Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voiko keskusteleva tekoäly auttaa ministeriöitä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voiko keskusteleva tekoäly auttaa ministeriöitä?

Tekoäly, joka tunnetaan nimellä keskustelullinen tekoäly, mahdollistaa koneiden ymmärtämisen, käsittelemisen ja reagoinnin ihmiskieleen. Vaikka monet yritykset käyttävät tätä tekniikkaa puheluiden automatisointiin säästääkseen aikaa ja lisätäkseen tehokkuutta, voivatko ministeriöt käyttää sitä myös? Jos haluat tietää lisää, Analytics India -lehti otti yhteyttä Rashi Guptaan, johtavaan tietotutkijaan ja Rezo AI:n perustajaan.

TAVOITE: Mitä Rezo AI tekee? Ja mikä on roolisi Rezo AI:ssa?

Rashi: Olen datatieteen asiantuntija ja perustin Rezon AI:n neljä ja puoli vuotta sitten. Valmistuin koneoppimisen tohtoriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009 ja olen työskennellyt datan parissa lähes 20 vuotta – niin korkeakouluissa kuin liike-elämässä.

Rezo AI automatisoi siten kaiken, mikä on mahdollista automatisoida, se voi olla myynnin jälkeisiä keskusteluja, palvelukeskusteluja, markkinointikeskusteluja tai myyntiviestintää.

Tehtävissä, joita ei voida automatisoida robottien voimalla, autamme ensisijaisesti ihmisagentteja, jotta he voivat saavuttaa ne suorituskykyisemmällä tavalla. Esimerkiksi nykyään ne toimivat 50–60 prosentin hyötysuhteella. Totta, voimme tehostaa sitä, jotta nämä kaverit voivat osallistua liiketoimintaan, jonka rakentamiseksi he työskentelevät niin kovasti 80–90 ihmisen kanssa. Siksi voidaan sanoa, että kokonaisuutena tuomme kustannus- ja tuottavuustehokkuutta.

Teemme enimmäkseen yhteistyötä ajoneuvovalmistajien kanssa, mutta teemme yhteistyötä myös useiden fintech-yritysten, puhelinyhtiöiden ja DTH-palveluntarjoajien kanssa. Lisäksi hotelli- ja lentoyhtiöteollisuus ovat tutkallamme; Pohjimmiltaan Rezo AI on erittäin käyttökelpoinen kaikkialla, missä keskusteluja käydään.

TAVOITE: Voiko hallitus käyttää keskustelullista tekoälyä? Miten se olisi mahdollista?

Rashi: Potentiaalia on valtava. Hallitus haluaa pohjimmiltaan houkutella massoja. Kun hallitus ottaa käyttöön uusia järjestelmiä ja haluaa välittää lopullisille edunsaajille, esimerkiksi maanviljelijöille, hallitus voi todella oppia, mitä he ajattelevat asiasta, ennen kuin edes otamme käyttöön politiikkaa, kun niitä laaditaan.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 parasta liikenteenvaihtosivustoa vuonna 2023

Hallitus voi hyödyntää keskustelullista tekoälyä lähtevissä puheluissa ymmärtääkseen, mitä kohderyhmä etsii. Sen avulla voidaan mitata, millaisia ​​politiikkoja otetaan käyttöön ja ne vaikuttavat.

Kun hallitus suorittaa jälkikäteen asennuksen tarkastuksen, se on eräänlainen analyysi, joka voi tai ei pysty antamaan tarkkoja johtopäätöksiä, koska siihen mennessä, kun käyttöönotto on suoritettu, merkitys on kadonnut pitkään. Voit siis kerätä tietoja, kun nämä käyttöönotot ovat käynnissä, jotta käytäntöjä voidaan muuttaa yleisen mielipiteen mukaan. Keskustelevan tekoälyn avulla on helppoa puhua suuren yleisön kanssa, saada heidän mielipiteensä, toteuttaa tällainen prosessin parannus ja sitten jatkaa käyttöönottoa.

Mutta keskusteleva AI itsenäinen ei toimi; sitä on tehostettava paljon data-analytiikan avulla, koska tässä prosessissa kerääntyy paljon dataa. Nyt kun olet käynnistänyt tällaisen projektin, sinun on huolehdittava näistä tiedoista ja sitten laadittava hypoteesi esimerkiksi brändille tai soittajalle, jonka puolesta soitat nämä puhelut, jotta voit ymmärtää, että tätä olemme pyytäneet tai esittelemme. Joten kyllä, vain keskustelullinen tekoäly ei auta, mutta ison data-analytiikan käyttämä keskustelullinen tekoäly tuo paljon pöytään.

TAVOITE: Mille markkinoille keskityt tällä hetkellä?

Rashi: Keskitymme todella Intian markkinoille, mutta ensi tilivuonna olisimme jo alkaneet tavoittaa Yhdysvaltojen ja Lähi-idän markkinoita. Ajatus siitä, mitä tuomme taulukkoon data-analytiikan avulla, on hyvin ainutlaatuinen. Joten maailma on laajasti avoinna meille, koska teemme chat-, ääni- ja puheanalytiikkaa. Tällä tavalla meillä on merkintöjä kaikkialla. Tällä hetkellä, mitä tulee keskustelevien tekoälyyritysten sarjaan, olemme tällä hetkellä huipulla.

TAVOITE: Voiko keskustelullinen tekoäly korvata puhelinkeskuksen työt?

Rashi: Olemme vain lisäämässä puhelinkeskusten tuottavuutta, jossa automaatio on joka tapauksessa menossa. Keskustelevat tekoälyyritykset eivät pyri poistamaan työpaikkoja. Keskustelevaa tekoälyä käyttävät yritykset haluavat vain lisätä tätä tehokkuutta. Asiakkaiden kanssa puhuttaessa voi olla vaikeaa mitata yleistä väestöä, mutta paljon rahaa kuluttavat brändit haluavat tietää, kuinka heidän työntekijänsä pärjäävät.