Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 Unreal Engine 5:n ominaisuuksia, jotka PC-pelaajien tulee tietää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 Unreal Engine 5:n ominaisuuksia, jotka PC-pelaajien tulee tietää

Epic avasi juuri Unreal Engine 5:n kaikille kehittäjille julkaistuaan pelimoottorin varhaiseen käyttöön vuonna 2021. Sitä käytetään uuden pelin kehittämiseen, ja se lupaa tarjota todellisen sukupolven harppauksen siihen, miten pelejä kehitetään PC:lle ja konsoleille.

Meillä ei ole tällä hetkellä yhtään Unreal Engine 5 -pelejä. Mutta vielä on paljon jännittävää. Tässä on kolme tärkeintä Unreal Engine 5:n ominaisuutta, jotka saavat PC-pelit näyttämään ja pelaamaan paremmin kuin koskaan.

Ajallinen superresoluutio

Temporal Super Resolution (TSR) on Unreal Engine 5:n määrittelevä ominaisuus, vaikka se jää takapenkille uusille hienoille valaistus- ja varjomoottoreille. TSR on sisäinen supernäytteenottotyökalu, jonka avulla peli voi saavuttaa lähes alkuperäisen kuvanlaadun samalla kun se renderöi pienemmällä resoluutiolla, mikä parantaa suorituskykyä.

Se oli avainasemassa Epicin demon käynnistämisessä, ja olemme jo nähneet sen toiminnassa. Kuten ominaisuudet, kuten Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS) ja AMD FidelityFX Super Resolution (FSR), ovat osoittaneet, supersampling on seuraavan sukupolven kulmakivi. grafiikka, joka tarjoaa visuaalisen heijastuksen ominaisuuksista, kuten säteenseurannasta, ilman suorituskykyä.

TSR on erityinen, koska se ei ole kiinni AMD:n, Nvidian ja Intelin skaalausominaisuuksien huijaukseen. Se on yleinen ratkaisu, joka on rakennettu Unreal Engine 5:een, ja se toimii näytönohjainkorteissa ja konsoleissa. Kehittäjät voivat nyt helposti integroida korkealaatuisen, ajallisen skaalauspelinsä peleihinsä välittämättä toimittajan sulkemisesta.

Myös varhaisen esittelymme perusteella se tarjoaa alkuperäistä resoluutiota vastaavan kuvanlaadun ja kaksinkertaistaa suorituskyvyn joissakin tapauksissa. PC-pelaajille tämä toivottavasti tarkoittaa, että he pystyvät nostamaan resoluutiota tai ajamaan vaativampia ominaisuuksia ilman suorituskykykustannuksia.

Lumen-, Naniitti- ja virtuaaliset varjokartat

TSR on niin tärkeä Unreal Engine 5:n parannettujen renderöintiominaisuuksien vuoksi. Kolme tärkeintä uutta renderöintiominaisuutta ovat Lumen, Nanite ja Virtual Shadow Maps (VSM), jotka toimivat yhdessä ja tarjoavat tarkemman valaistuksen ja maailman yksityiskohtia alhaisemmalla tasolla. suorituskustannukset.

🔥 Empfohlen:  Kampanjavinkkejä vahvaan PPC-strategiaan

VSM:llä ja Nanitella on samanlainen ajatus takanaan. Molemmat virtualisoivat erittäin yksityiskohtaiset renderöintitekniikat ja syöttävät pelaajalle vain tärkeitä yksityiskohtia. VSM:n tapauksessa massiivinen varjokartta jaetaan paloiksi, ja vain ne palaset, joilla on merkitystä pelaajan näkemälle, renderöidään. Samoin Nanite on geometriajärjestelmä, joka “työstää älykkäästi vain havaittavissa olevia yksityiskohtia, ei enempää”.

Nämä kaksi ominaisuutta herättää henkiin Lumen, joka on uusi dynaaminen globaali valaistusjärjestelmä Unreal Engine 5:ssä. Se näyttää löytävän tasapainon halvemman näyttötilan globaalin valaistuksen ja vaativamman säteilyjäljittävän globaalin valaistuksen välillä. Kuten Nanite ja VSM, se voi hajottaa hienoja yksityiskohtia, kuten hajautettua epäsuoraa valaistusta, ja renderoida ne pienemmällä resoluutiolla. Kriittisesti Lumen tukee myös laitteistokiihdytettyä säteenseurantaa.

Yhdessä näiden kolmen ominaisuuden pitäisi tuoda syvyyden tunne, jota emme ole koskaan ennen nähneet PC-peleissä. Meillä on nyt vain demo ja Epicin 2020 UE5 -demo, mutta molemmat tuovat realistisemman valaistuksen kuin olemme koskaan nähneet. TSR:n kaltaisten ominaisuuksien sekä Unreal Engine 5:n uusien renderöintiominaisuuksien suorituskykyä säästävien toimenpiteiden ansiosta saatamme nähdä oikeita pelejä, jotka näyttävät yhtä hyviltä.

Mass AI

Olemme keskittyneet pääasiassa grafiikkaan, mutta Unreal Engine 5 sisältää myös joitain ominaisuuksia, jotka parantavat pelattavuutta. Tarkastelemme tässä uutta “Mass AI” -järjestelmää, joka tarjoaa kehittäjille joukon työkaluja dynaamisten hahmojen sijoittamiseen avoimeen maailmaan, jossa jokaisella on omat simulaationsa käynnissä.

osoitti tämän järjestelmän toiminnassa. Epicin tekninen johtaja Jeff Farris sanoi haastattelussa, että tätä tekoälyjärjestelmää käytettiin simuloimaan demossa 35 000 yleisön jäsentä, 18 000 ajoneuvoa ja 40 000 pysäköityä autoa. Vielä vaikuttavampaa on, että järjestelmä voi simuloida kaiken tämän riippumatta siitä, missä pelaaja on.

Perinteiset avoimen maailman pelit hakevat tekoälyohjeita vain sen mukaan, missä pelaaja on, joten kartan toisella puolella oleva NPC vain istuu ja odottaa pelaajan ilmestymistä. Epic pystyy saavuttamaan laajamittaisia ​​tekoälysimulaatioita sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten Smart Objects, jotka sisältävät vuorovaikutusohjeet objektiin, ja Mass Avoidance, joka on välttämisjärjestelmä suurille NPC-sarjoille.

🔥 Empfohlen:  Trashbot: Jätehuollon tulevaisuus

Sen pitäisi muuttua dynaamisemmiksi avoimiksi maailmoiksi. Jos poistut ryhmästä NPC:itä ja palaat muutaman minuutin kuluttua, et näe samaa hahmosilmukkaa suorittamassa samoja tehtäviä. Seuraava artikkeli The Witcher -sarjassa käyttää Unreal Engine 5:tä, joka puhuu tämän tekoälyjärjestelmän tehosta.