Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WealthDesk – B2B2C-sijoitusteknologia-alusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WealthDesk – B2B2C-sijoitusteknologia-alusta

WealthDesk on Intian uraauurtava B2B2C-alusta, joka kaappaa koko sijoitus-/omaisuudenhoidon/neuvonnan arvoketjun salkun luomisesta osakkeiden ja ETF-rahastojen päälle, jotka on tuotteistettu sijoitustuotteiksi nimeltä WealthBaskets.

WealthDesk ajaa investointituotepuolen innovaatiota Intiassa. Sillä on yli 50 kumppania, jotka hyödyntävät WealthDeskin alustaa välittääkseen välitys- ja neuvontatarjouksensa uudelleen. Tämä sisältää tunnetut täyden palvelun välittäjät, kuten Motilal Oswal, JM Financial, Anand Rathi, Prabhudas Lilladhermuiden joukossa. B2B2C SaaS -alustana tässä tilassa WealthDesk voi saada B2B:n alustalleen ja luoda suuremman ekosysteemin mittakaavassa.

WealthDesk – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi WealthDesk

Perustajat Ujjwal Jain (toimitusjohtaja), Yuvraj Thakker (perustaja ja NED)
Perustamisvuosi 2016 (lähetetty vuonna 2018)
Päämaja Mumbai
sektori Fintech/Investment Platform
Verkkosivusto wealthdesk.in

Tietoja WealthDeskistä
WealthDesk – perustajat ja tiimi
WealthDesk Ideation Journey – miten se alkoi?
WealthDesk – Tuote ja USP
WealthDesk – kohtaamat haasteet
WealthDesk – Kasvu ja nykytila
WealthDesk – Tulevaisuuden suunnitelmat
WealthDesk – UKK

Tietoja WealthDeskistä

WealthDesk on vuonna 2016 perustettu B2B2C-sijoitusteknologia-alusta. WealthDesk mahdollistaa salkkupohjaisen sijoittamisen osakkeiden ja ETF:ien (Exchange Traded Fund) päälle yhdistäen neuvonnan, välityksen, omaisuuden ja varallisuudenhoidon ekosysteemin. Se on Intian uraauurtava B2B2C-alusta, joka kaappaa koko sijoitus-/varainhoidon/neuvonnan arvoketjun salkun luomisesta osakkeiden ja ETF-rahastojen päälle. tuotettu sijoitustuotteiksi nimeltä WealthBaskets; WealthBaskets on mahdollista laajamittaiseen jakeluun välityskumppaneiden kautta, joilla on vahvat verkkovaikutukset.

Sen tavoitteena on varmistaa, että kaikki maan suuret ja pienet välittäjät ovat integroituneet WealthDesk-alustalle transaktiopuolella (välitysteollisuuden UPI’zation) ja neuvoa-antavalla rintamalla se haluaa saada joitakin niistä Parhaiden neuvonantajien sijoitustuotteet (WealthBaskets) WealthDesk-alustalla.

Tämän kanssa kaksoisstrategia, WealthDesk ohjaa sijoitustuotepuolen innovaatioita Intiassa osakkeiden ja ETF-rahastojen (sijoitusrahastojen lisäksi) päälle ja rakentaa erittäin skaalautuvan jakeluverkoston näiden tuotteiden laajamittaiseen jakeluun Broking-ekosysteemin kautta. Tiimi on myös melko innokas keskittymään ensisijoittajiin, koska he ovat digitaalisesti taitavia ja arvostavat neuvotun varallisuudenhoidon etuja.WealthDesk – perustajat ja tiimi

Ujjwal Jain on WealthDeskin perustaja ja toimitusjohtaja. Yuvraj Thakker on WealthDeskin perustaja.

WealthDesk Ideation Journey – miten se alkoi?

Ujjwal Jain (WealthDeskin perustaja ja toimitusjohtaja) muistelee matkaa kohti WealthDeskin perustamista.

“Minulla on lähes vuosikymmenen kokemus rahastonhoitoalalla työskentelystäni DE Shaw (Wall Street-pohjainen hedge-rahasto), sain mahdollisuuden siirtyä Mumbaihin strategista Intiaan keskittyvää työskentelyä varten. Tämä sai minut ymmärtämään valtava Intian FinTech-mahdollisuus omaisuudenhoidossa, rahastonhoidossa, neuvonantajana ja välitystoiminnassa. Sen myötä ymmärsin myös, että vaikka olin osoittanut kykyjäni teknologiavetoisessa aktiivisessa hedge-rahastoteollisuudessa, minun piti sukeltaa syvälle Indekseihin/ETF-pohjaiseen passiiviseen toimialaan. Sitten otin roolin kanssa MSCI Mumbain toimisto ja teki tiivistä yhteistyötä MSCI Geneven toimiston kanssa, joka johtaa indeksiliiketoimintaa maailmanlaajuisesti.

