Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Walmart Terveellisen ruoan edut Plus: Opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Walmart Terveellisen ruoan edut Plus: Opas

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää. Kun ihmiset ovat tietoisempia hyvinvoinnistaan, saatavilla olevien ja kohtuuhintaisten terveellisten ruokavaihtoehtojen kysyntä kasvaa edelleen. Tunnustettuaan tämän tarpeen, Walmart on ottanut käyttöön innovatiivisen ohjelman nimeltä Walmart Healthy Food Benefits Plus. Tämä aloite keskittyy mukavuuteen, kohtuuhintaisuuteen ja ravintoarvoon, ja sen tavoitteena on auttaa asiakkaita heidän matkallaan kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämäntapaa. Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota arvokasta tietoa etsiville henkilöille ja ohjata heitä tekemään terveellisempiä valintoja.

Mikä on Walmart?

Kuva: walmart.com

Veljekset Sam Walton ja James “Bud” Walton perustivat Walmart heinäkuussa 1962 ennen kuin se perustettiin lokakuussa 1969. Tämän monikansallisen vähittäiskaupan yrityksen pääkonttori on Bentonvillessä, Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Tämä on julkinen yritys, joka tunnettiin alun perin nimellä Wal-Mart Discount City ennen kuin se vaihtoi nimeen Wal-Mart Inc. ja sitten Wal-Mart Stores Inc:lle. Se toimii markkinapaikkaketju, jossa on halpa tavarataloja, ruokakauppojaja lisää tällaisia ​​myymälöitä ihmisten tarpeisiin.

Tämän vuoden lokakuun loppuun mennessä yrityksellä oli 10 586 myymälää eri puolilla maailmaa ja he aloittivat vuoden peräti 2 30 000 työntekijän palkkalistoilla. Yrityksellä on toimintaa peräti 24 maassa, ja sillä on yli 40 nimeä ympäri maailmaa.

Liikevaihdon perusteella Walmartin voidaan sanoa olevan maailman suurin yritys, mutta samalla myös suurin yksityinen työnantaja. Yhtiö listautui pörssiin vuonna 1972 ja pikkuhiljaa alkoi laajentua myös USA:ssa ja maailmalla ja havaitsi menestyvänsä paikoin, kun taas toisilla epäonnistui. Nyt kun johdanto-osa on ohi, voimme tarkastella Walmartin terveellisen ruoan etuja.

Walmart Terveellisen ruoan edut Plus: Opas

Jos terveellinen ruoka olisi brändi, se olisi luultavasti mainostetuin tuote samalla, kun se nauttisi myös erinomaisesta suusta suuhun. Walmart Plus ja heidän tarjoamansa Walmartin terveelliset edut ja ruokalista ovat juuri sitä. Kyllä, kuulit oikein, Walmart tarjoaa terveellisiä ruokavaihtoehtoja, jotka sisältävät muutamia etuja, jotka saattavat olla hyviä minulle, sinulle tai kenelle tahansa yleensä. Mutta ennen kuin tarkastelemme Walmart plus -jäsenetuja, meidän pitäisi puhua hieman Walmart Plusista ymmärtääksemme, mistä siinä on kyse.

Mikä on Walmart Plus?

Kuva: walmart.com

Jos arvasit Walmart plus Walmartin tarjoama jäsenyys tai tilaussuunnitelma, olit jo oikeilla jäljillä. Tämä on heidän tarjoamansa jäsensuunnitelma, joka lupaa auttaa sinua säästää noin 1300 dollaria vuodessa. Ja ennen kuin olet vakuuttunut siitä tai kirjaudut siihen, sinua odottaa myös 30 päivän kokeilu. Jäsenyyteen kuuluu Paramount+ -tilaus, joka antaa sinulle pääsyn live-urheiluun, elokuviin ja yli 40 000 sarjan jaksoon. Yli 35 dollarin tilauksista veloitetaan nyt 0 dollarin toimitusmaksu.

Toimitus on nyt sinulle ilmainen riippumatta siitä, kuinka pieni tilauksesi on. Valituissa yli 14 000 paikassa säästät 10 senttiä gallonaa kohden polttoaineen täyttökuluissa. Ansaitset myös palkintoja kelvollisista ostoksista. Maksuprosessista tulee sinulle nopea, helppo ja kontaktiton. Saat myös pääsyn eksklusiivisiin juttuihin, joihin ei-jäsenillä ei ole pääsyä.

Tällä hetkellä saat myös 59 dollarin arvoinen Spotify-tilaus joka antaa sinulle kuusi kuukautta ilman mainoksia musiikkia ja lisää tarjouksia on tulossa. Saat kaikki nämä edut ja enemmän maksamalla 98 dollaria vuodessa tai 12,95 dollaria kuukaudessa.

