Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vinkkejä Samsung Galaxy -puhelimen tai -tabletin varmuuskopiointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vinkkejä Samsung Galaxy -puhelimen tai -tabletin varmuuskopiointiin

Vinkkejä Samsung Galaxy -puhelimen tai -tabletin varmuuskopiointiin

Haluatko aina päästä käsiksi tiedostoihisi? Tiedät varmasti sellaisen toiminnon kuin tietojen varmuuskopiointi. Useimmat älypuhelinten omistajat luovat varmuuskopiot tärkeiden tiedostojensa tallentamiseksi. Tämä koskee erityisesti niitä, jotka ovat huolissaan tietojensa turvallisuudesta esimerkiksi laitteen katoamisen tai varkauden sattuessa. Tämä koskee myös niitä, jotka haluavat ostaa uuden älypuhelimen, koska varmuuskopiointi on helppo tapa viedä kaikki tärkeät tiedot muutamassa minuutissa. Entä varmuuskopiointitoiminto? Kuinka varmuuskopioida tiedot Samsung Galaxy -puhelimen tai -tabletin omistajille? Alta löydät vastaukset näihin kysymyksiin.

Suosituimmat tavat varmuuskopioida, jos olet Samsung Galaxy -puhelimen tai -tabletin käyttäjä

Kuinka aloittaa tietojen varmuuskopiointi? Voit aina pyytää ammattitaitoista apua asiantuntijoilta, jotka auttavat sinua Samsung-puhelimen vianetsintä ja kaikki muut laitteitasi koskevat kysymykset. Eli hyviä uutisia! Samsung Galaxy -vempaimet tarjoavat jo nyt monia vaihtoehtoja tehdä tämä nopeasti ja helposti. Keskustellaan siis tärkeimmistä syistä, miksi sinun on varmuuskopioitava, ja pohditaan kaikkia mahdollisia tapoja tehdä se.

Miksi tarvitset varmuuskopion?

Etkö ole varma, tarvitsetko varmuuskopion? Sitten sinun on löydettävä tärkeimmät syyt, miksi sinun on tehtävä tämä.

  • Huipputason tietoturva. Kun varmuuskopioit tiedostosi, voit palauttaa kaikki tiedostot, jos tietoja poistetaan tai gadgetisi käyttöoikeus katoaa,
  • Vapaa tila. Tiedostojesi varmuuskopiointi on myös loistava tapa vapauttaa tilaa laitteeltasi. Jos laitteessasi on jo tallennusongelmia, tietojen varmuuskopiointi on mahdollisuus poistaa ne. Tämä optimoi muistin määrän ja parantaa myös laitteen suorituskykyä älypuhelin tai tablettia.
  • Nopeampi tietojen palautus. Jos sinulla on jo kaikki tietosi varmuuskopio, voit olla rauhallinen sen palauttamisen suhteen. Tämä prosessi kestää useita minuutteja, joten pääset käsiksi arvokkaisiin tietoihisi erittäin nopeasti.
🔥 Empfohlen:  Tuoko GPT-4 meidät lähemmäksi todellista tekoälyvallankumousta?

Samsung Appsin ja Google-työkalujen käyttö

Kuten aiemmin mainittiin, tietojesi varmuuskopiointiin ei tarvitse löytää työkaluja. Samsungin laitteet tarjoavat käyttäjilleen valmiita ratkaisuja. Puhumme kehittäjien erikoissovelluksista. Eli voit käyttää tiliäsi tietojen varmuuskopiointiin. Tilin käyttö kuitenkin tallentaa vain älypuhelimesi asetukset, kuten viestit, puhelut, datan ja niin edelleen.

Jotta voit varmuuskopioida tietoja, kuten valokuvia, videoita ja muita tiedostoja, sinun on käytettävä Smart Switchiä. Voit tehdä sen myös Googlen työkaluilla. Joten, katsotaanpa näitä tapoja.