Alle kahdessa vuodessa pystyin työskentelemään tutkimus- ja tuotetiimin kanssa maailmanlaajuisesti lanseeratakseni useita Älykkäät beta-indeksit. Olen myös työskennellyt teknologiaalustan perustamisessa ESG-pohjaisten indeksien lanseeraamiseksi, joilla on nyt paljon näkyvyyttä. Samoihin aikoihin olin myös osa globaalia tiimiä, joka halusi alustaa/tuottaa indeksituotantoa mittakaavassa lyhentääkseen läpimenoaikaa asiakkaiden kanssa ja kilpaillakseen uuteen teknologiaan keskittyneiden fintech-kilpailijoiden kanssa indeksitilassa. Hän on rakentanut vahvan institutionaalisen ja syvällisen ymmärryksen sekä aktiivisista että passiivisista rahastoista, Tunsin olevani valmis tutkimaan Fintech-mahdollisuutta Intiassa.

Intiaa koskevan tutkimusvaiheen aikana tapasin useita välittäjiä ja varainhoitajia Mumbaissa ymmärtääkseni heidän ja koko alan haasteita. Silloin näin selvästi, kuinka teknologia voisi vastata useimpiin heidän kohtaamiinsa haasteisiin, ja aloin työskennellä sen eteen. Tutkimusvaiheessani tapasin myös Yuvrajinjoka johtaa Välitystaloa kolmannen sukupolven sidosryhmänä.

Tapasimme useita kertoja ja vietimme tunteja/päiviä yhdessä vuonna 2015, jolloin Yuvraj antoi käsityksen välitys- ja varainhoitoteollisuuden tämän hetkisistä haasteista perinnöllisenä välittäjänä ja pystyin tarkastelemaan näitä samoja ongelmia täydellisellä modernilla tietojenkäsittelytieteen ajattelutavalla. Lopulta pystyimme luomaan a etenemissuunnitelma WealthDesk-alustan ekosysteemin rakentamiseksi, johon sisältyi startup Wealth Technology and Services Private Limited. Yuvraj tarjosi vahvan inkubaatiomaa välitystoimistossaan käynnistää ja testata alustaa suljetun käyttäjäryhmän välillä.

Olimme selvää, että halusimme rakentaa alustan ensin. Olimme varmoja, että kun rakennamme alan tarpeita vastaavan alustan, saamme asiakkaita. Joten, me aloitti B2B2C-alustan ekosysteemin rakentamisen neuvonantajille, neuvonta-alan tutkimustaloille, välittäjille ja sijoittajille AWS. Vahvan Start-up-verkostonsa, jatkuvan innovaation pilvessä, vahva läsnäolo Intiassa ja elävä kehittäjäyhteisö teki AWS:stä oletusvalinnan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tiimiltä kesti kolme vuotta työskennellä ja rakentaa alusta. Vuonna 2018 WealthDesk julkaistiin. Tämän jälkeen tiimi vietti seuraavan vuoden hankkimalla välittäjiä ja neuvonantajia alustalle. Tänään, WealthDesk on Intian uraauurtava SaaS-pohjainen Neo AMC -alusta joka antaa neuvoa-antavan, välityksen, varallisuudenhoidon ja salkunhoidon valtuudet yksityissijoittajille laajassa mittakaavassa.

Uskon, että AWS on ollut avaintekijä menestystarinassamme. Vaikka AWS ei tarjoakaan rahoituspalveluita, sillä on ollut keskeinen rooli Intian rahoitusmaailman uudistamisessa. AWS on monien FinTech-yritysten teknologinen selkäranka, mukaan lukien WealthDesk, jossa suunnittelun kautta tapahtuva tuoteinnovaatio on olennainen osa arvon luomista.WealthDesk – Tuote ja USP

Tuote on WealthDesk-alusta ja se tarjoaa kaksi avaintarjousta – Yksityissijoittajille ja yrityksille. WealthDesk on B2B2C-alustan ekosysteemi, jossa on yksi Business-alustan SaaS-tarjonta ja useita WealthDesk Consumer SaaS -käyttöönottoa (B2C) välittäjille ja neuvonantajille.

