Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voiko SEO auttaa yritystäsi? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voiko SEO auttaa yritystäsi? (vastattu)

SEO (tai hakukoneoptimointi) on markkinointiala, jonka tavoitteena on lisätä verkkosivuston ja brändin näkyvyyttä saadakseen lisää orgaanista liikennettä hakukoneilta, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Mutta voiko SEO auttaa yritystäsi?

Tässä artikkelissa selitämme, kuinka SEO voi auttaa yritystäsi monin tavoin, kuten lisäämään bränditietoisuutta, luomaan lisää viittauksia ja myyntiä sekä parantamaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Voiko SEO auttaa yritystäsi?

SEO voi auttaa yritystäsi rakentamalla brändillesi pitkän aikavälin pääomaa, optimoimalla näkyvyyttäsi verkossa, tuomalla lisää viittauksia ja lisäämällä verkkosivuston liikennettä. Tämän seurauksena SEO auttaa yritystäsi houkuttelemaan lisää käyttäjiä verkkosivustollesi ja luomaan laadukkaita liidejä, myyntiä ja tuloksia.

Kuinka SEO voi auttaa yritystäsi

1. Hakukoneoptimointi voi parantaa digitaalisen markkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

SEO voi auttaa yritystäsi ansaitsemaan enemmän tuloja verkossa houkuttelemalla enemmän orgaanista (maksutonta) liikennettä verkkosivustollesi. Hakukoneoptimointi on loistava markkinointistrategia mainoskulujesi vähentämiseen, koska sinun ei tarvitse maksaa napsautuksista tai näyttökerroista hakukoneissa, kun sivustosi sijoittuu orgaanisten listausten joukkoon.

Tilastojen mukaan orgaanisen haun tulosprosentti on 14 %, kun taas PPC:n tulosprosentti on 10 %. Siksi SEO:n avulla yrityksesi ei vain säästä rahaa, vaan myös lisää tuotteiden ja palveluiden myyntiä maksamatta näistä asiakkaista. Tämä vähentää asiakashankintakustannuksiasi (CAC).

2. SEO voi parantaa uskottavuuttasi

SEO voi auttaa yritystäsi rakentamaan luottamusta ja auktoriteettia kohdeyleisösi kanssa sijoittumalla korkealle hakukonetulossivuilla (SERP). WebFX:n mukaan 75 % käyttäjistä pysyy hakutulosten ensimmäisellä sivulla, koska he luottavat hakukoneisiin suodattamaan roskasisältöiset tai huonolaatuiset verkkosivustot.

Optimoimalla verkkosivustosi osuvien avainsanojen, sisällön ja teknisten tekijöiden mukaan voit näyttää hakukoneille ja käyttäjille, että sivustosi on luotettava ja arvokas. Tämän seurauksena verkkosivustosi ja brändisi uskottavuus lisääntyy kohdeyleisösi kannalta.

🔥 Empfohlen: 

3. SEO voi ohjata laadukasta liikennettä sivustollesi

SEO voi auttaa sinua tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät aktiivisesti tuotteitasi tai palveluitasi verkosta. Suorittamalla avainsanatutkimusta ja ymmärtämällä yleisösi hakutarkoituksia voit luoda sisältöä, joka vastaa heidän tarpeitaan ja odotuksiaan.

SEO voi myös auttaa sinua kohdistamaan ostokanavan eri vaiheisiin tietoisuudesta päätöksentekoon luomalla sisältöä, joka kouluttaa, tiedottaa tai vakuuttaa yleisöäsi. Kun tämä yhdistetään siihen, että hakukoneoptimoija tarjoaa parhaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin markkinointitoimillesi, voit saada laadukkaampia asiakkaita myyntisuppilon jokaisessa vaiheessa alhaisin liiketoimintakustannuksin.

4. SEO voi mitata menestystäsi todellisilla numeroilla

Hakukoneoptimoinnin avulla voit seurata ja mitata yrityksesi verkkosuorituskykyä eri työkaluilla ja mittareilla. Voit käyttää työkaluja, kuten Google Analyticsia, Google Search Consolea tai Semrushia, seurataksesi verkkosivustosi liikennettä, tuloksia, poistumisprosenttia, viipymäaikaa, napsautussuhdetta (CTR) ja paljon muuta.

