Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

VisiPics Duplicate Finder Review: Mediakirjastosi hallinta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: VisiPics Duplicate Finder Review: Mediakirjastosi hallinta

Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhla tai valmistujaistilaisuus, kaikki on hauskaa, kunnes laitteen tallennustila loppuu. Päällekkäiset valokuvat, videot ja muut tiedostot voivat kasaantua nopeasti, täyttää levytilaa ja luoda tarpeetonta kaaosta. Onneksi VisiPics Duplicate Finder, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan ja poistamaan päällekkäisiä kuvia tietokoneeltasi, pelastaa päiväsi. Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme VisiPics Duplicate Finderia ja käsittelemme sen turvallisuutta, ominaisuuksia ja hinnoittelua!

VisiPics Duplicate Finder

Puhtaan ja hyvin järjestetyn mediakirjaston ylläpitäminen on tärkeää tehokkaan tallennuksen ja tiedostojesi helpon käytön kannalta. On kuitenkin vaikeaa ja aikaa vievää käsitellä päällekkäisiä tiedostoja manuaalisesti. VisiPics Duplicate Finder käyttää edistyneitä kuvien vertailualgoritmeja ja tarjoaa tarkat tulokset kloonikuvien hallintaan helposti. Jos tallennustila on vähissä, tämä voi olla loistava vaihtoehto ei-toivottujen kuvien poistamiseen vaivattomasti.

VisiPics Duplicate Finder -ominaisuudet

Tässä on sen merkittäviä ominaisuuksia, jotta voit päättää, onko sovellus oikea valinta:

 • Käyttöliittymä on varsin käyttäjäystävällinen.
 • Sovellus tukee useita tiedostomuotoja mukaan lukien TIFF, JPEG, BMP, GIF, TGA, PCX ja PNG.
 • Se tarjoaa reilun vaikuttava nopeus kuin useimmat kaupalliset ohjelmistot.
 • Tämä ohjelmisto käyttää kaksiytimistä prosessoreita suorituskyvyn, tehokkuuden ja hämmästyttävän nopeuden parantamiseksi.
 • Kanssa säädettävät samankaltaisuustasotkäyttäjät pääsevät hallitsemaan päällekkäisen säilöönoton tiukkuutta.
 • Voit esikatsella päällekkäisiä kuvia, kun ohjelmisto vielä skannaa laitettasi.
 • Voit käyttää VisiPicsiä Linuxissa päivittämällä Winen uusimpaan versioon.
 • Siinä on myös automaattinen valintatila säästää aikaa, kun käsittelet suurta määrää kuvia.
 • Voit myös valita manuaalisesti poistaaksesi ei-toivotut kuvat laitteestasi.
 • VisiPicsin avulla voit etsiä kolmessa tilassa, jotka ovat Perus, Tiukkaja Löysä useilla tunnistustasoilla ja kriteereillä.

Lue myös: 16 parasta kuvankatseluohjelmaa Mac-käyttäjille

Onko VisiPics Duplicate Finder turvassa?

Joo, VisiPics Duplicate Finder on itse asiassa turvallinen työkalu. Sinun tarvitsee vain valita tietty kansio, jossa työkalu suorittaa tarkistuksia. Se käyttää kehittynyttä algoritmiaan soveltamiseen viisi kuvan vertailusuodatinta ja tarjota haluttuja tuloksia. Se on ollut olemassa useita vuosia, joten se on luotettava vaihtoehto.

🔥 Empfohlen:  VPN Land Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Kuinka kauan kestää, että VisiPics skannaa ja tunnistaa päällekkäiset kuvat?

Vaikka VisiPics yleensä toimivat nopeammin ja voivat käsitellä suuren kuvakokoelman kohtuullisessa ajassa, kuluva aika voi riippua seuraavista:

 • Kuvien määrä
 • Kuvien koko
 • Laitteen prosessointiteho.

VisiPics Duplicate Finder -hinnoittelu

Mitä tulee hinnoitteluun, sinun on ilo tietää, että VisiPics Duplicate Finder on vapaa kaikille käyttäjille. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon käyttäjille, jotka eivät halua maksaa kalliista ohjelmistosta, mutta haluavat silti saada työnsä tehtyä. Jos kuitenkin pidät ohjelmistosta ja haluat tukea niitä, voit myös lahjoittaa sen kehittäjille. Se on valinnainen ja riippuu vain sinusta.

Suositus: Duplicate Cleaner Pro -arvostelu: Onko se turvallista?

Tämän kanssa VisiPics Duplicate Finder -arvostelu, voimme päätellä, että se on melko hyvä vaihtoehto päällekkäisten kuvien etsimiseen ja poistamiseen. Tämä työkalu on tehokas, käyttäjäystävällinen, ilmainen, siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja se on täynnä ominaisuuksia. Voit käyttää sitä pienten ja suurten tietokantojen hallintaan ja käsittelemiseen. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ilmoita meille alla olevassa kommenttikentässä.

Table of Contents