Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Vuotanut Pixel 8 Pro -video paljastaa ominaisuuden, jota kukaan ei odottanut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vuotanut Pixel 8 Pro -video paljastaa ominaisuuden, jota kukaan ei odottanut

91 Mobiilit

Olemme vielä kuukausien päässä Googlen julkaisusta Pixel 8 Pron, mutta se ei ole estänyt puhelinta näyttämästä uudessa käytännön videossa. 18. toukokuuta 91Mobiles ja vuotaja Kuba Wojciechowski julkaisivat lyhyen videon, joka esitteli Pixel 8 Prota.

Tämä video tarjoaa ensimmäisen näkemyksemme Pixel 8 Prosta todellisessa maailmassa ja vahvistaa aiemmin vuotaneiden Pixel 8 Pro -renderöityjen suunnittelun. Mutta vielä mielenkiintoisempaa on, että video korostaa myös hyvin epätavallista ominaisuutta, jota kukaan ei odottanut.

Pixel 8 Prossa on … lämpötila-anturi

Google Pixel 8 Pron suunnittelu ja lämpömittarin ominaisuus on vuotanut

Tämä epätavallinen ominaisuus ei ole mikään muu kuin lämpötila-anturi. 40 sekunnin video näyttää, että anturi on pieni ympyrä puhelimen takana LED-salaman alla. Näimme tämän aiemmin maaliskuun Pixel 8 Pron renderöinneissä, mutta tuolloin sen epäiltiin laajalti olevan lidar-anturi – samanlainen kuin iPhone 14 Prossa.

Vaikuttaa siltä, ​​että Pixel 8 Pron lämpötila-anturin käyttäminen edellyttää silmälasien ja muiden lisävarusteiden poistamista kasvoiltasi, jotta anturilla on esteetön näkymä otsaasi ja ovelasi. Siirrät sitten anturia mahdollisimman lähelle otsaasi (koskematta itse asiassa ihoasi), napautat suurta painiketta näytöllä ja siirrät sitten anturia otsaasi ja ohimoasi kohti. Videolla näkyy, että koko prosessi kestää noin 4 sekuntia, ja oletettavasti näet sen jälkeen lämpötilalukemasi puhelimessa.

Lisäksi tämä lämpötila-anturi näkyy tiettävästi vain Pixel 8 Prossa, eikä se ole saatavilla tavallisessa Pixel 8:ssa. Koska aiemmin tänä vuonna vuotaneet Pixel 8 -renderöinnit eivät näyttäneet takaosassa olevaa ylimääräistä anturia, se tarkistaa. ulos.

Googlesta tulee taas outo Pixelin kanssa

Pixel 4:n käsieleet eivät koskaan lähteneet liikkeelle. Julian Chokkattu/Digital Trends

On turvallista sanoa, että tämä on kehitystä Pixel 8 Prolle. Toisaalta erilliselle lämpötila-anturille on varmasti joitain käytännöllisiä käyttötapauksia. On arvokasta, että pystyt tarkistamaan lämpötilasi nopeasti, jos olet huolissasi siitä, että saatat olla sairas tai alat kärsiä jostain, ja se on toisin kuin mikään muu nykyinen puhelin. Lisäksi se liittyy lähes varmasti Fitbitiin ja muihin Google Pixel Watchista kerättyihin terveystietoihin.

🔥 Empfohlen:  Toivon todella, että iPhone 16 Pro Max ei näytä tältä

Mutta silti tällä näyttää olevan melko rajallinen massa vetovoima. Edellisen kerran Google kokeili jotain niin valmista Pixel-puhelimessa Pixel 4:n kanssa vuonna 2019. Se oli ensimmäinen – ja viimeinen – Pixel, jossa oli Googlen Soli-teknologia kasvojen lukituksen avaamiseen ja handsfree-eleohjauksiin. . Se oli hieno idea, jonka Google hylkäsi yhden sukupolven jälkeen, eikä olisi yllättävää nähdä jotain vastaavaa tapahtuvan täällä.

Vaikka en halua olla liian negatiivinen siitä, että Google yrittää kokeilla jotain uutta Pixelin kanssa, en ole myöskään varma, että tämä on sitä luovuutta, jota toivoin. Älypuhelinmaailman omituisuudet ovat hyviä, mutta tämä voi olla vähän outoa.

Pixel 8:n ja Pixel 8 Pron odotetaan ilmestyvän joskus lokakuussa.

Table of Contents