Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voidaanko SEO tehdä ilmaiseksi? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voidaanko SEO tehdä ilmaiseksi? (vastattu)

SEO on myös monimutkainen ja dynaaminen ala, jonka hallitseminen vaatii paljon aikaa, vaivaa ja taitoa. Lisäksi verkkosivustolla on monia hakukoneoptimointitehtäviä, kuten avainsanatutkimus, sisällön luominen, tekninen hakukoneoptimointi ja linkkien rakentaminen.

Jos budjettisi on tiukka, saatat ihmetellä:

Voiko SEO tehdä ilmaiseksi?

Voitko käyttää ilmaisia ​​työkaluja tai resursseja suorittaaksesi osan tai kaikki SEO-tehtävät itse ja tuottaaksesi samanlaisia ​​tuloksia?

Tässä artikkelissa selitämme, voidaanko SEO tehdä ilmaiseksi, ja jos voi, mitä SEO-tehtäviä voidaan tehdä ja mitä ei voi tehdä ilman työkalusta tai palvelusta maksamista.

Voidaanko SEO tehdä ilmaiseksi?

SEO voidaan tehdä jossain määrin ilmaiseksi, ja on olemassa useita ilmaisia ​​SEO-työkaluja, joita voidaan käyttää tehokkaiden SEO-kampanjoiden suorittamiseen. Jotkut SEO-tehtävät vaativat kuitenkin maksullisia työkaluja tai palveluita saadakseen parhaat tulokset verkkosivustollesi.

Mitä SEO-tehtäviä voidaan tehdä ilmaiseksi?

On monia SEO-tehtäviä, jotka voidaan tehdä ilmaiseksi käyttämällä erilaisia ​​​​verkossa olevia työkaluja tai resursseja. Jotkut näistä tehtävistä ovat:

Avainsanatutkimus

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google Keyword Planner, Answer the Public, Ubersuggest jne. löytääksesi osuvia avainsanoja markkinarakollesi, analysoidaksesi niiden hakujen määrää, vaikeutta, kilpailua, tarkoitusta ja paljon muuta luodaksesi avainsanaideoita ja ehdotuksia sisällöllesi. Lisäksi monilla SEO-työkaluilla, kuten Semrushilla, on jopa ilmaisia ​​kokeilujaksoja, joita voit hyödyntää ilman, että sinun tarvitsee maksaa kuukausittaista tilausmaksua.

Sisällön luominen

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten ChatGPT, Grammarly, Hemingway Editor, luodaksesi optimoitua sisältöä avainsanoillesi käyttämällä luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) ja tekoälyä (AI) luodaksesi otsikoita, ääriviivoja, kappaleita jne., joissa on oikea kielioppi. ja välimerkit.

Tekninen SEO

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google Search Consolea ja Screaming Frogia, indeksoidaksesi verkkosivustosi ja tunnistaaksesi tekniset ongelmat, kuten rikkinäiset linkit, päällekkäiset sisällöt, hidas latausnopeus jne., ja korjata ne vastaavasti.

🔥 Empfohlen:  6 parasta online-työkalua hakukoneoptimoinnin tekstinkirjoittamiseen – ilmaiseksi

Sivun SEO

Voit noudattaa tavallisia sivun hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä, kuten kohdeavainsanojen lisäämistä otsikkotunnisteeseen, metakuvaukseen, URL-osoitteeseen, H1- ja H2-otsikoihin, tekstin sisältöön ja kuvan ALT-tekstiin saavuttaaksesi hyvät sivun optimointipisteet ilman, että sinun tarvitsee käyttää maksullinen SEO työkalu.

Linkin rakentaminen

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google Alerts, HARO, MozBar, Hunter jne., löytääksesi käänteisiä linkkejä.

Mitä SEO-tehtäviä ei voida tehdä ilmaiseksi?

Vaikka monia SEO-tehtäviä voidaan tehdä ilmaiseksi, on myös joitain SEO-tehtäviä, joita ei voi tehdä ilmaiseksi tai jotka vaativat maksullisia työkaluja tai palveluita tai ammattiapua. Jotkut näistä tehtävistä ovat:

Kilpaileva analyysi

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google-hakua tai MozBaria, saadaksesi peruskäsityksen siitä, kuinka kilpailijasi pärjäävät sijoituksen, liikenteen ja käänteisten linkkien suhteen. Mutta jos haluat saada syvemmän ja kattavamman analyysin kilpailijoiden vahvuuksista ja heikkouksista, sinun on käytettävä maksullisia työkaluja, kuten Ahrefs, Semrush tai SpyFu, jotka voivat tarjota sinulle enemmän tietoja ja näkemyksiä kilpailijoiden avainsanoista ja sisällöstä. , linkkejä, mainoksia jne.

