Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuoden 2023 parhaat chatbottien rakentajat: Tehosta tuloksiasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuoden 2023 parhaat chatbottien rakentajat: Tehosta tuloksiasi

Etsitkö parasta chatbotin rakentajaa vierailijoiden sitouttamiseen ja muuntamiseen sekä asiakkaiden auttamiseen?

Chatbotit ovat nousussa, ja käytätkö niitä myyntiin, markkinointiin tai tukeen, ne voivat olla loistava lisä virtuaaliryhmääsi.

Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen markkinoiden parhaat chatbottien rakentajat.

Ensin opastamme sinut jokaisen chatbotin rakentajan ja sen erottuvien ominaisuuksien läpi. Jaamme sitten suosituksia erilaisiin käyttötapauksiin, jotta voit valita parhaan chatbotin rakentajan liiketoimintasi kasvattamiseen.

Aloitetaan!

Parhaat chatbot-ohjelmistotyökalut verrattuna

Tässä on valikoimamme markkinoiden parhaista chatbottien rakentajista:

1. ChatBot

ChatBot on helppokäyttöinen chatbotin rakentaja, jonka avulla voit luoda virtuaalisia avustajia verkkosivustoillesi, Facebook-sivuillesi ja viestisovelluksille. (Se on samalta yritykseltä kuin LiveChat.)

Voit käynnistää ensimmäisen chatbotisi muutamassa minuutissa käyttämällä yhtä alakohtaisista malleista, kuten myynti, varaukset, rekrytointi ja paljon muuta. Tai mukauta tarinoita (keskustelutilanteita) nopeasti vetämällä ja pudottamalla visuaalisen rakennustyökalun avulla.

Chatbotin avulla voit yhdistää dynaamisia vastauksia (tekstiä, painikkeita ja kuvia) tehokkaisiin toimiin rakentaaksesi tarvitsemasi tarinan. Testaa sitten skenaariota ennen suoraa lähetystä.

Lisäksi voit myös kouluttaa chatbotisi tunnistamaan avainsanoja ja käyttää älykkäitä suodattimia ohjaamaan keskusteluja kriteerisi perusteella.

Kun chatbot on otettu käyttöön, voit seurata chatbottien suorituskykyä sisäänrakennettujen raporttien ja mittareiden avulla. Voit esimerkiksi nähdä keskustelujen, kiireisten jaksojen ja vuorovaikutusten määrän. Lisäksi voit välittää tiedot CRM- ja markkinoinnin automaatioohjelmistollesi pätevinä liideinä.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Aloita laajalla valikoimalla käyttövalmiita malleja.
 • Mukauta tarinoita visuaalisen rakennustyökalun avulla.
 • Yhdistä dynaamiset vastaukset tehokkaisiin toimiin.
 • Seuraa chatbottesi suorituskykyä.
 • Integroi kolmannen osapuolen sovelluksiin ja palveluihin.
 • Yhdistä turvallisesti turvallisella 256-bittisellä SSL-salauksella.

Hinnoittelu

ChatBotilla on valikoima tilaussuunnitelmia, joiden hinnat alkavat 52 dollaria/kk (laskutetaan vuosittain) yhdellä aktiivisella chatbotilla ja 1 000 chatilla.

2. MobileMonkey

MobileMonkey on monen alustan chatbotin rakentaja, jonka avulla voit olla yhteydessä asiakkaisiin reaaliajassa verkkochatin, tekstiviestien ja Facebook Messengerin kautta. Ja voit hallita kaikkia keskusteluja yhdessä yhtenäisessä chat-postilaatikossa työpöytä- ja mobiilisovelluksissa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat Fintech-yritykset & Aloitusyritykset vuonna 2023

Jotta pääset alkuun nopeasti, MobileMonkey sisältää myös yli 20 mallia kauneussalonkeille, kiinteistönvälittäjille, henkilökohtaisille valmentajille, verkkokaupalle ja muille.

Voit suunnitella ja rakentaa chatbotin vedä ja pudota -rakennustyökalun avulla valitsemalla widgeteistä, kuten pikakysymyksistä, lomakkeista, kuvista, tekstistä, GIF-tiedostoista ja muista.

MobileMonkeyn älykkään verkkosivuston chatbotin avulla kävijät voivat keskustella haluamallaan viestikanavalla. Jos he esimerkiksi ovat kirjautuneena Facebook Messengeriin, he näkevät Facebook Messenger -chat-widgetin, muussa tapauksessa he näkevät oman web-chatbotisi.

