Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Wheelhouse-arvostelu: Deep Dive

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Wheelhouse-arvostelu: Deep Dive

Ohjausrakennuksen arvostelu

Oletko koskaan huomannut, kuinka hotellihuoneiden hinnat muuttuvat ajan myötä?

Syy on itse asiassa todella yksinkertainen: hotellit haluavat maksimoida voittonsa. Kun kysyntä on korkea, he nostavat hintojaan. Kun kysyntä laskee, hinnat laskevat.

Ja sinun pitäisi soveltaa tätä käsitettä Airbnb-listauksiisi.

Jos käytät tällä hetkellä kiinteää vuokramaksua, joka ei muutu koskaan, jätät jopa 40 % tuloistasi pöydälle.

Siellä työkalut, kuten Wheelhouse, tulevat käyttöön.

Wheelhouse-arvostelussamme näytämme sinulle, kuinka voit automatisoida Airbnb-hinnoittelusi, ja autamme sinua selvittämään, onko tämä oikea työkalu työhön.

Mikä on Wheelhouse?

Wheelhouse on tulonhallintatyökalu, jonka avulla voit automaattisesti asettaa paremman yöhinnan Airbnb-listallesi ajantasaisten markkinatietojen perusteella.

Ohjelmisto on suorassa yhteydessä Airbnb-listauksiin ja tarjoaa täydelliset raportit ja näkemyksiä kausivaihtelusta, kysynnästä, käyttöasteesta ja muusta.

Listautumishinnan säätäminen kysynnän mukaan auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa Airbnb:stäsi ilman ylimääräistä työtä. Itse asiassa tämä dynaaminen hinnoittelutyökalu voi kasvattaa tulojasi 40 % ohjelmistonsa avulla.

Ajattele paikallisia tapahtumia alueellasi – saatat helposti veloittaa Airbnb:stäsi enemmän näistä. Wheelhouse varmistaa, ettet menetä näitä mahdollisuuksia automaattisesti.

Ohjaus talon hinnoittelu

Hieno asia Wheelhouse-tilissä on hinnoittelu. Isäntänä voit valita, maksatko kuukausimaksun tai palkkion.

Jos käytät palkkiota, se on 1 % tuloista. Vaikka kuukausimaksu on 19,99 dollaria kuukaudessa (alennukset ovat saatavilla portfoliostasi riippuen).

Tämä tekee siitä edullisen työkalun uusille Airbnb-omistajille sekä loma-asunnon ylläpitäjille.

Ohjaus talon plussat ja miinukset

Emme ole täällä myymässä sinulle Wheelhousea, joten katsotaanpa alustan hyviä ja huonoja puolia.

Pro: Helppo käyttää

Kun tulee Airbnb-työkalut sinulle isäntänä, Wheelhouse keskittyy käyttäjäystävälliseen lähestymistapaan ja pyrkii tekemään käyttämänsä hinnoittelualgoritmista läpinäkyvän käyttäjille.

Saatamasi tietojoukot ja raportit ovat uskomattoman helppoja ymmärtää, ja tiedoista on yhteenvedot, jotta voit selvittää, mitä tapahtuu yhdellä silmäyksellä.

🔥 Empfohlen:  Lodgify-arvostelu: Ultimate Deep Dive

Kaikkia asetuksia on helppo säätää ja muuttaa yhdellä napsautuksella, joten voit muokata hinnoitteluasi eri tekijöiden perusteella.

Pro: Erinomainen Airbnb-johtajille

Voit hallita useita yritystietoja yhdestä hallintapaneelista, joten se on loistava työkalu Airbnb-johtajille sekä lyhytaikaisen vuokrauksen omistajille.

Jos olet a vuokra-asuntojen johtajatulet erityisesti ihastelemaan alustalla saatavilla olevia suodatusvaihtoehtoja, jotka tekevät hakujen tekemisestä ja markkinointiraportin luomisesta todella nopeaa ja helppoa.

Miinus: Hidas tuki

Oma tukiosio on vähän niukkaa, ja tukilippuihin vastaaminen voi kestää hetken. Joten tuki voisi olla hieman parempi alustalla.

