Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuoden 2023 joulumyynnin valmistelu sähköiseen kaupankäyntiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuoden 2022 joulumyynnin valmistelu sähköiseen kaupankäyntiin

Lomat ovat taas käsillämme: Halloween, kiitospäivä, musta perjantai, kybermaanantai, joulu ja monet muut, joita ei voi mainita.

Shopify-kauppiaana tämän pitäisi olla jännittävää aikaa sinulle.

Vai onko se?

No, se riippuu siitä, miten päätät nähdä sen.

Valoisa puoli on se, että lomat ovat yleensä sähköisen kaupankäynnin vilkkaimpia aikoja, sillä myynti saavuttaa yleensä huippunsa näinä aikoina.

Sinun ei tarvitse ottaa sanaamme nimellisarvolla; meillä on konkreettisia faktoja väitteen tueksi.

Tässä muutama niistä:

  • Vuonna 2021 yhdysvaltalaiset kuluttajat siirtyivät verkkoon ja käyttivät yhteensä 211 miljardia dollaria lomaostoksilla
  • Joulunajan vähittäiskaupan – online- ja offline-myynnin odotetaan saavuttavan kaikkien aikojen ennätyksen 1,3 biljoonaa dollaria yksin Yhdysvalloissa. Verkkokaupan osuus tästä myynnistä on noin 20 prosenttia.

Nämä tilastot todistavat yhden asian: tänä lomana tehdään paljon myyntiä.

Nyt ei liian kirkkaalla alueella tulee olemaan paljon kilpailua – ja se tulee olemaan kovaa.

Ainoa tapa päästä tämän kilpailun edelle ja saada oikeudenmukainen osuus massiivisista joulumyynnistä on valmistaa verkkokauppasi.

Ja juuri siitä tässä postauksessa on kyse: antaa sinulle vinkkejä saadaksesi eniten myyntiä tulevan juhlakauden aikana. Pysykää siis paikallaan!

7 vinkkiä Shopify-myymälän valmistelemiseen lomakautta varten

“Suunnittelun epäonnistuminen suunnittelee epäonnistumista.”

Nämä ovat merkittävän yhdysvaltalaisen kirjailijan Alan Lakeinin viisaita sanoja. Ja ne eivät voisi olla totta, varsinkin kun on kyse sähköisestä kaupankäynnistä. Sinulla ei vain ole varaa olla suunnittelematta siirtojasi, jos aiot voittaa tämän lomakauden.

Tästä huolimatta tässä on seitsemän vinkkiä, joilla voit valmistaa Shopify-kauppaasi massiivisiin myyntiin tänä jouluna.

1. Optimoi Shopify-verkkosivustosi hakukoneoptimointia varten

Haku on edelleen yksi tärkeimmistä verkkokaupan liikenteen lähteistä. Joten voit odottaa, että suuri osa liikenteestäsi tulee hakukoneilta, kuten Google ja Bing.

Hakuliikenne ei kuitenkaan nouse taianomaisesti verkkosivustollesi, jos et ota käyttöön tarvittavaa mekanismia sen toteuttamiseksi.

Mitä tehdä?

Optimoi Shopify-verkkosivustosi hakukoneoptimointia varten!

Kuulostaako niin paljon työltä? No ei ole. Vaikka SEO:lla voi olla tekniset puolensa, hyvä uutinen on, että melkein kuka tahansa voi tehdä hakukoneoptimoinnin, vaikka olisit vasta aloittelija.

🔥 Empfohlen:  15 parasta kryptovaluuttasovellusta kaupankäyntiin ja sijoittamiseen vuonna 2023

Helpoin tapa optimoida Shopify-verkkosivustosi lomakautta varten on lisätä osuvia avainsanoja sivujesi otsikoihin, otsikoihin, tuotekuvauksiin ja mihin tahansa muuhun paikkaan, josta Googlen indeksointirobotit löytävät ne helposti.

Muista, että “osuvilla avainsanoilla” tarkoitamme termejä, jotka todennäköisesti etsivät Googlea löytääkseen verkkosivustosi tai tuotteesi tänä jouluna.

Jumissa ideoista? Tässä on joitain avainsanoja, joihin voit kohdistaa:

  • Parhaat Black Friday -tarjoukset
  • Cyber ​​Monday -tarjoukset
  • Joulun erikoistarjoukset
  • Black Friday -alennukset

Oletetaan, että myyt tennareita. Voit lisätä “parhaat musta perjantain tennarit” tai “osta avulla BnB lompakko” sivusi otsikoihin tai tuotekuvauksiin houkutellakseen hakuliikennettä.