Voit arvioida chatbot-kampanjatietoja ja tärkeimpien mittareiden visualisointeja nähdäksesi, mikä toimii.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Kirjoita chat-sisältöä kerran, käytä sitä kaikilla chat-alustoilla.
 • Tarkista yhtenäinen chat-postilaatikko kaikista asiakasviestinnöistä chatin kautta.
 • Aloita yli 20 alakohtaisella mallilla.
 • Mukauta chatbotteja vedä ja pudota -rakennustyökalulla.
 • Tarkista chatbot-kampanjatiedot ja keskeiset tiedot.
 • Yhdistä MobileMonkey mihin tahansa sovellukseen Zapier-integraatioilla.

Hinnoittelu

MobileMonkeylla on useita tilaussuunnitelmia, alkaen a ilmainen suunnitelma se sisältää 1000 lähetyskrediittiä/kk.

3. ManyChat

ManyChat on suunniteltu erityisesti myynti- ja markkinointitoimintoja varten, joten voit myydä tuotteita, varata tapaamisia, hoitaa liidejä, tallentaa yhteystietoja ja rakentaa suhteita Messengerin kautta.

Voit aloittaa yritykseesi keskittyneellä mallilla tai rakentaa oman botin muutamassa minuutissa yksinkertaisen vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla.

Vaikka tarvitset Facebook-sivun (sekä järjestelmänvalvojan oikeudet) aloittaaksesi, asiakkaat voivat käynnistää Messenger-botisi missä tahansa, johon voit sijoittaa linkin, kuten verkkosivustollesi, sähköpostiin tai QR-koodiin.

ManyChatin avulla voit rakentaa tippujaksoja Messenger-bottiisi, jotta voit kasvattaa liidejäsi tai tarjota sisältöä ajan mittaan, useista minuuteista useisiin viikkoihin.

Voit myös segmentoida yleisösi niiden toimien perusteella, joita he tekevät (tai eivät tee) Messenger-botissasi käyttämällä tunnisteita. Voit esimerkiksi merkitä tilaajasi tunnisteen avulla seurataksesi, kuinka he ottivat käyttöön bottisi, mitä painikkeita he naputtavat ja paljon muuta.

ManyChat muodostaa yhteyden muihin markkinointityökaluihin, kuten Shopify, Google Sheets, MailChimp, HubSpot, ConvertKit, Zapier ja monet muut.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Suunniteltu myyntiin ja markkinointiin.
 • Rakenna Messenger-botti mallien ja visuaalisen rakennustyökalun avulla.
 • Lisää tippujaksoja Messenger-bottiisi.
 • Segmentoi yleisösi tunnisteilla heidän toimintojensa perusteella.
 • Tarkista analytiikka ja mittarit hallintapaneelista.
 • Yhdistä muihin suosittuihin markkinointityökaluihin.
🔥 Empfohlen:  Snickersin markkinointistrategiat: Välipala energiaa ja makua varten

Hinnoittelu

ManyChatilla on ilmainen ja premium-sopimus alkaen 10 dollaria/kk jopa 500 tilaajalle.

4. Virtaus XO

Flow XO avulla voit nopeasti rakentaa uskomattomia chatbotteja, joiden avulla voit kommunikoida ja olla yhteydessä asiakkaisiisi eri sivustoilla, sovelluksissa ja alustoissa.

Aloitat päättämällä, mitä alustaa (tai alustoja) haluat käyttää. Flow XO:n avulla voit luoda chatbotteja Facebook Messengerissä, Slackissa, Telegramissa, Twilio SMS:ssä tai erillisenä messengerinä verkkosivullesi.

Kun olet lisännyt alustasi, voit alkaa rakentaa työnkulkujasi, jotka yhdistävät “laukaisimen” yhteen tai useampaan “toimintoon”. Työnkulkusi voi kuunnella tietyn avainsanan tai lauseen käynnistäjänä, kuten “Hei” tai “Hei”, ja vastata sitten sopivalla vastauksella “Hei, kuinka voin auttaa?”

