Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voit vihdoin siirtää WhatsApp-keskustelut Androidista iOS:ään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voit vihdoin siirtää WhatsApp-keskustelut Androidista iOS:ään

WhatsApp-keskustelujen siirtäminen Androidista iOS:ään on ollut tuskallinen tehtävä vuosia. Mutta ei enää, sillä Apple ja WhatsApp ovat tehneet prosessista paljon helpompaa. Tästä päivästä alkaen Apple lisää ominaisuuden, jonka avulla voit siirtää keskusteluja kahden alustan välillä. Ominaisuus on osa Applen olemassa olevaa “Move to iOS” Android -sovellusta. On syytä huomata, että ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain beta-käyttäjille, joten muut kuin beta-käyttäjät saattavat joutua odottamaan viikon tai kaksi, kun se otetaan käyttöön vaiheittain.

Tämä on suuri liike, koska 2 miljoonaa ihmistä käyttää WhatsAppia, ja tähän asti ei ollut virallista tapaa siirtää keskusteluja Androidin ja iOS:n välillä. Siellä täällä on ollut kolmansien osapuolien ratkaisuja, mutta mitään Applen tai WhatsAppin virallisesti tukemaa ei ole. Ominaisuuden tullessa saataville käyttäjät voivat siirtää keskustelunsa nopeasti Androidista iOS:ään.

Omena

Move to iOS -sovelluksen tarvitsemisen lisäksi käyttäjien on oltava tietoisia muutamasta muusta vaatimuksista. iPhonessasi on oltava iOS 15.5 tai uudempi ja Android-puhelimessa Android 5.0 tai uudempi. Tarvitset myös viimeisimmän version Move to iOS -sovelluksesta, uusimman WhatsApp-version Android-puhelimellasi, ja sekä Android- että iOS-laitteidesi on oltava samassa Wi-Fi-verkossa.

Kun olet lajitellut nämä vähimmäisvaatimukset, siirry Android-laitteesi Siirrä iOS -sovellukseen. Sen lisäksi, että annat kehotteita siirtää puheluita, tekstiviestejä jne., sinun pitäisi nähdä uusi vaihtoehto WhatsAppille. Siirtoprosessi voi kestää hetken riippuen siitä, kuinka monta keskustelua sinulla on, mutta nyt on vaiheet, joiden avulla voit tuoda keskustelusi mukaasi.

Vaikka on ärsyttävää, että iPhone-käyttäjillä kesti niin kauan saada tämä vaihtoehto, olemme iloisia nähdessämme sen saapuvan. WhatsApp on edelleen yksi markkinoiden suurimmista chat-sovelluksista, ja nyt sinun ei tarvitse huolehtia keskustelujen käänteestä vain siksi, että haluat vaihtaa älypuhelinta.

🔥 Empfohlen:  9 parasta Minecraft-palvelinpalvelinpalvelua (kesäkuu 2023)