Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voit vihdoin katsoa TikTok-videoita Vizio-älytelevisioissa. Näin se tehdään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voit vihdoin katsoa TikTok-videoita Vizio-älytelevisioissa. Näin se tehdään

Vizio saattaa olla yksi suurimmista älytelevisioiden myyjistä Yhdysvalloissa, mutta uusien ominaisuuksien lisääminen ei aina ole nopeinta, kuten Vizion omistajat, jotka ovat myös TikTokin käyttäjiä, tietävät aivan liian hyvin. Kun TikTok julkisti ensimmäisen älytelevisiosovelluksensa, TikTok TV, marraskuussa 2021, se sisälsi yhteensopivuuden Samsungin Tizen Smart OS:n, Google TV:n (ja muiden Android TV-versioiden) sekä 2018 ja uudempien LG WebOS -käyttöisten televisioiden kanssa. Jopa Amazonin Fire TV -alusta pääsi mukaan TikTok TV -toimintaan, mutta Vizio-televisioita ei löytynyt mistään. Kesäkuun 23. päivästä lähtien tämä puute on vihdoin korjattu lisäämällä TikTok TV -sovellus Vizio-televisioihin.

Sähköpostilla lähetetyssä lehdistötiedotteessa Vizio huomauttaa, että integraation avulla sen käyttäjät voivat löytää videoita suosikki TikTokin tekijöiltä ja aiheista suoraan television aloitusnäytöltä ilman lisälatauksia.

Vizio

“TikTok on kulttuurinen ilmiö, joka määrittelee uudelleen viihteen, musiikin ja videon merkityksen”, sanoi Katherine Pond, Vizion liiketoiminnan kehitysjohtaja. “Tämän ainutlaatuisen sovelluksen laajentaminen matkapuhelimesta kodin suurimmalle näytölle on tärkeä kehitysaskel Vizio TV -kokemuksessa.”

TikTok TV -sovelluksen käyttäminen Vizio-televisiossa Vizio sanoo, että se vaatii vain “muutaman napsautuksen” aloitusnäytössä tai voit kirjautua sisään olemassa olevilla tilitiedoillasi.

Kun olet TikTok TV -sovelluksessa, pääset käyttämään TikTokin For You- ja Following-syötteitä. Voit myös käyttää sivua löytääksesi lisää TikTok-suosikkisisältöäsi, luojiasi ja luokkiasi.

Vizio väittää, että “paras osa” on, että sovellus tarjoaa AutoPlayn, joka tarjoaa jatkuvan sisältösyötteen ilman keskeytyksiä TikTok-videoiden välillä.

Sen sovelluksen hankkiminen mahdollisimman monelle äly-TV-alustalle voi olla enemmän kuin ihmisten katseleminen 15 sekunnin videoita suurelta näytöltä: TikTok tutkii tiettävästi tapoja esitellä pelejä alustallaan. Jos tämä on totta, televisioista voi tulla tärkeä osa yleistä TikTok-kokemusta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat Holin myynninedistämis-/markkinointistrategiat, joilla voit myydä tuotteesi helposti

TikTok ei ole ainoa sovellus tai ominaisuus, joka on pelannut Vizio-televisioissa. Aiemmin vuonna 2022 yritys lisäsi tuen Amazon Musicille ja Sling TV:lle.