Miinukset: Joitakin rajoitettuja mukautuksia

Koska alusta on rakennettu käyttäjäystävällisyyteen, räätälöintivaihtoehdot kärsivät. Koska käytössäsi on niin monia asetuksia ja vaihtoehtoja, saatat huomata, että toivot lisäominaisuuksia.

Siellä on esimerkiksi “Far Future Premium” -säätö, mutta asteittaisen korotuksen sijaan on vain kiinteä vaihtoehto. Sama koskee “viime hetken alennuksia”.

Ohjaushytin ominaisuudet

Sen lisäksi, että voit automatisoida hinnoittelusi, Wheelhousessa on hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hyödyllisen työkalun vuokrata asuntosi tai kotiin Airbnb:ssä.

Keskitetty kojelauta

Pääkeskus on Wheelhouse-kojelauta. Täältä näet aktiiviset tietosi ja yhteenvedot hinnoittelusta ajan mittaan. Jos sinulla on useampi kuin yksi yritystieto, voit käyttää suodattimia tai etsiä tiettyjä tietoja.

Vuokrausaste vs markkinoiden keskiarvo

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky nähdä käyttöasteet kriteerisi perusteella keskiarvoon verrattuna. Näin tiedät, vastaako Airbnb-varausprosenttisi kilpailuun vai jääkö se alle.

Tulevaisuuden hinnoittelu

Hinnoitteluominaisuus näyttää sinulle Airbnb:si hinnoittelun seuraavan viiden kuukauden aikana. Se näyttää perushinnan ja suositushinnan, joita sinun tulee käyttää.

Tämä ennuste sisältää mahdolliset hinnankorotukset, jotka johtuvat tulevista tapahtumista tai suosituista vuodenajoista.

Kalenteri

Kalenteri tarjoaa pidemmän näkymän listautumisen hinnoittelusta ja Wheelhousen suosittelema hinnoittelu algoritminsa perusteella. Kalenterisi näyttää myös varauksesi, jotta voit seurata käyttöastettasi yhdellä silmäyksellä.

🔥 Empfohlen:  6 yksinkertaista vaihetta käänteisen linkin analyysin suorittamiseen

Markkinaraportit

Markkinaraportit antavat erinomaisia ​​tietoja vuosittaisista muutoksista, kausivaihtelusta, yökohtaisista hinnoista ja paljon muuta. Saat päivittäisiä tietoja, ja prosenttimuutokset osoittavat, paranetko ajan myötä.

Kenelle Wheelhouse on tarkoitettu?

Uskomattoman edullisen hinnoittelun ansiosta jokaisen Airbnb:n tulisi käyttää hinnoittelutyökalua, kuten Wheelhouse.

Loma-asunnon isäntänä se varmistaa, että saat mahdollisimman paljon rahaa vuokrauksestasi ja auttaa sinua veloittamaan kiinteistösi arvon.

Esimiehille se varmistaa, että asiakkaasi saavat parhaat hinnat, mikä tarkoittaa korkeampaa palkkiota sinulle.

Vaihtoehtoja ohjaushytille

Airbnb:n älykkäällä hinnoittelulla on kaksi pääkilpailijaa:

Hinnoittelun lisäksi

Tämä oli ensimmäinen automaattinen hinnoittelusovellus Airbnb:lle. Se on hyvin samanlainen kuin Wheelhouse, mutta toimii vain provisioperiaatteella.

Hinta Labs

Tämäkin alusta toimii hyvin samalla tavalla kuin Wheelhouse, mutta toimii halvemmalla, jos olet Yhdysvaltojen ja Euroopan ulkopuolella.

Hanki enemmän klikkauksia Airbnb-tietojesi kautta

Toivottavasti Wheelhouse-arvostelumme on auttanut sinua ymmärtämään automatisoidun hinnoittelun tärkeyden.

Dynaaminen hinnoittelu on loistava tapa saada enemmän klikkauksia yritystietojesi kohdalla. Se varmistaa, että kiinteistösi pysyy kilpailukykyisenä kilpailijoihin nähden, tarjoaa paremmat hinnat sesongin ulkopuolisille varauksille ja saa ilmoituksesi näyttämään ensiluokkaiselta tapahtumien aikana.

Hinnoittelusi on kuitenkin merkityksetöntä, jos et saa napsautuksia ilmoituksistasi.

Ohjausrakennuksen arvostelu