Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Wellthy Therapeuticsin menestystarina – johtava digitaaliterapiayritys (Dtx)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Wellthy Therapeuticsin menestystarina – johtava digitaaliterapiayritys (Dtx)

Lääkärin odotushuoneessa seisominen on sekä kliseistä että pelottavaa, varsinkin jos pelkäät tappavaa virusta. Tässä on pelin vaihtaja lääketieteen maailmassa: Digital Therapeutics (DTx). Digitaaliset terapiat ovat olleet markkinoilla noin kymmenen vuotta, mutta niitä on ollut vain vähän. DTx on osa laajempaa digitaalista terveysmaailmaa, jossa tuote on ohjelmistopohjainen ja näyttöön perustuva.

on yksi sellaisista digitaaliterapiayhtiöistä, joka keskittyy parantamaan potilaiden terveyttä todistettujen kliinisten interventioiden ja käyttäytymismallien avulla. Tässä artikkelissa opit lisää Wellthy Therapeuticsista, sen perustajista, tuotteista ja palveluista, liiketoiminta- ja tulomallista ja paljon muuta.

Wellthy Therapeutics – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi Wellthy Therapeutics

Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Ala Terveydenhuolto, MedTech
Perustaja Abhishek Shah, Aradh Pillai, Prayat Shah
Perustettu 2015
Kokonaisrahoitus kerätty 8,5 miljoonaa dollaria
Verkkosivusto wellthytherapeutics.com

Wellthy Therapeutics – Tietoja ja miten se toimii?
Wellthy Therapeutics – Toimialan tiedot
Wellthy Therapeutics – perustajat
Wellthy Therapeutics – Startup Story
Wellthy Therapeutics – nimi, logo ja tunnuslause
Wellthy Therapeutics – Visio ja Missio
Wellthy Therapeutics – Tuotteet/palvelut
Wellthy Therapeutics – liiketoiminta- ja tulomalli
Wellthy Therapeutics – Startup Launch
Wellthy Therapeutics – Rahoitus
Wellthy Therapeutics – Tunnustukset ja saavutukset
Wellthy Therapeutics – haasteita
Wellthy Therapeutics – Kilpailijat
Wellthy Therapeutics – tulevaisuuden suunnitelmat

Wellthy Therapeutics – Tietoja ja miten se toimii?

Wellthy Therapeutics on digitaalisen lääketieteen alusta, jonka ytimessä on oma kliininen älykkyys ja joka sisältää terapia-alan asiantuntemusta, käyttäytymisalgoritmeja, data-analytiikkaa ja käyttökokemussuunnittelua, joka auttaa kaikkia terveydenhuollon sidosryhmiä saavuttamaan todellisia kliinisiä ja liiketoiminnallisia tuloksia. Wellthy Therapeutics suunnittelee ja ottaa käyttöön kliinisesti validoituja käyttäytymistoimenpiteitä kroonisten sairauksien hallintaan.

Alustaehdokkaat (jokaiseen terapiaan) toimitetaan alan johtavan, ohjelmoitavan, potilaalle suunnatun Android- ja iOS-sovelluksen kautta, johon on yhdistetty yhdistettyjä laitteita seurantaa ja käyttäytymiseen liittyviä toimenpiteitä varten sekä jatkuvasti oppiva chatbot reaaliaikaista palautetta varten.

Wellthy Therapeutics syntyi oivalluksesta, että episodinen hoito ei läheskään riitä auttamaan yksilöitä hallitsemaan kroonisia sairauksiaan tehokkaasti. Alhainen terveyslukutaito, riittämätön seurantahoito ja huono hoitoon sitoutuminen, jotka johtuvat edunsaajien vähäisestä sitoutumisesta terveydenhuollon kosketuspisteiden välillä, ovat johtaneet huonoihin ei-tarttuvien tautien (NCD) tuloksiin.

Wellthy Therapeutics – Toimialan tiedot

WHO:n mukaan maailmanlaajuisesti arviolta 1,28 miljardilla 30–79-vuotiaalla aikuisella on verenpainetauti, joista suurin osa (kaksi kolmasosaa) asuu matalan ja keskitulotason maissa ja arviolta 46 % ei tiedä sairastavansa sairautta. Lisäksi vain 42 prosentilla verenpainetautia sairastavista aikuisista diagnosoidaan ja hoidetaan.

