavat joitain massiivisia päivityksiä ilman sukupolven yli sukupolven hintaputoa. Ensimmäinen rivi on 9to5Macin raportti, jossa väitetään, että iPad Air 5 tulee aseistettuna M1-sirulla.

Toistaiseksi huhut ovat ennustaneet uusimman sukupolven Bionic A-sarjan sirua vuoden 2022 iPad Air -päivitykseen. iPad Air 5:n sisällä oleva M1-siru työntää sen suoraan tablettien suorituskyvyn kärkitasolle. Lisäksi se ei ole yllättävää, sillä Apple on jo asentanut saman sirun nykyisen sukupolven iPad Pron sisään.

Ainutlaatuinen: Uusi vihreä iPhone 13 ja violetti iPad Air lanseerataan maaliskuun 8. päivän tapahtumassa https://t.co/K7MjrAMQDe pic.twitter.com/6HUnDs7G6g

— AppleTrack (@appltrack) 7. maaliskuuta 2022

Jos se osoittautuu todeksi, Apple alittaa rajusti Samsungin lippulaiva Galaxy Tab S8 -tabletit hinnoittelurintamalla ilman kompromisseja raakatulivoiman suhteen. Lisäksi 5G-tuen sanotaan olevan osa pakettia matkapuhelinmallia ostettaessa. Se maksaa noin sata dollaria ylimääräistä, mutta se on sen arvoista ympärivuorokautisen yhteyden vuoksi.

Toinen korealaisen blogin raportti kahlaa vielä syvemmälle “kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta” -alueelle. Yhdysvaltalaiseen kehittäjään viitaten raportti lisää polttoainetta M1-siruhuhuun. Se väittää myös, että perustallennustilaa pudotetaan 128 Gt:iin viidennen sukupolven iPad Airin kanssa, kun taas perusmallin RAM-muistin määrä on myös päivitetty 8 Gt:aan. Teknisen YouTuber Luke Mianin mukaan myös iPad Airin violetti malli saattaa olla valmisteilla.

Ja tässä on paras (lue: skeptisin) osa. Raportin mukaan kaikki nämä päivitykset ovat saatavilla hintaan 599 dollaria, joka on sama hinta kuin edellisen sukupolven iPad Air. Päivityslista on valtava, vaikka suunnittelu pysyy ennallaan. Kaiken tämän laitteiston tarjoaminen 599 dollarilla kuulostaa kuitenkin liian hyvältä ollakseen totta. Joten joo, ota kaikki skeptisesti ja odota vielä muutama tunti, jotta Applen tapahtuma avautuu.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda opiskelijabudjetti, jota todella käytät