Flow XO sisältää myös yli 100 moduulia ja integraatiota, joita voit käyttää rakennuspalikoina vuon luomiseen. Jokainen niistä voi toimia laukaisinna tai toimintona. Jos esimerkiksi integroit Flow XO:n aktiiviseen kampanjaan, voit liittää käynnistimen “Uusi yhteystieto” toimintoon “Lisää, päivitä, hae ja poista yhteystieto”.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Yhdistä useisiin alustoihin.
 • Rakenna ääretön määrä työnkulkuja.
 • Integroi yli 100 sovelluksen kanssa

Hinnoittelu

Flow XO:lla on joustava hinnoittelusuunnitelma, joka perustuu tarvitsemiesi robottien, virtausten ja vuorovaikutusten määrään, alkaen ILMAISTA suunnitelmasta, jossa on 500 vuorovaikutusta ja 5 bottia tai aktiivista virtaa.

Huomautus: “Vuorovaikutus” lasketaan aina, kun virta käynnistyy.

5. Botsify

Botsify on täysin hallittu, tekoälyllä toimiva chatbot-alusta, jonka avulla voit rakentaa useita chatbotteja verkkosivustollesi, Facebook-sivullesi, WhatsAppillesi ja tekstiviesteillesi.

Voit luoda chatbotin käyttämällä yhtä neljästä valmiista mallista ja sitten mukauttaa sitä käyttämällä vedä ja pudota -ominaisuuksia, mukaan lukien keskustelulomakkeet, medialohkot, tervehdyssivun viestit, tekoälyoppiminen ja monikielinen tuki.

Botsifyn avulla voit myös seurata chatbotin keskustelua ja tarvittaessa puuttua asiaan ja ottaa chatin haltuunsa.

Botsify integroituu WordPressin ja Zapierin kanssa, joten voit muodostaa yhteyden yli 100 sovellukseen. Sen suorituskyvyn seurantavaihtoehtojen avulla voit analysoida, mitä olet saavuttanut kävijöiden, myynnin ja liidien luomisen suhteen.

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan ostotottumukset: Ostavatko ihmiset todella älypuhelimista ja tableteista?

Erottuvat ominaisuudet:

 • Rakenna omat chatbotit useille alustoille.
 • Hanki Botsifyn insinöörien rakentamat täysin hallitut chatbotit.
 • Ota chatbot-keskustelu tarvittaessa.
 • Keskustele useilla kielillä.
 • Seuraa ja analysoi chatbottesi suorituskykyä.
 • Integroi yli 100 sovellukseen, mukaan lukien WordPress ja Zapier.

Hinnoittelu

Botsifylla on valikoima hinnoittelusuunnitelmia alkaen 49 dollaria/kk kahdelle aktiiviselle chatbotille ja 5 000 käyttäjälle/kk.

Mikä on paras chatbotin rakentaja sinulle?

Paras chatbot-ohjelmisto riippuu tarpeistasi.

ChatBot on loistava vaihtoehto ja sen pitäisi riittää useimmille käyttäjille. Chatbottien rakentaminen on helppoa visuaalisen editorin avulla. Voit aloittaa alusta tai käyttää mallia. Voit esimerkiksi luoda asiakaspalvelubotin, liidien luontibotin, rekrytointibotin ja monia muita. Sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä (ellet halua).

Ja se on myös loistava valinta, jos käytät heidän sisartuotettaan, LiveChatia, joka on yksi parhaista saatavilla olevista live-chat-sovelluksista.

MobileMonkey on toinen vankka monipuolinen vaihtoehto, mutta se on erinomainen Facebook Messengerin chatboteissa. Se tukee myös verkkoa ja tekstiviestejä.

Myynti- ja markkinointitiimeille ManyChat on loistava ratkaisu. Voit käyttää sitä Facebook Messengerin ja tekstiviestien kanssa. Saatavilla on ilmainen suunnitelma. Maksullisella suunnitelmalla saat käyttöösi monia ominaisuuksia rahalla.

Lopulliset ajatukset

Oman chatbotin rakentaminen on suhteellisen yksinkertainen “kooditon” prosessi, jossa on käyttövalmiita malleja ja vedä ja pudota -editoreja.

Viime kädessä se riippuu siitä, mitä haluat chatbotin tekevän ja millä alustoilla haluat käyttää sitä.

Hyödynnä ilmaisia ​​kokeilujaksoja ja testaa muutamia chatbotteja ja katso, mikä toimii sinulle parhaiten.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:


Table of Contents