Ymmärrätkö idean?

2. Ota käyttöön katseenvangitsija ponnahdusikkunat

Yksi asia on rakentaa liikennettä verkkosivustollesi. se on jälleen yksi muuntaa tämä liikenne myyntiin. Tämä johtuu siitä, että ponnistelusi ei ole paljon, jos saat vain liikennettä, mutta et voi muuntaa sitä myyntiin.

Tässä ponnahdusikkunat tulevat peliin.

Ponnahdusikkunoiden avulla voit muuntaa liikennettäsi helposti tilauksiksi ja myynneiksi.

Tässä on hyvä, josta voit saada inspiraatiota

Eivätkö ponnahdusikkunat ärsytä vierailijoitasi ja lähetä heidät pois? No, se riippuu siitä, kuinka asennat sen.

Jos esimerkiksi ponnahdusikkuna tulee näkyviin heti vierailijan päätyttyä verkkosivustollesi, hän todennäköisesti poistuu ennen kuin sanot Jack Robinson.

Sama pätee, jos käytät tylsiä ponnahdusikkunoita, jotka kysyvät vain vierailijoiden sähköposteja.

Saat parhaat tulokset näyttämällä ponnahdusikkunoita, kun vierailijat ovat jo sitoutuneet verkkosivustoosi. Tämä voi tapahtua sen jälkeen, kun he ovat viettäneet sivullasi esimerkiksi viisi minuuttia.

Vielä parempi, saat ne näkymään, kun vierailijat yrittävät poistua verkkosivustostasi poistumisponnahdusikkunoiden avulla.

Saat parhaat tulokset käyttämällä lomakohtaisia ​​ponnahdusikkunoita. Jos esimerkiksi yrität mainostaa Halloween-erikoistarjouksia, käytä ponnahdusikkunaa Halloween-teemalla.

Onneksi voit helposti luoda tällaisia ​​ponnahdusikkunoita yhdellä napsautuksella Adoricissa.

3. Ota Vieras Checkout käyttöön

Kävijöiden pakottaminen hankkimaan tili ennen ostamista verkkosivustoltasi saa heidät haluamaan pakoon.

Lisäksi kuluttajat epäilevät yleensä henkilökohtaisten tietojensa sijoittamista verkkosivustoille, joita he eivät tunne.

Tästä syystä vieraiden uloskirjautumisen salliminen tulee tarpeelliseksi. Yksinkertaisimmassa mielessä vieraskassalla tarkoitetaan käytäntöä, jossa ostajat voivat tehdä ostoksia ilman, että he rekisteröivät tiliä verkkosivustolle.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat vuoden 2023 suosituimmat digitaalisen markkinoinnin trendit?

Jos haluat ottaa vieraiden kassan käyttöön Shopifyssa, kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Asetukset >> Kassa ja tili. Poista sitten valinta “Vaadi asiakkaita kirjautumaan sisään ennen kassalle tekemistä”

4. Tarjoa ilmainen toimitus

Mikään ei ilahduta verkko-ostajia enemmän kuin ilmainen toimitus. Itse asiassa ilmaisen toimituksen tarjoaminen asiakkaillesi on yksi nopeimmista tavoista rakentaa uskollisuutta heidän kanssaan ja muuntaa heistä elinikäisiä asiakkaita.

Mutta eikö ilmainen toimitus maksa sinulle rahaa? Kyllä, mutta jos teet oikein, voit saada takaisin käyttämäsi summan ja kerätä paljon voittoa.

Yksi varma tapa tehdä ilmaisesta toimitustarjouksestasi tehokas kauppa on tehdä siitä dynaaminen. Voit esimerkiksi tarjota asiakkaille ilmaisen toimituksen, kun heidän tilauksensa ylittää 100 dollaria.

Lisäksi sinun on varmistettava, että asiakkaat ovat tietoisia ilmaisesta toimitustarjouksestasi. Tässä ilmaisen toimituspalkkimme tulee esille.

Sen avulla voit näyttää ilmaisia ​​toimitustarjouksia verkkosivustollasi siten, että se saa mahdollisimman paljon huomiota.

5. Pelillistää käyttäjien kokemuksia

Eikö olisi mukavaa, jos voisit piristää vierailijoiden ostokokemusta antamalla heidän pelata interaktiivisia pelejä, joissa he voittavat kuponkeja/alennuksia?