Maailmanlaajuisesti yli miljardilla ihmisellä on kardiometabolinen sairaus tai riski sairastua, ja maailmanlaajuiset kustannukset ovat yli 2 biljoonaa dollaria. Aasiassa asuu 240 miljoonaa diabeetikkoa, ja Aasiassa ennustetaan 800 miljoonan verenpainetautia sairastavan vuoteen 2025 mennessä.

Wellthy Therapeuticsin kohdeetunsaajat ovat yksilöitä, jotka kärsivät tai joilla on riski saada NCD, kuten diabetes, verenpainetauti, krooninen sairaus ja dyslipidemia, sekä Intiassa että maailmanlaajuisesti.



Wellthy Therapeutics – perustajat

Wellthy Therapeuticsin perusti Abhishek Shah, Aradh Pillai ja Prayat Shah.

Abhishek Shah

Abhishek Shah on Wellthy Therapeuticsin perustaja ja toimitusjohtaja, joka innostaa ja antaa ihmisille mahdollisuuden ehkäistä, hallita ja hallita kroonisia terveysongelmiaan. Abhishek on DTx:n ajatusjohtaja maailmanlaajuisesti ja Aasiassa. Ennen Wellthy Therapeuticsia Abhishek johti varhaisen vaiheen pääomarahastoa, jossa hän sijoitti, rakensi ja laajensi terveydenhuollon yrityksiä Aasiassa, ja sitä ennen hän toimi johtotehtävissä mediakonglomeraatissa, sopimustutkimus- ja lääketeollisuudessa. ja lääkintätarvikkeita harjoittava yritys.

Prayat Shah

Prayat Shah on Wellthy Therapeuticsin kumppanuuksien ja liittoutumien perustaja ja varajohtaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt KPMG:ssä liikkeenjohdon konsulttina, Nielsenillä asiakasratkaisujen johtajana, räätälöitynä tutkimuksessa (lääke- ja biotieteet) ja PwC Consultingissa pidättäjänä – Pharmaceuticals and Life Sciences. Hän on suorittanut MBA-tutkinnon Indian School of Businessista ja B.Sc. (Hons.) biologisten tieteiden tutkinnossa Singaporen Nanyangin teknisestä yliopistosta. Lääkäriperheestä kotoisin oleva kroonisten sairauksien hoito tulee hänelle toisena ihona, ja hän on intohimoinen kroonisten terveysongelmien ratkaisemisessa kehittyvissä talouksissa.

Aradh Pillai

Aradh Pillai on Wellthy Therapeuticsin perustaja ja suunnittelu- ja suunnittelujohtaja. Hän on yrittäjä ja innokas ongelmanratkaisija. Aiemmin hän työskenteli johtavana tuotesuunnittelijana OLA:ssa, johtavana mobiilituotteena LetsVenturessa, mobiilituotteiden johtajana Antfarmissa, toimitusjohtajana Simrge Inc:ssä, mobiilituotteiden johtajana Verbat LLC:ssä, avoimen lähdekoodin avustajana Cyngnissä. , ja hän perusti myös CheckROMin.

He kaikki tapasivat yhteisten yhteyksien kautta ja huomasivat pian, että heillä oli yhteinen säike: heidän lähisukulaiset kamppailivat kroonisten sairauksien, kuten verenpainetaudin tai diabeteksen, kanssa. Näin ollen joukkueella oli samanlainen haaste taisteltavana. Tärkeämpää on, että he kaikki olivat ja ovat samanmielisiä ja jakavat saman näkemyksen ja lähestymistavan, mikä helpottaa yhteistyötä.

Wellthy Therapeutics – Startup Story

Ajatus Wellthy Therapeuticsista syntyi, kun Abhishekin ja Prayatin vanhemmilla oli kroonisia sairauksia, kuten diabetes tai verenpainetauti. Siksi yritys ymmärtää kroonisten potilaiden kohtaamat haasteet.

