Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Virallinen Google Optimize Sunset: mitä se tarkoittaa yrityksellesi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Virallinen Google Optimize Sunset: mitä se tarkoittaa yrityksellesi?

Ilmoitus on tullut – Google Optimize Sunset on virallinen! 30. syyskuuta 2023 Google Optimize- ja Optimize 360 ​​-ratkaisut eivät ole enää käytettävissä. Kaikki määrittämäsi mukautukset tai kokeilut voivat jatkua siihen asti.

Google Optimizen alhainen hinta ja korkea arvo tekivät siitä yllättävän pelin muuttajan. Sen ominaisuudet ja edulliset hintapisteet ovat auttaneet monia markkinoijia voittamaan ensimmäiset esteet kokeilu- ja personointiprosessien toteuttamiselle.

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Miksi Google Optimize sammuu?

Julkaisussa Google korosti arvokkaiden työkalujen tarjoamisen tärkeyttä käyttökokemuksen parantamiseksi. Vaikka Optimize on ollut olemassa jo jonkin aikaa, siitä puuttuu edelleen monia palveluita ja toimintoja, joita nykyaikaiset markkinoijat haluavat tehdä A/B-testejä.

Tämän vuoksi Google on sijoittanut resursseja tuotteisiin, joista on enemmän hyötyä sen asiakkaille, kuten Google Analytics 4:n (GA4) kolmannen osapuolen A/B-testausintegraatioihin.

Google tekee lujasti töitä parantaakseen GA4-ekosysteemiä niin, että kolmansien osapuolien ratkaisujen integrointi ja käyttökelpoisten näkemysten saaminen niistä on mahdollisimman helppoa. Näitä parannuksia ovat mm.

  • Mittausjärjestelmä: Voit viedä yleisötiedot muihin A/B-testaustyökaluihin tilastollista analyysiä varten, mikä tarkoittaa, että GA4-kokeilutulosten ja ulkoisen A/B-testaustyökalun tulosten välillä ei saa olla eroja.
  • Korotetut kiintiöt: Sinun ei enää tarvitse käyttää mukautettuja ulottuvuuksia (CD) jokaisen testin seuraamiseen. Sen sijaan käytät kohdeyleisöäsi koskevia tietoja tehdäksesi suppean testin, joka tuottaa nopeampia ja luotettavampia tuloksia. Menettämättä kokeilusi historiaa, GA4 Explorer antaa sinun luoda yleisöjä lennossa ja poistaa ne sitten, kun olet valmis.
  • Helppokäyttöisyys: Joillekin A/B-palveluntarjoajille kokeilun käyttöönotto edellyttää jatkuvaa vaihtoa GA- ja A/B-käyttöliittymien välillä. Useimmat käyttäjät valitsevat yksivaiheisen prosessin käytön helpottamiseksi.
🔥 Empfohlen:  Toimitusjohtajan opas markkinointiin: ensimmäiset askeleet

Sanan mukaan GA4 on uusi tehokas työkalu, joka voi mullistaa tavan, jolla käytämme yleisötietoja A/B-testauksessa. Opimme lisää, kun Google kehittää asiaa. Joten pysy kuulolla!

Mitä sinun tulee tehdä valmistautuaksesi Google Optimizen auringonlaskuun?

Koko ensimmäisen ja toisen vuosineljänneksen ajan voit seurata kehitystä GA4 A/B -testauksen ja sen kolmannen osapuolen integrointi- ja analysointityökalujen julkaisun ympärillä. Toistaiseksi voit:

  • Muista suorittaa kaikki alustan arvioinnit huhtikuuhun mennessä, jotta tiimi voi arvioida kunnolla niiden toimivuutta suunnitelmien suhteen, käyttää sovelluksia ja helpottaa budjetointia, käyttöönottoa ja koulutusprosesseja.
  • Pyri saamaan kaikki Optimizen hallinnassa olevat käynnissä olevat kokeilut ja mukautukset valmiiksi ja/tai sisällytetty julkaisuaikatauluun elokuun alkuun mennessä.
  • Tarkista syyskuun lähestyessä, että olet tallentanut kaikki kokeiluasetukset, koodin ja kuvat, joita voit käyttää vain Optimize-käyttöliittymän (UI) kautta.

