Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuoden 2023 parhaat keikkasovellukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuoden 2023 parhaat keikkasovellukset

Nykyään perinteiseen 9-5 työhön luottaminen ei aina tule toimeen. Tästä syystä sivutuhkat ovat lisääntyneet. Koska siellä on niin monia mahdollisuuksia ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat, ei ole vaikea löytää tapoja täydentää perinteisiä tulojasi. Aikataulusi ja taloudellisiin tarpeisiisi sopivan sivuhulinan löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, varsinkin jos et ole varma, mistä etsiä.

Keikkasovellukset voivat auttaa sinua saamaan sivutuloja samalla kun säilytät turvallisen ympäristön. Nämä sovellukset voivat olla rajoittavia siinä mielessä, että ne on suunnattu tietyntyyppiseen työhön, mutta se ei tarkoita, että et voi hyödyntää useita sovelluksia kerralla. Lisäksi ne ovat kokeiltuja ja todellisia tapoja täydentää palkkatulojasi todistetuilla tuloksilla.

Jos etsit luetteloa parhaista keikkatalouden työpaikoista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä opas sisältää useita erilaisia ​​keikkataloussovelluksia erilaisissa markkinarakoissa. Vaikka jotkin alustat edellyttävät vähimmäisikää tai tiettyjä rajoituksia, on mahdollista ansaita ylimääräistä rahaa, vaikka et täyttäisi yhtä alustaa useista. Nämä lisätulot voivat auttaa sinua säästämään tulevia ostoja varten, maksamaan velkaa ja jopa sijoittamaan muihin mahdollisuuksiin lisätä varallisuutta.

Oletko valmis näkemään, mitä parhaista keikkasovelluksista voit hyödyntää? Aloitetaan!

Mitä keikkasovellukset ovat?

Monet ihmiset lataavat keikkasovelluksia ansaitakseen ylimääräistä rahaa, mutta näillä samoilla sovelluksilla on mahdollisuus muuttua täysipainoisiksi uramahdollisuuksiksi. Useimmat ovat lyhytaikaisia ​​ja vaativat vähemmän kuin kokopäiväistä sitoutumista. Tämäntyyppinen järjestely voi olla hyvä opiskelijoille, teini-ikäisille ja jopa kokopäiväisille työntekijöille, jotka etsivät tapaa täydentää tulojaan.

Lisäksi useimmissa keikkatalouden sovelluksissa luetellaan työpaikkoja, jotka eivät vaadi paljon kokemusta. Esimerkiksi Lyftillä tai Uberilla ajaminen ei vaadi ylimääräisiä turvallisen ajamisen luokkia. Niin kauan kuin sinulla on ajokortti ja voimassa oleva vakuutus, voit saada työpaikan kyytiauton kuljettajana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voisi ansaita enemmän tästä mahdollisuudesta, jos sinulla olisi enemmän kokemusta.

Loppujen lopuksi keikkataloussovellukset ovat olemassa ansaitakseen rahaa sinun ehdoillasi, toisinaan passiivisesti ja toisinaan lyhyessä ajassa. Jotkut voivat olla erittäin tuottoisia, kun taas toisten mahdollisuudet ovat rajalliset. Kaikki riippuu siitä, mitä teet tilaisuudella ja kuinka käytät sitä taloudellisten tavoitteidesi saavuttamiseen ja varallisuuden kasvattamiseen.

19 parasta keikkataloussovellusta

Olipa kyseessä osa-aikainen viikonlopputyö tai sivutouhu, jota käytät velkojen maksamiseen, tässä on joitain parhaista keikkataloussovelluksista, jotka voit ladata tänään aloittaaksesi ansaitsemisen. Vaikka asuisit pienellä paikkakunnalla, jossa työpaikkoja on vähän, voit silti ansaita riittävästi sivutuloja saavuttaaksesi taloudelliset tavoitteesi.