WealthDesk Business yhdessä WealthDesk Consumer -alustojen ekosysteemin kanssa mahdollistaa välittäjien, SEBI:n rekisteröityjen sijoitusneuvojien, salkunhoitajien ja tutkimusanalyytikoiden valmistuksen ja jakelun osake-/ETF-tutkimuksensa. Sijoitusportfolio nimeltä WealthBasket ja jakaa vähittäissijoittajille jatkuvasti laajenevan WealthDesk Consumer -monivälittäjän ekosysteemin kautta saumattomalla toteutuksella.

WealthDesk ratkaisee vähittäissijoittajien ongelman, koska he tarkastelevat markkinoita varallisuuden luomisen tavoitteilla. Se auttaa heitä ymmärtämään, mihin ja miten sijoittaa älykkäästi, ja välttää väärän myynnin ja vääriä valintoja. Koska kyseessä on edelleen push-pohjainen tuote, matka ensisijoittajien saamiseen markkinoille tai tavan saada joku muuttamaan säästöjä sijoituksiin prosessin mukaisesti ja kurinalaisesti on vaikea. Siihen suuntaan ekosysteeminä on tehtävä paljon työtä.

Näihin haasteisiin vastattiin tuomalla parempia Sijoitustuotteet (WealthBaskets) Intian markkinoilla jotka olivat vähittäissijoittajille tarkoitettujen sijoitusrahastojen ulkopuolella SEBI Registred Investment Advisory ja Research Analyst -lisenssit käyttämällä osakkeita ja ETF:iä. WealthDeskin tavoitteena on palvella ensimmäistä kertaa kokeneille sijoittajille tuotteilla, jotka ovat aiemmin olleet saatavilla sijoitusinstrumenttien muodossa. Ohjaa myös digitaalisen omaisuuden ja varallisuuden hallinnan tulevaisuutta Intiassa mittakaavassa ja tunkeudu markkinoille suuressa määrin kaikkialla Intiassa.

Perinteisesti sijoittajat, välittäjät ja heidän tutkimus- ja neuvontaosastonsa, SEBI:n rekisteröidyt neuvonantajat ja tutkimuslaitokset työskennellä siiloissa. Tämä sitoutumismalli ei salli heidän palvella yksityissijoittajia ja kauppiaita oikeilla tutkimus- ja portfoliostrategioilla mikä johtaa alioptimaaliseen tuottoontavoitteiden/kannustimien yhteensopimattomuus, ja se on toiminnallisesti skaalautumaton rakentaakseen omaisuutta neuvontaliiketoiminnassa osakkeiden ja ETF-rahastojen jne. päälle.

Vuodesta 2013 lähtien SEBI:n kaltaiset sääntelijät ovat jo alkaneet keskittyä avoimuuden tuomiseen neuvontaan perustuvaan jakeluun ja välittäjien roolin keventämiseen jakelijoina, ja tämän kiertokirjeen äskettäinen luonnos (lokakuu 2020) on yksi askel tähän suuntaan avoimuuden lisäämiseksi, linjaus. WealthDesk ennaltaehkäisee alan mahdollisuuksia tarjoamalla alustalla toimivan sijoitusvälineen nimeltä WealthBaskets Osakkeiden ja ETF-rahastojen lisäksi edistääkseen tutkimukseen ja neuvontapohjaisten salkkujen jakelua yksityissijoittajille välityksen lisäksi. Tämä innovaatio on WealthDeskin USP.WealthDesk – kohtaamat haasteet

Tärkeimmät haasteet, joita joukkue alun perin kohtasi, olivat palkkaamalla insinööritaitoja rakentaakseen niin syvän teknologian alustan Mumbaissa sijaitsevaan pääomamarkkinoihin. Kun loistava joukkue perustettiin, ei ollut katsomista taaksepäin.

Toinen haaste ja mahdollisuus oli tehdä välittäjät, neuvojat maassa katso tätä muuttuvaa maisemaa ja oivalla tulevaisuus ja mahdollisuus perustajatiimin linssin/vision kautta. Kun tämä oli tehty, WealthDesk alkoi kasvaa orgaanisesti ilman myynti- ja markkinointikuluja tähän mennessä.

Toinen haaste oli tehdä yksityissijoittajat tarkastella markkinoita, joilla on vaurauden luomistavoitteet, ja ymmärtää, mihin ja miten sijoittaa järkevästi ja välttää väärinmyyntiä ja vääriä valintoja. Koska se on edelleen a push-pohjainen tuote, matka ensisijoittajien saamiseen markkinoille tai tavan saada joku muuttamaan säästöjä sijoituksiin prosessin mukaisesti ja kurinalaisesti on vaikea. Siihen suuntaan ekosysteeminä on tehtävä paljon työtä. Mutta se on mahdollisuus myös luomalla töksähdyspohjainen käyttäjämatka alustana, tarjoamalla oikeaa sisältöä ja markkinointiponnistusta tarvittavan käyttäytymisen muutoksen aikaansaamiseksi. Toinen mahdollisuus on, että B2B2C SaaS-alustana tässä tilassa WealthDesk voi saada B2B:n alustalleen ja luoda suuremman ekosysteemin mittakaavassa.