Lyhyesti sanottuna sinun pitäisi alkaa kerätä oivalluksia ja tietoja saadaksesi kattavamman kuvan A/B-testauksen vaikutuksista ja luoda työkaluja tai tekniikoita, joita tarvitaan tulosten tarkkaan analysointiin.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Google Optimizen loppumisesta

Vaikuttaako auringonlasku sekä Optimize 360:n ilmaisiin että maksullisiin versioihin?

Joo. Google aikoo lopettaa ohjelman kokonaan, mukaan lukien ilmaisen ja 360-version. Kaikkien yritysten on muutettava GA360-sopimuksensa GA4:ksi päättymispäivään mennessä, jolloin Optimize 360 ​​tulee saataville maksutta.

Pitäisikö minun käyttää Optimizea Universal Analyticsin (UA) tai GA4:n kanssa auringonlaskuun asti?

Tämä riippuu UA- ja GA4-integraatioidesi nykyisestä tilasta. Jos tunnet UA 360:n paremmin kuin Optimizen, voit jatkaa sen käyttöä viimeksi mainitun auringonlaskuun asti. Joka tapauksessa GA4-tiedot voivat vaikuttaa raportteihin ja väestötietoihin. Kun olet pidentänyt GA360-sopimuksia GA4:n kanssa, voit silti yhdistää Optimizen UA:han.

Kuinka yhteensopiva uusi kolmannen osapuolen käyttökokemusta parantava tuote on Google Analyticsin kanssa?

Google on ilmoittanut aikovansa investoida GA4-rajapintoihin muiden työkalujen kanssa, jotta GA4 voisi toimia keskeisenä mittauskeskuksena eri alustalla tarjottujen kokeilujen analysoinnissa ja raportoinnissa. Tietoja näistä Google-integraatioista on saatavilla heti, kun ne tulevat saataville.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Google Mapsin arvosteluja valvotaan

Miten Google Optimizen auringonlasku vaikuttaa historiallisiin tietoihini?

Koska Optimize käyttää Google Analytics -tietoja, voit käyttää kaikkia historiallisia kokeilutietojoukkojasi suoraan GA:ssa (ja BigQueryssa, jos käytät GA360:ta). Joka tapauksessa suosittelemme asiakkaitamme ylläpitämään keskitettyä testitulosten rekisteriä luodakseen oivalluksia ja oppimista tulevaa päätöksentekoa varten.

Voinko jatkaa sopimustani vielä vuodella?

Jos uusit GA360-tilauksesi vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla, voit myös uusia Optimize 360 ​​-tilauksesi, kunhan palvelupäiväsi on 30.9.2023 tai sitä ennen.

Jos olet jo allekirjoittanut GA4-sopimuksia, et voi tehdä sopimuksia Optimize 360:lle. Voit kuitenkin käyttää Optimizea GA4-integroinnin kautta, kunnes versio päättyy 30. syyskuuta 2023.

Voinko silti käyttää Optimize 360:tä, jos tilaukseni päättymispäivä on myöhäisempi kuin auringonlasku?

Jos teet tilauksen, jonka valmistumispäivä on Optimizen lopetuspäivän jälkeen, päivämäärä muuttuu vastaamaan tuotteen käyttöiän päättymistä. Kun auringonlaskupäivä koittaa, palvelusi päättyy, eikä sinua veloiteta lisäajasta.

Odotetaanko myös Firebase A/B -testauksen loppuvan?

Vaikka Firebase A/B -testaus perustuu Google Optimizen infrastruktuuriin johtopäätösten käsittelyssä, Google on luvannut pitää sen tuettuina ja päivitettyinä. Optimizen käytöstä poistaminen ei vaikuta Firebase A/B -testaukseen.

Julkaisemme videoita joka maanantai.

Jep. Joka Maanantai.

Liity mukaan 5000 markkinoijaa jotka saavat markkinointitietonsa WebFX-videoista.

Tilaa nyt

Hanki uusimmat päivitykset Google Optimize Sunsetista

Vaikka Google Optimizen auringonlasku saattaa haitata markkinoijien kykyä suorittaa A/B-testejä ja parantaa verkkosivustonsa tai sovelluksensa käyttökokemusta, on mielenkiintoista nähdä, miten GA4 kehittyy parantaakseen muiden merkittävien tulosprosentin optimoinnin (CRO) optimointianalyysiä. ) ratkaisuja.

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon Google Optimizen auringonlaskua koskevista päivityksistä. Olemme täällä kävelläksemme tätä matkaa kanssasi!

Table of Contents