1. Omaishoitajat

Keikkatalouden työntekijät voivat ansaita missä tahansa 15 dollarista tunnissa yli 28 dollariin tunnissa toimiessaan hoitajana. Tässä ominaisuudessa huolehdit jostain, olipa kyseessä iäkäs henkilö, lapsi tai lemmikki. Yleisiä keikkatalouden hoitosovelluksia ovat Care.com, Rover, Wag ja UrbanSitter. Jos lataat Roverin tai Wagin, saatat saada palkkaa myös koiran ulkoiluttamisesta.

mönkijä

Mikä voi olla hauskempaa kuin ulkoiluttaa koiria naapurustossasi ja saada palkkaa? Voit tehdä sen ajallaan ja saada palkkaa jo tänään Roverilla!

Aloita koirien ulkoiluttaminen tänään →

2. Koulutus

Kokemuksesi opettaminen jollekulle toiselle on yksi parhaista sivutoimista, varsinkin jos olet siitä intohimoinen. Voit opettaa muille melkein mistä tahansa alustoilla, kuten SkillShare ja Udemy. Kun ihmiset ilmoittautuvat kursseillesi, ansaitset rahaa. Lisäksi parasta on, että kun jatkat oppimista, voit jatkaa luokkien luomista niille, jotka jakavat saman intohimon.

🔥 Empfohlen:  Digitaalinen myynti vs. Digitaalinen markkinointi: miksi useimmat yritykset ovat väärässä

3. Toimitusohjain

Työskentely keikkataloudessa jakelukuljettajana voi nettouttaa sinut missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa, riippuen vinkeistä ja sellaisista. Kuljettajan yleisiä alustoja ovat päivittäistavaroiden ja pikaruoan sekä pakettien nouto ja toimittaminen. Löydät tällaisia ​​​​mahdollisuuksia DoorDashista, Grubhubista, Instacartista, Uber Eatsista, Shiptistä, Postmatesista, Spark Driverista ja Amazon Flexistä.

Korkein palkka?

4. EasyShift

Jos pidät mysteeriostostehtävistä, EasyShift on oikea valinta. Niin kauan kuin menet paikkaan ja suoritat tehtävän, olet oikeutettu palkkioon. Mitä enemmän palkintoja suoritat, sitä korkeammalle nouset riveissä. Sitten voit suorittaa useamman kuin yhden tehtävän kerrallaan ja kasvattaa tulojasi. Kaikki sanottu ja tehty, EasyShift-keikkatyöntekijät ilmoittivat 28 dollarin tuntitaksaksi tai enemmän, riippuen kuljetusajasta ja siitä, kuinka paljon sinun on tehtävä.

5. Freelancerit

Vaikka “freelancereita” ja “keikkatyöntekijöitä” voidaan käyttää synonyymeinä, on olemassa useita alustoja, jotka palkitsevat sinut yksittäisten töiden suorittamisesta. Kuinka paljon ansaitset, riippuu siitä, millaisia ​​keikkoja teet ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa käytät alustaan. Monissa tapauksissa hiottu profiili voi tarkoittaa eroa palkan saamisen ja ohituksen välillä. Yleisiä freelance-alustoja ovat Upwork, Fiverr, Indeed, Guru ja FlexJobs. Menestyneet freelancerit ovat usein ansainneet kokopäiväistä tuloa mahdollisuuksista, joita he ovat löytäneet näiden keikkataloussovellusten kautta.

6. Gigwalk

Jos pidät kotoa poistumisesta ja uusien paikkojen tutkimisesta, tutustu Gigwalkiin. Tämä keikkataloussovellus yhdistää yksilöt maksullisille keikoille alueellaan. Useimmissa tapauksissa sinun on vierailtava tietyssä paikassa ja suoritettava jokin tehtävä, kuten valokuvan ottaminen. Vaikka saattaa kuulostaa helpolta matkustaa koko ajan ja suorittaa työt tällä tavalla, saatat haluta sisällyttää ne päivittäiseen rutiiniin tapaksesi maksimoida polttoainemääräsi.