Kuinka käyttää Smart Switchiä

Smart Switchin avulla voit siirtää kaikki tietosi toiseen Galaxy-laitteeseen tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen. Jos sinun on varmuuskopioitava tietosi toiseen laitteeseen, tämä on paras vaihtoehto. Kaikkien laitteellasi olevien tiedostojen lisäksi voit siirtää myös kaikki asetukset.

Joten sinun tarvitsee vain ladata Smart Switch -sovellus Play Marketista. Tässä tapauksessa sinun on ladattava sovellus toiselle laitteellesi, johon haluat siirtää tietoja ja tiedostoja. Seuraavaksi sinun on lähetettävä tiedot älypuhelimesta ja vahvistettava tiedostojen vastaanottaminen laitteeseen, johon aiot tallentaa tiedot. Seuraavaksi sinun on valittava haluamasi tiedonsiirtovaihtoehto (langaton verkko tai kaapeli). Noudata sitten viimeisiä vaiheita, jotka näet Smart Switch -sovelluksessa.

Kuinka siirtää tietoja ulkoiseen laitteeseen? Sinun on liitettävä ulkoinen asema ja siirryttävä älypuhelimesi/tablettisi asetuksiin. Seuraavaksi sinun on napsautettava Tilit ja valittava Varmuuskopiointi. sitten sovelluksessa sinun on napsautettava ulkoisen tallennustilan siirtoa. Suorita prosessi loppuun seuraamalla Smart Switch -sovelluksesta saamiasi ohjeita.

Samsung Cloudin käyttäminen

Voit myös käyttää Samsung-pilvipalvelua, jonka avulla voit siirtää kaikki tietosi. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää tiedostoja millä tahansa laitteellasi edelleen. Mistä aloittaa?

Voit tehdä varmuuskopion siirtymällä puhelimen asetuksiin, valitsemalla Tilit ja napsauttamalla sitten Varmuuskopioi. Samsung Cloud -osiossa sinun on valittava Data Backup. Valitse seuraavaksi kopioitavat kohteet ja aloita kopiointiprosessi. Kun prosessi on valmis, napsauta Valmis. Joten, tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivustojen uudelleensuunnittelun tutkiminen: vinkkejä ja esimerkkejä

Yksi tällaisen varmuuskopiointityökalun tärkeimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus automatisoida tämä prosessi. Voit myös määrittää automaattisen tietojen varmuuskopioinnin. Tämä prosessi tapahtuu 24 tunnin välein. Tätä varten sinun on kuitenkin pidettävä puhelin ladattuna ja varmistettava, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Lisäksi voit päättää, mitä tietoja haluat kopioida. Voit tehdä kaiken tämän asetuksista ja valita automaattisen varmuuskopion.

Kuinka käyttää Google Drivea

Voit myös tallentaa kaikki tietosi Google Driveen. Tämä tapa on olennainen, jos haluat vastaanottaa tietoja toisella älypuhelimella tai tabletilla (ei Samsung-brändillä). Google Drive on tiedostojesi turvallinen tallennustila. Ne ovat aina käytettävissäsi millä tahansa laitteella. Jos olet tyhjentänyt tai kaatunut tietosi, sinulla on mahdollisuus milloin tahansa palauttaa ne älypuhelimellasi tai siirtää tiedostoja toiseen laitteeseen. Joten mitä sinun tarvitsee aloittaa?

Sinun on siirryttävä puhelimen asetuksiin, siirryttävä kohtaan Tilit ja napsautettava Varmuuskopiointi. Google Drive -osiossa sinun on napsautettava Tietojen varmuuskopiointi. Aktivoi varmuuskopiointiprosessi.

Käärimistä

Kuten näet, sinun Samsung Galaxy -vempaimet sinulla on jo kaikki mitä tarvitset kaikkien tietojesi tallentamiseen ja niiden saataville, jos aiot käyttää toista laitetta. Sinun tarvitsee vain valita sopiva menetelmä ja käyttää muutama minuutti aikaasi tietojen varmuuskopiointiin.

Tunnisteet: