Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuoden 2023 opas parhaisiin yrityspuhelinjärjestelmiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuoden 2020 opas parhaisiin yrityspuhelinjärjestelmiin

Suuret ja pienet yritykset ovat lähes täysin riippuvaisia ​​puhelinjärjestelmistään.

Nämä yrityspuhelinjärjestelmät tukevat muutakin kuin vain suurta verkkoa saapuville ja lähteville puheluille. Useimmat näistä järjestelmistä ovat VoIP-pohjaisia ​​puhelinjärjestelmiä, joissa on pilvipalveluvaihtoehtoja. Tämä mahdollistaa edullisemman ja skaalautuvan ratkaisun, joka tukee työntekijöiden välistä yhteistyötä. Tämä yhteistyö voidaan tehdä myös useiden sovellusten kautta. Se tarjoaa myös sinulle ja työntekijöillesi mahdollisuuden työskennellä toimiston ulkopuolella.

Asennuksen edut a VoIP-pohjainen puhelinjärjestelmä sisältää rahan säästämisen, paremman asiakaspalvelun mahdollistamisen, tuottavuuden lisäämisen sekä yleisen tehokkuuden ja tiimien välisen yhteistyön maksimoimisen. Tässä artikkelissa aiomme puhua siitä, mitä etsiä yrityspuhelinjärjestelmästä, joka on markkinoiden paras yrityspuhelinjärjestelmä.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Mitä etsiä yrityspuhelinjärjestelmästä

Etsitpä sitten toimistopuhelinjärjestelmää pienyritykselle tai suurelle yritykselle, välittömät tarpeesi ovat samanlaiset. Kaikki vivahteet riippuvat kontekstista ja saapuvien puheluiden määrästä, jonka yrityksesi pystyy käsittelemään. Ne riippuvat myös työvoimasi koosta ja johtamasi organisaation tyypistä.

Kun yritys kuvailee itseään “rikkaaksi”, se tarkoittaa, että se tarjoaa pitkän luettelon ominaisuuksia. Tämä sisältää kaiken soittajan tunnuksesta sovellusintegraatioon. Jokainen yritys eroaa sisällytettävistä ominaisuuksistaan. Jotkut tarjoavat perusominaisuuksia jokaiseen suunnitelmaan, kun taas toiset tarjoavat niitä a la carte. Tämä erottaa myös pienyritysten puhelinjärjestelmät yritysjärjestelmistä.

Parhaat yrityspuhelinjärjestelmät tarjoavat yleensä seuraavat ominaisuudet:

  • Soittajan tunnus jonka avulla asiakkaasi tietävät, että soitat sinä, etkä puhelinmyyjä tai huijari. Tietenkin soittajan tunnus toimii molempiin suuntiin, joten sinä ja työntekijäsi tiedätte myös, kuka soittaa.
  • Soitonsiirto jonka avulla voit siirtää puhelusi matkapuhelimeesi tai muuhun älylaitteeseen, jos olet poissa toimistosta. Soitonsiirto on välttämätöntä pienyritysten puhelinjärjestelmälle, koska työskentelet todennäköisesti paljon liikkeellä ollessasi.
  • Auto Attendant joka on kuin digitaalinen sihteeri. Se auttaa asiakkaita palvelemaan itseään ja heidät ohjataan oikeaan alaliittymään. Autosihteeri sopii suurempaan puhelumäärään ja voi hyödyntää takaisinsoittopalvelua, jotta asiakkaiden ei tarvitse odottaa pidossa
  • Pidä musiikkia tai viestejä, jotka viihdyttävät asiakkaitasi odotustilassa. Muista vain ohittaa päiväaikainen talk show soft Jazz.
  • Vastaaja jonka avulla voit hallita puheluita, kun et ole tavoitettavissa millään laitteella. Vastaajatoiminto myös suorittaa puhepostista sähköpostiin transkriptio. Näin voit lukea viestejäsi eikä sinun tarvitse huolehtia salauksen purkamisesta ja muistiinpanojen tekemisestä.
  • Sovellusten integrointi mikä on välttämätöntä CRM-hallintaohjelmiston synkronoinnissa. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, joiden myynti on suuri. Varmista, että sovellusintegraatio on universaali. Työntekijöilläsi on todennäköisesti erilaisia ​​älylaitteita.
  • Neuvottelupuhelut joka mahdollistaa yli kahden hengen digitaaliset kokoukset. Nämä voivat olla puhtaasti äänikokouksia tai verkkokamerakokouksia.
  • Numeronsiirto ja maksuttomat numerot. Palveluntarjoajien tulisi antaa sinun valita maksuttomien ja paikallisten numeroiden välillä. Varsinkin jos harjoitat kansainvälistä liiketoimintaa. Et halua, että asiakkaitasi veloitetaan kaukopuheluista. Numeron siirron avulla voit siirtää puhelinnumerosi sen muuttamisen sijaan. Tämä säästää aikaasi ja asiakaskuntaasi paikkaa vaihtaessasi.
  • Pikavalinta mikä on itsestään selvää, mutta välttämätöntä nopeiden lähtevien puhelujen mahdollistamiseksi.
  • Puhelun tallennus joka mahdollistaa jokaisen puhelun automaattisen dokumentaation käytön viitteenä. Se on myös loistava koulutusväline uusille työntekijöille.
🔥 Empfohlen:  WordPressin mukautettujen viestityyppien opas