7. Graafinen suunnittelu

Graafiseen suunnitteluun kiinnostuneilla freelancereilla on runsaasti mahdollisuuksia esitellä, mitä heillä on. Keikkataloussovellukset, kuten Thumbtack, Canva, Etsy ja 99 Designs, tarjoavat mahdollisuuden ansaita sivurahaa, mutta myös edistää kokopäiväistä uraa. Näillä sovelluksilla valmistetut kuvat ja projektit voivat myös auttaa graafisia suunnittelijoita saamaan lisämahdollisuuksia.

8. Kätevä

Keikkataloustyöntekijöiden, jotka rakastavat korjata asioita ja ehkä jopa siivota, kannattaa käydä Handyssa. Tämä keikkataloussovellus tarjoaa siivous- ja yleismiespalveluita alueellasi. Handyn mukana tulee myös virtaviivaistettu prosessi, johon kuuluu seulonta- ja seulontamenettelyt, joilla varmistetaan, että työntekijöillä on kokemus, jota he väittävät tekevänsä.

Handyn urakoitsijat voivat suunnitella, milloin ja kuinka kauan palvelut kestävät. Sovellus tarjoaa verkkomaksun, joka on turvallinen ja helppokäyttöinen. Vaikka maksat muutaman maksun siellä täällä, sovellus tarjoaa asiakaspalvelua ja tukea tarvittaessa.

9. Liikkuminen

Jos etsit tapaa treenata ilman, että sinun tarvitsee maksaa kuntosalijäsenyydestä, tutustu Bellhopiin, Dollyyn tai Roadieen. Nämä keikkatalouden sovellukset maksavat yksilöille siitä, että he auttavat muita liikkumaan, olipa kyseessä sitten kortteli tai kaupunkien päässä. Useimmat keikkatyöntekijät ansaitsevat noin 20 dollaria tunnissa aloittaakseen, mutta voit ansaita enemmän, kun saat lisää kokemusta. Sinun pitäisi pystyä nostamaan vähintään 100 kiloa, mutta ansaitsemasi määrä riippuu siitä, kuinka usein työskentelet.

10. Mahdollisuus

Tilaisuus tarjoaa juuri tämän työnhakijoille, jotka haluavat saada palkan. Tämä sovellus yhdistää sinut alueesi töihin tekemäsi perusteella. Voit rekisteröityä ilmaiseksi tai valita maksullisen tilauksen saadaksesi lisää ominaisuuksia. Jos etsit tapaa mainostaa ja ottaa yhteyttä tuleviin asiakkaisiin, Opportunity saattaa olla juuri etsimäsi sovellus.

🔥 Empfohlen:  Joulu toimistossa tai WFH – Tässä on parhaat tavat viettää joulua töissä

11. Qwick

Ruoka- ja juomapalveluista kokeneiden tulisi ladata Qwick. Tämä sovellus yhdistää kokeneita freelancereita, joilla on avoimia työvuoroja alueellaan. Mitä enemmän sinulla on kokemusta alalta, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on käytettävissäsi. Qwick antaa freelancereille mahdollisuuden tehdä omat aikataulunsa ja saada nopeasti palkan. Tämä sovellus tarjoaa jopa kaksisuuntaisen luokitusjärjestelmän, joka yhdistää sinut parempiin töihin, jos todistat itsesi.

12. Vuokraus

Tiesitkö, että on mahdollista ansaita 10 000 dollaria tai enemmän vuodessa pelkästään vuokraamalla autoja, veneitä, asuntoautoja, vuokratiloja jne.? Tienaamasi summa riippuu tarjoamistasi palveluista sekä siitä, kuinka paljon sinun on vuokrattava. Mitä tulee rahantekoideoihin, esineiden vuokraamisesta voi saada melkoisen pennin. Katso Turo, HyreCar, Getaround, Airbnb, VRBO, RVShare, Neighbor Storage ja Boatsetter nähdäksesi, kuinka paljon voit saada kiinteistösi vuokraamisesta.