Tietysti olisi! Tästä sähköisen kaupan pelillistämisessä on kyse.

Vierailijoiden selauskokemuksen pelillistämisellä on lukuisia etuja. Merkittävin on, että se voi lisätä käyttäjien sitoutumista useammilla tavoilla kuin voit kuvitella.

Onneksi on useita tapoja, joilla voit lisätä pelillistämistä verkkosivustollesi.

Yksi on ottamalla käyttöön spin-to-win-ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi. Näiden ponnahdusikkunoiden avulla voit antaa asiakkaillesi mahdollisuuden voittaa kuponkeja pyörittämällä onnenpyörää. Pyörimisen jälkeen he voittaisivat minkä tahansa alennuksen, johon pyörä putoaa.

Se näyttää jotakuinkin tältä:

lomamarkkinointia

Onneksi meillä on paljon spin-to-win-malleja, ja voit muokata niitä haluamallasi tavalla.

Jos et halua käyttää spin-to-win -ponnahdusikkunoita, voit kokeilla sen sijaan Falling Gifts -ponnahdusikkunaamme. Se on myös pelillinen ponnahdusikkuna, jonka avulla kävijät voivat voittaa kuponkeja pelaamalla interaktiivisia pelejä.

Tällä kertaa heidän tarvitsee vain napsauttaa näytöllään olevia putoavia lahjapakkauksia. He voittaisivat minkä tahansa lahjan, joka on laatikon sisällä.

🔥 Empfohlen:  Tätä kryptohuijaria uhkaa 40 000 vuoden vankeus 2 miljardin dollarin varastamisesta

Loman markkinointi

Osoittaaksemme, kuinka tehokkaita Falling Gifts voivat olla, kokeilimme sitä Gaden verkkosivustolla, ja tulos oli vaikuttava.

Gaden tulosprosentti ja liidit kasvoivat valtavasti. Vaikka liidit kasvoivat 500 %, konversioprosentti nousi 23,3 %

loma verkkokauppa

6. Ota usean valuutan maksu käyttöön

Jos aiot myydä ostajille maasi rajojen ulkopuolella, sinun on oltava valmis hyväksymään maksuja useissa valuutoissa.

Eikö olisi parempi, jos antaisit heidän muuntaa haluamansa valuutan dollareiksi tai mihin tahansa valuuttaan, jonka hyväksyt kaupassasi?

No, se ei ole niin yksinkertaista; Jotkut ostajat maksavat mieluummin omassa valuutassaan, mikä johtuu pääasiassa FOREX-markkinoiden epävakaudesta.

On siis parasta mahdollistaa usean valuutan maksaminen verkkosivustollasi, sillä sen avulla voit voittaa paljon myyntiä tänä jouluna.

Onneksi Shopifyn avulla useiden valuuttamaksujen määrittäminen on helppoa.

7. Mukauta heidän ostokokemustaan

Asiakkaidesi ostokokemuksen personoiminen suosittelemalla sopivia tuotteita heidän mieltymyksiensä ja ostohistoriansa perusteella auttaa myös lisäämään myyntiäsi tänä lomana.

Tämä ei ole pelkkä olettamus, vaan tosiasia!

Tämä johtuu siitä, että tutkimukset ovat osoittaneet sen 71 % kuluttajista turhautuu personoimattomiin tuotetarjouksiin. Toisin sanoen verkko-ostajat rakastavat henkilökohtaista ostokokemusta.

Kauppiaana asiakaskokemuksen personoiminen maksaa sinulle rahaa. Mutta onko se sen arvoista? Lyön vetoa, että tulee.

Tiedämme tämän, koska Liveclicker havaitsi, että vähittäiskaupan markkinoijat tekevät keskimäärin 20 dollaria jokaista räätälöintiin sijoittamaansa dollaria kohden.

Johtopäätös

Jouluostoskausi on hyvää aikaa sähköiselle kaupankäynnille. Siitä huolimatta et saa siitä eniten irti, jos et valmistele verkkokauppaasi mahdollisimman suureen myyntiin.

Onneksi täällä jakamamme vinkit auttavat sinua kasvattamaan myyntiä tänä jouluna, jos käytät niitä käytännössä.

Oletko valmis näkemään, kuinka Adoric voi auttaa muuttamaan verkkosivustosi liikenteen myyntiksi? Luo tili heti.