Wellthy Therapeutics tunnisti sitten puutteet ja kehitti tuotteitaan ja palvelujaan. Yritys aloitti toimintansa aluksi laihalla viiden hengen tiimillä ja vakaalla suunnitelmalla kroonisten sairauksien systemaattiseksi torjumiseksi. Jatkuvan positiivisen vastauksen ja palautteen ansiosta he keskittyvät kohdistamaan ponnistelunsa tavoitteidensa ja tehtävänsä kanssa.

Abhishekin äidillä on ollut verenpainetauti pitkään, ja hänellä diagnosoitiin äskettäin diabetes. Ymmärtäminen, että heidän terveydenhuoltojärjestelmiensä episodinen luonne ei ollut riittävä kroonisen hoidon hallintaan, syntyi Wellthy Therapeuticsin ideasta.

Wellthy Therapeutics – nimi, logo ja tunnuslause

Usein toistettu lause, jota Wellthy Therapeutics on kasvanut kuunnellessaan, on “ja siten nimi”Hyvinvoiva‘ syntyi yhdistelmänä kahdesta sanasta “varallisuus” ja “terveys”. Logossa on voittaja, kaksi kättä ylhäällä.

Wellthy Therapeutics – Visio ja Missio

Heidän visionsa on innostaa ja mahdollistaa 10 miljoonan edunsaaja kontrolloimaan, hallitsemaan ja/tai korjaamaan kroonisia sairauksiaan vuoden 2030 loppuun mennessä. Prosessissa he pyrkivät säästämään jopa 10 miljardia dollaria maksaja- ja kansallisissa terveydenhuoltokuluissa. Wellthy Therapeutics pyrkii vaikuttamaan yli miljoonaan potilaaseen kuudella terapialla ja useilla markkinoilla nykyisten kumppaniensa kanssa lääke- ja vakuutusaloilla.



Wellthy Therapeutics – Tuotteet/palvelut

Tuotteen tavoitteena on ratkaista terveysongelmia yhdistämällä tiede, teknologia ja suunnittelu tuomaan jatkuvaa, reaaliaikaista hoitoa edunsaajille 24×7 täydentämään olemassa olevaa terveydenhuoltoinfrastruktuuria. Prosessin aikana Wellthy Therapeutics on edelläkävijä täysin uudessa lääkekategoriassa, joka tunnetaan nimellä “Digital Therapeutics” (DTx).

He suunnittelevat kliinisesti validoituja digitaalisia terveydenhuollon interventioita NCD:n ehkäisyyn ja hallintaan, jotka otetaan käyttöön pilvipohjaisen teknologiapinon kautta, joka sisältää reseptilääkkeitä edunsaajille, kojelaudat terveysvalmentajille, lääkäreille ja ensihoitohenkilöstölle, ohjelmaanalytiikkaa ja tekoälyllä toimivaa chatbotia. voidaan ottaa käyttöön useilla kielillä ja digitaalisilla välineillä.

Tiimi varustaa terveydenhuollon ammattilaisia ​​potilastiedoilla ja päätöksenteon tuella valmennuksen, lääkärin hallintapaneelien ja EHR-integroitujen raporttien avulla. Ne myös laajentavat näitä modulaarisia ominaisuuksia tosielämän todisteet (RWE), sopimustutkimusorganisaatiot, ja vakuutus digitaalisia kliinisiä tutkimuksia ja sairaudenhallintaa varten.

Viimeisenä palapelinä Wellthy Therapeutics luo yrityskumppaneille väestötason koontinäyttöjä aggregaattianalytiikkaa, lääketurvatoimintaa, haittatapahtumien seurantaa varten ja RWE:n eläville ja valmistettaville lääketuotteille. Heidän teknistä asiantuntemustaan ​​täydentää vankka suunnitteluajatteluprosessi, johon kuuluu potilaan empatiakarttojen ja -matkojen kartoittaminen ja käsittelemättömien kipukohtien ratkaiseminen. Heidän ratkaisujaan ovat vauhdittaneet viranomaishyväksynnät ja hiljattain parannetut sisäiset tietoominaisuudet.

