Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuoden 2023 suurimmat SEO-haasteet ja niiden voittaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuoden 2023 suurimmat SEO-haasteet ja niiden voittaminen

Hakukoneoptimointi (SEO) ei ole asia, jota mikään yritys voi sivuuttaa. On erittäin tärkeää, että ihanteelliset asiakkaasi löytävät sinut hakukoneista.

Ilman liikennettä ja asiakkaita sinulla ei todellakaan ole liiketoimintaa. Hakukoneoptimointi ei kuitenkaan aina ole yksinkertaista, ja siinä on omat haasteensa.

Tässä artikkelissa luetellaan tämän vuoden suurimmat SEO-haasteet.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Jatkuvasti muuttuvat algoritmit

Aloitamme hakukoneoptimoinnin äärimmäisistä haasteista.

Google ja muut hakukoneet kokeilevat jatkuvasti ja muuttavat algoritmejaan. He tekevät tämän, jotta he voivat jatkossakin tarjota hakijoille parhaan mahdollisen hakuun liittyvän sisällön.

Joitakin muutoksia tehdään myös, jotta ne pysyisivät kaikkien edellä, jotka yrittäisivät huijata tiensä hakukoneiden kärkeen.

Et voi hallita sitä, mitä hakukoneet tekevät, mutta voit hallita, miten reagoit.

Pidä jatkuvasti silmällä uusimpia trendejä ja muutoksia, niin tiedät mitä on tulossa ja mitä voit tehdä asialle.

On myös syytä odottaa, kun algoritmi muuttuu nähdäksesi, miten se vaikuttaa sinuun ja aikooko Google pitää muutoksen. Joskus he tekevät käänteisiä muutoksia testattuaan ne.

Tärkein asia, joka sinun on tehtävä menestyäksesi hakukoneoptimointihaasteiden kanssa, on aina kirjoittaa huippulaadukasta, erittäin osuvaa, hyvin avainsanamuotoista sisältöä, joka on kohdistettu tarkasti siihen, mitä yleisösi haluaa nähdä.

Niin kauan kuin jatkat niin, ohitat useimmat algoritmimuutokset.

Miksi? Koska ennen kaikkea hakukoneet haluavat tarjota etsijöilleen tällaista ylivoimaista, osuvaa sisältöä.

2. Kilpailu

Niitä on yli 1,9 miljardia verkkosivustoa (ja kasvussa!) Internetissä kirjoitushetkellä. Onneksi kaikki eivät ole suoraa kilpailijaasi.

Sinulla on kuitenkin uusia yrityksiä, jotka osallistuvat kilpailuun ykköspaikasta samassa tilassa, jossa olet. Se on jo olemassa olevan kilpailun lisäksi.

Ei vain, vaan voit lyödä vetoa, että kilpailijasi reagoivat kaikkeen mitä teet ja yrittävät optimoida sinut. Kaikki haluavat ykköspaikan, tai he haluavat ainakin olla lähimpien kilpailijoidensa edellä.

Et voi lakaista pois kilpailua, mutta voit jatkaa säätämistä ja testaamista.

Optimoi siellä täällä saadaksesi parhaat tulokset. Ja kuten edellä totesimme, laadukas sisältö voittaa aina.

🔥 Empfohlen:  7 strategista markkinointitavoitetta, niiden saavuttaminen ja mittaaminen

3. Core Web Vitals

Käyttäjäkokemuksesta on tulossa suurempi sijoitustekijä hakukoneille.

Ydinverkkoelementtien käyttöönoton myötä Google pitää yhä enemmän jokaisen sivun käytettävyyttä sijoitustekijänä.

Tällä hetkellä, he tarkastelevat sivusi latautumisnopeutta, interaktiivisuutta ja visuaalista vakautta.

Koska monet ihmiset eivät edes odota muutamaa sekuntia sivun latautumista ennen siirtymistään eteenpäin, ei ole yllättävää, että sivustosi latautumisnopeus on sijoitustekijä.

Google tarkastelee interaktiivisuutta, kuinka reagoivia interaktiiviset elementit, kuten verkkolinkit ja -painikkeet, ovat.

Visuaalisen vakauden ansiosta he keskittyvät sivusi yksittäisiin elementteihin ja siihen, liikkuvatko ne ja ovatko ne epävakaita latauksen jälkeen.