Ja nyt, kun olemme esitelleet Walmartin plus, on aika palata Walmartin terveellisen ruoan edut plus -luetteloon. Tästä luettelosta voit löytää esimerkiksi One a Day Women’s Gummy Multi-vitamiinin. Voit myös törmätä Pepcid Complete Acid vähennysaine- ja Antacid Chewable tabletteihin. Listalta löytyy myös nivel- ja lihasvoiteita, tuoksuvia pyyhkeitä, Q-kärkiä, hammastahnaa ja muita vastaavia tuotteita.

Ei siinä, listalta löytyy myös banaaneja tai hyvää puhdistettua juomavettä. Sinulla on maitoa, kanan rintafileitä, tuoretta leipää, mansikoita, Hickory-savupekonia, Russet Potatoesia ja mitä muuta. Eikä pidä unohtaa, koska se on Walmart plus, puhumme Walmartin terveellisistä eduista sekä ruokalistasta, joka sisältää kaikki suuret edut. Lisäksi ne ovat kohtuuhintaisia, ja jäsenyyden myötä saat lisäalennuksia niiden hinnoista, mikä tekee niistä edullisempia. Käydään nyt läpi Walmart plus jäsenyysedut.

🔥 Empfohlen:  Opas markkinointiryhmän jäsentämiseen

Walmart Plus -jäsenedut

Kuva: walmart.com

Ei toimitusmaksua, säästöjä polttoaineessa, ilmainen ääni- ja videosisällön tilaus, mukaan lukien tv-sarjat, elokuvat ja kappaleet, ilmainen toimitus ja muutamia muita vastaavia etuja. Kaikki se on mainittu yllä, mikä kertoo sinulle kaiken Walmart Plus -jäseneduista ja sen tarjouksista. Mutta entä jos kertoisimme sinulle, että se ei ole sitä ja että sinulla on enemmän varastossa? Kukapa olisi uskonut maksamalla yhden 98 dollarin erän tai 12 erää 12,95 dollarilla voisi saada sinulle paljon enemmän?

1. Vaikka saat ilmaiset toimitukset yli 35 dollarin tilauksille, niillä ei ole rajoituksia, mikä tarkoittaa, että sinulla on rajoittamaton määrä tällaisia ​​toimituksia niin kauan kuin asut paikassa, jossa ominaisuus on käytettävissä ja tilauksesi arvo on vähintään 35 dollaria.

2. Saat tuotteesi Walmart.com-sivustolta heti seuraavana tai kaksi päivää myöhemmin ilmaisella toimituksella, eikä myöskään vähimmäismäärää ole täytettävä. Voit siis mennä hulluksi tilaamalla tuotteita Walmartin terveellisen ruoan eduista plus luettelosta tai muuten ja nauttia siitä ilman, että olet huolissasi hinnasta.

3. Et säästä vain 10 senttiä gallonaa polttoainelatauksesta Walmartissa, vaan myös Sam’s Clubin, Exxonin, Mobilin, Murphy Expressin ja Murphy USA:n huoltoasemilla. Jäsenenä oleminen tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden maksaa tuotteista ostaessasi niitä säästääksesi aikaa ja jos haluat sosiaalisesti etäisen ostokokemuksen, voit myös käydä kassalla kassalla. rekisteröidy.

4. Tietyt reseptit ovat saatavilla ilmaiseksi, kun taas monet muut ovat saatavilla 85 % alennus Walmart Pharmaciesista jos olet jäsen. Paramount+-tilauksen lisäksi saat myös pääsyn Nickelodeonin, CBS:n, MTV:n ja muiden sisältöön. Jäsenet saavat aikaisen pääsyn Walmart Black Friday -tarjouksiin päivien ajan, toisin kuin ei-jäsenet.

5. Ansaitset myös kanta-asiakasvaluuttaa kelvollisista ostoksista, joita voit käyttää itse Walmartissa tulevaisuudessa. Ja lopuksi, maaliskuuhun 2023 asti voit hankkia itsellesi 6 kuukauden Spotify Premium -tilauksen. Nämä Walmart plus -jäsenedut tekevät siitä tuottoisamman. Nyt tiedät kaiken Walmart plus jäseneduista.

Walmart Plus -edut

Kuva: walmart.com

Kun olet tarkastellut Walmartin tarjoamia etuja, voit verrata niitä sen kilpailijoihin ja heidän tarjontaansa. Walmartin tarjoukset eivät kuitenkaan vain saa sinua vertaamaan sitä suoriin kilpailijoihinsa, vaan myös kaukaisiin kilpailijoihin, kuten Amazon Prime ja muihin sen tarjoaman tilauksen vuoksi.

