Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows 11 2022 -päivitys on se, mitä meidän olisi pitänyt nähdä alusta alkaen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11 2022 -päivitys on se, mitä meidän olisi pitänyt nähdä alusta alkaen

Windows 11 saa ensimmäisen suuren päivityksensä viime vuoden julkaisun jälkeen, ja se tuo uusia ominaisuuksia. Välilehdistä ja Task Managerista sisäänrakennettuun videoeditoriin Windows 11 alkaa muotoutua. kesti vain vuoden päästä tänne.

Jos et muista Windows 11:n pettymyksen aiheuttamaa julkaisua viime vuonna, olet onnekas. Vaikka Microsoft toi käyttöjärjestelmään joitain uusia ominaisuuksia, se on enimmäkseen ollut Windows 10:n visuaalinen reskin. Vuoden 2022 päivitys muuttaa tämän – se tekee Windows 11:stä käyttöjärjestelmän, joka meillä olisi pitänyt olla alusta alkaen.

Ominaisuudet tekevät eron

Dung Caovn/Unsplash

Windows 11 ei käynnistynyt parhaassa tilassa. Ensinnäkin siitä puuttui tuki Android-sovelluksille, joka oli telttaominaisuus, ja jatkuvat TPM-ongelmat tekivät uuden käyttöjärjestelmän asentamisesta hämmentävää ja turhauttavaa. Kun lisätään vielä suorituskykyongelmat, kuten Ryzen-prosessorien pelisuorituskyvyn lasku jopa 15 %, päivitys ei tuntunut liian houkuttelevalta.

Olemme ohittaneet kasvukivut, mutta Windows 11, joka meillä on ollut kuluneen vuoden aikana, ei ole Microsoftin nyt tarjoama Windows 11. 2022-päivitys tuo käyttöjärjestelmään, mikä alkuperäisestä julkaisusta puuttui vakavasti. Lehdistö, analyytikot ja fanit kutsuivat sitä enimmäkseen Windows 10 -reskiniksi, ja viime vuonna se on ollut oikein. Nyt Microsoft lisää ominaisuuksia, joiden olisi pitänyt olla Windows 11:ssä alusta alkaen.

File Explorerin välilehdet ovat hyvä esimerkki siitä. Tämä on ollut ominaisuus, jota fanit ovat toivoneet vuosia, ja vihdoin saamme sen Windows 11 2022 -päivityksen myötä. Alkuperäinen Windows 11 File Explorer oli sama, joka meillä oli Windows 10:ssä, muutamaa uutta kuvaketta lukuun ottamatta. Nyt meillä on File Explorer, joka on paljon hyödyllisempi kuin mitä meillä oli aiemmin.

Luoville tyypeille Clipchamp on myös valtava voitto. Windows on kaipannut sisäänrakennettua videoeditoria, koska Windows Movie Maker puri pölyä (lepää rauhassa), ja Clipchamp on täydellinen ratkaisu tämän aukon täyttämiseen. Tekoälyominaisuuksilla on myös vaikutusta, sillä Microsoft ottaa Teamsissa saatavilla olevat taustan sumennuksen, automaattisen kehystyksen ja katsekontaktiominaisuudet koko käyttöjärjestelmään.

🔥 Empfohlen:  Mitä tulosprosentin optimointi on? Pikaopas aloittelijoille

Nämä ovat vain muutamia Windows 11 2022 -päivityksen ominaisuuksista. Windows 11:llä oli kivinen alku, mutta monien käyttäjien epäröinti päivittää johtui uusien ominaisuuksien puutteesta. Tämä päivitys saattaa asteikot tasapainoon, erottaen Windows 11:n Windows 10:stä ja tarjoamalla joitain konkreettisia päivityksiä.

Lupausten lunastaminen

Arif Bacchus/ Digital Trends

Vaikka Microsoft lisää uusia ominaisuuksia ensimmäisellä suurella Windows 11 -päivityksellään, se pitää myös joitain tärkeitä lupauksia. Erityisesti se lisää käyttöjärjestelmään useita esteettömyysominaisuuksia. Nyt sinulla on pääsy järjestelmän laajuisiin automaattisiin tekstityksiin, jotka voit aktivoida yksinkertaisella näppäinkomennolla, ja voit ohjata tietokonettasi täysin äänelläsi.

Microsoft valitsi Windows 11:n tähän mennessä saavutettavimmaksi käyttöjärjestelmäkseen, mikä on ollut teknisesti totta vain viimeisen vuoden aikana. Esteettömyysominaisuuksia oli enemmän kuin Windows 10:ssä, mutta ei tarpeeksi kotiin kirjoittamiseen. Järjestelmänlaajuiset tekstitykset ja ääniohjaus ovat valtava sysäys, jolloin perinteisten syöttötapojen kanssa kamppailevat voivat käyttää käyttöjärjestelmää täysimääräisesti.

Helppokäyttöisyyden lisäksi päivitys tuo Microsoftin etätyöskentelyn täyden ympyrän. Windows 11:tä kuvailtiin käyttöjärjestelmäksi, joka on rakennettu työskentelyäsi ja pelaamistasi varten, mutta taaskaan harvat ominaisuudet eivät saaneet sitä tuntumaan siltä. Päivitys tuo lisää tukea Älä häiritse, jonka voit nyt asettaa käynnistymään automaattisesti, sekä lisää ominaisuuksia Focusille.

Microsoft

Focus oli yksi odotetuimmista ominaisuuksistani, mutta se ei toiminut niin kuin odotin alkuperäisessä julkaisussa. Se on nyt integroitu ilmaisinalueen kelloon, ja voit käyttää Focus-toimintoa tietyn ajan. Voit myös muokata, mitä ilmoituksia saat, kun Focus on päällä, sekä käyttää nopeasti musiikki- ja podcast-sovelluksia. Se on keskitetty työkalu, joka auttaa sinua keskittymään, mitä se ei ollut aiemmin.

Trendi ylöspäin

Windows 11 käynnistyi hitaasti viime vuoden lopulla, mutta vihdoin se alkaa nousta. Uusimpien raporttien mukaan noin 23 prosentissa tietokoneista on nyt Windows 11, mikä on suuri hyppy, kun otetaan huomioon, että luku oli lähempänä 15 prosenttia vuoden alussa. Tämän päivityksen ja sen tuomien ominaisuuksien pitäisi lisätä käyttöönottoastetta entisestään.

🔥 Empfohlen:  9 inspiroivaa Shopify-menestystarinaa ja mitä voit oppia niistä

Ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Microsoft julkisti Windows 11:n, olen innoissani käyttöjärjestelmän tulevaisuudesta. Tämä näyttää siltä versiolta, joka meidän olisi pitänyt nähdä alusta alkaen, kiitos paitsi visuaalisen uudistuksen myös PC-käyttäjille vuonna 2022 rakennettujen ominaisuuksien ansiosta.

Table of Contents