Tätä ei ehkä ole helppo tehdä itse, jos olet yrityksen omistaja, joka ei tiedä paljoakaan web-suunnittelusta.

Mutta voit palkata laadukkaan web-suunnittelijan, joka ymmärtää kuinka verkkosivustosi optimoidaan käyttökokemuksen ja hakukoneiden uuteen keskittymiseen verkon ydintoimintoihin.

4. Avainsana kannibalisointi

Ymmärrämme, että sinulla on tiettyjä avainsanoja, joiden perusteella haluat sijoittua. On houkuttelevaa käyttää niitä mahdollisimman monessa paikassa sivustollasi, mutta sinun on oltava varovainen.

Yksi vakavista hakukoneoptimoinnin haasteista on avainsanojen kannibalisointi, jossa käytät samaa avainsanaa useilla sivuilla.

Hakukoneet näkevät nämä sivut kilpailevan kyseisestä avainsanasta ja heidän on sitten päätettävä, mitkä sivut ne sisältävät.

Voit korjata tämän seuraamalla avainsanojasi huolellisesti avainsanaseurantatyökalulla. Varmista, että et käytä samaa avainsanaa yhä uudelleen useilla sivuilla.

5. Sisäiset uudelleenohjaukset

Jos olet muuttanut sivustoasi melkoisesti sen jälkeen, kun loit sen ja siirsit tai poistit sivuja, sinulla on todennäköisesti useita 300 alueen uudelleenohjauksia.

301-uudelleenohjaus kertoo selaimen uudelleenohjauksen vanhalta sivulta oikealle uudelle sivulle. Tämä näyttää vierailijoillesi oikean sisällön sivua ei löydy -virheen sijaan.

Uudelleenohjauksessa tapahtuu pieni viive, jota kutsutaan latenssiksiennen kuin uusi sivu tulee näkyviin.

Kuten edellä on nähty, sivun latausnopeudella on merkitystä sijoitustekijänä. Pienetkin viiveet laskevat yhteen, varsinkin jos sinulla on paljon 301-uudelleenohjauksia.

Voit korjata tämän ongelman käymällä sivustosi läpi ja säilyttämällä vain tarvittavat 301-uudelleenohjaukset. Poista loput. Tämän pitäisi nopeuttaa sivustoasi ja auttaa sijoituksissasi.

6. Tekoälyn luoma sisältö

Tekoälyn luoman sisällön laatu on edennyt pitkälle. Osa siitä todella kuulostaa siltä kuin se olisi voinut olla ihmisen kirjoittama.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä sosiaalisen median markkinointia [3 Social Media Checklists]

Mutta tekoälyn luoman sisällön käyttäminen on silti hieman miinakenttää.

Tekoälyllä ei voi yksinkertaisesti luoda sisältöä ja käyttää sitä sellaisenaan. Tulet huomaamaan, että osa niistä ei ole kieliopillisesti oikein tai ollenkaan hyvin kirjoitettu, ja osa niistä ei ole ollenkaan järkevää.

Ei vain, vaan monet tekoälyn sisällöntuottajat ovat rajallisia tuottamissaan. Heillä on vain tiettyjä lauseita ja kappaleita, joita he toistavat yhä uudelleen ja uudelleen, kun joku laittaa avainsanan tai lauseen.

Jos käytät huonolaatuista sisältöä, sinua rangaistaan ​​hakukoneissa. Jos käytät selkeästi tekoälyn luomaa, ilmeisesti kopioitua sisältöä… no, voit varmasti kuvitella.

Et vain tee vaikutusta hakukoneisiin, mutta et myöskään luo suurta vaikutelmaa kävijöihisi. Jos vierailijat näkevät, että sinulla on hyvin samankaltaista sisältöä kuin muilla kilpailijoilla, he olettavat, että toinen teistä on kopioinut toisen.

Emme tarkoita, että sinun ei pitäisi käyttää tekoälyn luomaa sisältöä, mutta sinun on tehtävä se hyvin.

Käytä joka tapauksessa tekoälysisältöä inspiraationa ja ideoiden antamiseen. Se voi olla loistava tapa saada nopeasti sivu täynnä sisältöä, jota voit muokata ja tehdä omasi.

Tämä viimeinen kohta on avain. Tee siitä omasi. Kirjoita se uudelleen ja käytä omia fraaseja ja tarinoita. Lisää omia avainsanoja ja tee sisällöstäsi ainutlaatuinen.