Muita tärkeitä yrityspuhelinjärjestelmien ominaisuuksia ja puhelinkeskusohjelmisto voi sisältää virtuaalisen faksauksen, SMS-tekstiviestit ja Kuuma työpöytä.

Vaikka monet sovellukset, kuten RingCentral, tarjoavat kaikki tällaiset ominaisuudet, on vielä enemmän tekijöitä, jotka on tarkistettava. Hinnoittelu ja asiakastuki ovat muutamia niistä. Tämä on syy siihen, miksi joskus kannattaa harkita RingCentral-vaihtoehdot myös. Siksi ennen kuin teet valinnan, arvioi yrityksesi ja työntekijöiden tarpeet.

Parhaat yrityspuhelinjärjestelmien toimittajat

Valittavana on useita puhelinjärjestelmän tarjoajia. Tämä voi vaikeuttaa yrityspuhelinjärjestelmien valintaa. Haluat varmistaa, että se sopii työntekijöidesi, asiakkaidesi ja koko liiketoimintasi tarpeisiin. Tässä ovat parhaat valintamme markkinoiden parhaista yrityspuhelinjärjestelmistä: Tässä ovat parhaat valintamme markkinoiden parhaista yrityspuhelinjärjestelmistä:

RingCentral

RingCentral on yksi parhaista pienyritysten puhelinjärjestelmistä. Heillä on neljä suunnitelmavaihtoehtoa, jotka alkavat 29,99 dollarista kuukaudessa, ei sisällä kuulokkeita. Ne ovat loistava vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat VoIP-palvelun isännöidyn yksityisen haarakeskuksen kanssa (isännöi PBX) ja puhelinkeskuksen työkalut. Kaikki sopimukset sisältävät rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit, maksuttomat minuutit ja mobiilisovellukset.

Niiden perussuunnitelma kattaa jopa 10 käyttäjää, mikä sopii täydellisesti toimiston aloittaville yrityksille. Heidän korkeamman tason suunnitelmansa tarjoavat integraatiosovelluksia, kuten Zendesk ja Salesforce. Ne tarjoavat myös enemmän ominaisuuksia, kuten automaattisen puheluraportoinnin ja ennakoiva soitto. RingCentral on saanut paljon positiivista palautetta helppokäyttöisestä käyttöliittymästään ja vahvoista ominaisuuksistaan. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden skaalata ylös ja alas tarvittaessa helposti.

Ooman toimisto

Ooma Office on loistava vaihtoehto pienyritysten puhelinjärjestelmiin. He tarjoavat yhden edullisen ja kattava suunnitelma alkaen 19,99 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti. Niiden yleisiin ominaisuuksiin kuuluu rajoittamattomat puhelut Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tämä sisältää myös kolmisuuntaiset neuvottelut. Niissä on myös valikoima toimisto- ja liikkuvuusominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ovat puheposti, virtuaalinen vastaanottovirkailija, puhelun siirto, pitomusiikki, soitonsiirto, älypuhelinsovellukset, soittajan tunnus, maksuttomat numerot ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Amazon Custom: Myyjän lopullinen opas Amazon Customiin

Ooma Office on saanut paljon positiivista palautetta. Ne tarjoavat yhden suunnitelman ja vankat ominaisuudet. Ainoa haittapuoli yritykselle on, että sen laitteistokustannukset eivät sisälly sen suunnitelmaan. Myös puheluiden katkeamisesta on tullut valituksia. Kaiken kaikkiaan Ooma Office on erittäin hyödyllinen pienille yrityksille, jotka palvelevat eri toimialoja.

8×8

8X8 on paras yrityspuhelinjärjestelmä yrityksille, joilla on suuri määrä kansainvälisiä asiakkaita. Heidän suunnitelmansa vaihtelevat 25–55 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Jokainen sopimus sisältää rajattomat kotimaanpuhelut ja rajattomat ulkomaanpuhelut tietyissä sarjoissa. He sisältävät myös CRM-integrointiominaisuuden perussuunnitelmaansa.