Nämä haasteet voitettiin tuomalla parempia sijoitustuotteita (WealthBaskets) Intian markkinoille, jotka olivat yksityissijoittajille tarkoitettujen sijoitusrahastojen ulkopuolella SEBI:n rekisteröityjen sijoitusneuvonta- ja tutkimusanalyytikkolisenssien lisäksi osakkeita ja ETF:iä käyttävien lisenssien lisäksi. WealthDeskin tavoitteena on palvelevat ensimmäistä kertaa kokeneille sijoittajille tuotteilla, jotka olivat aiemmin saatavilla sijoitettavina instrumentteina. Ohjaa myös digitaalisen omaisuuden ja varallisuuden hallinnan tulevaisuutta Intiassa mittakaavassa ja tunkeudu markkinoille suuressa määrin kaikkialla Intiassa.WealthDesk – Kasvu ja nykytila

WealthDesk päätti kalenterivuoden 2020 20 välittäjä- ja neuvonantajakumppanin kanssa. Se on lähes kaksinkertaistanut yhteistyökumppaneiden määrän vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tällä hetkellä WealthDeskillä on Yli 50 yhteistyökumppania jotka ovat hyödyntäneet WealthDeskin alustaa kohdistaakseen välitys- ja neuvontatarjouksensa SmartBeta-, tekijäpohjaisiin temaattisiin, alakohtaisiin, varojen allokaatioihin perustuviin ETF WealthBasketeihin, jotka ohjaavat uutta tuoteekosysteemiä.

Tämä sisältää tunnetut täyden palvelun välittäjät, kuten Motilal Oswal, JM Financial, Anand Rathi, Prabhudas Lilladhermuiden joukossa.

Jotkut johtavat sijoitusneuvojat, kuten Quantech Capital (OpenQ), Finmo, Renaissance Investment Managers, Tamohara, Wright Research jne. ovat WealthDeskissä.

WealthDeskillä on myös integroitu alennusvälittäjiin, kuten ICICI Direct, Zerodha ja Upstox jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua suoraan WealthDesk.in-sivustolle ja sijoittaa WealthBasketsiin.

WealthDesk on myös saumattomasti integroitu 63 moonin ODIN-kaupankäyntialustaan; tällä alustalla on yli 800 välittäjää. Tämä kumppanuus tuo neuvontaan perustuvan lisäarvovälityksen kaikille tällaisille välittäjille plug and play -mallissa.

WealthDesk – Tulevaisuuden suunnitelmat

WealthDeskin tulevaisuuden painopiste on aina ollut laajentuminen sijoitusrahastojen ja salkunhoitopalvelujen ulkopuolelle. Yhteistyökumppaneidensa tuella ja avustuksella tiimi uskoo voivansa ohjata Intian pääomamarkkinoille sijoittamisen tulevaisuutta.

WealthDesk – UKK

Mikä on WealthDesk?

WealthDesk on Intian uraauurtava B2B2C-alusta, joka kaappaa koko sijoitus-/omaisuudenhoidon/neuvonnan arvoketjun salkun luomisesta osakkeiden ja ETF-rahastojen päälle, jotka on tuotteistettu sijoitustuotteiksi nimeltä WealthBaskets.

Ketkä ovat WealthDeskin perustajia?

Ujjwal Jain on WealthDeskin perustaja ja toimitusjohtaja. Yuvraj Thakker on Wealth Deskin perustaja.

Mikä on WealthBasket?

WealthDesk Business yhdessä WealthDesk Consumer -alustojen ekosysteemin kanssa mahdollistaa välittäjien, SEBI:n rekisteröityjen sijoitusneuvojien, salkunhoitajien ja tutkimusanalyytikoiden valmistuksen ja jakelun osake-/ETF-tutkimuksensa. Sijoitusportfolio nimeltä WealthBasket

Milloin WealthDesk perustettiin?

WealthDesk perustettiin vuonna 2016. WealthDesk-alusta otettiin käyttöön vuonna 2018.

🔥 Empfohlen:  Mitä sinun tulee tietää ennen yrityksen ostamista? | Miksi sinun pitäisi ostaa olemassa oleva yritys?