Wellthy Therapeutics – liiketoiminta- ja tulomalli

Lyhyesti sanottuna Wellthy Therapeutics kehittää potilaskeskeisiä, kliinisesti validoituja ratkaisuja terveydenhuollon kumppaneille (potilasmatkan eri vaiheissa) ja jakaa sitten osan uusista tuloista B2B2C-kanavan kautta todistettujen tulosten perusteella.

Heidän liiketoimintamallinsa on onnistuneesti testattu ja otettu käyttöön yksityisellä terveydenhuoltoalalla Intiassa ja Singaporessa. Heidän alustansa on valmis skaalautumaan Intian julkiseen terveydenhuoltojärjestelmään, ja se on suunniteltu sitouttamaan edunsaajia perus-, toissijaisella ja korkea-asteen tasolla ja varmistamaan taloudellisen suojan 50 miljoonalle intialaiselle, joilla on kansallinen sairausvakuutus.



Wellthy Therapeutics – Startup Launch

Yritys aloitti sosiaalisen median perustoimilla luomalla Facebook-ryhmän ja tapahtuman. Tämä auttoi heitä tavoittamaan suodatetun yleisön, etenkin kroonisista sairauksista kärsiville. Järjestettiin epävirallinen pyöreän pöydän keskustelu teen tai kahvin kera. Yrityksen edustajat, mukaan lukien perustajat, vierailivat Marine Drivessa (vilkas paikka Mumbaissa) ja jakoivat yritystä koskevia lentolehtisiä.

Pian tämän jälkeen Wellthy Therapeutics jopa otti yhteyttä lääkäreihin ja teki yhteistyötä heidän kanssaan, sillä lääkärit ovat potilaiden ensisijaisia ​​vaikuttajia. Tämä auttoi heitä rakentamaan brändiään ja hankkimaan ensimmäiset edunsaajat.



Wellthy Therapeutics – Rahoitus

Tähän mennessä Wellthy Therapeutics on kerännyt rahoitusta 8,5 miljoonan dollarin arvosta eri sijoittajilta, kuten Cipla, IIFL Finance, Saama Capital, BEENEXT, Currae Healthtech, growX ventures ja monet muut.

Päivämäärä
Pyöristää
Määrä
Johtavat sijoittajat
16. joulukuuta 2020 Venture kierros Intia EdisonTM Accelerator
13. huhtikuuta 2020 Siemenkierros 4 miljoonaa dollaria Saaman pääkaupunki
18. helmikuuta 2019 Yrityskierros 1,5 miljoonaa dollaria Cipla
5. maaliskuuta 2018 Siemenkierros 3 miljoonaa dollaria BEENEXT, Currae Healthtech, kasvavat X-hankkeet

Wellthy Therapeutics – Tunnustukset ja saavutukset

Ja tässä on, kun Wellthy Therapeutics on pysäyttämätön:

 • Osa Google for Startups Accelerator 2020
 • Osa GE Healthcare Edison [X] käynnistysohjelma 2020-21
 • Osa Plug&Play HealthPiilaakso 2020
 • Voittaja Ferrer4Future Challenge 2020 kirjoittanut Ferrer Pharma, Espanja
 • 2. sijan voittaja ja tuomarihinnan haltijaBoston Scientific Connected Patient Challenge 2020‘ sponsoroi Google & Boston Scientific MA, USA
 • Finalisti klo Ayushman Bharatin “Grand Startup Challenge” (3 parasta/350+ aloitusyritystä). [Ayushman Bharat is the World’s Largest state-sponsored health scheme with 50 Cr potential beneficiaries]
 • Economic Times Health Award 2020: Paras teknologiaratkaisu kroonisiin sairauksiin
 • Voitti Frost & Sullivan Customer Value Leadership Award -palkinnon (Intia) 2020
 • Voittaja klo GINSEP (German Indian Startup Exchange Program) Live Pitch 2020 (luokka: Terveys)
 • Voitti NASSCOM Top 10 innovatiivisimmat teknologiatuotteet ja -palvelut startupeista marraskuussa 2019
 • Bayer G4A -kiihdytin kasvukohortista 2019
 • Voitti Cipla Innoventia 2018valittu ~800 startupista Aasian ja Tyynenmeren alueelta
 • Tunnustettu American Diabetes Association diabeteksen hallinnan globaalina innovaattorina vuonna 2018
 • Frost & Sullivan hinta/suorituskyky-arvo johtajuuspalkinto 2018, Etelä-Aasian digitaaliterapiamarkkinoille
 • Tuomarit valitsevat palkinnon klo MSD Digital Innovation Summit 2017valittu ~600 terveysteknologiayrityksen joukosta Aasian ja Tyynenmeren alueella
 • Valmistunut Merck KGaA:n Digital Health Accelerator kesäkuussa 2017
 • Valmistunut Swiss Re:n globaali InsurTech Accelerator vuonna 2017
 • ICICI Lombardin NOVA InsurTech Accelerator vuonna 2016
 • Hyväksynyt RSSDI (Intian johtava diabeteksen tutkimusorganisaatio) Intian ensimmäinen määrätty interventio T2DM:ään Intiassa