Heidän korkeamman tason suunnitelmansa sisältävät mobiilisovellukset, puheluiden tallentamisen, automaattisen hoitajan ja lähtevän ennakoiva soittoja soittaa jopa 47 maahan. Korkeimman tason suunnitelma sisältää myös puhelun jälkeiset kyselyt, johdon analytiikan ja muita ominaisuuksia, jotka seuraavat työntekijöiden ja yrityksen suorituskykyä. Tämä tekee 8×8:sta loistavan yrityspuhelinjärjestelmän niille, jotka haluavat seurata yrityksensä päivittäistä ja yleistä kehitystä.

Vaikka monet asiakkaat pitävät 8×8:aa hieman kalliina, he ovat antaneet positiivista palautetta yrityksen laatuominaisuuksista ja asiakaspalvelutiimistä.

Nextiva

Nextiva on yksi parhaista yrityspuhelinjärjestelmistä. Se on edullinen, alkaen 19,95 dollarista kuukaudessa ja käyttäjää kohti, ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita pienet ja suuret yritykset voivat tarvita. Kaikki Nextiva-paketit sisältävät rajoittamattomat kotimaan puhelut, ilmaiset puhelinnumerot, puhepostin ja faksin sekä ilmaisen numeronsiirron.

Monipuolisemmat suunnitelmat sisältävät tiimiyhteistyötyökalut, neuvottelusillan jopa yhdeksälle henkilölle, puheluiden tallentamisen ja Nextiva Anywheren. Nextiva Anywhere on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita mistä tahansa laitteesta missä tahansa – kaikki yhdellä numerolla.

Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Nextiva on idässä oppia ja käyttää hyvällä asiakastuella ja erinomaisella puhelunlaadulla. Se on täydellinen ratkaisu yritysten omistajille, joilla on etätyöryhmän jäseniä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta syytä, miksi GameStop voisi jatkaa nousuaan

Heinäsirkka

Grasshopper pienyrityspuhelinjärjestelmä, joka on suunniteltu yksinyrittäjille ja pienyrittäjille, jotka haluavat saada kilpailuetua. Grasshopperin hinnoittelu alkaa 29 dollarista ja voi vaihdella jopa 89 dollariin kuukaudessa riippuen tarvitsemiesi puhelinnumeroiden ja laajennusten määrästä.

Kaikki suunnitelmat sisältävät ominaisuuksia, kuten kotimaan puhelut, automaattisen hoitajan, puhepostin, puhepostin transkription sähköpostiin, faksauksen, soitonsiirron, maksuttomat numerot, turhamaisuusnumerot, mukautetun tervehdyksen ja tekstiviestit.

Potentiaaliset asiakkaat houkuttelevat Grasshopperin edullisia suunnitelmia, ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyttä. Valitettavasti puhutaan katkenneista puheluista, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti päivittäiseen liiketoimintaan.

Phone.com

Phone.com on toinen kohtuuhintainen yrityspuhelinjärjestelmä, joka tarjoaa kolme palvelusuunnitelmaa. Niiden hinnoittelu vaihtelee 29,99 dollarista 59,99 dollariin kuukaudessa. Niiden ominaisuuksiin kuuluvat rajoittamattomat puhelut tiettyihin maihin Yhdysvaltojen ulkopuolella, faksaus ja tekstiviestit. Heillä on myös täysi valikoima lisäominaisuuksia, joiden avulla voit mukauttaa jokaista heidän suunnitelmaansa.

Phone.com on saanut paljon positiivista palautetta sen kohtuuhintaisuudesta ja valinnaisista lisäominaisuuksista. Tämä pienyritysten puhelinjärjestelmäyritys on täydellinen, jos aiot soittaa ja vastaanottaa paljon kansainvälisiä puheluita.

Parhaan yrityspuhelinjärjestelmän valinta

Kuten olemme maininneet, valita puhelinjärjestelmien välillä riippuu sinun tarpeistasi yrityksenä ja työntekijöidesi tarpeista. Yrityspuhelinjärjestelmän ominaisuudet voivat parantaa jokapäiväistä viestintääsi. Ne voivat myös pitää toimistosi toiminnassa tehokkaasti ja sujuvasti. Niin kauan kuin valitset tarpeisiisi ja hintaluokkaasi vastaavan puhelinjärjestelmän, se vain lisää arvoa yrityksellesi.

Puhuttaessa viestinnästä, tarjoamme verkkokauppastrategioita ohjelmistojen kautta verkkoliiketoimintaasi varten.