Osaston tuotteisiin, alennettuun ruokaan, päivittäistavaroihin ja muihin tuotteisiin liittyvä sekä polttoaine- ja tilausetuja tarjoava yritys ei voi jäädä huomaamatta.

Jo ennestään pitkää etujen luetteloa täydentääkseen Walmart plus edut tuovat jäsenilleen muutaman lisätarjouksen, mikä jättää sinut heidän kunnioitukseensa. Ensimmäinen on se, että lähes 12 000 lisää Exxon- ja Mobil-polttoaineasemaa on tulossa, mikä lisää yhteistyökumppaneiden huoltoasemien määrää, joilla voit säästää rahaa. Sinä myös saat 15 dollarin luottoa Lyft-ajeluihin mikä tarkoittaa, että muutamat tulevista ajeluistasi on järjestetty.

Ilmainen toimitus, jonka Walmart tarjoaa sinulle, on Walmart Healthy food -etujen luettelosta ja paljon muuta 1 60 000 tuotetta. Ja paras ja hienovaraisin sinulle tarjottu etu on varmasti se, että saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson kokeillaksesi näitä etuja ja nauttiaksesi näistä eduista ennen kuin päätät liittyä jäseneksi.

Jäsenenä pääset myös ennakkoon tiettyihin tarjouksiin sekä eksklusiivisen pääsyn tapahtumiin, kuten valikoituihin PS5-varastotapahtumiin, jotka eivät ehkä tuo sinulle konsolia, mutta vahvistavat varmasti mahdollisuuttasi.

Tarjolla on valikoituja lääkkeitä ilmaiseksi tai jopa hintaan 85% alennus uudessa ohjelmassa Rx halvemmalla ja tämä on vain jäsenten saatavilla. Heinäkuussa 2022 Walmart järjesti jäsenilleen neljän päivän eksklusiivisen alennusmyynnin. Myös jäsenet haluavat saada omansa tuotteet toimitetaan alle tunnissa. Tarjoustensa vuoksi Walmartia verrataan Amazoniin monta kertaa, mutta Walmart keksii jatkuvasti uusia ja parempia tarjouksia etujen ja etujen muodossa.

Toistaiseksi Spotify-tilaus on hankittavissa, ja se korvataan pian jollain muulla, mikä myös pitää asiakkaat koukussa.

🔥 Empfohlen:  Snapchat yrityksille: Lopullinen opas markkinoijille

Lue myös: Kuinka soittaa sairaaseen Walmartiin?

Walmartin terveellisten hyötyjen ruokalista

Yllä näimme Walmart Healthy -ruoan edut sekä luettelon, josta löytyvät kaikki terveelliset ja sinulle jonkinlaista hyötyä tuottavat elintarvikkeet. Painopiste oli kuitenkin Walmartin plus-jäsenyydessä, joka tuo mukanaan alennuksia elintarvikkeista ja tarjoaa erilaisia ​​etuja ja etuja, kuten näimme, mutta nyt on aika keskittyä vain tämän luettelon tarjontaan.

Kun puhumme Walmartin terveellisistä eduista ja ruokalistasta, voimme jo arvata, millaisia ​​tuotteita saatat odottaa löytäväsi luettelosta. Hedelmät, vihannekset ja ruoka runsaasti proteiineja, vitamiineja, kalsiumia ja muita tärkeitä ravintoaineita löytyy tästä listasta. Tuotteet on merkitty tunnisteilla, kuten paras myyjä tai suosittu valinta. Ja siellä on 1000 tuotetta tai vähintään 25 sivua täynnä tällaisia ​​tarjouksia, joista voit valita.

Banaanit ovat laskeneet 0,96 sentistä 0,24 senttiin, koska ne on arvostettu painon mukaan, jolloin 52 senttiä on yhden kilon hinta. Sitten sinulla on puhdistettu juomavesi ja D-vitamiinitäysmaito, jotka ovat saatavilla vastaavasti 5,36 dollarilla ja 3,42 dollarilla. 0,8 senttiä flozlilta ja 2,7 senttiä flozlilta.

Nämä tuotteet muodostavat tällä hetkellä suositun valikoiman ja myydyimpien tuotteiden luettelon, ja ne ovat saatavilla vieläkin halvemmalla, jos liittyisit Walmart-jäsenyyteen.