13. Rideshare

On monia tapoja, joilla voit muuttaa kaupungissa ajamisen lailliseksi sivuhälinäksi ajamisen kanssa. Itse asiassa useimmat Uber- ja Lyft-kuljettajat ansaitsevat keskimäärin 15–22 dollaria tunnissa. Jos haluat nähdä kaupunkisi eri osia kuin ennen ja tavata uusia ihmisiä matkan varrella, tutustu näihin ajosovelluksiin ansaitaksesi rahaa.

Uber

5.0

  • Aja milloin haluat, tee mitä tarvitset
  • Nosta käteistä jopa 5X päivässä
  • Aja ja tienaa rahaa

Aloita ansaitseminen

Kaikki mielipiteeni ovat vain omiani, eivätkä ne ilmaise Uberin näkemyksiä tai mielipiteitä.

14. Myy tarpeettomat tavarasi

On monia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa tässä keikkataloudessa, mukaan lukien ei-toivottujen esineidesi myyminen. Riippuen siitä, mitä myyt, saatat pystyä jatkamaan flipping-liiketoimintaasi laillisena sivutourina. Useimmissa tapauksissa se on vain tapa saada käteistä nopeammin kuin useimmissa tapauksissa, mutta se ei välttämättä ole työtä perinteisessä mielessä. Craigslistin, Facebook Marketplacen, Decluttrin ja eBayn kaltaisten sovellusten myyminen voi auttaa sinua pääsemään eroon tavaroista, joita et enää halua.

15. Shopify

Joskus oman verkkokaupan rakentaminen on paras tapa menestyä keikkataloudessa. Shopify voi auttaa sinua olemaan yhteydessä asiakkaisiin ja myös hyväksyä maksuja tuotteistasi. Shopifyn avulla voit myös viimeistellä brändäyksen ja perustaa myymäläsi. Shopify tekee yhteistyötä Oberlon kanssa toimittaakseen tuotteet, joita haluat myydä varastoimatta suoraan asiakkaalle vaivatta.

Shopify

Herätä ideasi henkiin työkaluilla, joita tarvitset myynnin aloittamiseen. Luo verkkokauppasi tänään Shopifylla 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla. Luottokorttia ei vaadita.

Aloita ilmainen kokeilu

16. Tasainen

Lataa Steady suorittaaksesi tarjouksia ja ansaitaksesi palkintoja. Nämä tulonlisäajat sisältävät käsin valittuja mahdollisuuksia ansaita käteiskannustimia. Suurin osa Steadyn keikoista on kausiluonteisia, mutta voit löytää myös kokopäiväisiä mahdollisuuksia. Kun kirjaudut Steadyyn, sinun on vastattava useisiin kysymyksiin nähdäksesi, minkä puolen hälinää vastaat.

17. Kyselyt

Kyselykysymyksiin vastaaminen voi auttaa sinua tuntemaan, että äänesi kuullaan. Kyselyalustojen, kuten Survey Junkie, Swagbucks, InboxDollars ja LifePoints, avulla voit ansaita pisteitä lahjakortteja varten. Vaikka nämä sovellukset eivät välttämättä tarjoa kokopäivätyötä, ne voivat olla loistava tapa ansaita 5 dollaria nopeasti.

18. TaskRabbit

Jos haluat tehdä outoja tehtäviä, TaskRabbitilla on sinulle reittisuunnitelma. Useimmat keikkatyöntekijät maksavat keskimäärin noin 20 dollaria tunnissa tällä sovelluksella, joka sisältää laajan valikoiman tehtäviä, joita voit suorittaa saadaksesi palkkaa. Suurin osa tehtävistä vaatii jonkinlaista manuaalista työtä, mutta näin ei aina ole. Voit myös määrittää oman hintasi sen mukaan, millä alueella asut ja minkälaista työtä teet.

