Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voit nyt käyttää Bingin tekoälyllä toimivaa hakua Androidissa ja iOS:ssä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voit nyt käyttää Bingin tekoälyllä toimivaa hakua Androidissa ja iOS:ssä

Microsoft on julkaissut kolme uutta tekoälyllä toimivaa sovellusta älypuhelimille. Bing, Edge ja uusi Skype-versio on julkaistu Androidille ja iPhonelle, joissa kaikissa on ChatGPT-integraatio.

Sovellukset ovat nyt saatavilla Play Kaupasta ja App Storesta, vaikka sinun täytyy liittyä jonotuslistalle kokeillaksesi chatbotin toimintoja, jos sinulla ei vielä ole pääsyä.

Tekoälyllä toimiva Bing tulee mobiiliin

Microsoft on viime aikoina panostanut tekoälyyn. ChatGPT-yhteensopiva Bingin versio aiheutti myrskyn verkossa, koska se uhkaa muuttaa Internet-hakumme täysin.

Nyt, kun noin kaksi kolmasosaa kaikista hauista tehdään mobiililaitteilla, yritys on julkaissut uudet versiot Bing-hakusovelluksestaan ​​ja Edge-selaimesta sekä Androidille että iOS:lle, joissa on sama sisäänrakennettu tekniikka.

Bing-sovelluksella on kokonaan uusi ulkoasu, ja ehkä mielenkiintoisin osa on, että se tukee nyt ääntä, joka auttaa tekemään kehotuksistasi ja hauistasi entistä intuitiivisempia.

Aloita napauttamalla Bing-kuvaketta näytön alareunassa aloittaaksesi chat-istunnon. Vastauksesi ovat tekstin, luettelomerkkien tai yksinkertaisten vastausten muodossa, ja voit käyttää niitä muuhunkin kuin vain hakuun. Microsoft ehdottaa, että voit käyttää sitä esimerkiksi sähköpostien tai runojen kirjoittamiseen.

Chatbot on myös sisäänrakennettu Edge-selaimeen, josta pääset käsiksi kotisivun kautta.

Skype saa tekoälyominaisuudet

Näiden sovellusten lisäksi Microsoft on lisännyt tekoälyllä parannetun Bing-tuen Skypeen, kunnianarvoisaan ääni- ja chat-sovellukseen. Ajatuksena ei ole saada tekoäly keskustelemaan puolestasi, vaan lisätä samanlaisia ​​hakuominaisuuksia ryhmäviesteihin.

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on yksinkertaisesti lisättävä Bing ryhmäkeskusteluihisi kuten kaikki muut yhteystiedot. Se on saatavilla maailmanlaajuisesti ja voi vastata yli 100 kielellä.

Kuinka käyttää uusia ChatGPT Bing -sovelluksia

Jos et ole vielä päässyt käyttämään uutta Bing-chatbotia, sinun on liityttävä jonotuslistalle ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Voit tehdä tämän asentamalla jonkin sovelluksista ja noudattamalla näytön ohjeita. Microsoft sanoo, että se on tähän mennessä antanut pääsyn yli miljoonalle käyttäjälle 169 maassa, ja lisää lisätään joka päivä.

🔥 Empfohlen:  10 pakollista asustetta mihin tahansa ilmeeseen

Ladata: Bing Androidille | iOS (ilmainen)

Ladata: Edge Androidille | iOS (ilmainen)

Ladata: Skype Androidille | iOS (ilmaisia, sovelluksen sisäisiä ostoksia saatavilla)

Testaa AI Chatia Androidilla ja iPhonella tänään

Oli vain ajan kysymys, milloin tekoäly-chatbotit siirtyivät mobiiliin. Bingin uusi versio on varmasti ravistellut alaa, vaikka se ei ole ollut kiistaton.

Palvelu osuu usein otsikoihin, koska se on halukas jakamaan vääriä tietoja täysin luottavaisin mielin (ja saada siitä yllättävän kiistelyä). Microsoft myöntää myös, että suorituskyky saattaa olla rajoitettu näinä alkuaikoina kaistanleveysongelmien vuoksi.

Ja mobiilimuodossaan se on edelleen pitkälti hakutyökalu, joten se ei tule lähiaikoina korvaamaan Google Assistantia, Siriä, Bixbyä tai muita ääniavustajia.

Table of Contents