Itse asiassa voit saada apua ammattimaisilta freelancekirjoittajiltamme, jotka odottavat sinua WriterAccess ilmainen kokeiluversio. Tällöin sinulla ei ole ongelmia päällekkäisen sisällön tai plagiointiväitteiden kanssa.

7. Otsikot Tunnisteet ja metakuvaukset

Kun kirjoitat otsikkotunnisteita ja metakuvauksia, voit myös pudota samaan avainsanakannibalisoinnin ansaan, jonka mainitsimme edellä.

Jos käytät samoja avainsanoja useiden artikkelien otsikkotunnisteissa ja metakuvauksissa, olet luomassa kilpailevia sivuja.

Kyse ei kuitenkaan ole vain kilpailevista avainsanoista. Sinun on käytettävä yksilöllistä otsikkotunnistetta ja metakuvausta jokaiselle sivustosi sivulle. Jos kopioit nämä, aiheutat hämmennystä niin verkkosivuston vierailijoille kuin hakukoneillekin.

Jos sinulla on suuri sivusto ja paljon hyvin samankaltaisia ​​tuotteita, voi olla todella vaikeaa olla saamatta niitä kaikkia kuulostamaan samalta. Mutta jos haluat hyviä sijoituksia, sinun on ponnisteltava.

🔥 Empfohlen:  Tubi julkaisee vuoden 2023 FIFA World Cup -tilauskanavan

Palkkaa laadukkaita sisällöntuottajia, jos sinulla ei ole aikaa tehdä tätä itseja varmista, että jokaisella sivulla on monipuoliset, alkuperäiset ja huomiota herättävät otsikkotunnisteet ja metakuvaukset.

8. Kopioi sisältö

Olemme jo käsitelleet tätä hieman, mutta se ansaitsee oman osan, koska se on tärkeä.

Tämä voi olla ongelma, jos käytät sisällön jakelua tavoittavuuden lisäämiseen. Se voi myös olla ongelma, jos käytät verkkokauppasivustoa, jossa on monia samankaltaisia ​​tuotteita, kuten edellä totesimme.

Toinen tapa päällekkäinen sisältö voi olla tekijä, jos myyt tuotteitasi omalla verkkosivustollasi, Etsyssä, Shopifyssa, eBayssa ja muissa. Samojen tuotekuvausten käyttäminen jokaisella sivustolla on päällekkäistä sisältöä ja voit saada rangaistuksen siitä.

Tähän on useita ratkaisuja.

Yksi on varmistaa, että tuotekuvauksesi ovat vähintään hieman erilaisia ​​jokaisella sivustolla. Sinun on myös varmistettava, että kaikilla vastaavilla tuotteillasi on erilaiset kuvaukset.

Vaikka niiden ainoa todellinen ero voi olla tuotteen väri tai koko, ne kaikki tarvitsevat silti ainutlaatuisen kuvauksen.

Sisällön jakelua varten sinun on julkaistava sisältösi ensin omalle sivustollesi ja odotettava sitten vähintään viikko ennen kuin jaat sen.

Tämä antaa hakukoneille aikaa indeksoida sisältösi ja varmista, että tämä on alkuperäinen tai kanoninen kopio. Muita sisältöäsi sisältäviä sivustoja ei tällöin käsitellä alkuperäisinä.

Hakukoneiden auttamiseksi voit myös vahvistaa, että sisältösi on alkuperäinen kopio.

Hakukoneoptimoinnilla on valtava merkitys kaikille yrityksille, ja se on niin tärkeää saada se oikein. Et halua, että SEO-haasteet lähettävät asiakkaita kilpailijoillesi.

Oikein käsiteltynä voit optimoida sivustosi hakukoneoptimointia varten ja saada etulyöntiaseman kilpailijoihin verrattuna. Voit näkyä korkeammalla hakutuloksissa ja luoda vierailijoille paremman vaikutelman ja kokemuksen, kun he saapuvat sivustollesi.

Toinen tapa parantaa SEO-tuloksiasi on oppia ja toteuttaa semanttinen SEO.

Napsauta linkkiä ja opi miellyttämään yleisöäsi (ja Googlea) laadukkaammalla sisällöllä ja avainsanojen ryhmittelyllä.