Sinulla on broilerin rintafileetä saatavilla 7,88 dollarin keskihintaan, koska jokainen kilo on 3,87 dollaria ja voit odottaa saavasi sen 2,25–3,2 lb:n arvosta. Lopullisen hinnan sanelee sen paino, kunnes saat jäsenyyden, joka voi tehdä siitä vielä halvemman.

White Sandwich -leipää on saatavilla hintaan 1,32 dollaria, ja sinulta veloitetaan 6,6 senttiä/oz, mutta se ei ole lopullinen hinta, jos ostat sen Walmartin terveellisen ruoan edut plus -luettelosta, etkä ei-jäsenluettelosta.

Jos pyyhkäiset alas ensimmäisen hakusivun, sinulla on vielä mansikoita, Hickory-savupekonia, ruskistettua perunaa, täysin luonnollista jauhettua naudanlihaa kaikkine olennaisine aineineen ja niiden suhde mainittu, tuoreet broilerin koivet, luomubanaanit nippuna, luuttomat kananrintat -perhe pakkaus, Clementine, Taters maustetut perunareunat, Bar A Franks, joka on valmistettu kanasta ja sianlihasta, parsakaali Florets ja lista jatkuu.

Rehellisesti sanottuna tämä ei ole edes puolet siitä, mitä on saatavilla vain Walmartin terveellisen ruoan edut plus -luettelon ensimmäisellä sivulla. Sen sivuilla on paljon enemmän tällaisia ​​hedelmiä, vihanneksia, ravitsevia ruokia ja muuta tavaraa. Ja parasta tässä kaikessa on, että ne eivät ole vain noudettavissa ja toimitettavissa, vaan he ovat myös oikeutettuja lisäalennuksiin jos sinulla on Walmart plus -jäsenyys tai käytät tällä hetkellä ilmaista kokeiluversiota.

Joten jos mietit, käytätkö Walmartia vai et, tai etsit paikkaa, johon voit kääntyä ja tarkistaa kaikki tällaiset terveelliset elintarvikkeet, joissa on paljon etuja kohtuuhintaan, olemme varmoja tämän artikkelin kautta, että olemme osoittaneet sinulle, että Walmart sopii laskuun. Emme kuitenkaan ole vielä valmiit, sillä mielestämme meidän pitäisi palata aikaisempiin kilpailijoiden mainitsemiseen ja verrata Walmartia ja Amazon Primea löytääksemme paremman alustan.

Walmart vs Amazon Prime

Kuva: amazon.in

Me kaikki tiedämme Amazon Prime, tilauspalvelu, joka, kuten Walmart, tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​tuotteita. Prime ei rajoitu yhteen kenttään, koska he harjoittavat useilla aloilla, kuten Walmart, ja tämä johtaa siihen, että heidät yhdistetään kerta toisensa jälkeen ja niitä verrataan, joten mennään suoraan asiaan.

1. Hinnoittelu

Molemmissa palveluissa on ilmainen 30 päivän ilmainen kokeilujakso, jossa käyttäjät voivat kokeilla tarjontaansa ja testata arvoaan. Joten tällä tavalla nämä molemmat alustat marssivat, mutta kun astumme maksetulle alueelle, eroja alkaa näkyä.

Walmart tarjoaa sinulle jäsenyyden maksamalla 98 dollaria vuodessa tai 12,95 dollaria kuukaudessa toisin kuin Amazon Primen jäsenyys, joka maksaa sinulle 14,99 dollaria kuukaudessa tai 139 dollaria vuodessa sen jälkeen, kun sen hinnat nousivat ensimmäistä kertaa neljään vuoteen 12,99 dollarista kuukaudessa tai 119 dollarista vuodessa.

Amazonilla on kuitenkin erikoistarjouksia opiskelijoille sekä EBT- tai Medicaid-kortilla oleville ja Primen edut voidaan jakaa myös perheenjäsenten kesken. Vaikka Walmart plus -etuja on niin monia, Walmartilla ei ole toistaiseksi voimassa tällaista erityissäännöstä. Joten kaiken kaikkiaan se tuntuu enemmän tasapeliltä, ​​kun molemmat yritykset syrjäyttävät toisiaan marginaalisesti yhdessä tai toisessa.

🔥 Empfohlen:  Ulkomaalaisten kanssa käytyjen videokeskustelujen ei-ilmeiset edut

2. Toimitus

Amazonilla ja Walmartilla on molemmilla toimitusasetukset. Voit tutustua Walmartin terveellisiin etuihin ja ruokalistaan ​​ja lisätä tuotteita, joiden arvo on vähintään 35 dollaria, ja voit saada ne toimitettua ilmaiseksi, jos olet jäsen. Amazon tarjoaa myös vähintään 10 miljoonaa tuotetta, jotka toimitetaan päivässä. Jos ruokatilauksesi arvo on yli 35 dollaria, voit myös saada ne toimitettuna samana päivänä, ja se voi todellakin saapua alle 2 tuntia.