Wellthy Therapeutics – haasteita

Vaikeinta Wellthy Therapeuticsille oli luokkien luominen. Koska telelääketieteen tai digitaalisen terveyden luokkaa ei ollut olemassa, pääpaino oli kategorioiden luomisessa.

Kun he aloittivat, luokka oli vielä lapsenkengissään, eikä sitä ole vielä täysin määritelty. He muodostivat ryhmän samanmielisiä henkilöitä, jotka näkivät potentiaalia tällä alalla ja jakoivat halun vaikuttaa. Vuonna 2017, vuosi yrityksen lanseerauksen jälkeen, yritys sai lisärahoitusta evankelistoilta, kuten GrowNext, BeeNext ja Ranjan Pai, ja ensimmäinen Minimum Viable Product esiteltiin. Tätä seurasi vielä 13 lentäjää.

Wellthy Therapeutics – Kilpailijat

Jotkut Wellthy Therapeuticsin kilpailijoista ovat:

 • Omada Terveys
 • Welldoc
 • Larkin terveys

Wellthy Therapeutics – tulevaisuuden suunnitelmat

Wellthy Therapeuticsin pääkonttori on tällä hetkellä Mumbaissa ja tukikohta Bangaloressa. He ovat solmineet kumppanuuksia lääke-, sairausvakuutus-, lääkinnällisten laitteiden ja sairaalajärjestelmien johtavien toimijoiden kanssa.

Yhtiö on tehnyt yhteistyötä johtajien kanssa kahdessa segmentissä: lääkkeet ja Lääketeollisuudessa heillä on liittoutumia mm Roche, Cipla, Intas, ja Abbott. Myös vakuutusalalla yhtiö on tehnyt yhteistyötä alan tärkeimpien toimijoiden, kuten ICICI Lombardin ja Avivan, kanssa.

Kasvua silmällä pitäen ne laajentavat kattavuuttaan muille markkinoille, sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella että EU:ssa. Wellthy Therapeutics jatkaa myös tuoteinnovaatioiden ja uusien liiketoimintamallien ajamista lääke-, lääkinnällisten laitteiden ja vakuutusalan kumppaneidensa kanssa saavuttaakseen lisää mittakaavaa, samalla kun he jatkavat tuotteidensa korvaamista suurten yksityisten ja julkisten maksajien kautta ja muodostavat uskottavan äänen politiikan muotoilussa. innovaatio ja teknologia kansanterveyden alalla.

UKK

Mikä Wellthy Therapeutics on?

Wellthy Therapeutics on digitaalinen terapeuttinen yritys, joka keskittyy parantamaan potilaiden terveyttä todistettujen kliinisten interventioiden ja käyttäytymismallien avulla.

Kuka on Wellthy Therapeuticsin perustaja?

Wellthy Therapeuticsin perustivat Abhishek Shah, Aradh Pillai ja Prayat Shah.

Milloin Wellthy Therapeutics perustettiin?

Wellthy Therapeutics on perustettu vuonna 2015.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Suositeltujen katkelmien määritelmä & Merkitys