Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voit nyt kokeilla Googlen Bardia, ChatGPT:n kilpailijaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voit nyt kokeilla Googlen Bardia, ChatGPT:n kilpailijaa

Google on juuri julkistanut keskustelullisen tekoälyn, Bardin. Bard on Googlen vastaus yhä suositumpaan ChatGPT:hen, jota Microsoft käyttää nyt omissa tuotteissaan.

Teknologiajätti ryntäsi julkaisemaan Bardin, ja se on nyt valmis testattavaksi. Google kutsuu käyttäjiä testaamaan tekoälyä, mutta kuten se huomauttaa, se saattaa tehdä virheitä.

Google

Kun OpenAi julkaisi ChatGPT:n yleisölle, Internet tuli villitykseen, joka jatkuu tähän päivään asti. Generatiivinen tekoäly on edelleen kuuma aihe, ja Microsoft ja Alphabet, Googlen emoyhtiö, vain ruokkivat liekkejä. Google on nyt hyvin ja todella osallistunut kilpailuun avaamalla Bardin tavallisille käyttäjille testaustarkoituksiin.

Pinnalla Bard kuulostaa paljon Microsoftin Bing Chatilta ja ChatGPT:ltä, johon se perustui. Siinä on kuitenkin suuri ero. Vaikka sekä ChatGPT että Bing Chat toimivat GPT-kielimallilla, Googlen tekoäly toimii LaMDA:lla (Language Model for Dialogue Applications) tai pikemminkin sen supistetulla versiolla. Google sanoo, että malli korvataan lopulta uudemmilla versioilla ajan myötä.

Bardia voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin – voit kysyä siltä kvanttifysiikasta ja saada yksinkertaisen vastauksen, antaa sen kirjoittaa tai hahmotella blogipostauksiasi ja sähköpostejasi ja antaa sinulle pakkausvinkkejä seuraavaa kalastusmatkaasi varten. Googlen Sissie Hsiao ja Eli Collins käyttivät sitä auttamaan heitä hahmottelemaan juuri sitä blogiviestiä, joka ilmoitti avoimesta betaversiosta, mutta he huomasivat, että se ei mennyt oikein.

Itse asiassa Bardin todennäköisyys tehdä virhe on asetettu etupuolelle ja keskelle koko ilmoituksen ajan ja itse tekoälyssä. On selvää, että Googlen on ehkä täytynyt kiirehtiä chatbotin kehitystä ollakseen valmis kilpailemaan Microsoftia vastaan. Microsoft nopeuttaa Bing Chatin integrointia tuotteisiinsa, nostaa jonotuslistaa kokeilua varten ja lisää sen Windows 11:een.

Bard saattaa tehdä virheitä oppiessaan käyttäjiltä, ​​mutta ainakin Google kertoo sinulle avoimesti niin. Jokainen kysely kutsuu käyttäjän myös “Google It” -palveluun tarkistaakseen, sanoiko Bard oikein vai ei. ChatGPT ja Bing Chat tekevät myös virheitä, ja jälkimmäinen on sanonut joitain todella epäselviä asioita, joten on luultavasti parasta, että Google varoittaa ihmisiä etukäteen.

🔥 Empfohlen:  Näin voit vahingossa tappaa AMD:n parhaan suorittimen pelaamista varten

Kuinka kokeilla Google Bardia

Google

Bard on tällä hetkellä avoinna vain rajoitetulle määrälle käyttäjiä, ja jos olet Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, et voi kokeilla sitä vielä. Jos kuitenkin olet jommassakummassa näistä maista, sinun tarvitsee vain rekisteröityä Bardin viralliselle verkkosivustolle. Sinun on kirjauduttava sisään Google-tililläsi.

Tällä hetkellä Google antaa sinun puhua Bardin kanssa niin paljon kuin haluat – päivittäisten keskustelujen määrää ei ole rajoitettu. Yhden chatin vaihtojen lukumäärää kuitenkin rajoitetaan, jotta tekoäly ei pääse aiheen vierestä.