Sisällön optimointi

Voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten ChatGPT ja Grammarly, luodaksesi ja julkaistaksesi laadukasta sisältöä verkkosivustollesi. Mutta jos haluat viedä sisältösi uudelle tasolle, sinun on käytettävä maksullisia työkaluja tai palveluita, kuten Surfer SEO, Frase tai Market Muse, optimoidaksesi sisältösi tekoälyn ja NLP:n avulla.

Linkki Outreach

Vaikka voit käyttää ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google-hälytyksiä tai HAROa, löytääksesi mahdollisia linkkimahdollisuuksia tai -mahdollisuuksia, nämä vaihtoehdot eivät suorita tavoittavia tehtäviä puolestasi. Jos haluat skaalata SEO-linkkien rakentamisen tavoitettasi ja luoda laadukkaampia linkkejä, sinun on käytettävä maksullisia työkaluja tai palveluita, kuten Pitchbox, BuzzStream tai NinjaOutreach, joiden avulla voit löytää linkkipotentiaalisi, ottaa niihin yhteyttä ja hallita niitä yhdessä paikassa. Saatat myös joutua palkkaamaan ammattimaisia ​​linkkien rakentajia tai asiantuntijoita käsittelemään linkkikampanjoitasi, jos et tiedä, miten tämä off-site SEO-prosessi suoritetaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä kotitoimistostasi tuottavampi? | Vinkkejä ja suosituksia

Käyttäjäkokemus

On olemassa ilmaisia ​​työkaluja, kuten Googlen mobiiliystävällisyystesti ja PageSpeed ​​Insights, joiden avulla voit tarkistaa verkkosivustosi käytettävyyden ja suorituskyvyn eri laitteilla ja selaimilla. Mutta jos haluat optimoida verkkosivustosi käyttökokemusta (UX), sinun on käytettävä maksullisia työkaluja tai palveluita, kuten Hotjar, Crazy Egg tai UserTesting, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään käyttäjiesi käyttäytymistä, palautetta ja mieltymyksiä.

Siksi hakukoneoptimointia ei voi tehdä täysin ilmaiseksi. Jotkut SEO-tehtävät vaativat maksullisia työkaluja tai palveluita tai ammattiapua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voisi tehdä SEO:ta itse. Voit silti tehdä monia SEO-tehtäviä ilmaiseksi käyttämällä erilaisia ​​​​verkosta saatavilla olevia työkaluja tai resursseja. Sinun täytyy vain olla realistinen tavoitteidesi ja odotusten suhteen ja hallita budjettiasi viisaasti.

Onko SEO ilmainen Googlessa?

Hakukoneoptimointi on ilmaista Googlessa siinä mielessä, että sinun ei tarvitse maksaa Googlelle verkkosivustosi tai verkkosivusi sijoituksesta sen orgaanisissa hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi ei kuitenkaan ole ilmaista siinä mielessä, että saatat joutua investoimaan aikaa, rahaa ja resursseja optimoidaksesi verkkosivustosi ja sisällön hakukoneoptimointia varten käyttämällä erilaisia ​​työkaluja tai palveluita.

Lisätietoja tästä aiheesta on toisessa oppaassamme, joka vastaa kysymykseen “Onko hakukoneoptimointi ilmainen?” Se selittää lisää Googlen käytön eduista ilmaiseen SEO-liikenteeseen.

Kannattaako jollekulle maksaa SEO:n tekemisestä?

Maksaminen jollekulle SEO:sta voi olla sen arvoista, jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, saada ammattiapua ja ohjausta ja saavuttaa parempia tuloksia nopeammin. Kuitenkin maksaminen jollekulle SEO:sta voi olla riskialtista, jos valitset väärän henkilön tai viraston, maksat liian paljon tai liian vähän tai sinulla on epärealistiset odotukset.

Lisätietoja tästä aiheesta on sivultamme: “Onko SEO:sta maksamisen arvoinen?” Se selittää tärkeimmät tekijät, jotka sinun tulee ottaa huomioon päätettäessä, kannattaako SEO:sta maksaa vai kannattaako se tehdä itse ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  15 parasta SEO Chrome-laajennusta, jotka sinun on ehdottomasti oltava työkalupakkissasi

Yhteenveto: Jos SEO voidaan tehdä ilmaiseksi

SEO voidaan tehdä jossain määrin ilmaiseksi, mutta ei kokonaan. Jotkut SEO-tehtävät voidaan suorittaa joko kokonaan tai osittain ilmaiseksi käyttämällä erilaisia ​​verkossa saatavilla olevia työkaluja tai resursseja. Mutta on myös joitain hakukoneoptimointitehtäviä, jotka vaativat maksullisia työkaluja tai palveluita tai ammattiapua parantaakseen sivustosi sijoitusta ja verkkonäkyvyyttä asiaankuuluvissa hakukyselyissä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.