Voit myös käyttää työkaluja, kuten Ahrefs, Moz tai Majestic, analysoidaksesi käänteisen linkin profiilia, Domain Authority (DA), Page Authority (PA) ja muita tärkeitä SEO-mittareita, joilla on merkitystä Googlen sijoituksissa.

Nämä tiedot voivat auttaa sinua tunnistamaan, mikä toimii ja mikä ei hakukoneoptimointistrategiassasi, ja voit tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä arvaamatta. Kun sinulla on pääsy näihin tietoihin, voit soveltaa 80/20-periaatetta verkkomarkkinoinnissasi, jotta voit keskittyä niihin 20 prosenttiin SEO-menetelmistä, jotka tuottavat 80 prosenttia yrityksesi tuloksista.

5. SEO voi mainostaa yritystäsi koko päivän, joka päivä

SEO voi auttaa sinua tavoittamaan maailmanlaajuisen tai paikallisen yleisön kuluttamatta senttiäkään mainontaan. Toisin kuin perinteiset markkinointimenetelmät, jotka vaativat jatkuvaa ylläpitoa ja investointeja, SEO toimii 24/7 mainostaakseen yritystäsi verkossa.

Mikä parasta, SEO ei maksa yrityksellesi mitään paitsi siihen käytettyä aikaa, jos hoidat verkkosivustojen optimoinnit itse. Jos sinulla on kuitenkin budjetti SEO-markkinointiin, se voi olla sen arvoista pitkällä aikavälillä liiketoiminnan nopeamman kasvun vuoksi. Katso aiheeseen liittyvä opas, joka vastaa kysymykseen “Onko SEO:sta maksaminen sen arvoista?” Lisätietoja.

🔥 Empfohlen:  Pahamaineinen SEO: linkkien rakentamisen 10 Crack-käskyä

Voit myös hyödyntää hakukoneoptimointia murtautuaksesi uusille markkinoille tai laajentaaksesi asiakaskuntaasi optimoimalla verkkosivustosi eri kielille tai sijainneille. Tämä tekee SEO:sta hämmästyttävän markkinointistrategian kaikenkokoisille yrityksille: pienyrityksistä suuriin yrityksiin.

Onko SEO sen arvoinen pienyrityksille?

SEO kannattaa pienille yrityksille, koska se voi auttaa niitä luomaan orgaanista liikennettä, liidejä ja myyntiä ilman rahaa mainoksiin. SEO voi myös parantaa heidän uskottavuuttaan, bränditietoisuuttaan ja kilpailukykyään omalla markkinaraolla.

SEO on loistava tapa strategia, joka auttaa pienyrityksiä sijoittumaan korkealle hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, jotta ne voivat olla näkyvissä heidän myymäänsä tavaraan liittyvissä hakukyselyissä.

Mitkä yritykset hyötyvät eniten hakukoneoptimoinnista?

SEO voi hyödyttää kaikkia yrityksiä, jotka haluavat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita verkossa. Jotkut yritykset voivat kuitenkin hyötyä hakukoneoptimoinnista enemmän kuin toiset riippuen toimialasta, kohdeyleisöstä, sijainnista ja tavoitteista.

Jotkut SEOsta eniten hyötyvistä yrityksistä ovat:

  • Paikalliset yritykset
  • Verkkokaupan yritykset
  • Palvelupohjaiset yritykset
  • Sisältöpohjaiset yritykset
  • SaaS-yritykset

Yhteenveto: Jos SEO voi auttaa yritystäsi

SEO voi auttaa yritystäsi rakentamalla brändillesi pitkän aikavälin pääomaa, optimoimalla näkyvyyttäsi verkossa, tuomalla lisää viittauksia ja lisäämällä verkkosivuston liikennettä oikein suoritettuna. Tämän seurauksena SEO auttaa yritystäsi houkuttelemaan lisää käyttäjiä verkkosivustollesi ja luomaan laadukkaita liidejä, myyntiä ja tuloksia. Yrityksille suunnatun hakukoneoptimoinnin paras osa on, että se on jatkuva markkinointikoneisto, joka pystyy kiinnittämään huomiota kaikenkokoisiin yrityksiin: pienistä yrityksiin, mainoksista maksamatta.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents