Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WhatsApp Beta -päivitykset vihje integraatiosta Meta Quest -kuulokkeisiin VR-puheluita ja -viestejä varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp Beta -päivitykset vihje integraatiosta Meta Quest -kuulokkeisiin VR-puheluita ja -viestejä varten

WhatsApp, yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista, suunnittelee integroivansa Meta Questiin tulevassa päivityksessä. Integraation ansiosta käyttäjät voivat käyttää WhatsAppia linkitetyillä Meta Quest -laitteillaan. Vaikka WhatsApp on vielä kehitysvaiheessa eikä beetatestausta varten, se pyrkii tarjoamaan VR-kokemuksen Metan kuulokkeilla.

Uusin WhatsApp Android -betaversiopäivitys, 2.23.13.6, sisältää Meta Quest -vaihtoehdon usean laitteen linkkiominaisuuteen. Tämä uutinen seuraa Mark Zuckerbergin äskettäistä ilmoitusta Meta Quest 3:sta ja aiempien Quest-kuulokkeiden hinnanalennuksista.

Lähde: wabetainfo.com

Aiemmin jotkut käyttäjät yrittivät asentaa WhatsAppin virtuaalitodellisuuslaitteeseen epätavallisin keinoin, koska sovellus ei ollut virallisesti saatavilla. Uusi ominaisuus mahdollistaa kuitenkin saumattoman WhatsApp-tilin, joka on yhdistetty kuulokemikrofoniin.

WhatsApp- ja Quest-yhteys edustaa merkittävää virstanpylvästä Metan strategiassa Quest-laitteiston ja metaversumien popularisoimiseksi.

Viime kuussa WhatsAppin beta-päivitykset Androidille vihjasivat parantuneesta yhteensopivuudesta Ray-Ban Stories -älylasien kanssa. Tuleva sovelluspäivitys antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää viestejä WhatsAppissa suoraan älylaseista.

WhatsApp esitteli myös uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat muokata viestejään 15 minuutin sisällä niiden lähettämisestä. Ominaisuus antaa käyttäjille enemmän hallintaa keskusteluissaan ja antaa heille mahdollisuuden korjata virheitä tai lisätä tietoja. Muokattujen viestien vieressä on “muokattu”-tunniste, mutta muokkaushistoria on näkymätön.

Muiden Metan tytäryhtiöiden osalta on ollut huhuja, että Instagram julkaisee 30 persoonallisuuden AI-chatbotteja käyttäjien sitoutumiseen, kysymyksiin vastaamiseen, neuvoihin ja viestien kirjoittamiseen.

Lue lisää:

🔥 Empfohlen:  Perplexity ilmoittaa tekoälyhaun päivitykset ja Code Llama -chatin