🔥 Empfohlen:  Parhaat tekoälytyökalut integroitavaksi Slackiin

19. VIPKid Teach

Keikkatyöntekijät, jotka haluavat opettaa englantia kiinalaisille opiskelijoille, tuntevat olonsa kotoisaksi VIPKid Teachin avulla. Vaikka sovellus vaatii jonkin verran opetuskokemusta ja kandidaatin tutkinnon, tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden aloittaaksesi. Lisätietoja tästä mahdollisuudesta osoitteessa vierailemalla sovelluksen verkkosivustolla tai lataa se tänään.

Kuinka valita sinulle parhaat keikkataloussovellukset

Koska valittavana on niin monia keikkataloussovelluksia, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa tai jopa mitä hyötyä. Tässä on joitain vinkkejä ja temppuja, joiden avulla saat kaiken irti keikoistasi näillä sovelluksilla:

  • Määritä nettovoittosi vähentämällä mahdolliset maksut saamastasi summasta. Tämä voi sisältää alustamaksuja tai muita maksupyyntöön liittyviä maksuja.
  • Työskentele ruuhka-aikoina hyödyntääksesi useimmat mahdollisuudet. Riippuen siitä, minkä keikan valitset, tämä voi olla myöhään illalla, viikonloppuisin tai jopa lomien aikana.
  • Tutustu kunkin sovelluksen tarjoamiin keikkotyyppeihin ennen rekisteröitymistä. Tämä voi auttaa asettamaan odotuksiasi nähdäksesi, sopiiko työ sinulle oikein.
  • Ota yhteyttä muihin keikkatyöntekijöihin nähdäksesi, kuinka he menestyvät näiden keikkataloussovellusten avulla. He voivat ehkä auttaa sinua välttämään kohtaamiaan sudenkuopat, jotta voit pussittaa enemmän rahaa.

Jotkut parhaista keikoista syntyvät muiden ihmisten liikeideoista. Jos et halua jäädä jonkun muun unelmaan, sinulla on myös mahdollisuus keksiä oma keikkasi. Tarkkaile ja tunnista elämäsi tai ympärilläsi olevia alueita, jotka kaipaavat parannuksia, ja mieti, mitä voit tehdä näiden tarpeiden täyttämiseksi. Saatat vain päätyä kannattavaan liikeideaan!

UKK

Mitkä ovat eniten maksavat keikkataloussovellukset?

Eniten maksavat keikkataloussovellukset vaihtelevat sen mukaan, mitä keikka sisältää. Useimmat ihmiset ansaitsevat reilun toimeentulon jakelukeikoista, kuten DoorDash tai Uber Eats. Voit kuitenkin ansaita paljon rahaa myymällä ei-toivottuja tavaroitasi tai vuokraamalla tilaa.

Kuinka löydän korkeapalkkaisia ​​keikkoja?

On monia tapoja löytää korkeapalkkaisia ​​keikkoja. Voit helposti ladata minkä tahansa yllä mainitsemistamme sovelluksista tai voit etsiä mahdollisuuksia alueellasi Google-haulla. Kaikki riippuu siitä, minkä tyyppiseen työhön olet tyytyväinen ja kuinka paljon olet valmis työskentelemään.

Kuinka paljon voit ansaita keikkataloussovelluksilla?

Keikkataloussovellukset on määritelmän mukaan tarkoitettu ensisijaisesti sivuhulinaksi. Monet sivuhustlers ovat kuitenkin ottaneet kokemuksensa tai tietonsa ja tehneet niistä oman yrityksen. Tähän on kaikki mahdollisuudet myös lataamallasi keikkataloussovelluksella.

Lataa tänään menestyäksesi keikkataloudessa

Valittavana on paljon sovelluksia, kun kyse on keikkataloudesta. Riippuen siitä, mitä olet tekemässä, saatat haluta ladata useamman kuin yhden keikkataloussovelluksen. Joka tapauksessa toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua löytämään sovellukset, jotka sopivat parhaiten olosuhteisiisi. Nykyään on vaikea selviytyä ilman sivuhäkkiä tai jonkinlaista lisätuloa. Mitä aiot tehdä uudesta keikkasovelluksestasi ansaitsemillasi rahoilla?