Walmartilla saat ilmaiset kahden päivän toimitustarjoukset, eikä myöskään vähimmäisvaatimusta ole täytettävä. Tämä koskee kuitenkin vain Walmart.comin myymiä ja toimittamia tuotteita, ei kolmansia osapuolia. Voit saada päivittäistavarat toimitettuna myös tunnin sisällä, mutta jos niiden arvo ei ole 35 dollaria tai enemmän, peritään 5,99 dollarin maksu.

Joten jälleen kerran se tuntuu tasapeliltä, ​​koska molemmat tarjoavat parempia vaihtoehtoja erilaisissa mutta samanlaisissa luokissa.

3. Suoratoisto

Kuva: amazon.in

Amazon Primella on oma videon suoratoistoalusta, jonka voit tilaa 8,99 dollarilla kuukaudessa kun taas se sisältyy myös Amazon Prime -jäsenyyteen. Toisaalta Walmart osti videopalveluyritys Vudun jo vuonna 2010 ja myi sen vuonna 2020.

He suunnittelivat myös suoratoistopalveluidensa esittelyä vuonna 2018, mutta antoivat idean mennä pois. He tarjoavat kuitenkin nyt jäsenilleen Paramount+ -tilauksen, jonka arvo on 4,99 dollaria kuukaudessa, ja tarjoavat heille myös pääsyn CBS, MTV, Champions League Football ja paljon muuta. Tämä on vaikeaa, mutta meidän on valittava Walmart tästä heidän valikoimastaan.

4. Tarjoukset

Amazon Prime -edut ja Walmart plus -edut ovat molemmat jotain, josta vastaavien yritysten jäsenet voivat nauttia. Primen kanssa, sinulla on Prime-päivä, jossa voit säästää huomattavasti rahaa saamalla uskomattomia tarjouksia, jos olet jäsen.

Walmartilla oli vastasuunnitelmatarjous tänä vuonna, ja vaikka molemmilla on omat USP- ja eriytetyt tarjoukset, ratkaiseva tekijä on, että Amazon Prime -kokeilujäsenet saavat nauttia Prime-päivän eduista, kun taas Walmart plus kokeilujäsenet eivät saa vastaohjelman etuja ja että Siksi Amazon Prime pärjää paremmin tällä alueella.

5. Lääkäripalvelut

Molemmat yritykset tarjoavat lääkkeitä ilmaiseksi tai suurilla alennuksilla reseptin perusteella. Vaikka palvelu ei ole saatavilla tietyissä maissa, se ei suinkaan tee saavutuksesta vähemmän vaikuttavaa. Ja tässä taas ne ovat enemmän tai vähemmän sidottu, koska heidän tarjontansa ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia ​​​​toistensa kanssa.

6. Lisäedut

Olemme nähneet kaiken, mitä Walmart tarjoaa polttoaineeduista alennuksiin ja tilauksiin, mutta katsotaanpa mitä Amazon Primella on tarjottavanaan. Saat etuja Prime-pelaamisesta, josta saat ilmaisia ​​pelejä ja muuta sellaista. Tämän lisäksi saat käyttöösi yli 2 000 kirjaa ja lehteä joka kuukausi, jos rekisteröidyt heidän jäsenyytensä.

Saat tallennustilaa ilmaiseksi Amazon Photosissa sekä pääsyn Prime-musiikkiin. Ja lopuksi, saat käyttöösi Prime try ennen ostamista -ominaisuuden, jonka avulla saat kotiisi toimitettuja tavaroita, joita voit kokeilla ensin ilmaiseksi ja ostaa ne sitten myöhemmin, jos olet niihin tyytyväinen. Riippuen siitä, mitkä edut ovat sinulle hyödyllisiä ja houkuttelevampia, se on jälleen valintakysymys ja siten tasapeli.

Lopuksi Walmartin Healthy Food Benefits Plus -ohjelma tarjoaa arvokkaita etuja henkilöille, jotka etsivät terveellisempiä ruokavaihtoehtoja. Hyvinvoinnin ja saavutettavuuden priorisoimalla ohjelma pyrkii parantamaan osallistujiensa yleistä hyvinvointia. Tämän aloitteen avulla Walmart edistää terveellisempiä elämäntapoja ja tekee ravitsevia valintoja helpommin saatavilla useille ihmisille.

Table of Contents