Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voisiko 57 prosentilla Pohjois-Amerikan pk-yrityksistä vielä puuttua SEO-strategia?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voisiko 57 prosentilla Pohjois-Amerikan pk-yrityksistä vielä puuttua SEO-strategia?

Äskettäin tehty kysely, johon osallistui 600 yhdysvaltalaista ja kanadalaista pienten ja keskisuurten yritysten omistajaa ja heidän työntekijöitään, on paljastanut, että 57 prosentilla ei ole SEO-strategiaa – ja 23 prosentilla ei ole aikomusta luoda sellaista tänä vuonna.

UpCityn tilaamassa Pollfishin tutkimuksessa kävi ilmi, että vain 44 prosentilla yrityksistä on tällä hetkellä SEO-strategia käytössä ja 34 prosentilla yrityksistä on asetettu prioriteetiksi vuonna 2022.

Nämä havainnot ovat yllättäviä, kun ne perustuvat lähes kahden vuoden pandemiaan liittyvään taloudelliseen myllerrykseen ja yritysten epävarmuuteen, vaikka suhteellisen pieni otoskoko on huomionarvoinen.

Internet-liikenne kasvoi 40 % maailmanlaajuisesti vuonna 2020, kun kuluttajien tiedontarpeet ja ostokäyttäytyminen muuttuivat dramaattisesti sulkemisten, pelon ja yritysten rajoitusten vuoksi.

Hakukiinnostus hakukoneoptimointia kohtaan nousi pandemian alussa kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, kun yritykset ryntäsivät löytääkseen asiakkaita, jotka yhtäkkiä etsivät lähistöllä olevia ratkaisuja ruoan toimittamiseen, verkkopankki- ja terveydenhuollon tapaamisiin, kotitoimiston kalusteisiin ja muuhun.

Kiinnostus hakukoneoptimointia kohtaan on pysynyt vahvana, sillä se on tullut paitsi arvokkaana markkinointikanavana myös tärkeänä asiakkaiden oivalluksen lähteenä aikana, jolloin historialliset tiedot osoittautuivat myös suurelta osin hyödyttömiksi.

SEO toimii, ja yritykset tietävät sen.

Oma State of SEO 2021 -tutkimuksemme paljasti, että vuoden 2020 puolivälistä vuoden 2021 puoliväliin asiakassivustojen liikenne kasvoi 64 prosentilla kyselyyn vastanneista SEO-ammattilaisista.

SEJ havaitsi myös, että 74,3 % hakukoneoptimoinnin budjeteista joko pysyi ennallaan tai kasvoi kyseisenä ajanjaksona.

UpCityn havainto, että suurella osalla yrityksiä ei ole käytössä SEO-strategiaa, on hälyttävä – ainakin niille yrityksille, joita asia koskee.

UpCityn SEO SMB-kyselyraportin tärkeimmät havainnot

“Havaitsimme kyselyissämme, että vaikka monet vastaajat käyttävät SEO-strategioita, monet myös yhdistävät SEO-käytäntöjään PPC-strategioihin luodakseen synergiaa kahden markkinointikanavan välille”, raportin kirjoittaja David J. Brin kirjoitti.

🔥 Empfohlen:  Miksi Tesla ei ole vielä tullut Intian markkinoille?

Itse asiassa 50 % pienyrityksistä, joilla on SEO-strategia, sijoittaa myös maksettuun hakumainontaan, ja 30 % aikoo tehdä niin tänä vuonna.

PPC-mainontaalustat

Mitä tulee siihen, mihin nämä pienet yritykset sijoittavat PPC-kulutuksensa, UpCity havaitsi, että:

 • 28 % käyttää Google Adsia
 • 17 % käyttää Facebook-mainoksia
 • 14 % käyttää Instagram-mainoksia
 • 9 % käyttää Amazon-mainoksia
 • 9 % käyttää LinkedIn-mainoksia

Mitä PPC-mainosalustoja käytät? – UpCity

Small Business Analytics -työkalut

Kun pieniltä yrityksiltä kysyttiin, mitä työkaluja he käyttävät analytiikkaan:

“Kysyimme yhteisöltä, mitä he käyttivät SEO-analytiikkaan?” – UpCity

Parhaat pienyritysten SEO-tavoitteet vuodelle 2022

Mitä tulee siihen, mitä yritykset eniten haluavat saavuttaa tänä vuonna hakukoneoptimointiohjelmassaan, UpCity havaitsi, että nämä olivat painotetuimmat tavoitteet:

 • Lisää orgaanista liikennettä.
 • Saa lisää orgaanisia vierailijoita.
 • Vahvista verkkotunnuksen auktoriteettia.
 • Voita lisää esiteltyjä katkelmia.
 • Lisää bränditietoisuutta.
 • Vahvista sisäistä linkitysstrategiaa.
 • Paranna sivun nopeutta.
 • Pienemmät poistumis- ja poistumisprosentit.
 • Luo vahvempi linkkiprofiili.
 • Monipuolista paljon liikennettä sisältävien sivujen valikoimaa.

Kääntöpuolella voit tarkastella UpCityn tietojen valoisaa puolta; että 78 % yrityksistä asettaa hakukoneoptimoinnin prioriteetiksi vuonna 2022. Se on hyvä uutinen heille.

Kiinnipitäjillä – niillä, jotka eivät aio luoda hakukoneoptimointistrategiaa tänä vuonna tai jotka eivät toteuta suunnitelmiaan toteuttaa sellainen – on todennäköisesti yhä vaikeampaa löytää uusia asiakkaita verkossa.

Jostain on aloitettava.

Lue lisää UpCityn löydöistä kokonaisuudessaanKuinka pienyritykset käsittelevät SEO:ta‘ tutkimusraportti.

Lisää resursseja:


Table of Contents