Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Voivatko SEO-avainsanat olla lauseita? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voivatko SEO-avainsanat olla lauseita? (vastattu)

SEO-avainsanat ovat sanoja ja lauseita, jotka määrittelevät, mistä sisällöstäsi on kyse ja joita ihmiset käyttävät löytääkseen verkkosivustosi hakukoneiden kautta. Avainsanat ovat tärkeitä hakukonesijoitusten parantamisessa ja yhteyden saamisessa mahdollisiin vierailijoihin.

Mutta voivatko SEO-avainsanat olla lauseita?

Tässä artikkelissa vastaamme, voivatko SEO-avainsanat olla lauseita, annamme esimerkkejä lausetyyppisistä avainsanoista ja selitämme kuinka pitkiä SEO-avainsanat voivat olla hakukoneoptimoinnissa.

Voivatko SEO-avainsanat olla lauseita?

SEO-avainsanat voivat olla lauseita, koska SEO-avainsanat vastaavat hakukyselyitä, jotka voivat olla sanajono tai kokonainen lause, joka kirjoitetaan hakukoneeseen.

Miksi lauseet ovat hyviä SEO-avainsanoille

Lauseet ovat tarkempia ja osuvampia kuin yksittäiset SEO-avainsanat

Jos sinulla on esimerkiksi koirankoulutusta käsittelevä verkkosivusto, yksittäisen sanan, kuten “koira”, käyttäminen avainsanana on liian epämääräistä ja laajaa houkuttelemaan oikeaa yleisöä. Se ei kerro hakukoneille tai käyttäjille, mistä sisällöstäsi on kyse tai mitä tarjoat.

Kuitenkin ilmausten, kuten “miten kouluttaa koiraasi” tai “koiran koulutusvinkkejä”, käyttäminen on tarkempaa ja merkityksellisempää. Se vastaa paremmin käyttäjän kyselyä ja tarkoitusta ja auttaa hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi paremmin.

SEO-lausekkeet ovat vähemmän kilpailukykyisiä ja helpompia sijoittaa

Jos sinulla on esimerkiksi digitaalista markkinointia käsittelevä verkkosivusto, yksittäisen sanan, kuten “markkinointi” käyttäminen avainsanana on liian kilpailukykyistä ja vaikeaa sijoittua. On miljoonia muita verkkosivustoja, jotka käyttävät samaa avainsanaa, ja monilla niistä on enemmän auktoriteettia ja suosiota kuin sinulla.

Kuitenkin käyttämällä ilmauksia, kuten “digitaaliset markkinointistrategiat voittoa tavoittelemattomille järjestöille” tai “digitaalisen markkinoinnin trendit hotelleille”, on vähemmän kilpailukykyistä ja helpompi sijoittua. On vähemmän verkkosivustoja, jotka käyttävät samaa lausetta, ja voit kohdistaa tarkempaan markkinarakoon tai yleisöön.

Lauseilla on korkeampi kaupallinen tarkoitus ja tulosprosentit kuin yksittäisillä avainsanoilla

Jos sinulla on esimerkiksi verkkosivusto, joka myy kenkiä, yksittäisen sanan, kuten “kengät”, käyttäminen avainsanana on liian yleistä ja sillä on alhainen hakutarkoitus. Se ei kerro, millaisia ​​kenkiä myyt tai mitä käyttäjä haluaa ostaa.

🔥 Empfohlen:  Blogimarkkinointi: mitä se on & Kuinka bloggaus markkinoinnissa toimii

Kuitenkin ilmaus, kuten “parhaat juoksukengät lapsille” tai “osta kengät verkosta ilmaisella toimituksella”, on tarkempaa ja sillä on korkea hakutarkoitus. Se kertoo, millaisia ​​kenkiä myyt ja mitä käyttäjä haluaa tehdä. Tämä voi johtaa korkeampiin napsautussuhteisiin (CTR) ja tulosprosentteihin verkkosivustollesi ja tuotteillesi.

Voivatko SEO-avainsanat olla yksittäisiä sanoja tai lauseita?

SEO-avainsanat voivat olla joko yksittäisiä sanoja tai lauseita hakukyselyn tarkoituksesta ja kontekstista riippuen. Lauseilla on kuitenkin yleensä selkeämmin määritelty tarkoitus ja vähemmän kilpailua kuin yksittäisillä sanoilla.

Voiko avainsanassa olla kaksi sanaa?

Avainsanassa voi olla kaksi sanaa, kuten “koiranruoka”, “SEO-tarkastus”, “vaatekauppa” jne. Näitä avainsanoja pidetään edelleen SEO-lauseina, mutta ne ovat lyhyempiä ja yleisempiä kuin pidemmät lauseet.

Mitä eroa SEO-avainsanoilla ja lauseilla on?

SEO-avainsanat ja -lauseet ovat molemmat termejä, joita ihmiset käyttävät löytääkseen sisältöä verkosta. Erona on, että avainsanat ovat yleensä laajoja ja yleisiä, kun taas ilmaukset ovat kapeampia ja tarkempia.

Sanan pituuteen perustuvien SEO-avainsanojen yleinen nimi on short-tail avainsanat, jotka ovat 1-2 sanaa pitkiä. SEO-lauseita kutsutaan usein pitkähäntäisiksi avainsanoiksi, jotka ovat vähintään neljän sanan pituisia.

Mitä ovat esimerkkejä avainsanailmauksista?

Joitakin esimerkkejä avainsanailmauksista ovat “sähköpostimarkkinointiohjelmisto”, “paras luomuruoka koiranpennulle”, “edulliset koiranulkoiluttajat Seattlessa”, “miten SEO tehdään” jne. Näissä avainsanalauseissa on enemmän kuin yksi sana, ja ne ovat enemmän. tarkempia kuin yksittäisiä avainsanoja.

Kuinka pitkä avainsanailmaus voi olla?

Avainsanailmaus voi olla niin pitkä kuin sen on vastattava käyttäjän hakulauseketta. Monet avainsanailmaukset ovat neljän tai useamman sanan pituisia, ja jotkut lauseet voivat olla jopa 10 tai useamman sanan pituisia.

Käyttäjä voi esimerkiksi etsiä jotain tiettyä Googlen hakukoneesta, kuten “miten mennä naimisiin Nevadassa ilman seremoniaa tai lisenssiä”, joka sisältää 11 sanaa. Tietäen, että tämä on todellinen hakulauseke, jossa on monia sanoja, verkkosivuston omistaja voi kohdistaa tämän pitkän hakusanan hakukoneoptimointiin houkutella tietyntyyppistä orgaanista liikennettä.

🔥 Empfohlen:  Googlen uusi Bard AI saattaa olla tarpeeksi tehokas saamaan ChatGPT:n huolestumaan – ja se on jo täällä

Yhteenveto: If SEO avainsanat voivat olla lauseita

SEO-avainsanat voivat olla lauseita, koska SEO-avainsanat vastaavat hakukyselyitä, jotka voivat olla sanajono tai kokonainen lause, joka kirjoitetaan hakukoneeseen, kuten Google. Ilmaukset ovat tarkempia, vähemmän kilpailukykyisiä ja niillä on suurempi hakutarkoitus kuin yksittäiset sanat SEO-avainsanoina. Siksi SEO-avainsanalauseiden keskittyminen voi auttaa verkkosivustoasi sijoittumaan paremmin hakukoneissa ja houkuttelemaan laadukkaampaa liikennettä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents