Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WhatsApp lopettaa tuen vanhemmille iPhoneille tulevina kuukausina

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp lopettaa tuen vanhemmille iPhoneille tulevina kuukausina

Jos rokkaat edelleen vuosikymmeniä vanhaa iPhone 5:tä tai 5C:tä ja käytät WhatsAppia, sinun tulee olla tietoinen siitä, että Facebookin omistama yritys lopettaa pian tuen näille laitteille.

WhatsApp-asiantuntijasivuston WABetaInfo havaitsema WhatsApp-ilmoitus paljastaa, että yritys lopettaa iOS 10:n ja iOS 11:n tuen syksyllä. IPhone 5 ja 5C eivät pysty asentamaan iOS 12:ta tai uudempaa, mikä tarkoittaa, että näiden kahden matkapuhelimen WhatsApp lakkaa vastaanottamasta uusimpia tietoturvapäivityksiä, ominaisuuksia ja yleisiä toimintoja.

Ilmoituksen mukaan WhatsApp lopettaa virallisesti iOS 11:n ja sitä aikaisempien versioiden tuen 24. lokakuuta, joten sinulla on runsaasti aikaa tehdä suunnitelmia, jos viestisovellus on tärkeä osa verkkoelämääsi.

WhatsApp-tukisivulla sanotaan, että viestisovellus toimii tällä hetkellä parhaiten iOS 12:n ja sitä uudempien kanssa, mikä tarkoittaa iPhone 5S:n ja uudempien Apple-puhelimien kanssa.

Apple lopetti iPhone 5:n valmistamisen vuonna 2013, ja vaikka se oli suosittua aikanaan, on turvallista sanoa, että harvat ihmiset käyttävät laitetta edelleen. Tilanne on kuitenkin hieman erilainen iPhone 5C:n kanssa, koska Apple lopetti kyseisen puhelimen valmistuksen viime aikoina, vuonna 2016 Intiassa ja vuonna 2015 muualla.

Ei ole epätavallista, että sovellusten valmistajat lopettavat vanhempien mobiilikäyttöjärjestelmien tuen, koska yhä useammat uudet ominaisuudet eivät toimi vanhemman tekniikan kanssa. WhatsApp otti samanlaisen askeleen maaliskuussa 2021, kun se lopetti iOS 9:n tuen, mikä vaikutti ihmisiin, jotka käyttivät sen viestintäsovellusta iPhone 4S:ssä.

Jos WhatAppin päätös riittää saamaan sinut lopulta luopumaan ikääntyvästä iPhone 5:stä tai 5C:stä, mutta sinulla ei ole käteistä ostaa yhtä Applen uusimmista puhelimista, kuinka säästäisit rahaa ja ostaisit kunnostetun iPhonen?

WhatsApp on erittäin suosittu viestintäsovellus, jolla on noin kaksi miljardia aktiivista käyttäjää kuukausittain analytiikkasivusto Statistan tietojen mukaan. Facebook, nyt Meta, osti vuonna 2009 lanseeratun WhatsAppin 19 miljardilla dollarilla vuonna 2014.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muuntaa Instagram-liidit WhatsApp-linkin kautta?